2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Senin dogumun kesin yurt disinda olucak dimi? Turkiye ihtimal dahilinde degil yanii

Bebek tırnak kesme makineleri var törpüler gibi kısaltıyor onlardan alan oldu mu kızlaar ben bakıyorum da trandyoldan kardeşime getirtmek istiyorum gelirken buraya fakat çok çeşit var hangisini alayım bilemedim
Bende aldım aşko güzel beyendim tırnak makasından daha iyi bence şimdi minikler ya kıyamıyor insan kesmeye bu mantıkli

Kuzum 22+6 Haftalık
Aynıymış günlerimiz benimde uygulamada 22+5yaziyor bakalım dr da ne çıkacaz baya oldu bende kendk druma görmeyeli detaylidan beri nasil bebiş bakalım cuma gorcez. Kötü düşünüp kötüyü cagirmayalim sen kendine dikkat et canim aksine iki kat dikkat et hem kendin icin hem ikizlerin icin yat oldugunca dra bile giderken kontrollere arabada yatarak git yatmak zor gelir belki ama geçicek sayılı günler azaldi artik

Teşekkürler kızlar. Hemşire kiloma bi wooow yapınca dedim acaba çok kilo aldım diye mi şeker yükleme önerdi demek ki herkese yapıyorlar
Gerçekten kilo waww denecek kadar çok daha 20 h icindesin cnm dikat et doguma kac kilo ile girecegini simdiden merak ettim benim hedef en fazla daha 3 kg vazla olursa kendime gelemem zaten ilk hamilelikten kiloyu atamadan hamile kaldim

teşekkür ederim :)

Geçmiş olsun canınızı sıkmayın hemen . Doktor raporu yorumlamadı mı henüz? Bir sıkıntı olsa söylerdi doktor . Afp değeri yüksek çıkması kesin spina bifida olmuyormuş sanırım . İnternette yüksek çıkan her 25 kişiden birinde doğum kusuru olur diyor . Kesin tanı değil galiba tam emin değilim ama öyle anladım .

İnşallah canım inşallah

Kızlar kanda CRP yüksek çıkan var mı? Benim sürekli yükseliyor bazı gebeler bu yüzden erken doğum ve düşük yapmış

şu an nifty test sonucunu bekleyelim şeklinde bir yorum yapıldı zaten anne karnında çok müdahalede yok takip edilecek, inşallah test temiz gelir, ilk test aldılar bebek dnası az dediler tekrar test istediler inşallah gene yok demezler

ikili test ve üçlü test yaptırmadım, fetal dnayı hangi firmaya verdiniz, ben ilk önce verdim kandaki bebek dna oranı az tekrar test istediler açıkcası çok tedirgin oldum

ikili test ve üçlü test yaptırmadım, fetal dnayı hangi firmaya verdiniz, ben ilk önce verdim kandaki bebek dna oranı az tekrar test istediler açıkcası çok tedirgin oldum
Canım ciddi bir talihsizlik olmuş ama anlamı olan birşey değil o. Herkeste olabilen bir durum senin başına gelmiş. Ben panaroma yaptırmıştım kadın bana kilolu annelerde tekrar kan gerekebiliyor demişti ki ben kiloluyum. Birşey olmadı ama bu ihtimal var. Sonuç güzel sağlıklı olumlu gelsin de gerisi önemli değil valla. Ne zaman belli olacak diyorlar? Arayıp darlasaydın biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…