2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar kaç kilo aldınız gebeliğin başından bu yana ???
On pişman mıyım, hayır, hele ki depremde dışarda kaldıktan sonra yaşadıklarım, benim bu kilo meselesini hiiiiccc takmama sebebim oldu artık. Veririm nasılsa iyi olalım yeter

Kızlar doğumdan sonra yanınızda kim kalacak ve ne kadar süre? Sadece eşiyle olmayı planlayan var mı?

Geçen gün eşimin dayısının eşiyle konuşuyordum o kimseyi istemedim yalnızdık, bebekle geçirdiğimiz zaman eşimle bana özel istedim dedi. Gerçi annesi hemen alt katında oturuyor yemeklerini vs yapıp getirmiş sadece onun dışında kalmamış ya da yardım etmemiş. Annesi sürekli her şeye laf ediyormuş sütün yok vs. Şimdi benim annemle ilişkim mükemmel diyebilirim, tek çocuğum zaten hep çok yakın olduk annemle. Asla bana lohusa halimle eleştiri yapacak biri değil, hiç karışmaz. Ben fikir istersem söyler ama asla şöyle yap diye diretmez. Yani annemden yana bir korkum yok gelirse çok yardımcı olur yemeğimizi vs yapar istersem bebekle ilgilenir. Ama şimdi tereddüt ettim biraz, eşimle bebekle yalnız olmamız daha mı iyi olur bir aile olarak diye düşündüm. Sonuçta biz bebekle odamızda yalnız vakit geçirmek isteyeceğiz o zaman annem tek başına mı oturacak içeride. Biraz kafam karıştı bu konuda. Bir yandan da tecrübesizim, sezaryen de olursam iyice zorlanırım ve yardıma ihtiyacım olur. Hem de yurtdışındayım, annemin önceden biletini alması gerek, önce gelme deyip sonra zorlanınca kalk gel diyemem, baştan karar vermem lazım. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Bir anda 5 kilo kız ne yiyip içitn ben alamadım korktum biraz da beni gören niye almıyon kilo diyor psikolojim bozuldu iyice
Istahim tam acildi sormaa bide anneme gittm il disina yedim ictim yattim ilk aylar mide bulantisindan agliyodum o gunlern acisi cikiyor sorma. Kahvalti yapiyom hoop 2 saat sonra midem kiyiliyor

Benim annemle kayinvalidem gelcek cnm. Ilk bikac gun dikislide olabiliriz bence yardimci olma konusunda biri olmali diye dusunuyorum. Kayinvalideme kalsa kayinbabamla gelcekti önunu kestm acikca konustm. 40mi beklemicek iki annede döncrkler. Basta kalirim diyodu kaynanam sonra fndik isi vs dedi kalmicani soyledi napim Allah verir bir kolayligini insallah

Bi sonraki gebelik için yararı olur Die kordosentz yapalım dediler. Malesef olmadı susuzluktan kordona da giremediler. Hastanedeyim 1 gece yatıs verdiler.
Geçmiş Olsun canım ne diyor peki drlar cok mu ilerlemiş sonlandırmak mi istiyorlar neden olmuş acaba bu güne kadar fark edilmemiş üzüldüm ama vardır bundada bir hayır canım gerçekten önemli olan senin sağlığın sağlığın yerinden oldukça üzülme aklımdasın gerçekten kordosentz ne demekti araştırmak içinmi yapılıcak ti

Canım benim annem ya da eşimin annesi gelecek. Ben kendim istiyorum çünkü hiçbişe bilmiyorum. Birinin öğretmesi gerek. Annem olursa daha iyi tabi. Kibar bi dille eğer yardımı yeterli ise söyleyebilirim. Ama eşim de annesini uzun zamandır görmediği için gelebilir. Bir tırsmıyor değilim bu konuda çünkü hiç nasıl olur bilmem ama sanki idare edilir gibi düşündüm tabii o anki hormonal duruma bağlı. Bence bebekle zaten çooook uzun zamanımız olacak iyi olur gelsinler hem heveslidirler diye düşündüm ama bence bunun bir kuralı yok. Otur düşün ben en çok nasıl mutlu olurum, benim için en önemli olan kriter ne vs.

Kızlar merhabaaa,ben 2023 Kasım annesi olacağım inşallah. Size ultrason görüntüsü atmak istedim cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim. 9 haftalık

Eklentiler

• 23BFB18C-0659-42BD-A568-F280DBBE5EAA.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 97
Ben set olarak sipariş verdim incele istersen. Doğum çantası, bebek arabasina asılan çanta, sırt çantası olarak kullanılan bebek bakım çantası, emzik ve biberon çantaları ve alt açma matı da içinde

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-12-00-26-42-036_com.dmall.mfandroid.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 98

Ben de annem gelsin diye kendim istedim baştan ama o akrabamız öyle konuşunca kafam karıştı, ben bir tek eşime güvenirim kimseyi istemedim vs. dedi. Ben eşime güvenmiyor muyum diye kendimi sorguladım Sonuçta ikimiz de tecrübesiziz. Eşim de sen istiyorsan rahat edeceksen annen gelsin ama ikimiz de yapabiliriz bence dedi. Bebeğin bakımını tamamen ben ve eşim yapsın istiyorum zaten, annemi psikolojik destek için istiyorum en çok. Belki doğumdan bir iki hafta sonra gelebilir o zamana kadar idare ederiz hem de ilk haftalarını üçümüz beraber geçirmiş oluruz.

Hatırlıyorum bunu yazmıştın, kvden bozulmuştu galiba kp gelmesin deyince. Çok anlayışsızlar ya. Neyse ki tavrını koymuşsun. Kvdemi severim ama yanında rahat edemem bir tek annemi isterim ben. Ama sanırım doğumdan bir kaç hafta sonra gelmesini isticem. Zaten eve ziyarete geliyor ebeler emzirme ilk banyo konusunda yardım ediyorlar, eşim de yardım eder ilk haftalar. Bir şekilde atlatırız umarım.

Kızlar merhabaaa,ben 2023 Kasım annesi olacağım inşallah. Size ultrason görüntüsü atmak istedim cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa tecrübelerinizden yararlanmak isterim. 9 haftalık
Şu an çok erken canım 16.haftaları beklemek lazım net bir sey için. Yok ben öğrenmek istiyorum dersen 10. Haftada fetal dna yaptır ben öyle öğrendim cinsiyetini. Hem ikili testten de kurtulmus olursun.

Canim ben kesinlikle annenin gelmesi tarafindayim. Benim annem kırkı cikana kadar ablamin yaninda kaldi dogumdan sonra. Ablam kendi evladına baktı, annem de kendi evladına. Annem sayesinde ablam bebekle daha cok ilgilenebildi, bütün ev islerini, yemeyi icmeyi annem halletti. Ablam evle ilgili hicbir seye elini sürmedi. Yani olay sadece bebek bakimi degil, evin de cekip cevrilmesi gerek. Ev isleri bitmiyor ki he tabi bence 40 gün cok bu arada, iki üç hafta yeterli. Ama annem 40 gün de kalsa, 140 gün de kalsa kal derimmm. Prensesler gibi bakar bana da torununa da

Ben de böyle düşünüyorum ama insanlar kafamı karıştırıyor annem gelirse bize evle ilgili hiçbir şey bırakmaz zaten yemek temizlik her şeyi halleder biz de bebekle ilgileniriz rahatça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…