- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.281
Amin canım benim amin inşallah hepimizi sağ salim kavustursunÇok çok geçmis olsun. Icinizi ferah tutmaya calisin lütfen. Allah saglikla, vaktinde ikizlerinize kavustursun mübarek ayın da vesilesiyle
Amin canım benim amin inşallah hepimizi sağ salim kavustursun
Kuzum çalışmıyorum benKelebegimx çalışıyor musun canım? Onu ayarlaman lazım hızlıca sen de biliyorsundur
Senin dogumun kesin yurt disinda olucak dimi? Turkiye ihtimal dahilinde degil yaniiSoruşturma açılmış canım, kendi jinekologundan sezaryen tavsiyesi ile gitmiş ama hastanede doğumu yaptıran doktor notu dikkate almamış, bebek tersmiş dönsün diye bekletmişler en son durumu ağırlaşınca sezaryene almışlar. Bebek yaşamış ama kadın iç kanamadan ölmüş… Doktor sezaryen kararını geç mi verdi diye soruşturma başlatmışlar işte. Benim bir arkadaşım da geçen sene doğum yaptı aynı hastanede, onu da acil doğuma almışlar yüksek tansiyon nedeniyle. 16 saat doğurtmaya çalışmışlar en son hem bebeğin hem onun durumu çok kötüleşmiş acil sezaryene almışlar, saatlerce beni sezaryene alın diye yalvardım doktora, ölümden döndük dedi bana. Bunları duydukça korkuyorum, ya gerçekten ihtiyacım olduğu halde beni sezaryene geç alırlarsa diye. Umarım her şey yolunda gider.
Bende aldım aşko güzel beyendim tırnak makasından daha iyi bence şimdi minikler ya kıyamıyor insan kesmeye bu mantıkliBebek tırnak kesme makineleri var törpüler gibi kısaltıyor onlardan alan oldu mu kızlaarben bakıyorum da trandyoldan kardeşime getirtmek istiyorum gelirken buraya fakat çok çeşit var hangisini alayım bilemedim
Aynıymış günlerimiz benimde uygulamada 22+5yaziyor bakalım dr da ne çıkacaz baya oldu bende kendk druma görmeyeli detaylidan beri nasil bebiş bakalım cuma gorcez. Kötü düşünüp kötüyü cagirmayalim sen kendine dikkat et canim aksine iki kat dikkat et hem kendin icin hem ikizlerin icin yat oldugunca dra bile giderken kontrollere arabada yatarak git yatmak zor gelir belki ama geçicek sayılı günler azaldi artikKuzum 22+6 Haftalık
Gerçekten kilo waww denecek kadar çok daha 20 h icindesin cnm dikat et doguma kac kilo ile girecegini simdiden merak ettim benim hedef en fazla daha 3 kg vazla olursa kendime gelemem zaten ilk hamilelikten kiloyu atamadan hamile kaldimTeşekkürler kızlar. Hemşire kiloma bi wooow yapınca dedim acaba çok kilo aldım diye mi şeker yükleme önerdidemek ki herkese yapıyorlar
teşekkür ederim :)Perinotoloji kliniği burası Mecidiyeköyde ben ikiliyi de detayliya da kendisine yaptırdım ismi yanlış yazmışım link bıraktım umarım açılır
Anasayfa - Prof. Dr. Aytül Çorbacıoğlu Esmer
istanbulda amniyosentez,istanbulda amniosentez,istanbulda perinatoloji,istanbulda perinatolog,istanbulda perinatoloji uzmanı,istanbulda kadın perinatoloji uzmanıwww.aytulcorbacioglu.com
Canım 4800 diye hatırlıyorumCeritocum ben de aynı arabaya bakıyorum canım 1 aydır alacağım ama belki indirim olur diye bekliyorum, sen ne kadara almıştın canım??
Geçmiş olsun canınızı sıkmayın hemen . Doktor raporu yorumlamadı mı henüz? Bir sıkıntı olsa söylerdi doktor . Afp değeri yüksek çıkması kesin spina bifida olmuyormuş sanırım . İnternette yüksek çıkan her 25 kişiden birinde doğum kusuru olur diyor . Kesin tanı değil galiba tam emin değilim ama öyle anladım .Iyi akşamlar herkese,
Benim bügüne kadar şükür her şey iyi gidiyordu, ikili test de aynı. Geçen hafta doktor bir kan testi de istedi. Kötü bir şey demedi hiç...Kan sonucu çıkmıştı, ama raporu bugün çıkmış. Ben tekrar bakınca bu akşam rapor da vardı.
AFP değerim ve hesaplanan MoM değeri (2.40) fazla yüksek çıkmış yaşıma göre...ve yorum olarak...spina bifida: pozitif tarama ibaresi var.
Biliyorum ne ikili test ne bu testte pozitif veya negatif kesin bir sey demek değil...ama moralim çok bozuk sonucu gördügümden beri.
---
Böyle bir durum yaşayan, bilen var mı acaba? Detaylıma iki hafta var daha. Normal ultrasonda bu durum hiç belli olmaz mıydı acaba, bilen var mı?
Dualarınıza talibim...
İnşallah canım inşallahAynıymış günlerimiz benimde uygulamada 22+5yaziyor bakalım dr da ne çıkacaz baya oldu bende kendk druma görmeyeli detaylidan beri nasil bebiş bakalım cuma gorcez. Kötü düşünüp kötüyü cagirmayalim sen kendine dikkat et canim aksine iki kat dikkat et hem kendin icin hem ikizlerin icin yat oldugunca dra bile giderken kontrollere arabada yatarak git yatmak zor gelir belki ama geçicek sayılı günler azaldi artik
Allah razı olsun kuzumKelebegimx herkes yazilmasi gerekenleri yazmis bence de suan yatip dua etmen gerek. Allah hepimizin evlatlarini zamaninda kucagimiza almamizi nasip etsin. Toparlanir insallah sen dinlenmene pozitif dusunmene bak
hepinize çok teşekkür ederimİnşallah sonucun temiz çıkar canım dualarım seninle
şu an nifty test sonucunu bekleyelim şeklinde bir yorum yapıldı zaten anne karnında çok müdahalede yok takip edilecek, inşallah test temiz gelir, ilk test aldılar bebek dnası az dediler tekrar test istediler inşallah gene yok demezlerAllahım şafi adıyla şifa versin canım. Hemen kötü düşünmeyelim. Fetali yaptırmakla iyi yapmışsınız, inşallah sonuçlarıda güzel gelir yüreğine su serpilir. Sonuçlar temiz çıktıktan sonra bebiş büyürken o sıvılar vs düzelir miymiş? Onunla ilgili ne dediler?
ikili test ve üçlü test yaptırmadım, fetal dnayı hangi firmaya verdiniz, ben ilk önce verdim kandaki bebek dna oranı az tekrar test istediler açıkcası çok tedirgin oldumCanım ben 12. Haftada yaşadım bu stresi ikili testte ense kalınlığı 3,4 cıktı down sendromu olabilir dediler kanda fetal dna verdik 1 hafta bekledim öldüm öldüm dirildim sonuc temiz geldi. %99 sonuc veriyor. İnşallah temiz gelecek ikili test yaptırmıs mıydın?
Geçmiş olsun canım ben kaçırdım galiba. Neyin var iyisindir umarım bebis de sendeKızlar by arada bu görüntüde anladı ben anlamıyorum tabi ama anlayan varsa yardımcı olursa çok sevınırım
Canım ciddi bir talihsizlik olmuş ama anlamı olan birşey değil o. Herkeste olabilen bir durum senin başına gelmiş. Ben panaroma yaptırmıştım kadın bana kilolu annelerde tekrar kan gerekebiliyor demişti ki ben kiloluyum. Birşey olmadı ama bu ihtimal var. Sonuç güzel sağlıklı olumlu gelsin de gerisi önemli değil valla. Ne zaman belli olacak diyorlar? Arayıp darlasaydın birazikili test ve üçlü test yaptırmadım, fetal dnayı hangi firmaya verdiniz, ben ilk önce verdim kandaki bebek dna oranı az tekrar test istediler açıkcası çok tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?