2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ye kız canına değsin ooohhh ben de yedim az önce 3 küçük dilim tatlı

Evet canım doğudayız şırnakta. Kendi evim var istanbulda eşimin ailesi orda. eşyalarım düzenim orda da ben annemin yanında doğum yapmayı düşünüyorum annem yanımda olsun istiyorum annem gelemez çünkü yanıma gelse bile çok kalamaz küçük kardeşlerim var
Ama daha tam karar veremedim istanbulda da yapabilirim kendi evim daha rahat olur diye. Üst katta da kayınvalidem oturuyor o çok müdahaleci biri o yüzden soru işaretleri var kafamda
Oyak sigortası var bizde bazı hastanelerle anlaşmalı o da.

Ben de 8 kilo aldım
Neyse ki hamilelikten önce fazla kilolarımı vermiştim 15 kg
Şimdi verdiklerimi geri alıyorum

Benim arkadaşıma da sana dedikleri gibi dediler spina bifida.
Arkadaşım mahvoldu kendini parçaladı ağlamaktan mahvoldu aylarca
Ama çocuğu sağlıklı doğdu çok şükür

Canım sadece doğuma bursaya gelmen biraz riskli bence. Bu doğum işi enerji işi. Doktora güvenmek lazım, huyunu suyunu bilmen lazım. Onunda seni biliyor takip ediyor olması lazım bence. Kararını verdikten sonra öncesinden gelip 3-4 kez en azından bir tanı gör bence. Ay bu kayınvalideler ya. Annen gelemeyecekse bursa mantıklı bir seçenek ama insan evinide istiyor. Okullar kapalı olucak biz doğum yaparken annen yine de gelemez mi?

Maşallah canım kilonu hiç göstermiyorsun bence
Sagol canim boydan bide her yerden esit aldgm icin boyle. Bitek dugunumde 69dum 3 yil once onun disinda hep balik etli biriydimama seviyorum boyle olmayida. Eşimde takintili biri olmayinca sikinti yok sende takma bosverr

Evet canım banada prima dendi, yeni doğanın en iyisiymiş sızdırmıyormuş, rahat edersin dediler
Benim tanıdığım bi kaç kişi de inanılmaz sızdırdığını hep sırtına çıktığını falan söyledi.Acemilikten mi diye annelere bağlatmışlar yine çıkmış.bilemedim bende o yüzden

Bende bak şimdi takla atıyor eminim yani ama dün yoktu hiç bi hareket ayarı yok bunların bende soracağım magnezyumu bugün ,bakalım ne diyecek

Direk göbeklerine odaklanıp içimdekiler karbonhidrat değil canlı diyorum yarım gülüş atıp gidiyorum çok uyuzca ama banane
Öyle diyenleri varya....ulan iki can var icinde denilcek sey mi cidden agzimi bozcam sildim yazdigimi. Bosver canim cidden takma insan cevresindeki hasetleri boyle dönemlerde anliyor.
yok kuzum sinirlenme hiç takmıyorum göbeğimi çok seviyorum ve hep darda giyiniyorum nasip olursa bir kere yaşayacağım bir süreç her anının tadını çıkarmak hiç unutmak istemiyorum. İnsanlar hiçbir zaman susmaz ve hiç mutlu olmaz bunu bildiğim için kulaklarımı kapatıyorum
O zamann 24+0 ve 82 kilodan merhaaba kizlar zayif ama karni top gibi cikmis olmasakta mutluyum halimden şükürler olsun
yaaaa çok minnoşşş hiçte fazla durmuyor çok güzel maşallahhh

Al benden de o kadar.Valla son çare ulusa gideceğim ben.netteki hamişler hep 0 beden xl giymişler ayol benim bacağım geçmez ondan bulursan bizimle de paylaş lütfen

festi bende o yüzden alamıyorum ya lohusa takımı falan ne kadar kilo almış olurum kaç beden olur kestiremediğim için

Ya içte zaten hassas bir dönem bide böyle düşüncesizce konuşanlar olunca ister istemez dertleniyoruz. Ne meraklıyız herşeye yorum yapmaya ya.
mydreams93 kızlar ben 15 kg aldım ya kimsenin de ne dediği umrumda değil açıkçası bırakın herkes hadsiz ve gereksiz .kırmışlar kafayı.içimdeki mucizeye odaklıyım ve çok mutluyum

mydreams93 kızlar ben 15 kg aldım ya kimsenin de ne dediği umrumda değil açıkçası bırakın herkes hadsiz ve gereksiz .kırmışlar kafayı.içimdeki mucizeye odaklıyım ve çok mutluyum
Evet yaa zamanda hızlı geçmeye başladı zaten bir yandan bitsin istiyorum bir yandan üzülüyorum

Merhabalar kızlar
Bebek arabası konusunda bir türlü karar veremiyorum. Baktıkça kafam karışıyor. Pusetli olsun istiyorum ama ayrı da alabilirim yani sağlam ama hafif bişi olsun istiyorum ama bulamadım içime sinen birşey. Hangi arabayı aldığınızı ve neden tercih ettiğinizi yazabilirseniz vallahi çok makbule geçecek
Bu arada ben de 8-9 kilo aldım hiç pişman değilim

Bizden de geldin bir göbüşler kızlar pentiden aldım bu taytı hamile taytı. Çok rahat tavsiye ederim bu zamana kadar direnmiştim almıcam diye ama karnıma diğerleri iz yapmaya başladı çok üzülüyordum bunun kumaşıda çok hoşuma gitti karın yapısıda doğuma kadar götürür

Eklentiler

• 5B01A9B2-5943-47C4-AEE4-B4F7710FC2B7.webp
    30 KB · Görüntüleme: 97
  • 2D14631C-2E19-4433-BAE7-2406B40B62FD.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 91
Oh ne güzel güzel haberler almışsın yeni gördüm kızçelerine maşallah şeker için de bence doğru bi karar almış doktorun gerçekten kusarsın kusarsın sonsuz bi döngüyle kusarsın miden zaten bulanıyorsa.ben bile zor durdum hadi bakalım hep güzel haberler alalım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…