2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de böyle düşünüyorum ama insanlar kafamı karıştırıyor annem gelirse bize evle ilgili hiçbir şey bırakmaz zaten yemek temizlik her şeyi halleder biz de bebekle ilgileniriz rahatça.
Ben insanların bu konuda şımarık olduklarını düşünüyorum. Anneden anneye göre değişir heralde ama böyle bir zamanda daha önce beni kardeşlerimi büyütmüş annem yardımcı olsun isterim bana tabii ki, annem de bir hastalık zorunluluk yoksa aylarca kalacak değil sonrasını eşimle ben hallederiz, annelerimiz bize öğretir Annem çok yakın oturuyor bana yürüme mesafesinde, daha büyük bir şans olamaz heralde.

Ben de böyle düşünüyorum ama insanlar kafamı karıştırıyor annem gelirse bize evle ilgili hiçbir şey bırakmaz zaten yemek temizlik her şeyi halleder biz de bebekle ilgileniriz rahatça.
Canimm herkesin annesiyle iliskisi farklidir, ama sen iliskinizin cok iyi oldugunu soylemissin. Bence sana cok katkisi olacak. Bi düşün, çocuğunla annen varken mi daha cok ilgilenebilirsin, annen yokken mi. Bence ona göre kararını ver

Kızlar merhaba 22 haftalık gebeyim bende Ağustos annesiyim :) bu aralar göğüslerim çok feci şekilde ağrıyor sırt ağrısı da var sizde durumlar nasıl? Bu arada enfeksiyon bitmek bilmedi vücudumda surekli artıyor halbuki doktorun verdiği antibiyotiği kullanıyorum bu durumu yaşayan var mı?

Göğüslerim bu aralar benimde cok agriyor hatta aksam sol göğüsüm baya sancıda ve bu dururm bende aşırı stres yapiyor cok sinirli vir haldeyim

Annenin karismiycagini dusunuyosan bence gelmeli. Bebekle biz bizle annemiz ilgilenir. Yemekti ev toplamaydi falan. Bi de ilk bebeler oldugu icin ben annemi istiyorum yikarken vs ogrenicegimiz cok sey var hem bence suan annelerimiz bizim kadar hevesli heyecanli yanimizda olsunlar ya

Canım acemi bir anne isen kesinlikle biri yanında olması çok iyi olur, sallıyorum en basitinden bebeği yıkayacaksın, göbek kordonuna alt değiştirirken dikkat edeceksin yada ne bileyim hiçbir sorun yok rahat bir uyku çekersin eşin işte falan olunca, birde yemek falan yapan Kv ise ooooo öpte başına koy ;yeni doğan bebek minnacık birşey önceden bebek ile çok haşir neşir olmadı isen seni o ufaklığı ürkütebilir
(ben çok fazla yeğen büyüktüğüm için bende öyle olmamıştı ama bebek görmeyen birisi için gerçekten bir mucize bebek )

Neden baby turco canım? Seçim sebebiniz neydi? İyi almışsın valla depola tabi bu ara ondan hep 2. Si 1 tl görüyorum onuda kaçırma.

Bende şaşkınım hastaneye ortak olucaz sanki
Yani açıkçası arkadaslarım cevremdekıler hep baska markalarla baslayıp baby turcpyla devam ediyor memnunlardaa onların tavsiyesi üzerine ve birazda mantıken sonucta bir ıkı ay kullanacagımı bısey degıl bu yuksek fıyatla baslayıp degsıtırmekte ıstemedım bu yuzden aldım ben

Göğüslerim bu aralar benimde cok agriyor hatta aksam sol göğüsüm baya sancıda ve bu dururm bende aşırı stres yapiyor cok sinirli vir haldeyim
Bende aynı durumdayım sırt ağrısı da yapıyor ayağa bile kalkmak istemiyorum bazen daha bu aylarda böyleysem son aylarda ne yapacağım diyorum

Çok teşekkür ederim bizim uzun bi sevgililik dönemimiz olduğu için bunlara baya vakit oldu sanırım sizin hızlandırılmıs olmus biraz
Bulursunuz ınsallah en yakın zammada ıcınıze sınen bir isim
Ah kabızlık hemde cok cok zor makatta benım oldu bıle sanırım hemoroıd bı krem kullanıyorumm ilk zamanlarda herkes bulantıyla kusmayla öucadele ederken ben cok fazla gaz sancısı ve kabızlıkla mıcadele ettım ozaman oldu sanırım cok cok kötü Allahım kımseye yasatmasın . Önumuzdeki muayenede duphalacı bende danısacagım doktoruma

Sana da çok geçmiş olsun canım kabız da çok aşırı zor kivi yeme düzenli iyi geliyor demişti burda bir arkadaş eşime yedirdim onda işe yaramıştı dene istersen canım
Cok teşekkür ederimm gercekten xok zor hamilelıkten oncede yasıyodım hamilelikle bırlesınce cekılmez oluyor heleki o gaz sancıları

Bende araba arastırıyorımm bizde tayinci olarak cok hantal ağır bişey istemiyorum kimsede önermiyorr zaten bu yuzeen daha hafif ve uzun sureli kullanacağım bısey ıstıyorum bende
Kızlar kaç kilo aldınız gebeliğin başından bu yana ???
Ben 1 kg almısım saglık ocagında tartıldımda aslında cok zayıf degılım zaten cok almadıgıma sevındım ama yan simitlerimin cok cıktıgını hıssediyorum cok rahatsız ediyor ve gogusler
Açıkçası ilk gebelikse ilk etapta kesinlikle birine ihtiyacımız olur diye düşünüyorum heleki anneyle ilişki cok ıyıyse yani ben suan her alısverıste bıle anneme danısıyorum ediyorum mutalaka telefonun dıger ucunda hep o var suan bile en büyük destekcım her anlamda. Allahın iznilye zaten bebiş ve eşimizle yuvamızda basbasa cokça özel vakit geçirecegımız zamanlarımız elbette olacak ama ilk zamanlar bir destek almamız gerekecek diye dusunuyorum en azından ev için yoksa eşimizden aldıgımız destek bana görede bambaska ben wc dus olsun onun bana yardımcı olmasını ısterim zaten ama toparlanana kadar anneler kesinlikle olmalıı özellikle psıkolojik desteklerine

Benim kararını değiştirmezse kayınvalidem gelecek. Annem yaşlı hasta gelemez. Ama kayın validem de ne derece yardimci olur emin değilim . Eşim de tatil olduğu için evde olacak o süreçte inşallah. .

Hamileliğin başından bu yana 7 kilo verip 3 unu geri aldım. Almaya şişmeye başlıyorum bu durumdan rahatsızım ama yemedigim günlerin acısını çıkarıyirum bı yandan da.

C Cerito şeker için takipteyim ölçüm yapıyorum bu ara düzenli şükür ama beslenme yetersiz olduğu için düzeldi sanırım yağlı kızartma tatlı abur cubur hamur iis yiyemiyorum açıkçası. Tek sıkıntım patates pirinç ve ekmek onlar da olmasa Miss gibi geçecek.
Ben 19 haftalıgum sağlık ocağı yarın aşi için gel dedi bakalım. Erken değil dimi?

Canım işte ben de tecrübesizim yani bebekler çok küçük, onları tutması altını değiştirmesi, özellikle ilk banyo vs ben tırstım zaten bebek tutarken ürkerim ben küçücük bişe olur vs diye o yüzden alışana kadar bunlara, bence gerekli yani yoksa ben de isterim eşimle baş başa halledelim. Herşeyi geçtim yukarda da söylenmiş, ilk başlarda ev işlerini yemeği yapacak biri de gerek artı psikolojik destek gerek sonuçta doğum sonrası hormonlar da alt üst olacak ağlarsın sinirlenirsin depresif olursun vs yani bir sürü sebebi var iyi düşün bence ama sonuçta nasıl istersen en mutlu öyle olacaksın demektir. Neye karar verirsen mutlu olacağına inanıyorum

Kolda ağrı ve ateş yapacağı için yaptırma dedi, 2019 dan kalma aşım var zaten o zaman da baya kötü etkilemişti beni
Hee tamamsenin var sen daha once vurulmuşun,ben ilk defa,ama bana hic bisey yapmadı ilk doz,hafif bir kol agrisi sadece inşallah ikincide de bisey olmaz

kikelomo bence çevrenin kafanı karıştırmasına izin verme. Eşe güvenmek başka birşey. Ayrıca senin nasıl ki hayallerin varsa onun da var oda bebişle en az senin kadar ilgilenmek ister. Ama kimse olmaz ise o ev işi yapmak zorunda kalır ve yorulur. Yazık. Destek olacağınıza inandığınız birisi yanınızda olursa mental olarak rahatlarsınız. Evi ne yiyeceğinizi ne giyeceğinizi düşünmenize gerek kalmaz ve bebişle full konsantre şekilde ilgilenebilirsiniz. Böyle bir seçeneğiniz olmasaydı tek olacak olsaydınız sorun değildi tabiki siz size yetersiniz karı-koca ama nasılsa böyle bir imkan var neden değerlendirilmesin ki.

Bende ailem burda şimdi annem ilk gün hastanede kalacak mıyım dedi dedim gerek yok. Zaten 1 saat görüp eve gelirsiniz biz tentene temas yapıcaz bende bir sağlık sorunum olmaz ise hastanede ki ilk geceyi birlikte geçirmek istiyorum bebeğim kocam ben. Ama o gün nasıl olur bilemiyorum yaşayıp göreceğim. Ama şunda eminim ki birilerinin ama sana destek olacak birilerinin yanında olması inanılmaz bir konfor ve fırsat varken değerlendirmek lazım

Hee tamamsenin var sen daha once vurulmuşun,ben ilk defa,ama bana hic bisey yapmadı ilk doz,hafif bir kol agrisi sadece inşallah ikincide de bisey olmaz
Ben vurunduğumda çok kötü olmuştum hiç abartmıyorum oturup çocuk gibi ağrıdan ağlamıştım kolumu kullanamadım 1 hafta 10 gün falan. Belki ikiz olduğu için doktorum riske atmak istememiştir ateş falan olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…