2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İşte iyi niyet kisvesi kuzum bu. Düşüncesizlik edilen herşey bende artık kötü niyettir. Kime söylense bu durumlar nasıl etkilenir hamile doğuma gidecek kadına hiç söylenmemeli. Ama işte onu akıl edebilmek için kullanıma açık bir beyin lazım öncelikle.

Tabi arkadaşım çok üzücü ve acı şeyler. Ama o o kişilerin yolu. Hayatta onu yaşamaları gerekiyormuş. Bize sınavlarımızı kolaylıkla güzellikle atlatmak nasip olsun.

Arkadaşım bir yönden de iyi biliyor musun? Zaten eşin ailen yanında olucak nazını onlar çekecek zaten seni el üstünde tutacaklar. Ömrünce bir daha görmeyeceğin hemşire sana duygusal yaklaşsa ne olur yaklaşmasa ne olur? Bir kayıp yok. Ben bile bile riske atılacağını hiç düşünmüyorum. Rn güzel şekilde minik ceylanı kucağına alacaksın
Ay çok güzel olmuş mutluluklarımız daim olsun arkadaşım
Jsjshshsj çakal carlos a bak sen tam bir sinsi elti ama yazık onu sindirmiş kayınvalide demek ki. İstemediği şeyleri bile söyleyemediğine göre. Sen yapamazsın deyince kayınvaliden naptı? Tahmin ediyorum ki mosmor olmuştur

Ooo gule gule kullanHangi marka kaça aldin canım,bende bakiyorum her sitede bir tane sepetimde duruyor,ama bir turlu karar veremedim

Jshshsj gğle güle kullan canım. Bende aynı durumdayım. Severim böyle işleri. Hobi gibi gelir bana. Babannemin vardı dikiş makinesi. Kullandığını görmedim ama ne bileyim yaparım gibi geliyor bende ya müslin alıcam mesela terziye kenarını diktirmeye götürmek istemiyorum

kız insanın eli satın al a kayıveriyor hahahahahahah yazık kocam bişeyi alırken çok düşünmeye başladı bu süreçte malum herşey gerçekten pahalı ama ben alıveriyorum .Diliş makinana bakacağım şimdi elim kayabilir satın al a

İnslah ya tamamen gecmiyor diye okudum korkuyorum hic geçmeyecek diye

Jsjshhs ya çok tatlısın cerito kaysın kız sefan olsun

Peki kadin dogum doktoruma mi yoksa genel cerraha mi gitmem gerekiyor?

Yani sindirme değilde ayıp olarak görüyor onlar büyüğe karşılık vermeyi saygısızlık olarak ama benim lügatımda ki Saygı öyle değil ben gülerek sakın bana yapma öyle bir şey dedim alınmasın diye gülerek imalı söyledim ama o ben yaparım diyince kesinlikle istemiyorum bana dokunmanı diye sinirlendim mosmor olup cevap veremedi diğer gelinlerde bıyık altından güldü ben yaparım demesi sinirime dokundu eşimde ne var bunda diyor benim vücudum ortalık malı sankibirde bunu yaptığı eltim çarşaflı ben açık biriyim mini etek giyerim dekoltede giyerim ama zorda kalmadıkça erkek doktora da gitmem hoşuma gitmiyor b12 iğnemi erkek vurdu geçen gün utançtan öldüm eşim yanımdayken o eltim garibim kim bilir neler hissetti

Bu arada pozitifbiri sen tam bir kırmızı kadınısın çanta da kırmızıydı buda kırmızıya yakın bir pembe
Bingoooo Beyaz tenli renkli gözlüyüm kırmızıda yakışır pembe de o yüzden o renklere kayarım genelde

AL gitsin kız neye vermiyoruz

İnslah ya tamamen gecmiyor diye okudum korkuyorum hic geçmeyecek diye
Geçmiyor ama hep öyle de aktif kalmıyor. Arada bir nadiren yoklar. O dedikleri kremi ben de bulunduruyorum evde, ucunda çubuk gibi bişe var sürmen için

Bende bunu istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230412-160027_Trendyol.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 52
Ay bu erkeklerinde herşeyi normal bulması yok mu? İyi benim babamda gelsin o zaman ona yapsın bakayım aynı şeyi. İyi yapmışsın ya bilsin herkes sınırını. Sen istersin tamam yapsın ama öteki türlüsü ne münasebet. Ay bide herkesin içinde mi yapmış bunu allahım

Hahahah ay yemin ederim aynısını dedim babamda gelsin senin şeyini tutup çıkarsın olur mu dedim kaldı öyle

Kızlar kaç kilo aldınız gebeliğin başından bu yana ???
6 galiba

Bu konuda bende cok korkuyorum. Benim mecbur kayinvaldem gelir, rahmetli annem olsaydi çok daha rahat ederdim tabii ki. Kayinvalidem iyi insandir vs ama cok konusur bazen gereksiz sekilde yorumlarda bulunur. O dönemde cok hassas olurum hatta simdiden bebekle ilgili bazi soylemler bile batiyor. Bu durumda bana kalsa tek kalmayi tercih ederim, ama ona da gelme etme diyemem. Yasayip göreceğiz
bende de sisme gibi bisey var, doktora zorlandigimi soyleyince duphalac vermisti ama basuru sormadim. Kendi kendine gecer mi, krem sürmek gerekir mi vs bilmiyorum

Aldım kız bi yerden yine boş şeylere para yatırma moduyla sürüklendim bugün .yok örgü koruma ,yok isimli nevresim ,yok Cibinlik tepesine aman adam beni boşayacak yakında hahahahaha
Hahaha iyi yaptiin bosverr bende artik trendyola girerken kendime bisi bakasim gelmiyor hep kiza bakiyorum sen arabayi ne aldin canim? Travel mi baston mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…