2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Çok geçmiş olsun canım umarım iyi haberlerle gelirsin. Herhalde tam istirahat önermişlerdir, yat dinlen kendini zorlama. İnşallah sağ salim atlatacaksınız bu süreci Rahim kısalmasına karından mı baktılar yoksa vajinal ultrasonla mı?

Kuzum riskli dediler karar verdiler olmazmiis riskliymis
Çok geçmiş olsun canım sıcak sudan ve hareketten kaçın. Ayakta kalma , eğilme. Umarım halka ise yarayacaktır içini ferah tut kendini sıkıntıya sokma . Ikizlerde Bi tik daha fazla var bu risk ama istirahatle 30+ haftalara kadar tutuyolar icerde bebişleri

Ayaklarının altına bir yastık falan köy devamlı uzan canim kolay kolay ayaga kalkma sakın kendini güvenceye alki bebeklerde içerde kalabilsin yemege bile kalkma yemek halledilir bir sekilde wcden wcye kalk yat bir süre

Öncelikle insanin kendi başına gelince cok cok daha farklı üzülüyor elbette. Ama hep demedik mi moral cok önemli diye. Suan gelisimlerinde bir sorun yok dikkat edecegimiz nokta icerde ne kadar tutabiliyosak tutmak. Buda moralle olcak bisi uzulerek degil maalesef. Evet zor bi durum ama yat dinlen kitabini eline al ve kafani mumkun oldugu kadar guzel seylere odakla. Yatarken elinde telefon google lama. Unutma google a insanlar cozum bulamayip bisiyi sormak icin giriyor. Az once belim agriyor dedim. Yazdim biliyosun. Bundan onceki salliyorum 150 gun belim agrimiyor diye yazmadim o mantik. Seviliyorsun ve ikizlerinde cok seviliyor. Duamiz seninle.

Ayaklarının altına bir yastık falan köy devamlı uzan canim kolay kolay ayaga kalkma sakın kendini güvenceye alki bebeklerde içerde kalabilsin yemege bile kalkma yemek halledilir bir sekilde wcden wcye kalk yat bir süre
İkinma da kabiz olursan ilaç yazdır druna biliyor zaten durumunu seni bir sure daha rahatlatmak icin bir ilac yazsın kabizlik çok oluyorsa klozet kullan normal wc kullanma belli bir aya kadar tutunca yine gelişimj tamamlar bebislerimiz dogsalrda birsey olmaz inşallah kac hfliksin Canm

Kuzum riskli dediler karar verdiler olmazmiis riskliymis
Açılmayı, kısalmayı fark ettikleri için çok şanslısın. Aklına kötüyü getirme ve ihtiyacını gidermek dışında lütfen kalkma. Progestan vermişlerdir düzenli kullan. O kadar değişken ki rahim ağzı inşallah toparlayacaktır. Eğer o halka işe yararsa ve enfeksiyon kaynaklı değilse dikişi sonra düşünebilirler.

Ben travel aldım canım o kadar çok oldu ki markasını unuttum kanz k-go ydu sanırım ama çok beğenerek ve çok araştırarak aldım bence bakabilirsin sende
Ceritocum ben de aynı arabaya bakıyorum canım 1 aydır alacağım ama belki indirim olur diye bekliyorum, sen ne kadara almıştın canım??

İnşallah kuzum amin insallah

Kuzum 22+6 Haftalık

Çok çok geçmis olsun. Icinizi ferah tutmaya calisin lütfen. Allah saglikla, vaktinde ikizlerinize kavustursun mübarek ayın da vesilesiyle

Haklısın canım bende öyle düşünüyorum, çocuğumun huzurunu kaçıramam, görmemezlikten geleceğim,ç

Iyi akşamlar herkese,
Benim bügüne kadar şükür her şey iyi gidiyordu, ikili test de aynı. Geçen hafta doktor bir kan testi de istedi. Kötü bir şey demedi hiç...Kan sonucu çıkmıştı, ama raporu bugün çıkmış. Ben tekrar bakınca bu akşam rapor da vardı.

AFP değerim ve hesaplanan MoM değeri (2.40) fazla yüksek çıkmış yaşıma göre...ve yorum olarak...spina bifida: pozitif tarama ibaresi var.

Biliyorum ne ikili test ne bu testte pozitif veya negatif kesin bir sey demek değil...ama moralim çok bozuk sonucu gördügümden beri.
---
Böyle bir durum yaşayan, bilen var mı acaba? Detaylıma iki hafta var daha. Normal ultrasonda bu durum hiç belli olmaz mıydı acaba, bilen var mı?

Dualarınıza talibim...

Canımm stres yapma sakin ol, stres daha kötü. İçini ferah tut bol dinlen dua et. İnşallah iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…