- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.401
Bulursan link at bize deValla canlarım benimde kiloyla ilgili tek derdim hastanede pijama mevzusueve hayırlısıyla atsam kendimi sütyen kilot gezerim de hastane için iyi birşey almak istiyorum. Azıcık kilom olunca da beğendiğim şeylerin bedenini bulamıyorum. Ama çözeceğim
Teşekkürler caniimmBebeğim çok güzelsiniz maşallah sizekız hiç 82 gibi görünmüyorsun ha
Kız neden kalmasın dur öyle kodlama. Memeler her haliyle müthiş kalıcak, sütler dolup dolup taşıcak aminGecelik bende yapamam galiba ya hiç sevmiyorum dolanıyor paçamaemzirme sütyenleri sünepe gibi zaten memelerin hali kalmayacak bi de onu takarsam aman Allah
Kizlar ben iki alt ust takim aldim biri uzun kol biri yarim kol ikiside önü dügmeli. Lohusalik almadim almayida dusunmuyorum. Beden olarak 2XL aldim rahat olur diye dusunuyorum. Belki bir takim daha alirim 3XL alirim onuda her ihtimale karsi dökümlü dursun pijama sonuctaBulursan link at bize de
Canım aslında ben kimseyi istemem de yanımda bakabilecek tecrübeye sahibim hiç korkmuyorum da bebek bakmaya çünkü ömrüm çocuklarla geçtiO zaman mantıklı gibi kuzum doğumu burda yapıp bir süre sonra da eve gitmek. Şimdi ilk bebek olunca o tecrübesizlikle insan denize düşüp yılana sarılıyor yanında da kimse yoksa. Orda da kayınvalide azıcık fettansa ortalığı kasıp kavuruyor. Ama burda annenin desteğiyle birşeyleri öğrenip alışınca feriştahı gelse sallamazsın. Kendin herşeyine yetiyor ve alışmış olursun
Ne kaldı ki ucuz ah ah.Kizlar ben iki alt ust takim aldim biri uzun kol biri yarim kol ikiside önü dügmeli. Lohusalik almadim almayida dusunmuyorum. Beden olarak 2XL aldim rahat olur diye dusunuyorum. Belki bir takim daha alirim 3XL alirim onuda her ihtimale karsi dökümlü dursun pijama sonuctanormal camasircidan aldim ben görerek. Tanesi 350 ödedim pahali pijamalar vala
350 çok iyi almışsın canımKizlar ben iki alt ust takim aldim biri uzun kol biri yarim kol ikiside önü dügmeli. Lohusalik almadim almayida dusunmuyorum. Beden olarak 2XL aldim rahat olur diye dusunuyorum. Belki bir takim daha alirim 3XL alirim onuda her ihtimale karsi dökümlü dursun pijama sonuctanormal camasircidan aldim ben görerek. Tanesi 350 ödedim pahali pijamalar vala
Ay arkadaşım seni yerde ararken gökte buldum yaCanım aslında ben kimseyi istemem de yanımda bakabilecek tecrübeye sahibim hiç korkmuyorum da bebek bakmaya çünkü ömrüm çocuklarla geçtikardeşim doğduğunda 19 yaşındaydım elimde büyüdü annesi gibiydim
Artı 4 sene çocuk gelişimi 4 sene okul öncesi üniversite falan artık iyice tecrübeliyim her konuda
Sadece yemek içmek ev düzeni konusunda yardıma ihtiyaç duyarım bir de sezeryan olursa daha zor olur mecbur biri lazım
Yani aslında kv dem fettan değil ama eski kafalı biraz bir de herşeyi ben bilirim havası var.
Bana ben senden iyi bakarım bebeği falan demişti bir ara
Beybi benim 85di şu an 90 a sıkıştırıyorum bebek doğunca kaç olur bilmiyorumKız neden kalmasın dur öyle kodlama. Memeler her haliyle müthiş kalıcak, sütler dolup dolup taşıcak amin
Şu kadının sütyeni hoşuma gitti. Birde kolay yani. Önü açılıyor birde güzel duruyor. Hem sıkıştırmaz da rahat ederim diye düşünüyorum
Jsjhsjs 95/100 arası olur kuşumBeybi benim 85di şu an 90 a sıkıştırıyorum bebek doğunca kaç olur bilmiyorumbiri sağa biri sola yatabilir ama evet bu model güzelmiş bak hem toparlar hem darlamaz gibi .süt ne zaman gelecek ya doğumdan önce akar mı acaba
Aynen öyle ben onunla bağ kurucam beni emecek beni koklayacak beni arayacak gözleri hep yaniAy arkadaşım seni yerde ararken gökte buldum yaşu güvenli bağlanma ve duyu bütünlemeyle ilgili güzide bilgilerini paylaşır mısın bir ara
Canım sen şanslısın o zaman. Bakım işinde sıkıntı yoksa gerisi hallolur. Gelir rahat rahat kendini toparlayıp iyileşene kadar kalırsın, sonra evine geçersin. Eşin olacak mı canım?
Patavatsız kayınvalide he diyip geçicen. Ya benim evladıma kim benden daha iyi bakabilir ki? Benim kokum, kalp atışım yeter ona.
Ev kalabalık olacak bi de o var tabiiii neyse canım ben ne istersem giyer gezerim o kadar doğurmuşum kime neJsjhsjs 95/100 arası olur kuşum
Evet bana da öyle geldi kendi hallerinde ama kolaylıkta sağlar. Bide yazık orta göbeğinde bunlarla altta şortla geçirip gidicem işte hedefim o. Ev başlarda kalabalık olucak bizim aileler gelicek. 40 gün muhtemelen bizimleler ama bir hal çaresine bakıcam
Gelende varmış cero ama gelmeyen de oluyormuş. Önceden gelsin ya ben stres yaparım geldi mi gelecek mi diye
Kuzum herşey nasip. Eşinin nasibinde varsa ve orda olması gerekiyorsa kesinlikle olucak. Hiç dert etme. Olmazsa da demek ki olmaması gerekiyormuş. İnşallah en güzel en mutlu olacağınız sizin için hayırlı olan neyse o şekilde gerçekleşirAynen öyle ben onunla bağ kurucam beni emecek beni koklayacak beni arayacak gözleri hep yaniikiz olursa birini bana verirsin diyordu ikiz değil beşiz de olsa vermezdim
Eşim doğumda gelecek canım doğum anında yanımda olmayacak yani bunun için çok üzgünüm
Sezeryan olursa günü belli olur izin alır gelir ama normal doğum ne zaman geleceği de belli değil muhtemelen olmaz
Sheinde buldum bu tarz bi sütyen ben ama maalesef polyester. Loyadan aldıklarımı çok beğeniyorum, dantelli gibi falan ama aşırı rahat bir de evde giymelik daha rahat bir şey arıyorum bu attığın gibi. Bulursan at buraya linkiniKız neden kalmasın dur öyle kodlama. Memeler her haliyle müthiş kalıcak, sütler dolup dolup taşıcak amin
Şu kadının sütyeni hoşuma gitti. Birde kolay yani. Önü açılıyor birde güzel duruyor. Hem sıkıştırmaz da rahat ederim diye düşünüyorum
Evette eşimin ailesinin yanında sütyen şort gezememEv kalabalık olacak bi de o var tabiiii neyse canım ben ne istersem giyer gezerim o kadar doğurmuşum kime neşort sütyen çok iyi fikir aklıma yattı kız araştırmalar başlasın
Doğurmadan gelmesini bende istiyorum. stresimiz olmasa kesin geliyo işte desek
İnşallah canım bebeğim sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil ikimiz iyi olalım babası sonra da gelse olurKuzum herşey nasip. Eşinin nasibinde varsa ve orda olması gerekiyorsa kesinlikle olucak. Hiç dert etme. Olmazsa da demek ki olmaması gerekiyormuş. İnşallah en güzel en mutlu olacağınız sizin için hayırlı olan neyse o şekilde gerçekleşir
Hı hı oldu canım. Şakaya bak.
İşte sütyeni bulsam malzemesi uymuyor. Amazonda buldum onunda renkleri kötü.Sheinde buldum bu tarz bi sütyen ben ama maalesef polyester. Loyadan aldıklarımı çok beğeniyorum, dantelli gibi falan ama aşırı rahat bir de evde giymelik daha rahat bir şey arıyorum bu attığın gibi. Bulursan at buraya linkini
Tabiki herşeyin bir çözümü var. Allahım sağlıkla sıhhatle o günleri göstersinİnşallah canım bebeğim sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil ikimiz iyi olalım babası sonra da gelse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?