- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.161
Kız doğum yapmış gruplarda öyle
Bende geçen gun bütün yılın gruplara girdim,hazırlıklara fikirlere bakiyim dedim,aaa bu ne dedim sıkıcı ruhlari çekilmiş
Benımde özellikle yürüme anında artıyordu hatta geçen hafta eşimle avm gittik şiddetli bi ağrı oldu Adım atamadım, muhtemelen senin kumdandır canım hiç canını sıkma istersen bi doktoruna danış tabi. Benım kan idrar temiz çıktı bu arada şeker yokmuş şükürYok ultrasonum 25inde benim ama bilemedim acaba gitmem gerekir mi? Benim çok ağrım var batmadan daha çok bacağımı falan kaldırırken bile ağrım oluyor ama ekstra kum döküyorum şu an ondan da olabilir.ay umarım senin için de yolunda gider süreç canım.Bebek iyiyse iyi ki erken farkedilmiş ve önlem alınmış.hiç canını sıkma,inşallah iyi olur dualarımız seninle
Cok iyi bebek guzel gelişiyor demek kiBen şimdi dr dan çıktım bebek bir hafta önden gidiyormuş 21 haftaligim şuan 460 Gr dedi iyi mi acaba sizlerin ne kadar oldu bebekler
Ya sen bensin ben senim ya bu kadar olurAslan erkeği acaba nasıl pek bilemiyorum ama kendimden bildiğim kadarıyla en çok kendimi seviyorum kendimi düşünüyorum beni mutsuz edenleri anında hayatımdan şutluyorum insan ilişkilerinde her zaman iyiyim güleryüzlü sıcak kanlı o yüzden titiz bir başak yerine özgüvenli aslan burcu olsun kızım ya
30 uma kadar doğru adamı bulmak için bekledim canım kara kaşına kara gözüne evlenmedik yani anlayışlı olsun biraz ve ikinci ayda direkt ailesiyle tanışmak istedim beğenmezsem aileni olmaz bu iş dedim
Bizde de mesela eltiler görümcem falan çeyiz mi bohçamı herneyse ondan yapacaklardı bana kesinlikle istemedim onlarda çeyrek alıp getirmişlerdi.ev hediyesi içinde sadece görümcem hesabıma para attı kendin beğenip al diye
Şu yapıda ki insana da kayınvaliden nasıl memeyle ilgili olay anlatabiliyor hiç anlamadımmAslan erkeği acaba nasıl pek bilemiyorum ama kendimden bildiğim kadarıyla en çok kendimi seviyorum kendimi düşünüyorum beni mutsuz edenleri anında hayatımdan şutluyorum insan ilişkilerinde her zaman iyiyim güleryüzlü sıcak kanlı o yüzden titiz bir başak yerine özgüvenli aslan burcu olsun kızım ya
30 uma kadar doğru adamı bulmak için bekledim canım kara kaşına kara gözüne evlenmedik yani anlayışlı olsun biraz ve ikinci ayda direkt ailesiyle tanışmak istedim beğenmezsem aileni olmaz bu iş dedim
Bizde de mesela eltiler görümcem falan çeyiz mi bohçamı herneyse ondan yapacaklardı bana kesinlikle istemedim onlarda çeyrek alıp getirmişlerdi.ev hediyesi içinde sadece görümcem hesabıma para attı kendin beğenip al diye
Kızlar bende kv den sıkıntılıyım maalesef, bende bu süreçte annemle kalmayı tercih ederim ama kv baskın biri bebeği bırakacağını pek sanmıyorum, işin kötü yanı kocam annesine aşırı düşkün bir şey desem evliliğimiz sallantıya giriyor, alttan alan ve katlanan ben olmak zorunda kalıyorum. Tek temennim normal doğum yapıp biran önce toparlanmak, herkesi eve gönderip bebeğimle kendim ilgilenmek. Toparlanamazsam kv bebeği anneme bırakmaz. Ben de darlanırım. İnşallah doğumumuz kolay geçer
Canım beslenmene dikkat et ve poponu mümkünse ılık su ile yıka. Ilık sıcak basura iyi gelir. Kantaron falan sürebilirsin ya da zeytinyagı. Ben ilk gebeliğimde çok oldum çok zorlamıştı inşallah senin artmaz kuzumKizlar utanarak soruyorum simdiden kusuruma bakmayin ama şu hemoroid mi basur mu ne oluyor bilmiyorum ama bugun fark ettim. Dha once hic yaşamadığım icin bilmiyorum afedersiniz ama makat bolgemde sişkinlik var agrim sizim yok oyle ahım şahım bi kabızlığımda yoktu. Nasil gececek bu? Ne yapmam gerekiyor?
Çok teşekkür ederim canım
Kötü niyetle anlatmadılar ama yersiz oldu. Aslında çok sık yaşanan durumlar da değil ben iki örnek buldum sadece, yine de 2020lerde hala doğumda birilerini kaybetmek inanılmaz geldi bana. Türkiyede hiçbir doktorun sezaryen oranları bu kadar yüksekken illa normal diye diretip hayati tehlikeye sokacağını sanmıyorum. Burda neden bilmiyorum ama sezaryen oranı yükselmesin istiyorlar hatta düşüklüğü ile övünüyorlar. Benim korkum da bu yüzden. Bir de hatırlarsın doktorum ve hemşireler çok ilgisiz hiç yardımcı olmuyorlar. Onların tavrı da doğumla ilgili korkularımı pekiştiriyor. Hastanede nasıl bir doktorla karşılaşırım bilemiyorum. Şevkat, anlayış yok yani hiçbir şekilde. Soruşturma sonucunu bulamadım bu arada, gerçekten doktorun ihmali var mıydı bilmiyorum. Sonuçta komplikasyon ihtimali en ufak ameliyatta bile var.Bacım sana bunu anlatanın varya iki cihanda yatacak yeri yok. Ben bu kadar söylüyorum. Seni gerdiği yetmedi bizi gerdi burda. Vesilesiyle hepimiz öğrendik. Ne geçti eline, yılan ya. Korkma sen korktuğumuzla sınanırız allahım güzel kolay sağlıklı mutlu huzurlu doğumlar nasip etsin.
Cnm utanilacak bisey yok. Gebelik hormonlarindan oluyormus bazilarinda. Ben kronik kabizlik cekmeme ragmen normal zamanda hic olmaz. Ilk gebeligimde de yoktu. Fakat bunda olustu. Kayboluyor gibi sonra tekrar olusuyor. Ben ilk basta bir pamuk yardimiyla zeytinyagi suruyordum, iyi geliyordu. Kabizlik icin cok sıkısip doktordan lavman istedigimde bana proctolog adinda bir krem verdi ve anestol krem. Yine 1 ay kullanmadim, zeytinyagiyla idare ettim. Gebelikte kullanilmaz yaziyor icinde ama arastirdim gebeler kullaniyor. Mecbur kalip kullanmaya basladim. Wcye cikmama da yardimci oldu. Aylardir tipa varmis gibi geziyormusum onu farkettim, tobe tobe. Keske en basindan kullansaydim, belki ilacla birlikte gecerdi. Aylarca cektikten sonra kullanmaya basladim. Surekli kullanilmiyor bildigim kadariyla, doktor da bisey demedi, ara ara surersin dedi. Cogunlukla disaridan bazen de artis gosterince iceriden kullaniyorum. Bu arada benim disaridan pek problem yok sanirim iceride de olabiliyor, cunku diasrida bisey olmamasina ragmen agrisi ya da baskisini hissediyorum. Bence benim gibi cekip ilerlemesine sebep olma. Doktorundan ilac iste. Ilik su ve sicak torbaya oturmak filan da iyi geliyor deniyor ama gebeyiz ya sicaklik konusuna dikkat etmek gerek . En iyisi doktorunla gorus, ihmal etme. Bebegi dusunup katlaniyoruz ama daha da kotu oluyor sonra. Allah onlari koruyacak insallahKizlar utanarak soruyorum simdiden kusuruma bakmayin ama şu hemoroid mi basur mu ne oluyor bilmiyorum ama bugun fark ettim. Dha once hic yaşamadığım icin bilmiyorum afedersiniz ama makat bolgemde sişkinlik var agrim sizim yok oyle ahım şahım bi kabızlığımda yoktu. Nasil gececek bu? Ne yapmam gerekiyor?
Korona zamanı oldu benim söz isteme falan canım sadece anne baba kardeş oldu sonra akrabalar söze gelmedikleri için halam amcam vs bizi adam yerine koymuyorsunuz dediler çünkü halam annemi temsilen gelecekti bende benim annemi kimse temsil edemez dedim. sonradan kıyamadık nişan yaptık 100 kişilik ama gördüğüm en güzel nişandı abartısız çok eğlendim 90 lar pop eşliğinde . Misafirlerden bazıları halay ve göbek atmak istesede yapamadılarYa sen bensin ben senim ya bu kadar olurDüğün yapmadım da dersen kesin ikna olucam
Bende eşimi övenler için hep aynısını söylerimben bilmiyordum sanki 25 imde evlenmeyi
Okuyunca ağlamak geliyorBirde hiç birbirimizi kırmadık bugüne kadar. Çok bilmişlik yapan da yok. Herkes her düşünceye açık ve söyleyeceği şeyleri üslubunca söylüyor ben beğeniyorum ya
Kayınvalidem değil canım olay başına gelen eltim şuan ikinciye hamile aynı haftadayız hatta, o masada söyledi benim kızacağımı tepkimi bildiği içinŞu yapıda ki insana da kayınvaliden nasıl memeyle ilgili olay anlatabiliyor hiç anlamadımmsen halsiz bile olsan memen ısırır yeminle
Ben de geçen dikiş makinesi bakıyordum internetten. a a bir de bakmışsın almışımAldım kız bi yerdenyine boş şeylere para yatırma moduyla sürüklendim bugün .yok örgü koruma ,yok isimli nevresim ,yok Cibinlik tepesine aman adam beni boşayacak yakında hahahahaha
Ohh güzel haberlere bayılırımgözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına aldığın günler de gelsin bir ay bekleme kısmı dışında okuduklarım beni çok mutlu etti
Bizimki de 22+3 te gitmiştik. 23+ larda çıkmıştı bebiş. 550 gr kilosuydu.28 cm de boyu demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bence maşallah gayet iyi seninki de annesiCok iyi bebek guzel gelişiyor demek kitebrik ederim annesi benimde 21+4 te 22+2 çıkmıştı 486gr
Güle güle kullan canım, hangi model aldın kuşum uygun yollu ama iyi birşeyse bende almış bulanayımBen de geçen dikiş makinesi bakıyordum internetten. a a bir de bakmışsın almışımDün geldi , pakedi eşim taşıyor arabadan duramadın aldın dimi diyor. Borcumuz çok diyor hadi hadi devam dedim
Bizimki de 22+3 te gitmiştik. 23+ larda çıkmıştı bebiş. 550 gr kilosuydu.28 cm de boyu demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bence maşallah gayet iyi seninki de annesiN Ncct
Güle güle kullan canım, hangi model aldın kuşum uygun yollu ama iyi birşeyse bende almış bulanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?