2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar beşiğime koruyucu kenarlık arıyorum.şu örgü modeller çok hoşuma gitti ama … ne kadar koruyucu olur ki bilemedim diğerlerini de nerden alcam bulamadım alan var mı aranızda. Evet tüm derdim bittiiii bu kaldı

Aynen o bebek videolari izleme batagina bizde düstük dmden birbirimize atiyoruz işteyse âmiin canim

Canim bende goruntusunden oturu park besige ariyodum kenarlari saran koruyuculardan ama instegramda karsima cikiyo hep guvenipte alamiyorum seninki ahsapsa vurabilir kendini ilerde Allah korusun alman iyi olabilir trendyolda vardir illaki bakarm bende

Annem gelecek son kararım bu yönde, zaten baştan anneme gel demiştim işte kafam karıştı sadece biraz ama geçti Annem asla bizi rahatsız edecek , karışacak bir kadın değil hem de çok yardımı olur, içim çok rahat o konuda.
Kv ile uyumak mı nasıl izin vermiş böyle bir şeye ya eşi de hiç sesini çıkarmamış
Benim kv iyidir hoştur ama yanında rahat edemem zaten o da kalayım diyecek biri değil biz çağırana kadar bebeği görmeye bile gelmez büyük ihtimalle

Öncelikle hayırlı olsun ve Kız isim sorunsalına hoş geldin, bende hala bir isime ısınamadım

Kizlar selam doktor randevumdan geliyorum. Doktorum incelemesini yaptiktan sonra cok sukur hersey yolunda dedi 512 gr olmusuz. 22 ydik aslinda ama 22+3 cikti. Detayli inceledi. Bir sorun gormedi detayli ultrasoma gitmene masrafa gerek yok dedi. Tamam dedim ama devlet hastanesinden randevu almak zor diye 1.5 2 ay oncesinden almistim o duruyor gideyim mi dedim. Gidebilirsin sorun degil dedi. Ona gidicem cuma gunu. Seker yuklemesini de 1 ay sonra geldiginde su miktarina bakacagim bakilmasi gerekenlere bakip sonrasinda yaptir yaptirma diyecegim dedi. Suan icin onu da yaptirmama durumum varmis yani. Bizde durum bu. Yuzunu gorduk hatta omcr ters yatiyordu arkadan kulagini gorduk cok guzel ya simdi gene 1 ay daha bekleme sureci basladi

Insanlar garip ya. Kayinvalidesini de tanirim hakkaten biraz garip bi kadin. Esiyle de buyuk ihtimal tartismislardir ama kv dedigi olmus bi sekilde. Kiz kasla goz arasinda bana o anlarda sikayet edip agliyordu. Aslinda demek istedigim burda herkes kendi kv sini tanir bunu yapcak boyle davrancak bi kv miz yoksa bence cagrilir anneler. Yardimlari cok. hele kendi anneniz kesin kesin. Ha ama simdiden alinmayacaginiz birseye alinabilirsiniz yada normalde demiceginiz bir lafi edebilirsiniz o sebeple ben anneme de simdiden soluyorum o anlarda birbirimizi idare edelim diye

Çok sevindim kuzum. Üzülme zaman hızlı geçiyor bak ben de öyle diyordum nerdeyse 1 haftası bitti bile

Benim eşimde annem bebeğe bakacak alıp odadan götürür biz uyuruz sadece sana karnını doyur diye getirir diyordu yok öyle bir şey dedim bebek bizimle kalıcak bebeğe biz bakıcaz annen sadece yaparsa yemek yapsın birde bebeği yıkasın yeterli temizliğede yardımcı geliyor zaten kv rahatsız bacaklarından zaten hiç gelmese bile ablamlardan yemek yardımı ve bebek yıkamaya yardım alcam eğer anneniz yaşıyorsa ve size düşkünse kesinlikle yanınızda olması çok büyük şans kızlar kıymetini bilin anneniz varkende kocam mutlu olsun diye kv yi yardıma çağırmayın bunu yapanlar çok pişman. En basitinden ben kv mi çok severim hiç kötülüğünü görmedim ama diğer gelininin hastanede daha kız kendine gelmeden eliyle memesini çıkarıp bebeğe vermiş bana sakın öyle bir şey yapma dokunma dedim ben yaparım dedi bebek için. yapamazsın istemiyorum dedim.annem olsaydı önemsemezdim mesela nereme dokunduğunu

Aynen öyle ya bazı insanlar çok acayip, ben kvdem doğuma bile gelsin istedim ama eşim ne alaka dedi. Eşime söyledim annen geldiğinde bebeği öperse lütfen uyar diye çünkü ben bir şey söylemek istemem, o anda nasıl bir ruh halinde olurum belli değil o yüzden belki istemeden kırıcı bir şekilde söylerim. Annem zaten bana alınmaz ama onunla da konuşacağım bunu, bir şey dersem alınma diye

Biz hamile kalmadan önce anlasmistk erkek olursa o kiz olursa ben koyacagim saygi duycaktk birbirimize kız cinsiyetimiz. Aslinda begenmiyor isim önerilerimi farkindym ama cokta karismiyor. Benim miray koyacagim fikrim degismesse sona kadar. Enerjiside güzel bir isimmiş. Miroşum diye seviyorum karnimi bazen bakalim ama arastirmaya devam tabikide gökçe, duru, defne, deren, simay, çise, öykü bunlarda hosuma gidenler arasinda

Ya böyle şeyler yapar mı kayınvalidem sanmıyorum ama belli de olmaz. Daha lohusa kafasıyla ben kendim nasıl olurum bilmiyorum, çevreyi de kestiremiyorum. Bizde iki tarafta gelicek. Anne ve babalı. Sonrası kaç gün nedir ne değildir belli değil. Ev biraz kalabalık olacak. Aslında istemiyorum o kadar kalabalık ama gönül kırmakta istemiyorum. İki tarafında ilk torunu. Ama şu dediğin olsa benim canımı sıkacak birşey yapılsa uyardığım halde inat edilse benimle o zaman işte dananın kuyruğu kopar. Muhtemelen bir daha biraraya gelemeyiz. Bir kere uyarırım ikinci yapılıyorsa tamam ondan sonrasını karşısı düşünsün. Anne rolüne bürünmesine kimsenin izin veremicem herkes sırasını savmış. Sıra bende hiçte rol çaldıramam. Doğru veya yanlış çocuk benim. Kocam benimle hemfikir olduğu sürece kimseyi ilgilendirmiyor. İnşallah anlayışlılıkları torun sevgisinin coşkusuyla bozulmaz.

Valla kaynanam benim yanımda kalacak zaten halen de kalıyor. Evet bazı konularda tahammül zorlaşıyor ama annem de olsa bir şeyler zor olacaktı. Takmıyorum artık. İki çocuğum daha var. Onların yemeğini suyunu gönlünü görürse oooh daha ne ala benden iyisi yok. İlk bebekte de sağ olsun o da beni sıkmadı. Ben de ona bir yere kadar takıldım sonra saldım gitti. Rahat olmakta huzur var kızlar. Kasmayın kendinizi. İsteseniz de istemeseniz de bir süre sonra o bebekle baş başa kalacaksınız ve kaynana olsun anne olsun varlıklarını çok arayacaksınız. Şunu da aklınıza kazıyın. NE kadar kim yardım ederse annesi gibi davranırsa davransın çocuğunuza, o çocuk annesi olan sizi bilecek ve sizi isteyecek. Kaynanam diyor bazen. Yiğit senin Osman benim oğlum , başta biraz takıldım tuhafsadım falan. Sonra dedim bırak desin. Hoşuna gidiyor Osman ın ona olan düşkünlüğü.( Kimin önce öleceğini bir tek Allah bilir ama, Allah sıralı ölüm versin) Ne kadar görecek ki Osman babannesini. Doya doya sevişsinler :) Gece Osman bana sarılıp uyuyor ne de olsa, kanını çekip kendi kanını sokmuyor ya damarlarına

Kızlar biz kontrolden çıktık. Tahliller 1 de çıkacak ama durumlar biraz kötü erken doğum riski oluşmuş hatırlıyorsanız kasıklarımda batma tarzı ağrı yaşamıştım bundan kaynaklıymış sabah aksam progestana başladı dr dualarınızda bizi de eksik etmeyin

Canım sana katılıyorum ancak ben ebeveyn gibi davranan büyüklerin çocuğun algısını bozduğunu düşünüyorum. Bilinçaltının etkilendiğine inanıyorum. Ben mesela çocuğum herkesin kim olduğunu bilsin, doğru konumlandırsın istiyorum. Babanne veya anneane benim izin vermediğin şeylerde bir kaçış noktası olsun istemiyorum. Yoksa çok sevsin çok sevilsin onlar çok kıymetli. Ama evladıma kime benim oğlum vs diyemez bunu kabul etmem ama kıskandığım için değil doğru olmadığı için. Bir babanne veya anneanne veya dede farketmez onun tarafından çok sevilmesi ve çok sevmesi beni rahatsız etmez aksine bebeğim için çok mutlu olurum çünkü gelişimi içinde önemli. Aile bağları kıymetli ama herkes kendi konumunda olduğu sürece.

Canım çok çok geçmiş olsun. Sıkma canını inşallah tahlillerin güzel çıksın olumlu olsun da bunu kontrol altına alabilirler bence. Yeterki bebiş sağlıklı olsun ki kesinlikle öyle

Canım çok çok geçmiş olsun. Sıkma canını inşallah tahlillerin güzel çıksın olumlu olsun da bunu kontrol altına alabilirler bence. Yeterki bebiş sağlıklı olsun ki kesinlikle öyle
Gelişimi iyi canım çok şükür Rahim duvarım incelmeye başlamış sanırım öyle anladım ama o an şaşkına döndüm tam olarak ne dedi onu bile dinleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…