2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Festi yine banlanmak için yer arıyor sadece okumakla kalmazsın sen bir iki şey yazıp ban yersin

Kuzum burada bir çok kişi koyma diyorlar çok koydum ama bilemiyorum

Canimm Rabbim korusun sen dinlenmene bak cok dolasma ayakta kotu ihtimal varsa iyiside vardir boyle olupta ileri haftalara kadar gidende cok var. Allahtan ümit kesilmez dua et bol bol

Canım çok çok geçmiş olsun sanırım bol bol dinlenmen gerekiyor. Kendini yorma lütfen. Mübarek bir aydayız dua edelim inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Başka biryerinde fikrini mi alsan kuzum? Belki daha garanti bir yöntem vardır ve onlar bilmiyordur? Sen dinlenmene bak canım, kendine çok dikkat et bu süreçte. İnşallah allahım şifa versin.

Canım hiç korkma ben kizimda 22 haftalık hastaneye girdim benim serviks kisaligi 0.3mm bile dustu 1.8 cm ile girdim 1.1cm ile halka takildi ondan sonra hastanedne ciktim cok ayak kalmışım 0.3mm ile hastaneye girdim ve 1.9 cm ile çıktım. Doktorlar inanamadı bukadar kısalikla nasıl dayandı diye ama 38+6h içinde doğum yaptım 34h da uzadı 2cm ya ulaştı bol bol dinlen ayağa ihtiyaçların dışında sakın kalma acak yemek banyo yoksa uzamaz geri

Pazartesi adetime 3 gün vardı kan testi yaptırdım beta hcg 5.3 çıktı, bugün tekrar yaptırdım yine 5.3 çıktı. Yarın normalde adet olmam lazım

Çok geçmiş olsun ama Allahın işine belli olmaz geçen haberde gördüm 22 haftalık ikizler doğmuş ve yaşıyorlar asla asla moralini bozma genelde serklaj mı ne yapıyorlar başka bir doktora daha görün istersen rahim açılması yaşayan çok var

Kız teyzesi vere benim kızımda güneş

Kuzum riskli dediler karar verdiler olmazmiis riskliymis

Kuzum burada bir çok kişi koyma diyorlar çok koydum ama bilemiyorum
Canim bi 15 20 dk koydum ne yalan soyleyeyim. Cok agriyor ya bole olmamisti hic. Kemigim agriyor sanki icten ice. Gaz agrisi da olabilir gibi yani tanimlayamam ama tuvaletim varmis hissimde var sanki gazim belimde sikismis bole bisi mumkun mu ki ya umarim bisi olmaz sicak sudan da bilen pek yok galiba en azindan doktoruna danismis olan falan.

Ben doktora sormadım ama sorarım yarın bidaha koyma canım benim bende çok koydum yalan degil

Ben rutin diye biliyorum canım

Rutin bir uygulama. Doktorum bana hangi haftalarda ne yapacagimizin yazdigi bir kart vermisti oradada yaziyodu 24 28 arasi seker yukleme diye

Her hamile 24haftasına yapması lazim almanyada en azından öyle turkiyede bilemem

Teşekkürler kızlar. Hemşire kiloma bi wooow yapınca dedim acaba çok kilo aldım diye mi şeker yükleme önerdi demek ki herkese yapıyorlar

Aynen canım beni anlatmışsın . Kireç gibi geliyor beyaz renkli . Benim de genelde ayağa kalktığımda ya da ayıptır söylemesi tuvaletten kalktığımda geliyor . Ben de çamaşır değiştiriyorum her gün bir kaç kez . Dün detaylı vardı aslında ama heycandan doktora söylemeyi unuttum o da suyu iyi dedi . Sağol canım içim rahatladı demek ki olabiliyor akıntı bu zamanlarda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…