2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Maşallah ben şeker yüklemesini 18h yaptırdım kizimda vardi diye bunda da oldugunu hisettim şimdi insulindeyim tekrar diyet işe yaramıyor 69kg ile hamile kaldim şimdi 72.5 kg yim inşallah şeker çıkmaz çok gazla abur cubur çikolata yemişsin ben bunlari yesem şeker komasina girerim

Kuzum ne hissettin nasıl oluyor şeker olunca?
Bende çıkıcak gibi hissediyorum bende.

Kızlar selam , şu bezden 2 paket aldım . Sizce bi paket daha alayım mı ? 2 numarayı kaç ay kullanıyorlar ortalama

Eklentiler

• A5DCA01E-4BD6-41B9-8142-64BCF70E082B.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 57
Jsjshhs ya çok tatlısın cerito kaysın kız sefan olsun
Ya o siizib tatlılığnız konuşmaları hep okudum iş yoğundu giremedim ama bende bu grubu çok seviyorum arkadaşlar.Aile gibi olduk sanırım en aktif de biziz iyi ki varız hep birlikte
Hahaha iyi yaptiin bosverr bende artik trendyola girerken kendime bisi bakasim gelmiyor hep kiza bakiyorum sen arabayi ne aldin canim? Travel mi baston mu
Ben travel aldım canım o kadar çok oldu ki markasını unuttum kanz k-go ydu sanırım ama çok beğenerek ve çok araştırarak aldım bence bakabilirsin sende

Saol canım, inşallah sıkıntısız bir doğum olur da biran önce toparlanır bebişime bakarım. Lohusalığını bile yaşatmıyorlar insana. Ama işte sussan ayrı konuşsan ayrı dert. Çok saol ben de sizlere dua ediyorum. İnşallah hepimiz sağsağlim doğumlarımızı yapıp bebişlerimizle hayata karışırız

Peki destek oluyorlar mı? Gelince işine yarıyorlar mı?
Yani bebeğe faydaları olur heralde de, bana olmuyor. Ben de çekiniyorum. Kürtaj oldum mesela lavobada kolum serumlu tek başıma giyindim. Eşim annesi gil yardım eder diye dışarı çıktı. Bende onların giydirmesini istemedim açıkçası. Arkadaşların dediği gibi herkes kendi kızına bakmalı ama gelde anlat derdini

Canım anlamayacak insana dert anlatılmaz. Hiç kendini yorma boşver. Zaten ne kadar kalabilirler ki? He he dersin boşver allah sağlıklı sıhhatlı kolaylıkla doğurmayı nasip etsin, bebiş sağlıklı olsun da bunlar faso fiso. Elbet yaşattıklarının ceremesini çekerler. Sende keyfine bak. Gerçekten üzme kendini onlar için değmez netice de bebekte etkilenir. Bebek olmasa carla canlarına oku derim ama o şekildeyken gerek yok. Bebiş ve onun huzuru herşeyden kıymetli

Oiiiyyy surata bakınnn Cumartesi de ben gideceğim umarım ben de böyle güzel sonuçlarla gelirimmmm

Kuzum ne hissettin nasıl oluyor şeker olunca?
Bende çıkıcak gibi hissediyorum bende.
Agız kuruluğu gece fazla terleme ilk hamileligimde aynı belirtiler vardı 13 haftalık falan gittiğimde söyledim evde de makinem vardi ölçuyordum çok yuksek çıkıyordu 18 haftalık gittiğimde şeker yüklemesı yaptırdım ama malesef diyetle duzene sokamadim sabah aç karına çok çıkıyordu 1 haftadır sadece akşamlari insulin vuruyorum

Anladım canım çok geçmiş olsun

Al benden de o kadar bebek olmasa ortalığı bi dar et deli deliyi görünce sopasını saklarmış derdim ama minişe dua etsinler bence

Al benden de o kadar bebek olmasa ortalığı bi dar et deli deliyi görünce sopasını saklarmış derdim ama minişe dua etsinler bence
Levrek bazısı iyice arsız oluyor başedilmiyor. Muhtemelen bu kayınaile de öyle baksana yıl olmuş 2023 hala erkek ailesiyim diye hak iddia ediyorlar. Allahım nasip etmesin. Bende erkek annesi olucam ama böylesine kötü anılmayı, sevilmemeyi allah bana nasip etmesin. Ne münasebet ya. Ben gerçekten oğluşum mutlu olsun yeterki gelinimle huzuru olsun vallahi el üstünde tutarım çıtım çıkmaz. Teşbihte hata olmaz, İtin hatrı yoksa sahibininde mi hatrı yok mevzusu.

Allah akıl fikir versin. Bu kadar kötülükle yaşayıp nasıl iyilermiş gibi kendilerini kandırıyorlar acaba. Bunlara soraan genç1kadını suçlarlar nankör diye yeminle. Ama yaptığı davranışlar nereye gidiyor ne hissettiriyor düşünecek beyin yok.

Kizlar selam. Bel agrisi o kadar siddetlendi ki anlatamam. Az once mutfaga gidip bisi aldim yururken dizim tutmadi resmen bosluga dustum hissi oldu. Cok agriyor. Belime sicak su torbasi koydum. Zararli midir bu bileniniz var mi tam belim. Gobegime dogru hic getirmedim ama sicak sonucta endise de ediyorum. Suan agri bakimindan bi tik iyi geldi 5 10 dk oldu koyali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…