- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.381
Ben kanz k-go aldım puseti diğer modellere göre hafif ve içi çok çok yumuşak.çocuk eminim ki rahat eder .içime sinen en güzel özelliği bu oldu sanırım .estetik olarak da çok güzel görünüyor .manevrası da çok iyi benim evim küçük ama çıkarıp rahatça sürebiliyorum.benim için önemli bi özelliği de tekerlerinin kilidi.çok güven verdi bana korkuyorum çünkü kayıp gitmesindenMerhabalar kızlar
Bebek arabası konusunda bir türlü karar veremiyorum. Baktıkça kafam karışıyor. Pusetli olsun istiyorum ama ayrı da alabilirim yani sağlam ama hafif bişi olsun istiyorum ama bulamadım içime sinen birşey. Hangi arabayı aldığınızı ve neden tercih ettiğinizi yazabilirseniz vallahi çok makbule geçecek
Bu arada ben de 8-9 kilo aldım hiç pişman değilim
Yaaa çok tatlı maşallahBizden de geldin bir göbüşlerkızlar pentiden aldım bu taytı hamile taytı. Çok rahat tavsiye ederim bu zamana kadar direnmiştim almıcam diye ama karnıma diğerleri iz yapmaya başladı çok üzülüyordum bunun kumaşıda çok hoşuma gitti karın yapısıda doğuma kadar götürür
Ben hiç üzülmüyorum sağlıkla sıhhatle doğru zamanında bitsinEvet yaa zamanda hızlı geçmeye başladı zaten bir yandan bitsin istiyorum bir yandan üzülüyorum
Yaaa çok tatlısınız maşallahe hadi Buyrun dün akşama ait 88kg 24+4 kum döken anne
Evet di mi bi yandan bi an önce sarıp sarmalamak için can atıyorum bi yandan içimde olmasına çok alıştımEvet yaa zamanda hızlı geçmeye başladı zaten bir yandan bitsin istiyorum bir yandan üzülüyorum
Olsun bize de at sen bende şort olayına çok açığım ama bilemiyorummydreams93 C Cerito kızlar ben lohusa tarzı almayacağım. Ben şort tişört insanıyım. Bulduğum da paylaşırım. Son ay alacağım bende inşallah bir durumuma bakıp.
Yalnız dream öyle ölmezler bacım
Canımmmm çok teşekkür ederimYaaa çok tatlısınız maşallahsaçının kesimi de çok güzelmiş bu arada
Oyyy icinde 2 tane güzelliik mi var senin simdiBizden de geldin bir göbüşlerkızlar pentiden aldım bu taytı hamile taytı. Çok rahat tavsiye ederim bu zamana kadar direnmiştim almıcam diye ama karnıma diğerleri iz yapmaya başladı çok üzülüyordum bunun kumaşıda çok hoşuma gitti karın yapısıda doğuma kadar götürür
Bence müthiş ya rahatlık lazım bize o zamanda. Gecelikle ben rahat edemiyorum normalde de o yüzden ben şahsen direkt oyunu ondan yana kullandım. Birden müthiş bir sütyen gördüm ama bulamadım ama emzirme sütyenleri bana çok soğuk geliyor kendimi kadın gibi hissetmeyebilirimEvet di mi bi yandan bi an önce sarıp sarmalamak için can atıyorum bi yandan içimde olmasına çok alıştım
Olsun bize de at sen bende şort olayına çok açığım ama bilemiyorum
Böğürtlenli çok güzelmişKızlar carters uyku tulumu alcam kızçemefermuarlı tulumlar daha rahat olur gibi geliyor, sizce hangi rengi güzel ?? birde bu markada 3 aylık diğer markaların yeni doğanıyla aynı buymuş, acaba 6 aylık alsam çok mu abartı olur? Bir de benimki ağustos 10-15 gibi gelcek, patikli tulum giydirilir mi?? Ayy çok sordum ama ilk çocuk hiç anlamıyorum bu işlerden
yesinler göbüşüüüüüe hadi Buyrun dün akşama ait 88kg 24+4 kum döken anne
Oyyy ceritoom maşallah kıze hadi Buyrun dün akşama ait 88kg 24+4 kum döken anne
Haziran gibi gelmeyi düşünüyorum zaten canımCanım sadece doğuma bursaya gelmen biraz riskli bence. Bu doğum işi enerji işi. Doktora güvenmek lazım, huyunu suyunu bilmen lazım. Onunda seni biliyor takip ediyor olması lazım bence. Kararını verdikten sonra öncesinden gelip 3-4 kez en azından bir tanı gör bence. Ay bu kayınvalideler ya. Annen gelemeyecekse bursa mantıklı bir seçenek ama insan evinide istiyor. Okullar kapalı olucak biz doğum yaparken annen yine de gelemez mi?
yaaa 2 tane kankim gelicek teyzesi inşallahOyyy icinde 2 tane güzelliik mi var senin simdikiz ne guzel yaa Allahin mucizesi onlar maşallah canim bende pentiye bakayim bi iyi dedin
Yaa yandi adam desene evde 3 kız of off masrafiniz süsünüz bitmez sizinyaaa 2 tane kankim gelicek teyzesi inşallahbabaları biraz bozuluyor yalnız kalıcak diye ama olsun
Bebeğim çok güzelsiniz maşallah sizeO zamann 24+0 ve 82 kilodan merhaaba kizlarzayif ama karni top gibi cikmis olmasakta mutluyum halimden şükürler olsun
Maşallah maşallahBizden de geldin bir göbüşlerkızlar pentiden aldım bu taytı hamile taytı. Çok rahat tavsiye ederim bu zamana kadar direnmiştim almıcam diye ama karnıma diğerleri iz yapmaya başladı çok üzülüyordum bunun kumaşıda çok hoşuma gitti karın yapısıda doğuma kadar götürür
Gecelik bende yapamam galiba ya hiç sevmiyorum dolanıyor paçamaBence müthiş ya rahatlık lazım bize o zamanda. Gecelikle ben rahat edemiyorum normalde de o yüzden ben şahsen direkt oyunu ondan yana kullandım. Birden müthiş bir sütyen gördüm ama bulamadım ama emzirme sütyenleri bana çok soğuk geliyor kendimi kadın gibi hissetmeyebilirimo yüzden onu bulursam alacağım. İççamaşırı benim için önemli aylarca o sütyenlerden giymek istemiyorum
yesinler göbüşüüüüü
Kızlar çok teşekkür ederimOyyy ceritoom maşallah kız
O zaman mantıklı gibi kuzum doğumu burda yapıp bir süre sonra da eve gitmek. Şimdi ilk bebek olunca o tecrübesizlikle insan denize düşüp yılana sarılıyor yanında da kimse yoksa. Orda da kayınvalide azıcık fettansa ortalığı kasıp kavuruyor. Ama burda annenin desteğiyle birşeyleri öğrenip alışınca feriştahı gelse sallamazsın. Kendin herşeyine yetiyor ve alışmış olursunHaziran gibi gelmeyi düşünüyorum zaten canım
Gelse de çok kalamaz babam işe gidiyor kardeşlerim de kurs du iş ti derken bir de kendilerini idare edemiyorlar annem yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?