2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben kanz k-go aldım puseti diğer modellere göre hafif ve içi çok çok yumuşak.çocuk eminim ki rahat eder .içime sinen en güzel özelliği bu oldu sanırım .estetik olarak da çok güzel görünüyor .manevrası da çok iyi benim evim küçük ama çıkarıp rahatça sürebiliyorum.benim için önemli bi özelliği de tekerlerinin kilidi.çok güven verdi bana korkuyorum çünkü kayıp gitmesinden Ha bi de kanz asla yedek parça sorunu çekilmeyen bi marka.her modelin yedek parçasını hep bulabiliyorsunuz ve çok hızlı iletişim sağlıyorlar.ben çok severek aldım inşallah Mahir Toprak da sever de binebiliriz

Yaaa çok tatlı maşallah
Ben de foto çekmek istiyorum hep unutuyorum

Evet yaa zamanda hızlı geçmeye başladı zaten bir yandan bitsin istiyorum bir yandan üzülüyorum
Evet di mi bi yandan bi an önce sarıp sarmalamak için can atıyorum bi yandan içimde olmasına çok alıştım
Olsun bize de at sen bende şort olayına çok açığım ama bilemiyorum

Yaaa çok tatlısınız maşallah saçının kesimi de çok güzelmiş bu arada
Canımmmm çok teşekkür ederim hamilelikte çok kolay oldu kısa saç kurutması ,şekil vermesi anneler ben saç kestirirken biraz bıdı bıdı yapıyorlar ama napıyım ay

Kızlar carters uyku tulumu alcam kızçeme fermuarlı tulumlar daha rahat olur gibi geliyor, sizce hangi rengi güzel ?? birde bu markada 3 aylık diğer markaların yeni doğanıyla aynı buymuş, acaba 6 aylık alsam çok mu abartı olur? Bir de benimki ağustos 10-15 gibi gelcek, patikli tulum giydirilir mi?? Ayy çok sordum ama ilk çocuk hiç anlamıyorum bu işlerden

Eklentiler

• 5D771EE2-EB40-4F82-8ED2-68F45B40277B.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 108
  • CE1FB946-DBCD-40C2-AAE5-B7C5437AE3E7.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 114
Oyyy icinde 2 tane güzelliik mi var senin simdi kiz ne guzel yaa Allahin mucizesi onlar maşallah canim bende pentiye bakayim bi iyi dedin

Evet di mi bi yandan bi an önce sarıp sarmalamak için can atıyorum bi yandan içimde olmasına çok alıştım

Olsun bize de at sen bende şort olayına çok açığım ama bilemiyorum
Bence müthiş ya rahatlık lazım bize o zamanda. Gecelikle ben rahat edemiyorum normalde de o yüzden ben şahsen direkt oyunu ondan yana kullandım. Birden müthiş bir sütyen gördüm ama bulamadım ama emzirme sütyenleri bana çok soğuk geliyor kendimi kadın gibi hissetmeyebilirim o yüzden onu bulursam alacağım. İççamaşırı benim için önemli aylarca o sütyenlerden giymek istemiyorum

Böğürtlenli çok güzelmiş

Haziran gibi gelmeyi düşünüyorum zaten canım
Gelse de çok kalamaz babam işe gidiyor kardeşlerim de kurs du iş ti derken bir de kendilerini idare edemiyorlar annem yokken

O zamann 24+0 ve 82 kilodan merhaaba kizlar zayif ama karni top gibi cikmis olmasakta mutluyum halimden şükürler olsun
Bebeğim çok güzelsiniz maşallah size kız hiç 82 gibi görünmüyorsun ha
Maşallah maşallah çok bal gibisiniz
Gecelik bende yapamam galiba ya hiç sevmiyorum dolanıyor paçama emzirme sütyenleri sünepe gibi zaten memelerin hali kalmayacak bi de onu takarsam aman Allah
yesinler göbüşüüüüü

Oyyy ceritoom maşallah kız
Kızlar çok teşekkür ederim

Haziran gibi gelmeyi düşünüyorum zaten canım
Gelse de çok kalamaz babam işe gidiyor kardeşlerim de kurs du iş ti derken bir de kendilerini idare edemiyorlar annem yokken
O zaman mantıklı gibi kuzum doğumu burda yapıp bir süre sonra da eve gitmek. Şimdi ilk bebek olunca o tecrübesizlikle insan denize düşüp yılana sarılıyor yanında da kimse yoksa. Orda da kayınvalide azıcık fettansa ortalığı kasıp kavuruyor. Ama burda annenin desteğiyle birşeyleri öğrenip alışınca feriştahı gelse sallamazsın. Kendin herşeyine yetiyor ve alışmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…