2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Oh çok şükür bin şükür.
En güzel şekilde doya doya yaşa kuşum
Amin canım hepimiz inşallah
Medicana, volkan aksakallı. Çok öneririm öyle bir durum olursa. Ayy kız bide yan odalarsa doğururmuşuz
Nilüfer’de dimi medicana böyle kocaman bir hastane rezidans gibi yanlış hatırlamıyorsam
Ahhh keşke
Acaba bizim orayla anlaşmamız var mı sigortamız hemen bakmalıyım

Amin canım hepimiz inşallah

Nilüfer’de dimi medicana böyle kocaman bir hastane rezidans gibi yanlış hatırlamıyorsam
Ahhh keşke
Acaba bizim orayla anlaşmamız var mı sigortamız hemen bakmalıyım
Kesin vardır. Allianz ise benimde allianz var. Ama doğum paketli olması lazım. Aynen o canım. Carrefour un orda. Azıcık yoğun ama olsun ben seviyorum Volkan beyi.

Kuzum ben senin işlerini biraz takip edemedim. Siz eşinin görevi nedeniyle doğudaydınız di mi?

Teşekkür ederim canım ya baya moralim bozuldu dün çok şaşırdım kilomu görünce tartılmamıştım bir süredir o kadar aldığımı bile düşünmüyordum yani. 58-59 kiloyla hamile kaldım bu arada öyle aman aman bi kilom da yoktu çikolata çok yedim bu arada ona ara vereceğim biraz da karbonhidratı azaltacağım, çok kilo almayı ben de istemiyorum ama iştahım açıldı bu ara kontrol etmek zor oluyor

Senin dogumun kesin yurt disinda olucak dimi? Turkiye ihtimal dahilinde degil yanii
Evet canım burada olacak. Ama bu konuyu kapatıyorum artık, kimseyi tedirgin etmek istememiştim, yazdığıma pişman oldum biraz tedirgin ettiğim kim varsa özür diliyorum, hepimizin doğumu sorunsuz geçecek inşallah

İnşallah kuzum ya ne bilim . Tedirgin oluyor insan. Sırf hareketlerini hissederim diye midem bulana bulana çikolata kasikladim
canım 23. haftadayım ikiz olmasına rağmen yeni yeni kuvvetli hissediyorum ki hergün ya da gün içinde ikisini hissettiğim çok nadir oluyor. Bugün doktorda söyledi organlara vuruyor olabilirler ya da iç karından dolayı olabilir günlük hareketlerini saymamıza daha var diye içini ferah tut

Kilo dediğin nedir ki alınır da verilir de. Ben kiloyla ilgili yorumları asla doğru bulmuyorum niyet iyi olsa bile. pozitifbiri nin de yorumlarına aynen katılıyorum. Canın mı çekti ye kendini kısıtlama hele de kilo alıcam diye asla dert etme. Bununla ilgili yorum yapıp canını sıkanlara da he de geç. Hepsi veriliyor hiç dert değil. Emzirirken zaten o kilolar biraz dikkat edildiğinde geçip gidiyor. Moralini bozma bunun için

valla aynı haftamız bende 9 kilo almışım neye woow diyorlar acaba. Birde ben hepsinin kilo olduğunu düşünmüyorum vücudumuz ödem topluyor. Kimse kusura bakmasın içimizde canlı dünyaya getirmeye çalışıyoruz ne zorluklarla alınması gereken kiloysa alırız sonrası hoop diye gider hiç merak etme yeterki onların beslenmesi yerinde olsun ☺☺

Ya içte zaten hassas bir dönem bide böyle düşüncesizce konuşanlar olunca ister istemez dertleniyoruz. Ne meraklıyız herşeye yorum yapmaya ya.

Teşekkür ederim kızlar Hemşire de öyle tepki verdi ama sonra hiçbir şey demedi yani diyet yap dikkat et şunu ye vs vs hiçbir yorum yapmadı. O zaman niye öyle tepki veriyorsun. Evet 20. haftaya göre fazla almışım, zaten çok kolay kilo alan biriyim dikkat de etmeyince almışım. Tatlıyı biraz abarttım bulantılar geçince ona dikkat edeceğim ama her gün sağlıklı yiyip porsiyon kontrolü yapamıyorum canım çekince bir şeyi yiyorum napıyım

Ya içte zaten hassas bir dönem bide böyle düşüncesizce konuşanlar olunca ister istemez dertleniyoruz. Ne meraklıyız herşeye yorum yapmaya ya.
Bazen ağızlarına kürekle vurasım geliyor cidden beni de gördüklerinde ay nasıl şişmişsinnn bunları diyenlerde 90-60-90 sanırsın

Ya cidden bende su kilo isini takinti yapanlara ayar oluyorum. Olabilir herseyimizle dort dortluk olcak degiliz. Zayif ama karni cikmis hamileler olmak zorunda da degiliz. Kilo alinir ve gercekten istersende verilebilen bisey. Ilk 3 ayimda kilo almadim ama suan 6 ayligim ve 5 kilo almisim diger 3 ayda. Ama takmiyorum. Sasirdimmi sasirdm ama dunyanin sonu degil ben şişen karnimla gayet mutluyum. Icimizde insan büyüyor kolay sey mi. Bebekle ilgili ya da kendimle ilgili saglikla alakali kotu haber alsam Allah korusun buna uzulur yikilirim. Allah başka dert keder vermesin.

Bazen ağızlarına kürekle vurasım geliyor cidden beni de gördüklerinde ay nasıl şişmişsinnn bunları diyenlerde 90-60-90 sanırsın
Dream yol çok basit, içimde kalbi atan, akciğerleri olan bir canlı var siz bunun mucizesini düşüneceğinize kilo kadar gelip geçici birşeye mi takılıyorsunuz ayy diyeceksin gözleri devirip, b.ka bakar gibi bakacaksın. Sonra bak bakayım yapıyor mu? Bunları aşalayacaksın yani. Benki humanistimdir ama gel gör ki bunlara tahammülüm yok

Öyle diyenleri varya....ulan iki can var icinde denilcek sey mi cidden agzimi bozcam sildim yazdigimi. Bosver canim cidden takma insan cevresindeki hasetleri boyle dönemlerde anliyor.

Hissedersin canım kilon ne kadar kilo da etkiliymiş hissetmekte
Ben zayıf hamile kaldım 16. Haftada hissetttim ilk gebeliğim olmasına rağmen

Teşekkür ederim canımlar. Ay kilo dikkat etsek çok iyi tabi ki. Dikkat etmeme rağmen alıyorum ilk 4 ayda verdiğim 7 kiloyu bu ayda 5 kilo geri aldimm..ama dert etmiyorum çünkü neler çektim Allah biliyor sonrasında da verebileceğim iradenin oldgununa inanıyorum o yüzden keyfini çıkarıyorum send e öyle yap kikelomo

Geçmiş olsun canım ben kaçırdım galiba. Neyin var iyisindir umarım bebis de sende
Canım bebişin gelişimi iyi çok şükür ancak benım geçen hafta kasıklarımda ağrı batma olmuştu. Erken doğum riskim varmış rahim duvarım incelmeye başlamış. Progestan kullanmaya başladık ve bol bol istirahat… çok teşekkür ederim

Merhaba, teşekkür ederim.
Doktor daha yeni döndü, risk biraz yüksek çıkmış dedi genel olarak, sonucu atıp. Sonra ben sordukça cevapladı...detaylida kesin belli olur dimi dedim, evet dedi. Normal ultrasonda böyle bir şey belli olmaz mıydı dedim..genel konustu yine bebek küçük olduğu için genis olmayan acikliklar görünmeyebilir diye. Insan endise ediyor ister istemez dedim, ama ona bir şey demedi bile.
Evet kan testleri kesin bir tanı değildir, aynı ikili test sonuçları gibi.

Tanıdığım bir Perinatoloğa danıştım ben de. Yüksek cikmis evet dedi, ama yinede endiselenme dedi. Her yüksek MoM değeri spina bifida demek zorunda değil dedi, risk daha yüksek sadece genele göre... Detaylıda kesin görürüz durumu zaten dedi. Iyi düsün dedi.

Detaylım Nisan'ın son haftası...inşallah her şey iyi çıkar, yanlis bir pozitiftir.

Progestan kullanmaya başlamışsın çok farklı Bi his yapıyor sende hissedeceksin hatta grupta konusulmustu en baslarda . O sana çok iyi gelecektir .bol bol dinlen .uzat ayaklarını bol bol su tüket. Rabbim zamanında bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin .bizim de ggörüş günümüz bugün. Bu arada vajinal ultrasonda mi göründü incelme

Evet canım baştan şikayetlerimi sordu ultrasondan önce dedim kasıklarımda ağrılarım oldu normal dedi baştan görünce doğum sancısı çekmişsin dedi aslında bir kere şiddetli oldu adım atamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…