- 18 Ağustos 2022
- 3.649
- 12.323
- 158
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.201
Yok canım ya mümkün değil, bizim durumlar biraz farklı. Ben kaynanamı göndersem annem benle kalsa kabul etmezler, bizimkiler erkek tarafı baskın olcak en çok bizim torunumuz modundalar. Bide tek oğlan. Maddi açıdan da baskın oldukları için gereksiz bir özgüvenleri var. Eşim o an kabul etse bile kaynanam durumu görünce birsürü doldurur, laf söz çıkarır, her türlü huzursuzluk yani. Eşimde annesinin her lafını kanun hükmünde kabul ediyorArkadaşım kocanla güzel güzel konuşunca ne diyor? Bebeğimizle ben ilgilenmek istiyorum. Annene çok güveniyorum(!) neticede seni yetiştirmiş ama bende anneyim. Ve bunu sonuna kadar yaşamak istiyorum diyip sonrada bir yakın münasebetler içine girseniz meselam kandırılmaz mı
21+4 ken 448 grdi benimde canim. Normal dedi doktor kilo icinBen şimdi dr dan çıktım bebek bir hafta önden gidiyormuş 21 haftaligim şuan 460 Gr dedi iyi mi acaba sizlerin ne kadar oldu bebekler
Canım allah sana sabır versin. En güzel şekilde inşallah kimseye gerek olmadan fındığı kucağına alır, paşalar gibi de yetersin. Öyle insanla anlaşmak zor. Sorun çıkartsan da çözülmeyecekse hiç çıkartmanın alemi yok. Ama inşallah anneliğine karışıp, benim çocuğum moduna girmezler. Üzüldüm ya. Neden böyle insanlar? Vicdansızlık gibi geliyor bana. Ne münasebet kadında erkekte eşit yani dolayısıyla aileleri de eşit. Hiç anlamıyorum bu kafaları. Sen asla canını sıkma. Ne olursa olsun en güzel şekilde sürecinin geçmesi, seni darlamamaları için dua edeceğim. Allahım enişte beye de akıl fikir versin.Yok canım ya mümkün değil, bizim durumlar biraz farklı. Ben kaynanamı göndersem annem benle kalsa kabul etmezler, bizimkiler erkek tarafı baskın olcak en çok bizim torunumuz modundalar. Bide tek oğlan. Maddi açıdan da baskın oldukları için gereksiz bir özgüvenleri var. Eşim o an kabul etse bile kaynanam durumu görünce birsürü doldurur, laf söz çıkarır, her türlü huzursuzluk yani. Eşimde annesinin her lafını kanun hükmünde kabul ediyorinşallah akıl sağlığımı kaybetmeden geçer bu süreç
Yok canım ya mümkün değil, bizim durumlar biraz farklı. Ben kaynanamı göndersem annem benle kalsa kabul etmezler, bizimkiler erkek tarafı baskın olcak en çok bizim torunumuz modundalar. Bide tek oğlan. Maddi açıdan da baskın oldukları için gereksiz bir özgüvenleri var. Eşim o an kabul etse bile kaynanam durumu görünce birsürü doldurur, laf söz çıkarır, her türlü huzursuzluk yani. Eşimde annesinin her lafını kanun hükmünde kabul ediyorinşallah akıl sağlığımı kaybetmeden geçer bu süreç
Oyy kikom nasıl güzel maşallahDetaylıdan çıktık biz, 349 gram olmuş miniğimHer şey normal dedi, haftasıyla tam uyumlu gidiyor. Serviksimi yine kontrol ettiremedim, 4 hafta sonraki randevumda bakacakmış, 23. haftada şeker yükleme yaptırmamı söylediler. Bir de 8 kilo almışım, hemşire duyunca wooow dedi
Vişne suyu içtim çikolata yedim ondan da önce sütlaç gömdüm iki küçük kase ama yok bizimki yine yan gelip yatıyordu. Bi kere kolunu oynattı sadece. Şimdi anlıyorum neden hiçbir şey hissetmediğimi, 7 24 uyuyor bizim oğlan herhalde içeride
Peki destek oluyorlar mı? Gelince işine yarıyorlar mı?Levrekkk yok canım bunlar çok ayrı kafada, torun oğlanın evi erkek evinindir modundalar, normalde pek girip çıkmazlar ama böle günler sıkıntı oluyor, sesimi çıkarsam tüm huzur bozuluyor, bir kere carladım evi terkediyorum neredeyse, düzelecek gibi değil, sussam anneme de düşkünüm benim psikolojim yıpranıyor. Bundan önce kürtaj oldum, yine bu saçmalıklardan dolayı annem gelemedi bile, heryeri kapladılar.
Gene dua et yuzunu gosteriyor ben daha hic goremedim elleriyle yuzunu kapatiyor ya da arkası dönük oluyor kafaya taktim niye gostermiyor diye artikDetaylıdan çıktık biz, 349 gram olmuş miniğimHer şey normal dedi, haftasıyla tam uyumlu gidiyor. Serviksimi yine kontrol ettiremedim, 4 hafta sonraki randevumda bakacakmış, 23. haftada şeker yükleme yaptırmamı söylediler. Bir de 8 kilo almışım, hemşire duyunca wooow dedi
Vişne suyu içtim çikolata yedim ondan da önce sütlaç gömdüm iki küçük kase ama yok bizimki yine yan gelip yatıyordu. Bi kere kolunu oynattı sadece. Şimdi anlıyorum neden hiçbir şey hissetmediğimi, 7 24 uyuyor bizim oğlan herhalde içeride
Oyyy maşallahDetaylıdan çıktık biz, 349 gram olmuş miniğimHer şey normal dedi, haftasıyla tam uyumlu gidiyor. Serviksimi yine kontrol ettiremedim, 4 hafta sonraki randevumda bakacakmış, 23. haftada şeker yükleme yaptırmamı söylediler. Bir de 8 kilo almışım, hemşire duyunca wooow dedi
Jsjsjhs bahar kaos severim azıcık okuyayımBende Ağustos annelerini cok seviyoruumGecen bi gruba girdim isim vermiyim.üyeler birbirini bozmaya yer ariyor hamileliktenmidir nedir boyle ignelemeler vardi ayy dedim yokk ben grubumdan cok memnunum masallah
Oyy kikom nasıl güzel maşallahvesikalık gibi çıkmış ya maşallah 41 kere
Gene dua et yuzunu gosteriyor ben daha hic goremedim elleriyle yuzunu kapatiyor ya da arkası dönük oluyor kafaya taktim niye gostermiyor diye artikGuzel haberler almana sevindim canim
Oyyy maşallahyerim onu,ee ne yapsın çocuk bekle bekle zaman gecmiyor
Canim benim dedigim konusma yeni degildi 1 ayi vardir belki bi tik fazlasi rahat soylerm genedeJsjsjhs bahar kaos severim azıcık okuyayımyaz kız bana özelden
Ay o ney ya.. bak hepimiz ayrı yerlerde ayrı kültürlerde insanlarız ama daha tanışmadan tanıyor kadar oldum. Kimdi unuttum buluşma mı ayarlasak diyoduyeminle banlanma riskine rağmen ben varım
Yaa ne guzel bunlari gorunce bende heyecanlandim dun siparis verdim bende 500tllik indirimde olunca az ucrete baya sey almis oldum. Kac gune gelirBenim Lolonsta ki siparisim geldi,kizlar cok uygun ve guzel,takimlar hep 2er 3er ustler,altlar,bir sürü sey aldim 850tl tuttu
M mdnafsnkny42 sen düşünüyordun alabilirsin
Yeter banlanma artikJsjsjhs bahar kaos severim azıcık okuyayımyaz kız bana özelden
Ay o ney ya.. bak hepimiz ayrı yerlerde ayrı kültürlerde insanlarız ama daha tanışmadan tanıyor kadar oldum. Kimdi unuttum buluşma mı ayarlasak diyoduyeminle banlanma riskine rağmen ben varım
Ben cuma günü siparis verdim,hafta sonuna denk geldi,bugün teslim edildiYaa ne guzel bunlari gorunce bende heyecanlandim dun siparis verdim bende 500tllik indirimde olunca az ucrete baya sey almis oldum. Kac gune gelir
Maşallah canım senin bebişini de , sağlıkla hepimiz kucagımıza alalım bebıslerımızi21+4 ken 448 grdi benimde canim. Normal dedi doktor kilo icin
Jsjshsh aynen ağustos dışı kumpaslarla dolu içine çekiyor beni anındaYeter banlanma artikdur kiz yerinde ayrilma buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?