- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.141
İsim koymak herkeste büyük dert ya nasıl koyucaz bilmiyorum neyseki daha zamanımız var elbet bulucaz doğru ismi. Eşinin de sevdiği bir isim olması bence önemli. Bende karışmam desem de kendimi tutamam karışırımÇok teşekkür ederimaynen öyle öncesinde çok beğendiğim isim vardı ama şimdi başıma gelince hiçbir isme ısınamıyorum..
Biz de öyle anlaşmıştık aslında ama eşimi tanıyamıyorumşaşırtacak derecede karışıyor
Aldım kız bi yerdenCanim bende goruntusunden oturu park besige ariyodum kenarlari saran koruyuculardan ama instegramda karsima cikiyo hep guvenipte alamiyorumseninki ahsapsa vurabilir kendini ilerde Allah korusun alman iyi olabilir trendyolda vardir illaki bakarm bende
Ohh güzel haberlere bayılırımKizlar selam doktor randevumdan geliyorum. Doktorum incelemesini yaptiktan sonra cok sukur hersey yolunda dedi 512 gr olmusuz.22 ydik aslinda ama 22+3 cikti. Detayli inceledi. Bir sorun gormedi detayli ultrasoma gitmene masrafa gerek yok dedi. Tamam dedim ama devlet hastanesinden randevu almak zor diye 1.5 2 ay oncesinden almistim o duruyor gideyim mi dedim. Gidebilirsin sorun degil dedi. Ona gidicem cuma gunu. Seker yuklemesini de 1 ay sonra geldiginde su miktarina bakacagim bakilmasi gerekenlere bakip sonrasinda yaptir yaptirma diyecegim dedi. Suan icin onu da yaptirmama durumum varmis yani. Bizde durum bu. Yuzunu gorduk hatta omcr ters yatiyordu arkadan kulagini gorduk cok guzel ya simdi gene 1 ay daha bekleme sureci basladi
Yok canım aşiret değilneyseki annen müdahale etmiş. Annen belli ki koruyucu kollayıcı bir anne senin sırtın yere gelmez levoo sen hiç dert etme. O aslan kesilirim kükrer pençe atarım dediğin özellik annenden gelmiş belli
Kesinlikle oluyor ya. Allahım inşallah herkes için en güzel şekilde geçer süreçlerimiz. Kalp kırgınlığı istemem çocuğuma aktarılabilir. Neticesinde büyük aileleri. Birde kırgın ortamda neden bulunsun, sevgi dolu el üstünde tutulduğu bir ortam olsunay tosunum bal oğluşum ya küçük ellerini ayaklarını yediğim. Ayağı 4 cm olmuş ya detaylı da söylemişti doktor ağlayasım geliyor düşündükçe
Yaa öyle bir ihtiyaç olmaz da hadi oldu diyelim kocan ne güne duruyor hadi yapamadı hemşire ne güne duruyor. Herşeyi hak görmesinler kendilerinde. Ne münasebet. Hsjshsh 4 elti mi duck aşirete fln mı gelin gittin yavrum sengörümce de var de bayılam şurda 2.80
Senin kayınvaliden dişli canım belli iyi yapıyorsun şahsen sınırını bilmiyorsa senin bildirmen en doğrusu
@kikelomo
Soruşturma açılmış canım, kendi jinekologundan sezaryen tavsiyesi ile gitmiş ama hastanede doğumu yaptıran doktor notu dikkate almamış, bebek tersmiş dönsün diye bekletmişler en son durumu ağırlaşınca sezaryene almışlar. Bebek yaşamış ama kadın iç kanamadan ölmüş… Doktor sezaryen kararını geç mi verdi diye soruşturma başlatmışlar işte. Benim bir arkadaşım da geçen sene doğum yaptı aynı hastanede, onu da acil doğuma almışlar yüksek tansiyon nedeniyle. 16 saat doğurtmaya çalışmışlar en son hem bebeğin hem onun durumu çok kötüleşmiş acil sezaryene almışlar, saatlerce beni sezaryene alın diye yalvardım doktora, ölümden döndük dedi bana. Bunları duydukça korkuyorum, ya gerçekten ihtiyacım olduğu halde beni sezaryene geç alırlarsa diye. Umarım her şey yolunda gider.
Bacım sana bunu anlatanın varya iki cihanda yatacak yeri yok. Ben bu kadar söylüyorum. Seni gerdiği yetmedi bizi gerdi burda. Vesilesiyle hepimiz öğrendik. Ne geçti eline, yılan ya. Korkma sen korktuğumuzla sınanırız allahım güzel kolay sağlıklı mutlu huzurlu doğumlar nasip etsin.
Canım çok geçmiş olsun inşallah süreci çok sağlıklı bi şekilde atlatırsınızKızlar biz kontrolden çıktık. Tahliller 1 de çıkacak ama durumlar biraz kötü erken doğum riski oluşmuş hatırlıyorsanız kasıklarımda batma tarzı ağrı yaşamıştım bundan kaynaklıymış sabah aksam progestana başladı dr dualarınızda bizi de eksik etmeyin
Boğa burcu musun senYok canım aşiret değil4 elti 1 görümce var canım hepsiyle mesafeli ve bu mesafeden dolayı iyiyim ilk evlendiğim zamanda eltilere kv ve görümcemle ilgili yanımda dedikodu yaparsanız gidip yüzlerine söylerim dedim o yüzden benim yanımda dedikodu yapamazlar güzel çözüm oldu benim için:) eşim annesine ve kız kardeşine çok düşkün ama benim istemediğim olunca kıyamet kopacağını lafımı dinlemezse evi terkedeceğimi dediğim dedik olduğumu bilir o yüzden lafımı sakınmam içime atmam kimseye karşı kv gelip bana karşı kötü olursa annesine laf etmezse bebişi alır hop ablama giderim gözünün yaşına bakmam eşimin
Yok canım AslanBoğa burcu musun sen
Jsjsjhs anam anam anam yandık mı neYok canım Aslaninşallah kızım da erken gelirde Aslan olur ya
Ben bu konuda hic kimseye sira vermedimİsim koymak herkeste büyük dert ya nasıl koyucaz bilmiyorum neyseki daha zamanımız var elbet bulucaz doğru ismi. Eşinin de sevdiği bir isim olması bence önemli. Bende karışmam desem de kendimi tutamam karışırım
ksjshshj yaa bu ağustos analarına bayılıyorum. Bilmiyorum farkediyor musunuz ama genel olarak bizim özelliklerimiz çok benzemiyor muBen bu konuda hic kimseye sira vermedimben karar verdim ve nokta zaten sağolsun hic birseye karışmaz hep bana bırakır,cunku biliyor ki herseyin sonunda benim dediğim olur
Soldaydı canım benımde batma şeklinde, gün içinde ara ara geldi gitti birkaç gün hafif bi enfeksiyonumda vardı ama ondan değilmiş. Dün sen ultrasona girdim mi ? Ultrasonda çıktı benım. Doktor baştan normal dedi ultrasonda bakınca durumu anladıCanım çok geçmiş olsun inşallah süreci çok sağlıklı bi şekilde atlatırsınızağrın iki tarafta mıydı benim de sol kasığımda biraz ağrı var beni de çok düşündürdü bu durum ama şimdi okuyunca acaba bende mi bi gitsem
Canım teşekkür ederim umarım indallah
Evetksjshshj yaa bu ağustos analarına bayılıyorum. Bilmiyorum farkediyor musunuz ama genel olarak bizim özelliklerimiz çok benzemiyor mu
Ne yalan söyleyeyim bence deEvetve en guzel anne grubu bizim grup
Yok ultrasonum 25inde benim ama bilemedim acaba gitmem gerekir mi? Benim çok ağrım var batmadan daha çok bacağımı falan kaldırırken bile ağrım oluyor ama ekstra kum döküyorum şu an ondan da olabilir.ay umarım senin için de yolunda gider süreç canım.Bebek iyiyse iyi ki erken farkedilmiş ve önlem alınmış.hiç canını sıkma,inşallah iyi olur dualarımız seninleSoldaydı canım benımde batma şeklinde, gün içinde ara ara geldi gitti birkaç gün hafif bi enfeksiyonumda vardı ama ondan değilmiş. Dün sen ultrasona girdim mi ? Ultrasonda çıktı benım. Doktor baştan normal dedi ultrasonda bakınca durumu anladı
Ne yalan söyleyeyim bence de
Arada giriyorum ben bakıyorum neler konuşuluyor. Sıkıcı geliyor. Bizde öyle mi kayınvaliden bir giriyoruz, cinsellikten bir çıkıyoruz.
Aslan erkeği acaba nasıl pek bilemiyorum ama kendimden bildiğim kadarıyla en çok kendimi seviyorum kendimi düşünüyorum beni mutsuz edenleri anında hayatımdan şutluyorum insan ilişkilerinde her zaman iyiyim güleryüzlü sıcak kanlı o yüzden titiz bir başak yerine özgüvenli aslan burcu olsun kızım yaJsjsjhs anam anam anam yandık mı neçoğumuz aslan anası olcaz
Şaka bir yana kesinlikle doğrusunu yapıyosun. Ama eşinde belli ki anlayışlı birisi. Anlayışlı olmasa sen ne kadar panter gibi de olsan sallamaz. Öyle insanlarla da uğraşmak çok zor. Şahsen bende dediğim dedik takılırım. Eve hediye alınacaksa bile sorarlar ne istersin diye sanırım buda biraz fazla ama napayım yapım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?