2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İsim koymak herkeste büyük dert ya nasıl koyucaz bilmiyorum neyseki daha zamanımız var elbet bulucaz doğru ismi. Eşinin de sevdiği bir isim olması bence önemli. Bende karışmam desem de kendimi tutamam karışırım

Aldım kız bi yerden yine boş şeylere para yatırma moduyla sürüklendim bugün .yok örgü koruma ,yok isimli nevresim ,yok Cibinlik tepesine aman adam beni boşayacak yakında hahahahaha
Ohh güzel haberlere bayılırım gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günler de gelsin bir ay bekleme kısmı dışında okuduklarım beni çok mutlu etti

Yok canım aşiret değil 4 elti 1 görümce var canım hepsiyle mesafeli ve bu mesafeden dolayı iyiyim ilk evlendiğim zamanda eltilere kv ve görümcemle ilgili yanımda dedikodu yaparsanız gidip yüzlerine söylerim dedim o yüzden benim yanımda dedikodu yapamazlar güzel çözüm oldu benim için:) eşim annesine ve kız kardeşine çok düşkün ama benim istemediğim olunca kıyamet kopacağını lafımı dinlemezse evi terkedeceğimi dediğim dedik olduğumu bilir o yüzden lafımı sakınmam içime atmam kimseye karşı kv gelip bana karşı kötü olursa annesine laf etmezse bebişi alır hop ablama giderim gözünün yaşına bakmam eşimin

Merhaba arkadaşlar 7 haftalık hamileyim 10 gündür kahverengi akıntı devam ediyo doktor progestan artirdi baskada birsey demedi bnm degerlerimde plt yüksek cikmis daha kalp atisi duyulmadan dokotra ddm onemsemedi hic ama yorumlara baktim hicte onemsenmeyecek birşey deglmis 512 ckmis en son bu şekilde yüksek çıkan var mi aranızda?

Canım çok geçmiş olsun inşallah süreci çok sağlıklı bi şekilde atlatırsınız ağrın iki tarafta mıydı benim de sol kasığımda biraz ağrı var beni de çok düşündürdü bu durum ama şimdi okuyunca acaba bende mi bi gitsem

Boğa burcu musun sen

Yok canım Aslan inşallah kızım da erken gelirde Aslan olur ya
Jsjsjhs anam anam anam yandık mı ne çoğumuz aslan anası olcaz

Şaka bir yana kesinlikle doğrusunu yapıyosun. Ama eşinde belli ki anlayışlı birisi. Anlayışlı olmasa sen ne kadar panter gibi de olsan sallamaz. Öyle insanlarla da uğraşmak çok zor. Şahsen bende dediğim dedik takılırım. Eve hediye alınacaksa bile sorarlar ne istersin diye sanırım buda biraz fazla ama napayım yapım böyle

Ben bu konuda hic kimseye sira vermedimben karar verdim ve noktazaten sağolsun hic birseye karışmaz hep bana bırakır,cunku biliyor ki herseyin sonunda benim dediğim olur

Ben bu konuda hic kimseye sira vermedimben karar verdim ve noktazaten sağolsun hic birseye karışmaz hep bana bırakır,cunku biliyor ki herseyin sonunda benim dediğim olur
ksjshshj yaa bu ağustos analarına bayılıyorum. Bilmiyorum farkediyor musunuz ama genel olarak bizim özelliklerimiz çok benzemiyor mu

Soldaydı canım benımde batma şeklinde, gün içinde ara ara geldi gitti birkaç gün hafif bi enfeksiyonumda vardı ama ondan değilmiş. Dün sen ultrasona girdim mi ? Ultrasonda çıktı benım. Doktor baştan normal dedi ultrasonda bakınca durumu anladı

Canım teşekkür ederim umarım indallah Moral verdin çpk teşekkür ederim

Yok ultrasonum 25inde benim ama bilemedim acaba gitmem gerekir mi? Benim çok ağrım var batmadan daha çok bacağımı falan kaldırırken bile ağrım oluyor ama ekstra kum döküyorum şu an ondan da olabilir.ay umarım senin için de yolunda gider süreç canım.Bebek iyiyse iyi ki erken farkedilmiş ve önlem alınmış.hiç canını sıkma,inşallah iyi olur dualarımız seninle

Ne yalan söyleyeyim bence de
Arada giriyorum ben bakıyorum neler konuşuluyor. Sıkıcı geliyor. Bizde öyle mi kayınvaliden bir giriyoruz, cinsellikten bir çıkıyoruz.

Bende geçen gun bütün yılın gruplara girdim,hazırlıklara fikirlere bakiyim dedim,aaa bu ne dedim sıkıcı ruhlari çekilmiş

Aslan erkeği acaba nasıl pek bilemiyorum ama kendimden bildiğim kadarıyla en çok kendimi seviyorum kendimi düşünüyorum beni mutsuz edenleri anında hayatımdan şutluyorum insan ilişkilerinde her zaman iyiyim güleryüzlü sıcak kanlı o yüzden titiz bir başak yerine özgüvenli aslan burcu olsun kızım ya

30 uma kadar doğru adamı bulmak için bekledim canım kara kaşına kara gözüne evlenmedik yani anlayışlı olsun biraz ve ikinci ayda direkt ailesiyle tanışmak istedim beğenmezsem aileni olmaz bu iş dedim

Bizde de mesela eltiler görümcem falan çeyiz mi bohçamı herneyse ondan yapacaklardı bana kesinlikle istemedim onlarda çeyrek alıp getirmişlerdi.ev hediyesi içinde sadece görümcem hesabıma para attı kendin beğenip al diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…