- 25 Temmuz 2022
- 144
- 356
- 33
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.241
Festi yine banlanmak için yer arıyorJsjsjhs bahar kaos severim azıcık okuyayımyaz kız bana özelden
Ay o ney ya.. bak hepimiz ayrı yerlerde ayrı kültürlerde insanlarız ama daha tanışmadan tanıyor kadar oldum. Kimdi unuttum buluşma mı ayarlasak diyoduyeminle banlanma riskine rağmen ben varım
JsjshhsjsFesti yine banlanmak için yer arıyorsadece okumakla kalmazsın sen bir iki şey yazıp ban yersin
Kuzum burada bir çok kişi koyma diyorlar çok koydum ama bilemiyorumKizlar selam. Bel agrisi o kadar siddetlendi ki anlatamam. Az once mutfaga gidip bisi aldim yururken dizim tutmadi resmen bosluga dustum hissi oldu. Cok agriyor. Belime sicak su torbasi koydum. Zararli midir bu bileniniz var mi tam belim. Gobegime dogru hic getirmedim ama sicak sonucta endise de ediyorum. Suan agri bakimindan bi tik iyi geldi 5 10 dk oldu koyali.
Canimm Rabbim korusun sen dinlenmene bak cok dolasma ayakta kotu ihtimal varsa iyiside vardir boyle olupta ileri haftalara kadar gidende cok var. Allahtan ümit kesilmez dua et bol bolKızlar merhaba giremiyordum ikizlere gebeyim kontrole geldim geçen rahimde kisalma varmış dogumhanede baktılar açılma baslamis dikiş atmiyorlar riskliymis halka taktılar kesin çözüm değil çok korkuyorum erken doğum doğarsa yaşamazlar diyorlar
Rutin bir uygulama. Doktorum bana hangi haftalarda ne yapacagimizin yazdigi bir kart vermisti oradada yaziyodu 24 28 arasi seker yukleme diyeKızlar şeker yükleme rutin bir uygulama mı yoksa kilo aldığım için mi yaptır dedi bana anlamadım
Amin baharım amin inşallah kuzum benimCanimm Rabbim korusun sen dinlenmene bak cok dolasma ayakta kotu ihtimal varsa iyiside vardir boyle olupta ileri haftalara kadar gidende cok var. Allahtan ümit kesilmez dua et bol bol
Canım çok çok geçmiş olsunKızlar merhaba giremiyordum ikizlere gebeyim kontrole geldim geçen rahimde kisalma varmış dogumhanede baktılar açılma baslamis dikiş atmiyorlar riskliymis halka taktılar kesin çözüm değil çok korkuyorum erken doğum doğarsa yaşamazlar diyorlar
Canım çok geçmiş olsun. Başka biryerinde fikrini mi alsan kuzum? Belki daha garanti bir yöntem vardır ve onlar bilmiyordur? Sen dinlenmene bak canım, kendine çok dikkat et bu süreçte. İnşallah allahım şifa versin.Kızlar merhaba giremiyordum ikizlere gebeyim kontrole geldim geçen rahimde kisalma varmış dogumhanede baktılar açılma baslamis dikiş atmiyorlar riskliymis halka taktılar kesin çözüm değil çok korkuyorum erken doğum doğarsa yaşamazlar diyorlar
Her hamile 24haftasına yapması lazim almanyada en azından öyle turkiyede bilememKızlar şeker yükleme rutin bir uygulama mı yoksa kilo aldığım için mi yaptır dedi bana anlamadım
Canım hiç korkma ben kizimda 22 haftalık hastaneye girdim benim serviks kisaligi 0.3mm bile dustu 1.8 cm ile girdim 1.1cm ile halka takildi ondan sonra hastanedne ciktim cok ayak kalmışım 0.3mm ile hastaneye girdim ve 1.9 cm ile çıktım. Doktorlar inanamadı bukadar kısalikla nasıl dayandı diye ama 38+6h içinde doğum yaptım 34h da uzadı 2cm ya ulaştı bol bol dinlen ayağa ihtiyaçların dışında sakın kalma acak yemek banyo yoksa uzamaz geriKızlar merhaba giremiyordum ikizlere gebeyim kontrole geldim geçen rahimde kisalma varmış dogumhanede baktılar açılma baslamis dikiş atmiyorlar riskliymis halka taktılar kesin çözüm değil çok korkuyorum erken doğum doğarsa yaşamazlar diyorlar
Bana kadin dogum doktorum verdi.Peki kadin dogum doktoruma mi yoksa genel cerraha mi gitmem gerekiyor?
Çok geçmiş olsun ama Allahın işine belli olmaz geçen haberde gördüm 22 haftalık ikizler doğmuş ve yaşıyorlar asla asla moralini bozma genelde serklaj mı ne yapıyorlar başka bir doktora daha görün istersen rahim açılması yaşayan çok varKızlar merhaba giremiyordum ikizlere gebeyim kontrole geldim geçen rahimde kisalma varmış dogumhanede baktılar açılma baslamis dikiş atmiyorlar riskliymis halka taktılar kesin çözüm değil çok korkuyorum erken doğum doğarsa yaşamazlar diyorlar
Kız teyzesi vere benim kızımda güneşMaşallah annesi cinsiyetiniz neymiş çok güzel bir bebek maşallah :)
Ben de Hep Ece koymak isterdim, Gülce Birce Ama soyadı Yüce olacağından Öcü Böcü gibi olur diye koyamadımIşıl da güzel bak mesela Bize en iyisi Güneş YÜCE olacak inşallah.
Kuzum riskli dediler karar verdiler olmazmiis riskliymisÇok geçmiş olsun ama Allahın işine belli olmaz geçen haberde gördüm 22 haftalık ikizler doğmuş ve yaşıyorlar asla asla moralini bozma genelde serklaj mı ne yapıyorlar başka bir doktora daha görün istersen rahim açılması yaşayan çok var
Canim bi 15 20 dk koydum ne yalan soyleyeyim. Cok agriyor ya bole olmamisti hic. Kemigim agriyor sanki icten ice. Gaz agrisi da olabilir gibi yani tanimlayamam ama tuvaletim varmis hissimde var sanki gazim belimde sikismis bole bisi mumkun mu ki yaKuzum burada bir çok kişi koyma diyorlar çok koydum ama bilemiyorum
Ben doktora sormadım ama sorarım yarın bidaha koyma canım benim bende çok koydum yalan degilCanim bi 15 20 dk koydum ne yalan soyleyeyim. Cok agriyor ya bole olmamisti hic. Kemigim agriyor sanki icten ice. Gaz agrisi da olabilir gibi yani tanimlayamam ama tuvaletim varmis hissimde var sanki gazim belimde sikismis bole bisi mumkun mu ki yaumarim bisi olmaz sicak sudan da bilen pek yok galiba en azindan doktoruna danismis olan falan.
Ben rutin diye biliyorum canım
Rutin bir uygulama. Doktorum bana hangi haftalarda ne yapacagimizin yazdigi bir kart vermisti oradada yaziyodu 24 28 arasi seker yukleme diye
Her hamile 24haftasına yapması lazim almanyada en azından öyle turkiyede bilemem
Aynen canım beni anlatmışsın . Kireç gibi geliyor beyaz renkli . Benim de genelde ayağa kalktığımda ya da ayıptır söylemesi tuvaletten kalktığımda geliyor . Ben de çamaşır değiştiriyorum her gün bir kaç kez . Dün detaylı vardı aslında ama heycandan doktora söylemeyi unuttum o da suyu iyi dedi . Sağol canım içim rahatladı demek ki olabiliyor akıntı bu zamanlarda .Canim bugun doktordan geldim. Bende de cok akinti var. Hatta bazen ayaga kalktigim amda 4 5 damla kadar sivi geliyor. Soledim. Suyuna bakti suyu iyi dedi. Idrar kaciriyorsundur dedi. Bazen kirec gibi beyaz bazen de sefaf sekilde oluyor ama gun icinde illa camasir degistirmem gerekiyor ole az buz degil gelen. Online olarakta farkli bi doktorla gorusmustum ozaman da doktor cok normal hamilelik akintisidir demisti. Ama gene de doktora sormakta yarar olabilir suyuna bakilmasi acisindan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?