- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.361
Ye kız canına değsin ooohhh ben de yedim az önce 3 küçük dilim tatlıTeşekkür ederim kızlarHemşire de öyle tepki verdi ama sonra hiçbir şey demedi yani diyet yap dikkat et şunu ye vs vs hiçbir yorum yapmadı. O zaman niye öyle tepki veriyorsun. Evet 20. haftaya göre fazla almışım, zaten çok kolay kilo alan biriyim dikkat de etmeyince almışım. Tatlıyı biraz abarttım bulantılar geçince ona dikkat edeceğim ama her gün sağlıklı yiyip porsiyon kontrolü yapamıyorum canım çekince bir şeyi yiyorum napıyım
Evet canım doğudayız şırnakta. Kendi evim var istanbulda eşimin ailesi orda. eşyalarım düzenim orda da ben annemin yanında doğum yapmayı düşünüyorum annem yanımda olsun istiyorum annem gelemez çünkü yanıma gelse bile çok kalamaz küçük kardeşlerim varKesin vardır. Allianz ise benimde allianz var. Ama doğum paketli olması lazım. Aynen o canım. Carrefour un orda. Azıcık yoğun ama olsun ben seviyorum Volkan beyi.
Kuzum ben senin işlerini biraz takip edemedim. Siz eşinin görevi nedeniyle doğudaydınız di mi?
Ben de 8 kilo aldımTeşekkür ederim canımlar. Ay kilo dikkat etsek çok iyi tabi ki. Dikkat etmeme rağmen alıyorum ilk 4 ayda verdiğim 7 kiloyu bu ayda 5 kilo geri aldimm..ama dert etmiyorum çünkü neler çektim Allah biliyorsonrasında da verebileceğim iradenin oldgununa inanıyorum o yüzden keyfini çıkarıyorum send e öyle yap @kikelomo
Maşallah canım kilonu hiç göstermiyorsun benceO zamann 24+0 ve 82 kilodan merhaaba kizlarzayif ama karni top gibi cikmis olmasakta mutluyum halimden şükürler olsun
Benim arkadaşıma da sana dedikleri gibi dediler spina bifida.Merhaba, teşekkür ederim.
Doktor daha yeni döndü, risk biraz yüksek çıkmış dedi genel olarak, sonucu atıp. Sonra ben sordukça cevapladı...detaylida kesin belli olur dimi dedim, evet dedi. Normal ultrasonda böyle bir şey belli olmaz mıydı dedim..genel konustu yine bebek küçük olduğu için genis olmayan acikliklar görünmeyebilir diye. Insan endise ediyor ister istemez dedim, ama ona bir şey demedi bile.
Evet kan testleri kesin bir tanı değildir, aynı ikili test sonuçları gibi.
Tanıdığım bir Perinatoloğa danıştım ben de. Yüksek cikmis evet dedi, ama yinede endiselenme dedi. Her yüksek MoM değeri spina bifida demek zorunda değil dedi, risk daha yüksek sadece genele göre... Detaylıda kesin görürüz durumu zaten dedi. Iyi düsün dedi.
Detaylım Nisan'ın son haftası...inşallah her şey iyi çıkar, yanlis bir pozitiftir.
Canım sadece doğuma bursaya gelmen biraz riskli bence. Bu doğum işi enerji işi. Doktora güvenmek lazım, huyunu suyunu bilmen lazım. Onunda seni biliyor takip ediyor olması lazım bence. Kararını verdikten sonra öncesinden gelip 3-4 kez en azından bir tanı gör bence. Ay bu kayınvalideler ya. Annen gelemeyecekse bursa mantıklı bir seçenek ama insan evinide istiyor. Okullar kapalı olucak biz doğum yaparken annen yine de gelemez mi?Evet canım doğudayız şırnakta. Kendi evim var istanbulda eşimin ailesi orda. eşyalarım düzenim orda da ben annemin yanında doğum yapmayı düşünüyorum annem yanımda olsun istiyorum annem gelemez çünkü yanıma gelse bile çok kalamaz küçük kardeşlerim var
Ama daha tam karar veremedim istanbulda da yapabilirim kendi evim daha rahat olur diye. Üst katta da kayınvalidem oturuyor o çok müdahaleci biri o yüzden soru işaretleri var kafamda
Oyak sigortası var bizde bazı hastanelerle anlaşmalı o da.
Sagol canim boydan bide her yerden esit aldgm icin boyle. Bitek dugunumde 69dum 3 yil once onun disinda hep balik etli biriydimMaşallah canım kilonu hiç göstermiyorsun bence
Dualarım seninle Allah in izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın inşallahİnşallah canım benim amin
Benim tanıdığım bi kaç kişi de inanılmaz sızdırdığını hep sırtına çıktığını falan söyledi.Acemilikten mi diye annelere bağlatmışlar yine çıkmış.bilemedim bende o yüzdenEvet canım banada prima dendi, yeni doğanın en iyisiymiş sızdırmıyormuş, rahat edersin dediler
Bende bak şimdi takla atıyor eminim yani ama dün yoktu hiç bi hareketHahaha kiz sorma sali aksami kudurdu resmen icimde kayiyor gibi hissediyordm tekmesi felan. Hatta yatacaktm kiz dur da uyuyayim dedim senmisin bunu diyen dün 1 2 atti daha atmadi esime kesin küstü bana diyorum yok artik sende abartma diyor ne anlicakkrampla basladi gecen ay canim. Doktor magnezyum zamanin gelmis dedi verdi. Bu seferde bacak agrisi basladi oda kalsiyumdanmis. Bizi iyice sömürmeye basladilar dikkat edelim
İnşallah canım benim inşallah aminDualarım seninle Allah in izniyle sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah
Direk göbeklerine odaklanıp içimdekiler karbonhidrat değil canlı diyorum yarım gülüş atıp gidiyorum çok uyuzca ama bananeDream yol çok basit, içimde kalbi atan, akciğerleri olan bir canlı var siz bunun mucizesini düşüneceğinize kilo kadar gelip geçici birşeye mi takılıyorsunuz ayy diyeceksin gözleri devirip, b.ka bakar gibi bakacaksın. Sonra bak bakayım yapıyor mu? Bunları aşalayacaksın yani. Benki humanistimdir ama gel gör ki bunlara tahammülüm yok
yok kuzum sinirlenme hiç takmıyorum göbeğimi çok seviyorum ve hep darda giyiniyorum nasip olursa bir kere yaşayacağım bir süreç her anının tadını çıkarmak hiç unutmak istemiyorum. İnsanlar hiçbir zaman susmaz ve hiç mutlu olmaz bunu bildiğim için kulaklarımı kapatıyorumÖyle diyenleri varya....ulan iki can var icinde denilcek sey mi cidden agzimi bozcam sildim yazdigimi. Bosver canim cidden takma insan cevresindeki hasetleri boyle dönemlerde anliyor.
yaaaa çok minnoşşşO zamann 24+0 ve 82 kilodan merhaaba kizlarzayif ama karni top gibi cikmis olmasakta mutluyum halimden şükürler olsun
Al benden de o kadar.Valla son çare ulusa gideceğim ben.netteki hamişler hep 0 bedenValla canlarım benimde kiloyla ilgili tek derdim hastanede pijama mevzusueve hayırlısıyla atsam kendimi sütyen kilot gezerim de hastane için iyi birşey almak istiyorum. Azıcık kilom olunca da beğendiğim şeylerin bedenini bulamıyorum. Ama çözeceğim
festi bende o yüzden alamıyorum ya lohusa takımı falan ne kadar kilo almış olurum kaç beden olur kestiremediğim içinValla canlarım benimde kiloyla ilgili tek derdim hastanede pijama mevzusueve hayırlısıyla atsam kendimi sütyen kilot gezerim de hastane için iyi birşey almak istiyorum. Azıcık kilom olunca da beğendiğim şeylerin bedenini bulamıyorum. Ama çözeceğim
Ya içte zaten hassas bir dönem bide böyle düşüncesizce konuşanlar olunca ister istemez dertleniyoruz. Ne meraklıyız herşeye yorum yapmaya ya.
Evet yaa zamanda hızlı geçmeye başladı zaten bir yandan bitsin istiyorum bir yandan üzülüyorummydreams93 kızlar ben 15 kg aldım ya kimsenin de ne dediği umrumda değil açıkçası bırakın herkes hadsiz ve gereksiz .kırmışlar kafayı.içimdeki mucizeye odaklıyım ve çok mutluyum
Oh ne güzel güzel haberler almışsın yeni gördümGünaydın kızlar bugün görüş günümüzdü. Kızçeler iyiymiş çok şükür biri 630 gr olmuş biri 620 boylar 27 cm. Kafaları göbek tarafımdaydı ayaklar aşağıda bende tekmeleri hep aşağıda hissediyorum diye korkuyordum ondanmış. Şeker yüklemesi yapmamız gerekli ama istifralarım devam ediyor diye yapamıcağımı söyledi. Çünkü aç karnına içip 2 saat durmam gerekiyormuş yüzde 95 istifra edersin dedi. Şimdi şeker ölçüm cihazı alıcam günde 4 defa takip edicekmişiz. İlaçları midem kaldırmıyodu magnezyumla kalsiyumu suda eriyene çevirdik öyle denicem. Çünkü kalsiyumu asıl şimdi kullanmaya başlıcaklar dedi.baharrr34 canım 2 gecedir bacak ağrıları uyutmuyor kalsiyumdan kaynaklıymış yeni sordum bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?