- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.301
Ihlamur içiyorum ben öyle olduğumda canım limonluGunaydın kizlar bogazim genzim kulaklarım berbat durumda ne yapsam ne içsem birde sehir dışından yatiya misafirim gelecek cok kötüyüm cok
İnşallah canım benim aminKelebegimx çok geçmiş olsun canım pozitif düşün sakın kendini üzme rahmin de kendini toparlayacaktır
İkizler biraz böyle sorunlar olabiliyor ama birşey olmayacak Allahın izni ile
Benim baktığımdan bu yana da ayni fiyatta, birkaç haftaya alayım en iyisiCanım 4800 diye hatırlıyorum
Vallaha öyle zor ki şuan anlatamam uyudum ama ne uyudum bilmiyorum bebegimde hasta , midemde bulanıyor zor tutuyorum kendimi Allahtan ev temiz bi banyo tuvalet halledip yemeklere girişicem bende iciyim ihlamur nane limonIhlamur içiyorum ben öyle olduğumda canım limonlugeçmiş olsun
Misafir de gelecek olması kötü olmuş yatılı bi de
Benim de cumartesi iftara misafirim var valla onlar bizi çağırdığı için çağırmaya mecbur kaldım yoksa hiç misafir ağırlayacak modda değilimkara kara düşünüyorum ne yapıcam diye
Sali gunu cok hareketliydi aksam esim bile dedi bu uyumuyomu icerde diye disaridan tekmesi gozukuyodu felan. Carsamba yani dün 1 2 kere atti daha atmadi bu seferde korkuttuKızlar benim bebiş çok hareketli hiç durmuyor uyumuyor mu bu kızçe hiç anlamadım beni uyutmamaya başladı
Uygulamada 20 saat uyuyorlar diyo benimki 2 saat anca uyuyordur
Sizinkilerde böyle çok hareketli mi ?
Benimkinin oynamadığı bir gün yok maşallah her günü aynıSali gunu cok hareketliydi aksam esim bile dedi bu uyumuyomu icerde diye disaridan tekmesi gozukuyodu felan. Carsamba yani dün 1 2 kere atti daha atmadi bu seferde korkuttuniye atmiyor oynamadi diye. Bir gunu gunune tutmuyor benimkininde canim. Bugun oynamasini bekliyorum bakalim insan telaslaniyor oynasa bi panik oynamasa bi panik
Allah kolaylık versin canım bebeğin varmış bir deVallaha öyle zor ki şuan anlatamam uyudum ama ne uyudum bilmiyorum bebegimde hasta , midemde bulanıyor zor tutuyorum kendimi Allahtan ev temiz bi banyo tuvalet halledip yemeklere girişicem bende iciyim ihlamur nane limon
Benim en son 0.86 çıktı canım max 0.8 diyordu referans değerde. Druma sordum hamilelerde yüksek çıkması normal dedi ama tabi ne kadar yüksek olduğu önemlidir seninki kaçtı?Kızlar kanda CRP yüksek çıkan var mı? Benim sürekli yükseliyor bazı gebeler bu yüzden erken doğum ve düşük yapmış
Kızlar benim bebiş çok hareketli hiç durmuyor uyumuyor mu bu kızçe hiç anlamadım beni uyutmamaya başladı
Uygulamada 20 saat uyuyorlar diyo benimki 2 saat anca uyuyordur
Sizinkilerde böyle çok hareketli mi ?
Canım benimde senin gibi sadece sol ayağım ağrıyor di dün doktora gittim kalsiyum eksikliği imiş ilaç verdi bir git istersen doktoraKizlar gunaydin. Geceden beri sol bacak agrim var. Magnezyumda kullaniyorum 1 aydir iyidim ama dun gece basladi sol baldir agrisi. Magnezyum mu yetersiz yoksa kalsiyum eksikliginden mi anlayamadm. Kan vericem bugun degerlerime bayadir baktirmiyorum.
Ben de ilk gebeligim de 30+ kilo almıştım bi kısmını 1 yıl içinde verdim ama sonra kendi tembelligimden geri aldı kilokikelomo Kiloyu dert etme, illa şeker olacak diye birsey de yok. Bazı bünyeler çok alıyor senin elinde olan birşey de olmayabiliyor. İlk oğlumda 25 kg aldım ben. 30 kg alan arkadaslarım oldu. Hepimiz verdik. Bebekler sağlıklı. Şekerimiz yok, olmadı da hiç birimizin. Takılma sen psikolojini de düşürme, çok çok diyet yaparsın korkma kuzum... Ayrıca ben wooow denecek kdr bi durum göremedim hemşire abartmış bence. Ben de 8 kg almıştım 20 haftada. Doktorum hiç bir şey demedi. Şu an 10 kg ile devam ediyorum 24 haftaya Ha dikkatli olursan iyi olur kiloları vermek zor oluyor sonrasında. Ama modunu da düşürmelerine izin verme
Anam daha sabah kaynanama dedim ki bu sıpa heralde bizi hiç uyutmayacak, gece saat başı uyandım kıpır kıpır hiç mi durmaz gündüz de böyleydi. Allahım sen kalbimi biliyorsun, nolur gece uyusun
Ben de korkmaya başladım bu çocuk doğunca da uyumaz diyekikelomo Kiloyu dert etme, illa şeker olacak diye birsey de yok. Bazı bünyeler çok alıyor senin elinde olan birşey de olmayabiliyor. İlk oğlumda 25 kg aldım ben. 30 kg alan arkadaslarım oldu. Hepimiz verdik. Bebekler sağlıklı. Şekerimiz yok, olmadı da hiç birimizin. Takılma sen psikolojini de düşürme, çok çok diyet yaparsın korkma kuzum... Ayrıca ben wooow denecek kdr bi durum göremedim hemşire abartmış bence. Ben de 8 kg almıştım 20 haftada. Doktorum hiç bir şey demedi. Şu an 10 kg ile devam ediyorum 24 haftaya Ha dikkatli olursan iyi olur kiloları vermek zor oluyor sonrasında. Ama modunu da düşürmelerine izin verme
Anam daha sabah kaynanama dedim ki bu sıpa heralde bizi hiç uyutmayacak, gece saat başı uyandım kıpır kıpır hiç mi durmaz gündüz de böyleydi. Allahım sen kalbimi biliyorsun, nolur gece uyusun
Amin cümlemize cnmAllah kolaylık versin canım bebeğin varmış bir de
Yorum yazsam bunu yazardım. Kelime kelimesine aynı.Sali gunu cok hareketliydi aksam esim bile dedi bu uyumuyomu icerde diye disaridan tekmesi gozukuyodu felan. Carsamba yani dün 1 2 kere atti daha atmadi bu seferde korkuttuniye atmiyor oynamadi diye. Bir gunu gunune tutmuyor benimkininde canim. Bugun oynamasini bekliyorum bakalim insan telaslaniyor oynasa bi panik oynamasa bi panik
Of ya ne zaman düzenlenecek bu hareketler.Vallahi yıldım çocuğu dürtüklemekten.bi deliriyor bi duruyor bazen hiç oynamıyor bazen takılıyor.ağlamak istiyorum oynamayınca.eşim ruh halimden şüphe ediyorSali gunu cok hareketliydi aksam esim bile dedi bu uyumuyomu icerde diye disaridan tekmesi gozukuyodu felan. Carsamba yani dün 1 2 kere atti daha atmadi bu seferde korkuttuniye atmiyor oynamadi diye. Bir gunu gunune tutmuyor benimkininde canim. Bugun oynamasini bekliyorum bakalim insan telaslaniyor oynasa bi panik oynamasa bi panik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?