2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Gelişimi iyi canım çok şükür Rahim duvarım incelmeye başlamış sanırım öyle anladım ama o an şaşkına döndüm tam olarak ne dedi onu bile dinleyemedim
Çok şükür canım en önemli nokta bebeğin gelişimi şuanda o iyiyse gerisini her türlü hallederler. O progestanı bir kullan sen anlayacaksın onu o bir değişik için kalınlaşıyor resmen burda da çok muhabbeti döndü onun belki kaçırmışsındır. Allahım şifa cersib inşallah. Sen strese girip kendini ve bebeğini yorma şu aşamada. Önlemi alınmış çok şükür ki farkedilmiş

Doğru diyorsun canım çok teşekkür ederim moral verdin

Doğru diyorsun canım çok teşekkür ederim moral verdin
Kuzum insan kendisi yaşayınca duygusala bağlıyor ve üzülüyor ben seni çok iyi anlıyorum . Beynim devreye girene kadar bende olsam şimdi kendimi duvardan duvara vuruyor olurdum ne yalan söyleyeyim. Ama doğru değil. Üzülmen çok normal ama stres oluşturacak boyuta çıkmamak lazım bence bebekleri en çok o yoruyor. Çok şükür ki sağlığı, gelişimi iyi. Erken farkedilmiş. Bunlar olumlu şeyler sen strese girerek bunların artısını yok etme hiç. Annenin sorunlarını rahatlıkla çözebilecek imkan var. Doktorun nasıl? İlgili mi? Böyle cevval birisiyse hele de hiç korkma. Hepimiz sağlıkla sıhhatle mutlulukla neşeyle doğru zamanda doğru yerde bebişlerimizr kavuşacağız Allahın izniyle

Kuzum ben de onu diyorum işte. Dese de çocuk biliyor sen ne dersen de çocuk kimin nerde olduğunu hissediyor. Ama tabi bu kayınvalideye göre değişebilir. Duruma göre davranmakta fayda var. Benimki arada der yani sürekli değil. Sevdiğinden, hissediyorum ben. Yoksa tabii ki herkes yerini bilecek, ama çocuk ananeye babanneye şımarır ve keeesssssinlikle naparsan yap yanlarında huy değiştirir.Siz net olun ama kalp kırmayın. O insanlara ihtiyacınız olacak ve hayat çok kısa, bazı takıntılara değmez inan bana. Ben de yaptım zamanında , yapmazsanız daha rahat ve huzurlu olacaksınız Bu aile içi huzura bile yansıyor inan ki...

Doktorumu yeni değiştirdim canım profa gidiyordum xaten iyi ki de buraya geçmişim diğeri olsa belki farketmedi

İşte tamamen niyet devreye giriyor. Ben mesela rahatsız olursam o an ve bunu söylersem dinlenilsin isterim. Dinlemezse art niyet sezerim, hoşlanmam. Ama takıntı haline de getirilmemeli orda %100 aynı fikirdeyim. Onların evladı değil ama ilk torunları hevesleri, istekleri var. Bununda farkındayım. Mesela benim kayınpederim bebekleri yastıkla tutarmış incinmesin diye kayınvalidem de mıncırır ısırırmış. Bunaltarak severmiş. Eşim anne böyle sevmezsen sevinirim tarzında çok yumuşakça dile getirdi karışma bana ben severim dedi. Şimdi ben devreye girmedim. Bacağını göbeğini tamam öpsün ama eli yüzü boynu yok. Olmamalı bebeğin sağlığı için. Ayrıca sevgi hırpalamalı birşey değil bunu çocuğuma kodlatmam yani. Bakıcam kabul edilebilir ölçülerdeyse sesimi çıkartmam sevsin benimsesin hoşuma gider. Ama kabul edilemez ölçülerdeyse bir kere uyarıcam ve gayet normal neden böyle istediğime dair ha hala mı anlamadı kucağına vermem yani olabildiğince rahat ve açıkcası öğrenerek geçiricez onlarda bende. Kayınvalidemi severim bu arada ben bebeklerde el örgüsünü çık severim sevdipimi bildiği için bilekleri ağrımasına rağmen neler neler yapıyor ben bu kadına gidip direkt vay efendim öyle yapamazsın diyemem kalbini kırmak istemem yani sadece oda öğrenecek bende

Arkadaşlar sizde de akıntı yoğun mu? Ben de sürekli akıntı oluyor iç çamaşırımı değiştiriyorum hep . Normal mi bilemedim
Canim bugun doktordan geldim. Bende de cok akinti var. Hatta bazen ayaga kalktigim amda 4 5 damla kadar sivi geliyor. Soledim. Suyuna bakti suyu iyi dedi. Idrar kaciriyorsundur dedi. Bazen kirec gibi beyaz bazen de sefaf sekilde oluyor ama gun icinde illa camasir degistirmem gerekiyor ole az buz degil gelen. Online olarakta farkli bi doktorla gorusmustum ozaman da doktor cok normal hamilelik akintisidir demisti. Ama gene de doktora sormakta yarar olabilir suyuna bakilmasi acisindan..

Bana da koku sordu varsa fitil vermem gerekiyor yoksa sıkıntı yapma dedi. Sanırım belirleyici olan şey koku. Kokusu olanlar mutlaka söylesin arkadaşlarım

Canımm gececek insallah, ne kadar sanslisin fark edilmis ve önlem alinmis, bu tarafindan bakmaya calis. Bol bol da dinlenirsin rabbim korur yolun çoğu gitti azı kaldı cok şükür

Evet o konularda haklısın balım. Önlemini al tabii... İnşallah kaynanan da kendinden geçmez severken de durduk yere kötü olmazsınız Ben de kıvamında sevilmesi taraftarıyım bit kadar çocuk neresini öpecen ... Ben şimdiden benim sıpalar zırt pırt öpecekler elleyecekler diye kaygılanıyorum

Hsjshsh ya dreams ya doktorunuz ne dedi size?
sormadık bile arkadaşım ilk 3 ay yasaktı sonrasında doktor birşey demedi bizde hiç sormadık çok afedersin adam bana yer yok orda diyo ama görür gününü doğumdan sonra yalvarcak ben yanaşmıcam geceleri sarılıyo git şurdan işime yaramazsın diyorum

İnşallah oğlu deyince naza çekiyor kendisini de ben deyince hemen uyguluyor ona güveniyorum biraz. Kırgınlık olmadan hallederiz diye düşünüyorum. Hshsjsj ağlayıp duygu sömürüsü yaparmışım bide ters psikoloji her zaman işe yarar

Oyy annesi tabi öpüp ellerler kucaklarına almak isterler, eee kız abisi olmak kolay değil. Onlardan kaygılanma kuzum. Kayınvalidelerden daha çok laf dinleyeceklerine eminim

Jsjshshjsj Allahım koptum
Bencede iyi bir süründür, haketti

O kesin canım zaten sana bana tamam deseler de arkalarını dönünce burun kıvırıyorlar kaynanalar

Ben de böyle düşünüyorum ama insanlar kafamı karıştırıyor annem gelirse bize evle ilgili hiçbir şey bırakmaz zaten yemek temizlik her şeyi halleder biz de bebekle ilgileniriz rahatça.
Ben insanların bu konuda şımarık olduklarını düşünüyorum. Anneden anneye göre değişir heralde ama böyle bir zamanda daha önce beni kardeşlerimi büyütmüş annem yardımcı olsun isterim bana tabii ki, annem de bir hastalık zorunluluk yoksa aylarca kalacak değil sonrasını eşimle ben hallederiz, annelerimiz bize öğretir Annem çok yakın oturuyor bana yürüme mesafesinde, daha büyük bir şans olamaz heraldel
Ay ne mübasebet ya kayınvalideyle uyumak biz gelin kaynaya acayip mesafeli sizli bizliyizdir bi an hayal bile edemedim birlikte uyuduğumuzu D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…