- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.421
Benimkisi de aynı o şekilde canım dediğin gibi uyuduğu yani hissetmediğim zamanlar 2-4 saattir heralde. Onun dışında maşallah kung fu pandaKızlar benim bebiş çok hareketli hiç durmuyor uyumuyor mu bu kızçe hiç anlamadım beni uyutmamaya başladı
Uygulamada 20 saat uyuyorlar diyo benimki 2 saat anca uyuyordur
Sizinkilerde böyle çok hareketli mi ?
Benimkide oyle kac gün gece gündüz zip zip zip,bu gece cok sesizdi,bu sefer ben yatamadim sacma ruyalar,her döndüğümde elimi koydum bu ne hareket etmiyor,yanlis mi yatım,kan mi gitmedi vs vs uyandırdım hep....resmen kafayı yedimKızlar benim bebiş çok hareketli hiç durmuyor uyumuyor mu bu kızçe hiç anlamadım beni uyutmamaya başladı
Uygulamada 20 saat uyuyorlar diyo benimki 2 saat anca uyuyordur
Sizinkilerde böyle çok hareketli mi ?
Bu mesajla en üst sıraya yükselmişsin kızAaa kim kaç defa yazdı gösteriyormuş ya bu kk
Çenesi düşükler tescillendi
Benimkisi de aynı o şekilde canım dediğin gibi uyuduğu yani hissetmediğim zamanlar 2-4 saattir heralde. Onun dışında maşallah kung fu panda
Maşallah bizim bebelereBenimkide oyle kac gün gece gündüz zip zip zip,bu gece cok sesizdi,bu sefer ben yatamadim sacma ruyalar,her döndüğümde elimi koydum bu ne hareket etmiyor,yanlis mi yatım,kan mi gitmedi vs vs uyandırdım hep....resmen kafayı yedim
Nsjshshsj doğruBu mesajla en üst sıraya yükselmişsin kızben de 9. çenesi düşükmüşüm
Benimde butun kemiklerim agriyor bugün,galiba devlet karşıladı magnezyum hic bir fayda vermiyor,digeri alacağım,Kizlar gunaydin. Geceden beri sol bacak agrim var. Magnezyumda kullaniyorum 1 aydir iyidim ama dun gece basladi sol baldir agrisi. Magnezyum mu yetersiz yoksa kalsiyum eksikliginden mi anlayamadm. Kan vericem bugun degerlerime bayadir baktirmiyorum.
Canım o parmak ve bilek ağrısı hamilelerde çok sık oluyormuş. Sinirlere baskı yapınca özellikle yüzük parmağı ile orta parmak etkileniyormuş. Geçende okumuştum ama çözümü yoktu. Magnezyumluk bir durum değil o el ağrısı.Benimde butun kemiklerim agriyor bugün,galiba devlet karşıladı magnezyum hic bir fayda vermiyor,digeri alacağım,5gundur iciyorum once sadece sol elimin bileği ve parmaklarim agriyordu,simdi öbürü da basladi kalçanın kemiğim de
Ay ben mi birinciymişim ben o kadar konusuyormuymuşum yaa utandim hahaAaa kim kaç defa yazdı gösteriyormuş ya bu kk
Çenesi düşükler tescillendi
Canim kalsiyum eksikligindende olabiliyormuş. Ben sabah kan verdim kalsiyum felan hepsine bakilcak. Cumartesi doktoruma goturcem bakalim senide bilgilendirirmBenimde butun kemiklerim agriyor bugün,galiba devlet karşıladı magnezyum hic bir fayda vermiyor,digeri alacağım,5gundur iciyorum once sadece sol elimin bileği ve parmaklarim agriyordu,simdi öbürü da basladi kalçanın kemiğim de
Jdjshhs bende inan ki nasıl oldu anlamadım baya konuşuyormuşum. Cezalarıma zorunlu ayrılıklarıma rağmen fırsat bırakmamışım kimseyeAy ben mi birinciymişim ben o kadar konusuyormuymuşum yaa utandim hahaneyse birincilik sende suan canim ben zaten haftaya kaynanamlara gitcez 10 gunlugune ordayken sessizlige gömülürüm dönüste biriktirdiklerimi dökülürüm buraya
Zorla agzimi actircan bakJdjshhs bende inan ki nasıl oldu anlamadım baya konuşuyormuşum. Cezalarıma zorunlu ayrılıklarıma rağmen fırsat bırakmamışım kimseye
Jdjshsh bizi sensiz bırakma sıcağı sıcağına yaz ki azıcık dedikodu pardon bilgi eşitlemesi yapalım
Canım o parmak ve bilek ağrısı hamilelerde çok sık oluyormuş. Sinirlere baskı yapınca özellikle yüzük parmağı ile orta parmak etkileniyormuş. Geçende okumuştum ama çözümü yoktu. Magnezyumluk bir durum değil o el ağrısı.
Zorla agzimi actircan bakgecen telefnda konusuyoz kaynanamla. Diyo cok kilo aldin mi bende 5 kilo almisim diyoki cok hamur isi yeme bol bol yürü. Ya gelde dellenme cidden beni geriyor ya boyle akil vermeleriyle. Hamileym canim hamur isi cekebilir yerim sanane dimi kocam.begeniyo beni sanane yani esime diyom gidesim yok sirf senin hatrina gidiyorum cunku orda istedigim gibi yiyemicem biliyorum.
Aman ne kadar orjinal bi tavsiyediyoki cok hamur isi yeme bol bol yürü.
Valla bas hakkidir kadinin. Kilo takintisi var esimin ailesinde. Yürüme hastasi hepsi. Yemekten sonra mutlaka yururler hamurisi yapip cok yemezler. Kaynanam 38 beden diyim sen anla isteKıııız siz böle deyince kaynanamı bagrıma basasım geliyor. Eşim 'böyle devam edersen sonu iyi değil' diyor. Kaynanam 'bırak yesin Okan karışma kıza!' diyor
Evet o tamamen hamileliğin kendisinden kaynaklanan birşeymiş. Bende de hafif hafif olmuştu bir ara şimdi daha iyi. Ayol hamilelik mucizevi tamam ama çokta değişik şeyleri var yaYok yok onu kaç haftadır yaşıyorum.Ödemden kaynaklanıyor. El kol uyuşması, bilek ve baş parmağın kökünün agrısı, bişey tutamama bende var. Ne yaparsan yap dedi doktor. Doğuma kadar artabilir. 40 ından sonra geçer dedi. İlaç dedim yok dedi. Ben kalsiyum magnezyum düzenli içiyorum...
Dimi yaa. Ne fenayim kizAman ne kadar orjinal bi tavsiyekv demese sen yürümen gerektiğini nereden bilecektin namkörrr
Jsjsjhs bence de kikom bu gelin kısmısına yaranılmazAman ne kadar orjinal bi tavsiyekv demese sen yürümen gerektiğini nereden bilecektin namkörrr
Ya istediğin gibi yiyemeyeceksen içinde kalmaz mı? Bak üzüldüm ben şuan. Dışardan yersin sende olmaz mı veya kalkıp yaparsın canım çekti kusura bakma anne dersin. 10 günde çokmuş be baharZorla agzimi actircan bakgecen telefnda konusuyoz kaynanamla. Diyo cok kilo aldin mi bende 5 kilo almisim diyoki cok hamur isi yeme bol bol yürü. Ya gelde dellenme cidden beni geriyor ya boyle akil vermeleriyle. Hamileym canim hamur isi cekebilir yerim sanane dimi kocam.begeniyo beni sanane yani esime diyom gidesim yok sirf senin hatrina gidiyorum cunku orda istedigim gibi yiyemicem biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?