2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benımde özellikle yürüme anında artıyordu hatta geçen hafta eşimle avm gittik şiddetli bi ağrı oldu Adım atamadım, muhtemelen senin kumdandır canım hiç canını sıkma istersen bi doktoruna danış tabi. Benım kan idrar temiz çıktı bu arada şeker yokmuş şükür

Ben şimdi dr dan çıktım bebek bir hafta önden gidiyormuş 21 haftaligim şuan 460 Gr dedi iyi mi acaba sizlerin ne kadar oldu bebekler
Cok iyi bebek guzel gelişiyor demek ki tebrik ederim annesibenimde 21+4 te 22+2 çıkmıştı 486gr

Kızlar by arada bu görüntüde anladı ben anlamıyorum tabi ama anlayan varsa yardımcı olursa çok sevınırım

Eklentiler

• D9E3D94C-5653-4C63-B3BE-DB5AFBCD87BA.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 77
Ya sen bensin ben senim ya bu kadar olur Düğün yapmadım da dersen kesin ikna olucam

Bende eşimi övenler için hep aynısını söylerim ben bilmiyordum sanki 25 imde evlenmeyi

Şu yapıda ki insana da kayınvaliden nasıl memeyle ilgili olay anlatabiliyor hiç anlamadımm sen halsiz bile olsan memen ısırır yeminle

C Cerito sanada cok gecmis olsun canımben orasi konusmayi kaçırdım ayyy cok agrin vardır şimdi,insallah bir an once iyileşirsin,atlatırsın nekadar sürüyor bu kum dökmesi,bisey dedi mi dr?

Kolay gelsin canım benim, şu süreçlerinde sana bu stresleri vermelerine izin verme lütfen. Doğuran, yardıma ihtiyacı olan sensin, sen kimi istersen Allah izin verirse o yanında kalsın. Allah mecbur etmesin ben kayınvalidemle geçirdiğimi düşünemiyorum, aynı kafadayız aslında biz kendisiyle. Ben kayınvalidemi asla annem kadar sevemem o da beni kızı kadar sevemez, ben de fazla yakınlıktan hoşlanmam o da hoşlanmaz. Eğer bir hastalık, engel yoksa herkesin annesi kendi kızına baksa daha güzel bence, annemin gelini olsa annem de bir adım geri durur kız kendi annesini ister diye.

Canım beslenmene dikkat et ve poponu mümkünse ılık su ile yıka. Ilık sıcak basura iyi gelir. Kantaron falan sürebilirsin ya da zeytinyagı. Ben ilk gebeliğimde çok oldum çok zorlamıştı inşallah senin artmaz kuzum

C Cerito sanada cok gecmis olsun canımben orasi konusmayi kaçırdım ayyy cok agrin vardır şimdi,insallah bir an once iyileşirsin,atlatırsın nekadar sürüyor bu kum dökmesi,bisey dedi mi dr?
Çok teşekkür ederim canım evet baya ağrım var kasık ve sırt bölgemde doktorum bişey söylemedi bol su içmem gerekiyormuş ,ptesi günü bi daha idrar kültürü vereceğim inşallah geçer

Kötü niyetle anlatmadılar ama yersiz oldu. Aslında çok sık yaşanan durumlar da değil ben iki örnek buldum sadece, yine de 2020lerde hala doğumda birilerini kaybetmek inanılmaz geldi bana. Türkiyede hiçbir doktorun sezaryen oranları bu kadar yüksekken illa normal diye diretip hayati tehlikeye sokacağını sanmıyorum. Burda neden bilmiyorum ama sezaryen oranı yükselmesin istiyorlar hatta düşüklüğü ile övünüyorlar. Benim korkum da bu yüzden. Bir de hatırlarsın doktorum ve hemşireler çok ilgisiz hiç yardımcı olmuyorlar. Onların tavrı da doğumla ilgili korkularımı pekiştiriyor. Hastanede nasıl bir doktorla karşılaşırım bilemiyorum. Şevkat, anlayış yok yani hiçbir şekilde. Soruşturma sonucunu bulamadım bu arada, gerçekten doktorun ihmali var mıydı bilmiyorum. Sonuçta komplikasyon ihtimali en ufak ameliyatta bile var.

Cnm utanilacak bisey yok. Gebelik hormonlarindan oluyormus bazilarinda. Ben kronik kabizlik cekmeme ragmen normal zamanda hic olmaz. Ilk gebeligimde de yoktu. Fakat bunda olustu. Kayboluyor gibi sonra tekrar olusuyor. Ben ilk basta bir pamuk yardimiyla zeytinyagi suruyordum, iyi geliyordu. Kabizlik icin cok sıkısip doktordan lavman istedigimde bana proctolog adinda bir krem verdi ve anestol krem. Yine 1 ay kullanmadim, zeytinyagiyla idare ettim. Gebelikte kullanilmaz yaziyor icinde ama arastirdim gebeler kullaniyor. Mecbur kalip kullanmaya basladim. Wcye cikmama da yardimci oldu. Aylardir tipa varmis gibi geziyormusum onu farkettim, tobe tobe. Keske en basindan kullansaydim, belki ilacla birlikte gecerdi. Aylarca cektikten sonra kullanmaya basladim. Surekli kullanilmiyor bildigim kadariyla, doktor da bisey demedi, ara ara surersin dedi. Cogunlukla disaridan bazen de artis gosterince iceriden kullaniyorum. Bu arada benim disaridan pek problem yok sanirim iceride de olabiliyor, cunku diasrida bisey olmamasina ragmen agrisi ya da baskisini hissediyorum. Bence benim gibi cekip ilerlemesine sebep olma. Doktorundan ilac iste. Ilik su ve sicak torbaya oturmak filan da iyi geliyor deniyor ama gebeyiz ya sicaklik konusuna dikkat etmek gerek . En iyisi doktorunla gorus, ihmal etme. Bebegi dusunup katlaniyoruz ama daha da kotu oluyor sonra. Allah onlari koruyacak insallah

Ya sen bensin ben senim ya bu kadar olur Düğün yapmadım da dersen kesin ikna olucam

Bende eşimi övenler için hep aynısını söylerim ben bilmiyordum sanki 25 imde evlenmeyi
Korona zamanı oldu benim söz isteme falan canım sadece anne baba kardeş oldu sonra akrabalar söze gelmedikleri için halam amcam vs bizi adam yerine koymuyorsunuz dediler çünkü halam annemi temsilen gelecekti bende benim annemi kimse temsil edemez dedim. sonradan kıyamadık nişan yaptık 100 kişilik ama gördüğüm en güzel nişandı abartısız çok eğlendim 90 lar pop eşliğinde . Misafirlerden bazıları halay ve göbek atmak istesede yapamadılar Düğünü de eşimin patronu nikah yapcaz diyince adam bize boğazda düğün ayarladı eşimi çok seviyorlar çok düşkünler aileden görüyorlar bende seviyorum kendilerini beleş düğün İstanbul boğazında denize sıfır tamam dedik 150 kişilikte düğünümüz oldu ve tabi orda da 90 lar pop çaldı full .Düğünü her zaman çok gereksiz görmüşümdür ama olmasada olurdu nişan ve düğünde dans kursuna gittik hepsinden en güzeli o anlardı

Benim eşimide çok överler bende aynısını diyorum

Birde hiç birbirimizi kırmadık bugüne kadar. Çok bilmişlik yapan da yok. Herkes her düşünceye açık ve söyleyeceği şeyleri üslubunca söylüyor ben beğeniyorum ya
Okuyunca ağlamak geliyor hepinizi görmeden çok sevdim vallahi. Iyi ki varsınız.

Şu yapıda ki insana da kayınvaliden nasıl memeyle ilgili olay anlatabiliyor hiç anlamadımm sen halsiz bile olsan memen ısırır yeminle
Kayınvalidem değil canım olay başına gelen eltim şuan ikinciye hamile aynı haftadayız hatta, o masada söyledi benim kızacağımı tepkimi bildiği için Deniz tepki verir kv de de bir daha hiçbirimize yapmaz diye beni kullandı çakal

Ben de geçen dikiş makinesi bakıyordum internetten. a a bir de bakmışsın almışım Dün geldi , pakedi eşim taşıyor arabadan duramadın aldın dimi diyor. Borcumuz çok diyor hadi hadi devam dedim

Cok iyi bebek guzel gelişiyor demek ki tebrik ederim annesibenimde 21+4 te 22+2 çıkmıştı 486gr
Bizimki de 22+3 te gitmiştik. 23+ larda çıkmıştı bebiş. 550 gr kilosuydu.28 cm de boyu demişti yanlış hatırlamıyorsam. Bence maşallah gayet iyi seninki de annesi N Ncct

Güle güle kullan canım, hangi model aldın kuşum uygun yollu ama iyi birşeyse bende almış bulanayım

valla çok araştırdım ama kullanmadım ve bilgili biri değilim ama yetenekliyimdir Bu bana yeterli gibi geldi. Yani daha üst fiyatlı modelli olanların bilmem kaç dikiş özelliği daha var bana çok da lazım değil şu an için. Dur link atayım. Rengine vuruldum bu arada ben :) Pantolon paçasına elbise boyuna nevresim vs için kimseye ağız eğmek para vermek istemiyorum o yüzden. Zamanla seri üretime geçerim ben kendimi biliyorum
Güle güle kullan canım, hangi model aldın kuşum uygun yollu ama iyi birşeyse bende almış bulanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…