- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.341
Amin canım hepimiz inşallahOh çok şükür bin şükür.
En güzel şekilde doya doya yaşa kuşum
Nilüfer’de dimi medicana böyle kocaman bir hastane rezidans gibiMedicana, volkan aksakallı. Çok öneririm öyle bir durum olursa. Ayy kız bide yan odalarsa doğururmuşuz
Kesin vardır. Allianz ise benimde allianz var. Ama doğum paketli olması lazım. Aynen o canım. Carrefour un orda. Azıcık yoğun ama olsun ben seviyorum Volkan beyi.Amin canım hepimiz inşallah
Nilüfer’de dimi medicana böyle kocaman bir hastane rezidans gibiyanlış hatırlamıyorsam
Ahhh keşke
Acaba bizim orayla anlaşmamız var mı sigortamız hemen bakmalıyım
Teşekkür ederim canım ya baya moralim bozuldu dünkikelomo Kiloyu dert etme, illa şeker olacak diye birsey de yok. Bazı bünyeler çok alıyor senin elinde olan birşey de olmayabiliyor. İlk oğlumda 25 kg aldım ben. 30 kg alan arkadaslarım oldu. Hepimiz verdik. Bebekler sağlıklı. Şekerimiz yok, olmadı da hiç birimizin. Takılma sen psikolojini de düşürme, çok çok diyet yaparsın korkma kuzum... Ayrıca ben wooow denecek kdr bi durum göremedim hemşire abartmış bence. Ben de 8 kg almıştım 20 haftada. Doktorum hiç bir şey demedi. Şu an 10 kg ile devam ediyorum 24 haftaya Ha dikkatli olursan iyi olur kiloları vermek zor oluyor sonrasında. Ama modunu da düşürmelerine izin verme
Evet canım burada olacak. Ama bu konuyu kapatıyorum artık, kimseyi tedirgin etmek istememiştim, yazdığıma pişman oldum birazSenin dogumun kesin yurt disinda olucak dimi? Turkiye ihtimal dahilinde degil yanii
canım 23. haftadayım ikiz olmasına rağmen yeni yeni kuvvetli hissediyorum ki hergün ya da gün içinde ikisini hissettiğim çok nadir oluyor. Bugün doktorda söyledi organlara vuruyor olabilirler ya da iç karından dolayı olabilir günlük hareketlerini saymamıza daha var diye içini ferah tutİnşallah kuzum ya ne bilim . Tedirgin oluyor insan. Sırf hareketlerini hissederim diye midem bulana bulana çikolata kasikladim
Kilo dediğin nedir ki alınır da verilir de. Ben kiloyla ilgili yorumları asla doğru bulmuyorum niyet iyi olsa bile.Teşekkür ederim canım ya baya moralim bozuldu dünçok şaşırdım kilomu görünce tartılmamıştım bir süredir o kadar aldığımı bile düşünmüyordum yani. 58-59 kiloyla hamile kaldım bu arada öyle aman aman bi kilom da yoktu çikolata çok yedim bu arada ona ara vereceğim biraz da karbonhidratı azaltacağım, çok kilo almayı ben de istemiyorum ama iştahım açıldı bu ara kontrol etmek zor oluyor
valla aynı haftamız bende 9 kilo almışım neye woow diyorlar acaba. Birde ben hepsinin kilo olduğunu düşünmüyorum vücudumuz ödem topluyor. Kimse kusura bakmasın içimizde canlı dünyaya getirmeye çalışıyoruz ne zorluklarla alınması gereken kiloysa alırız sonrası hoop diye gider hiç merak etme yeterki onların beslenmesi yerinde olsun ☺☺Teşekkür ederim canım ya baya moralim bozuldu dünçok şaşırdım kilomu görünce tartılmamıştım bir süredir o kadar aldığımı bile düşünmüyordum yani. 58-59 kiloyla hamile kaldım bu arada öyle aman aman bi kilom da yoktu çikolata çok yedim bu arada ona ara vereceğim biraz da karbonhidratı azaltacağım, çok kilo almayı ben de istemiyorum ama iştahım açıldı bu ara kontrol etmek zor oluyor
Ya içte zaten hassas bir dönem bide böyle düşüncesizce konuşanlar olunca ister istemez dertleniyoruz. Ne meraklıyız herşeye yorum yapmaya ya.valla aynı haftamız bende 9 kilo almışım neye woow diyorlar acaba. Birde ben hepsinin kilo olduğunu düşünmüyorum vücudumuz ödem topluyor. Kimse kusura bakmasın içimizde canlı dünyaya getirmeye çalışıyoruz ne zorluklarla alınması gereken kiloysa alırız sonrası hoop diye gider hiç merak etme yeterki onların beslenmesi yerinde olsun ☺☺
Kilo dediğin nedir ki alınır da verilir de. Ben kiloyla ilgili yorumları asla doğru bulmuyorum niyet iyi olsa bile.pozitifbiri nin de yorumlarına aynen katılıyorum. Canın mı çekti ye kendini kısıtlama hele de kilo alıcam diye asla dert etme. Bununla ilgili yorum yapıp canını sıkanlara da he de geç. Hepsi veriliyor hiç dert değil. Emzirirken zaten o kilolar biraz dikkat edildiğinde geçip gidiyor. Moralini bozma bunun için
valla aynı haftamız bende 9 kilo almışım neye woow diyorlar acaba. Birde ben hepsinin kilo olduğunu düşünmüyorum vücudumuz ödem topluyor. Kimse kusura bakmasın içimizde canlı dünyaya getirmeye çalışıyoruz ne zorluklarla alınması gereken kiloysa alırız sonrası hoop diye gider hiç merak etme yeterki onların beslenmesi yerinde olsun ☺☺
Bazen ağızlarına kürekle vurasım geliyor cidden beni de gördüklerinde ay nasıl şişmişsinnn bunları diyenlerde 90-60-90 sanırsınYa içte zaten hassas bir dönem bide böyle düşüncesizce konuşanlar olunca ister istemez dertleniyoruz. Ne meraklıyız herşeye yorum yapmaya ya.
Dream yol çok basit, içimde kalbi atan, akciğerleri olan bir canlı var siz bunun mucizesini düşüneceğinize kilo kadar gelip geçici birşeye mi takılıyorsunuz ayy diyeceksin gözleri devirip, b.ka bakar gibi bakacaksın. Sonra bak bakayım yapıyor mu? Bunları aşalayacaksın yani. Benki humanistimdir ama gel gör ki bunlara tahammülüm yokBazen ağızlarına kürekle vurasım geliyor cidden beni de gördüklerinde ay nasıl şişmişsinnn bunları diyenlerde 90-60-90 sanırsın
Öyle diyenleri varya....ulan iki can var icinde denilcek sey mi cidden agzimi bozcam sildim yazdigimi. Bosver canim cidden takma insan cevresindeki hasetleri boyle dönemlerde anliyor.Bazen ağızlarına kürekle vurasım geliyor cidden beni de gördüklerinde ay nasıl şişmişsinnn bunları diyenlerde 90-60-90 sanırsın
Tabii ki insan hissetmek istiyor. Aslında tedirginlikte değil, normal olduğunu biliyorsun ama insan istiyor hissetmek. Boncuk kuşları şimdiden bizi divane ettiler
Her bebek tepki verecek diye birşey yok ama vişne suyunu içip uzanıp tepki almayan görmedimböyle bir 20-25 dk sonra pıtırdıyordu bende. Onuda bir dene
Ben eninim haftaya hissediceksin hemde bariz bir şekilde. Acaba bu bağırsak mı va demeden. Benim de öyle oldu çünkü. Birde güçlendiler artık benim oğluş geçen hafta 29 cm, 470 gramdı. Bildiğin anne burdayım diyor. Senin evladın da yakındır ben burdayım diyecek.
Ama ahdım olsun 2. Hamileliğimde kısmet nasip olursa fit ana olacağım.
Hissedersin canım kilon ne kadar kilo da etkiliymiş hissetmekte
Ben zayıf hamile kaldım 16. Haftada hissetttim ilk gebeliğim olmasına rağmen
Teşekkür ederim canımlar. Ay kilo dikkat etsek çok iyi tabi ki. Dikkat etmeme rağmen alıyorum ilk 4 ayda verdiğim 7 kiloyu bu ayda 5 kilo geri aldimm..ama dert etmiyorum çünkü neler çektim Allah biliyorcanım 23. haftadayım ikiz olmasına rağmen yeni yeni kuvvetli hissediyorum ki hergün ya da gün içinde ikisini hissettiğim çok nadir oluyor. Bugün doktorda söyledi organlara vuruyor olabilirler ya da iç karından dolayı olabilir günlük hareketlerini saymamıza daha var diye içini ferah tut
Bende kuzumBazen ağızlarına kürekle vurasım geliyor cidden beni de gördüklerinde ay nasıl şişmişsinnn bunları diyenlerde 90-60-90 sanırsın
Canım bebişin gelişimi iyi çok şükür ancak benım geçen hafta kasıklarımda ağrı batma olmuştu. Erken doğum riskim varmış rahim duvarım incelmeye başlamış. Progestan kullanmaya başladık ve bol bol istirahat… çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım ben kaçırdım galiba. Neyin var iyisindir umarım bebis de sende
Merhaba, teşekkür ederim.Geçmiş olsun canınızı sıkmayın hemen . Doktor raporu yorumlamadı mı henüz? Bir sıkıntı olsa söylerdi doktor . Afp değeri yüksek çıkması kesin spina bifida olmuyormuş sanırım . İnternette yüksek çıkan her 25 kişiden birinde doğum kusuru olur diyor . Kesin tanı değil galiba tam emin değilim ama öyle anladım .
Progestan kullanmaya başlamışsın çok farklı Bi his yapıyor sende hissedeceksin hatta grupta konusulmustu en baslarda . O sana çok iyi gelecektir .bol bol dinlen .uzat ayaklarını bol bol su tüket. Rabbim zamanında bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin .bizim de ggörüş günümüz bugün. Bu arada vajinal ultrasonda mi göründü incelmeCanım bebişin gelişimi iyi çok şükür ancak benım geçen hafta kasıklarımda ağrı batma olmuştu. Erken doğum riskim varmış rahim duvarım incelmeye başlamış. Progestan kullanmaya başladık ve bol bol istirahat… çok teşekkür ederim
Evet canım baştan şikayetlerimi sordu ultrasondan önce dedim kasıklarımda ağrılarım oldu normal dedi baştan görünce doğum sancısı çekmişsin dedi aslında bir kere şiddetli oldu adım atamamıştımProgestan kullanmaya başlamışsın çok farklı Bi his yapıyor sende hissedeceksin hatta grupta konusulmustu en baslarda . O sana çok iyi gelecektir .bol bol dinlen .uzat ayaklarını bol bol su tüket. Rabbim zamanında bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin .bizim de ggörüş günümüz bugün. Bu arada vajinal ultrasonda mi göründü incelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?