- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.221
Ne kadar gaddarlar ya ne var bir foto çeksen ne olacak? Ama olsun fındıkkuşunun yüzü baya net görünüyor renkli de olsa böyle görünürdüRenkli halini ekrandan çekmek istedim doktor izin vermedi
Maşallah ben şeker yüklemesini 18h yaptırdım kizimda vardi diye bunda da oldugunu hisettim şimdi insulindeyim tekrar diyet işe yaramıyor 69kg ile hamile kaldim şimdi 72.5 kg yim inşallah şeker çıkmaz çok gazla abur cubur çikolata yemişsin ben bunlari yesem şeker komasina girerimDetaylıdan çıktık biz, 349 gram olmuş miniğimHer şey normal dedi, haftasıyla tam uyumlu gidiyor. Serviksimi yine kontrol ettiremedim, 4 hafta sonraki randevumda bakacakmış, 23. haftada şeker yükleme yaptırmamı söylediler. Bir de 8 kilo almışım, hemşire duyunca wooow dedi
Vişne suyu içtim çikolata yedim ondan da önce sütlaç gömdüm iki küçük kase ama yok bizimki yine yan gelip yatıyordu. Bi kere kolunu oynattı sadece. Şimdi anlıyorum neden hiçbir şey hissetmediğimi, 7 24 uyuyor bizim oğlan herhalde içeride
Kuzum ne hissettin nasıl oluyor şeker olunca?Maşallah ben şeker yüklemesini 18h yaptırdım kizimda vardi diye bunda da oldugunu hisettim şimdi insulindeyim tekrar diyet işe yaramıyor 69kg ile hamile kaldim şimdi 72.5 kg yim inşallah şeker çıkmaz çok gazla abur cubur çikolata yemişsin ben bunlari yesem şeker komasina girerim
Cnm ben stok yapma taraftarı degilim bebegin cildi kabul etmiyor sonra elinde kalıyorKızlar selam , şu bezden 2 paket aldım . Sizce bi paket daha alayım mı ? 2 numarayı kaç ay kullanıyorlar ortalama
3 gune gelmis benimde cuma gunu gelir o zamanBen cuma günü siparis verdim,hafta sonuna denk geldi,bugün teslim edildi
Ya o siizib tatlılığnız konuşmaları hep okudum iş yoğundu giremedim ama bende bu grubu çok seviyorum arkadaşlar.Aile gibi olduk sanırım en aktif de bizizJsjshhsya çok tatlısın cerito kaysın kız sefan olsun
Ben travel aldım canım o kadar çok oldu ki markasını unuttum kanz k-go ydu sanırımHahaha iyi yaptiin bosverr bende artik trendyola girerken kendime bisi bakasim gelmiyor hep kiza bakiyorumsen arabayi ne aldin canim? Travel mi baston mu
Saol canım, inşallah sıkıntısız bir doğum olur da biran önce toparlanır bebişime bakarım. Lohusalığını bile yaşatmıyorlar insana. Ama işte sussan ayrı konuşsan ayrı dert. Çok saol ben de sizlere dua ediyorum. İnşallah hepimiz sağsağlim doğumlarımızı yapıp bebişlerimizle hayata karışırızCanım allah sana sabır versin. En güzel şekilde inşallah kimseye gerek olmadan fındığı kucağına alır, paşalar gibi de yetersin. Öyle insanla anlaşmak zor. Sorun çıkartsan da çözülmeyecekse hiç çıkartmanın alemi yok. Ama inşallah anneliğine karışıp, benim çocuğum moduna girmezler. Üzüldüm ya. Neden böyle insanlar? Vicdansızlık gibi geliyor bana. Ne münasebet kadında erkekte eşit yani dolayısıyla aileleri de eşit. Hiç anlamıyorum bu kafaları. Sen asla canını sıkma. Ne olursa olsun en güzel şekilde sürecinin geçmesi, seni darlamamaları için dua edeceğim. Allahım enişte beye de akıl fikir versin.
Yani bebeğe faydaları olur heralde de, bana olmuyor. Ben de çekiniyorum. Kürtaj oldum mesela lavobada kolum serumlu tek başıma giyindim. Eşim annesi gil yardım eder diye dışarı çıktı. Bende onların giydirmesini istemedim açıkçası. Arkadaşların dediği gibi herkes kendi kızına bakmalı ama gelde anlat derdiniPeki destek oluyorlar mı? Gelince işine yarıyorlar mı?
Saol canım, inşallah sıkıntısız bir doğum olur da biran önce toparlanır bebişime bakarım. Lohusalığını bile yaşatmıyorlar insana. Ama işte sussan ayrı konuşsan ayrı dert. Çok saol ben de sizlere dua ediyorum. İnşallah hepimiz sağsağlim doğumlarımızı yapıp bebişlerimizle hayata karışırız
Yani bebeğe faydaları olur heralde de, bana olmuyor. Ben de çekiniyorum. Kürtaj oldum mesela lavobada kolum serumlu tek başıma giyindim. Eşim annesi gil yardım eder diye dışarı çıktı. Bende onların giydirmesini istemedim açıkçası. Arkadaşların dediği gibi herkes kendi kızına bakmalı ama gelde anlat derdini
Oiiiyyy surata bakınnnDetaylıdan çıktık biz, 349 gram olmuş miniğimHer şey normal dedi, haftasıyla tam uyumlu gidiyor. Serviksimi yine kontrol ettiremedim, 4 hafta sonraki randevumda bakacakmış, 23. haftada şeker yükleme yaptırmamı söylediler. Bir de 8 kilo almışım, hemşire duyunca wooow dedi
Vişne suyu içtim çikolata yedim ondan da önce sütlaç gömdüm iki küçük kase ama yok bizimki yine yan gelip yatıyordu. Bi kere kolunu oynattı sadece. Şimdi anlıyorum neden hiçbir şey hissetmediğimi, 7 24 uyuyor bizim oğlan herhalde içeride
Agız kuruluğu gece fazla terleme ilk hamileligimde aynı belirtiler vardı 13 haftalık falan gittiğimde söyledim evde de makinem vardi ölçuyordum çok yuksek çıkıyordu 18 haftalık gittiğimde şeker yüklemesı yaptırdım ama malesef diyetle duzene sokamadim sabah aç karına çok çıkıyordu 1 haftadır sadece akşamlari insulin vuruyorumKuzum ne hissettin nasıl oluyor şeker olunca?
Bende çıkıcak gibi hissediyorum bende.
Ayni fikirdeyimCnm ben stok yapma taraftarı degilim bebegin cildi kabul etmiyor sonra elinde kalıyor
Anladım canım çok geçmiş olsunAgız kuruluğu gece fazla terleme ilk hamileligimde aynı belirtiler vardı 13 haftalık falan gittiğimde söyledim evde de makinem vardi ölçuyordum çok yuksek çıkıyordu 18 haftalık gittiğimde şeker yüklemesı yaptırdım ama malesef diyetle duzene sokamadim sabah aç karına çok çıkıyordu 1 haftadır sadece akşamlari insulin vuruyorum
Yani bebeğe faydaları olur heralde de, bana olmuyor. Ben de çekiniyorum. Kürtaj oldum mesela lavobada kolum serumlu tek başıma giyindim. Eşim annesi gil yardım eder diye dışarı çıktı. Bende onların giydirmesini istemedim açıkçası. Arkadaşların dediği gibi herkes kendi kızına bakmalı ama gelde anlat derdini
Al benden de o kadar bebek olmasa ortalığı bi dar et deli deliyi görünce sopasını saklarmış derdim ama minişe dua etsinler benceCanım anlamayacak insana dert anlatılmaz. Hiç kendini yorma boşver. Zaten ne kadar kalabilirler ki? He he dersin boşver allah sağlıklı sıhhatlı kolaylıkla doğurmayı nasip etsin, bebiş sağlıklı olsun da bunlar faso fiso. Elbet yaşattıklarının ceremesini çekerler. Sende keyfine bak. Gerçekten üzme kendini onlar için değmez netice de bebekte etkilenir. Bebek olmasa carla canlarına oku derim ama o şekildeyken gerek yok. Bebiş ve onun huzuru herşeyden kıymetli
Levrek bazısı iyice arsız oluyor başedilmiyor. Muhtemelen bu kayınaile de öyle baksana yıl olmuş 2023 hala erkek ailesiyim diye hak iddia ediyorlar. Allahım nasip etmesin. Bende erkek annesi olucam ama böylesine kötü anılmayı, sevilmemeyi allah bana nasip etmesin. Ne münasebet ya. Ben gerçekten oğluşum mutlu olsun yeterki gelinimle huzuru olsun vallahi el üstünde tutarım çıtım çıkmaz. Teşbihte hata olmaz, İtin hatrı yoksa sahibininde mi hatrı yok mevzusu.Al benden de o kadar bebek olmasa ortalığı bi dar et deli deliyi görünce sopasını saklarmış derdim ama minişe dua etsinler bence
Ben rutin diye biliyorum canımKızlar şeker yükleme rutin bir uygulama mı yoksa kilo aldığım için mi yaptır dedi bana anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?