2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar gunaydin. Geceden beri sol bacak agrim var. Magnezyumda kullaniyorum 1 aydir iyidim ama dun gece basladi sol baldir agrisi. Magnezyum mu yetersiz yoksa kalsiyum eksikliginden mi anlayamadm. Kan vericem bugun degerlerime bayadir baktirmiyorum.
Bende magnezyuma başlayacağım sanırım dün gece bi krampla uyandım ki bu zamana kadar hiç olmamıştı vallahi.doktoruma bi yazayım bakalım ne verecek .böyle devam edemem ne kumum bitti ne alerjim ne krampım

Cnm ben stok yapma taraftarı degilim bebegin cildi kabul etmiyor sonra elinde kalıyor
Ya haklısın bende almicaktım ama çevremde hep prima kolay kolay sıkıntı çıkarmaz al dursun dediler ucuzsa. Doğar doğmaz hangi beze alıştırırsan zaten ona vücudu alışıyor sonradan bez değişimlerinde vücudu kabul etmeyebiliyor dediler

Oyyy maşallah bebislerine olsun cihazdan takipte önemli o ilac ic bayiyor demisti ya cerito. Senin icin daha iyi canimCumartesi bende gidecegim soyleyeyim doktoruma canim cok tesekkurler.

Of ya ne zaman düzenlenecek bu hareketler.Vallahi yıldım çocuğu dürtüklemekten.bi deliriyor bi duruyor bazen hiç oynamıyor bazen takılıyor.ağlamak istiyorum oynamayınca.eşim ruh halimden şüphe ediyor
Hahaha kiz sorma sali aksami kudurdu resmen icimde kayiyor gibi hissediyordm tekmesi felan. Hatta yatacaktm kiz dur da uyuyayim dedim senmisin bunu diyen dün 1 2 atti daha atmadi esime kesin küstü bana diyorum yok artik sende abartma diyor ne anlicak krampla basladi gecen ay canim. Doktor magnezyum zamanin gelmis dedi verdi. Bu seferde bacak agrisi basladi oda kalsiyumdanmis. Bizi iyice sömürmeye basladilar dikkat edelim

Evet canım banada prima dendi, yeni doğanın en iyisiymiş sızdırmıyormuş, rahat edersin dediler

Kızlar benim bebiş çok hareketli hiç durmuyor uyumuyor mu bu kızçe hiç anlamadım beni uyutmamaya başladı
Uygulamada 20 saat uyuyorlar diyo benimki 2 saat anca uyuyordur
Sizinkilerde böyle çok hareketli mi ?
Maşallah benim oğluşta hareketli baya. Özellikle geceleri bir enerji yükleniyor. Pıtır pıtır pıtır durmuyor. Gündüz daha hareketsiz. Daha şimdiden evladımın uyku düzeni dengesiz gecesi gündüz, gündüzü gece. Korktum biraz.

Günaydınlar 19+3 ya ben hala hidsedemiyorum biliyorum normal diyeceksiniz ama içim içimi yiyor Dr a da gidemiyorum çok işim var . 1 hafta sonra detyali usg var beklesem mi
Canım ben kiloluyum doktor bana 20 den sonra hissedersin iç karnında geniş dedi. Öncesinde minik minik böyle bişne suyu içip yatınca vs hissediyordum. 21 oldu depar atıyor yeminle içimde. Seninde aynı durum olabilir. 1 hafta sonra hissetmeye başlayacaksın bakta gör

Günaydınlar 19+3 ya ben hala hidsedemiyorum biliyorum normal diyeceksiniz ama içim içimi yiyor Dr a da gidemiyorum çok işim var . 1 hafta sonra detyali usg var beklesem mi
1 haftaya yavaş yavaş hissedersin canım korkma, ben 21 + 3 üm hissediyorum ama bazen bebek mi gaz mı anlamıyorum. Bazı günler hareket etmiyor korkuyorum. Ama Geçen ultrasonda kıpır kıpırdı mesela. Hiç içine kuruntu düşürme

İnşallah kuzum ya ne bilim . Tedirgin oluyor insan. Sırf hareketlerini hissederim diye midem bulana bulana çikolata kasikladim

İnşallah kuzum ya ne bilim . Tedirgin oluyor insan. Sırf hareketlerini hissederim diye midem bulana bulana çikolata kasikladim
Tabii ki insan hissetmek istiyor. Aslında tedirginlikte değil, normal olduğunu biliyorsun ama insan istiyor hissetmek. Boncuk kuşları şimdiden bizi divane ettiler
Her bebek tepki verecek diye birşey yok ama vişne suyunu içip uzanıp tepki almayan görmedim böyle bir 20-25 dk sonra pıtırdıyordu bende. Onuda bir dene

Ben eninim haftaya hissediceksin hemde bariz bir şekilde. Acaba bu bağırsak mı va demeden. Benim de öyle oldu çünkü. Birde güçlendiler artık benim oğluş geçen hafta 29 cm, 470 gramdı. Bildiğin anne burdayım diyor. Senin evladın da yakındır ben burdayım diyecek.

Ama ahdım olsun 2. Hamileliğimde kısmet nasip olursa fit ana olacağım.

Benimki gece gündüz hareketli bu kadar hareketten kilo alamıcak diyorum çocuk aklıma saçma sapan şeyler geliyor
Bizim kız cadı çok bilmiş olacak gibi geliyo şimdiden bana
İnşallah 9 ayı doldururuz sabırsız kızım bu hareketlilikle

Hissedersin canım kilon ne kadar kilo da etkiliymiş hissetmekte
Ben zayıf hamile kaldım 16. Haftada hissetttim ilk gebeliğim olmasına rağmen

Jsjhs severim onu ya
Bilmiş olsun tabi zeki olur

Hshsjsj doldurursun kız nolcak onun keyfi yerinde ohh anne karnı gibisi var mı

Jsjhs severim onu ya

4 sene bekledim kuzumu herşeyine razıyım onun nasıl mucizem o benim herşeyim
Hala inanamıyorum geldiğine öyle beklemediğimiz öyle ümitsiz olduğumuz anda geldi ki rüyadayım sanki

Jsjhs severim onu ya

Canım bu arada sana şey sorcam
Sen hangi hastaneye gidiyorsun Bursa’da
Ben de annemlerde doğum yapabilirim Bursa’da da o yüzden soruyorum fikir olsun bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…