2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bulursan link at bize de

Gecelik bende yapamam galiba ya hiç sevmiyorum dolanıyor paçama emzirme sütyenleri sünepe gibi zaten memelerin hali kalmayacak bi de onu takarsam aman Allah
Kız neden kalmasın dur öyle kodlama. Memeler her haliyle müthiş kalıcak, sütler dolup dolup taşıcak amin

Şu kadının sütyeni hoşuma gitti. Birde kolay yani. Önü açılıyor birde güzel duruyor. Hem sıkıştırmaz da rahat ederim diye düşünüyorum

Eklentiler

• 81CC29C4-D2F6-46A8-9309-C786ACACA795.webp
    34 KB · Görüntüleme: 111
  • 8F073A2A-E37E-48F4-A4FB-A177ADE7682F.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 100
Bulursan link at bize de
Kizlar ben iki alt ust takim aldim biri uzun kol biri yarim kol ikiside önü dügmeli. Lohusalik almadim almayida dusunmuyorum. Beden olarak 2XL aldim rahat olur diye dusunuyorum. Belki bir takim daha alirim 3XL alirim onuda her ihtimale karsi dökümlü dursun pijama sonucta normal camasircidan aldim ben görerek. Tanesi 350 ödedim pahali pijamalar vala

Canım aslında ben kimseyi istemem de yanımda bakabilecek tecrübeye sahibim hiç korkmuyorum da bebek bakmaya çünkü ömrüm çocuklarla geçti kardeşim doğduğunda 19 yaşındaydım elimde büyüdü annesi gibiydim
Artı 4 sene çocuk gelişimi 4 sene okul öncesi üniversite falan artık iyice tecrübeliyim her konuda
Sadece yemek içmek ev düzeni konusunda yardıma ihtiyaç duyarım bir de sezeryan olursa daha zor olur mecbur biri lazım
Yani aslında kv dem fettan değil ama eski kafalı biraz bir de herşeyi ben bilirim havası var.
Bana ben senden iyi bakarım bebeği falan demişti bir ara

Ne kaldı ki ucuz ah ah.

350 çok iyi almışsın canım
Ben suwen den alıcam 600 700 en ucuzu
Ama en çok oranın ürünlerini beğeniyorum harika oluyorlar
Sütyen falan da ordan alıcam

Ay arkadaşım seni yerde ararken gökte buldum ya şu güvenli bağlanma ve duyu bütünlemeyle ilgili güzide bilgilerini paylaşır mısın bir ara

Canım sen şanslısın o zaman. Bakım işinde sıkıntı yoksa gerisi hallolur. Gelir rahat rahat kendini toparlayıp iyileşene kadar kalırsın, sonra evine geçersin. Eşin olacak mı canım?

Patavatsız kayınvalide he diyip geçicen. Ya benim evladıma kim benden daha iyi bakabilir ki? Benim kokum, kalp atışım yeter ona.

Beybi benim 85di şu an 90 a sıkıştırıyorum bebek doğunca kaç olur bilmiyorum biri sağa biri sola yatabilir ama evet bu model güzelmiş bak hem toparlar hem darlamaz gibi .süt ne zaman gelecek ya doğumdan önce akar mı acaba

Jsjhsjs 95/100 arası olur kuşum
Evet bana da öyle geldi kendi hallerinde ama kolaylıkta sağlar. Bide yazık orta göbeğinde bunlarla altta şortla geçirip gidicem işte hedefim o. Ev başlarda kalabalık olucak bizim aileler gelicek. 40 gün muhtemelen bizimleler ama bir hal çaresine bakıcam

Gelende varmış cero ama gelmeyen de oluyormuş. Önceden gelsin ya ben stres yaparım geldi mi gelecek mi diye

Aynen öyle ben onunla bağ kurucam beni emecek beni koklayacak beni arayacak gözleri hep yani ikiz olursa birini bana verirsin diyordu ikiz değil beşiz de olsa vermezdim
Eşim doğumda gelecek canım doğum anında yanımda olmayacak yani bunun için çok üzgünüm
Sezeryan olursa günü belli olur izin alır gelir ama normal doğum ne zaman geleceği de belli değil muhtemelen olmaz

Ev kalabalık olacak bi de o var tabiiii neyse canım ben ne istersem giyer gezerim o kadar doğurmuşum kime ne şort sütyen çok iyi fikir aklıma yattı kız araştırmalar başlasın

Doğurmadan gelmesini bende istiyorum. stresimiz olmasa kesin geliyo işte desek

Kuzum herşey nasip. Eşinin nasibinde varsa ve orda olması gerekiyorsa kesinlikle olucak. Hiç dert etme. Olmazsa da demek ki olmaması gerekiyormuş. İnşallah en güzel en mutlu olacağınız sizin için hayırlı olan neyse o şekilde gerçekleşir

Hı hı oldu canım. Şakaya bak.

Sheinde buldum bu tarz bi sütyen ben ama maalesef polyester. Loyadan aldıklarımı çok beğeniyorum, dantelli gibi falan ama aşırı rahat bir de evde giymelik daha rahat bir şey arıyorum bu attığın gibi. Bulursan at buraya linkini

Evette eşimin ailesinin yanında sütyen şort gezemem deniz kenarında olsam bikinimi giyerim ama evde insanların yanında onu giyemem neyse odada giyerim amaan onlar basit şeyler halledilir. Ben şuan rahatımı düşünüyorum. Gelsin herkes doluşsunlar bir elim yağda bir elim balda ohhh. İlk gece hastanede tek kalıcaz biz. Sonra eve gelicez ben uyurum bakan bakar kayınvalidem den bir atak beni gerecek birşey beklemediğim için planım bu yönde.

Cero eds varmış hiç denk geldin mi ona

İnşallah canım bebeğim sağlıklı doğsun da gerisi önemli değil ikimiz iyi olalım babası sonra da gelse olur

İşte sütyeni bulsam malzemesi uymuyor. Amazonda buldum onunda renkleri kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…