2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya istediğin gibi yiyemeyeceksen içinde kalmaz mı? Bak üzüldüm ben şuan. Dışardan yersin sende olmaz mı veya kalkıp yaparsın canım çekti kusura bakma anne dersin. 10 günde çokmuş be bahar
Eşim sen istedigini yap ye canin ne isterse ben sana getiririm diyor canim bakalim tabikide canim.asiri cekerse icimde kalmasina izin vermem ama genede insanin kendi evindeki rahatlik olmuyor idare etcem bi sekilde

ikili test ve üçlü test yaptırmadım, fetal dnayı hangi firmaya verdiniz, ben ilk önce verdim kandaki bebek dna oranı az tekrar test istediler açıkcası çok tedirgin oldum
genoks firmasına yaptırdık. 10. Haftadan sonra yapılıyor erken mi yaptırdınız acaba? belki o yuzden dna yeterli bulunamamıstır.

Eşim sen istedigini yap ye canin ne isterse ben sana getiririm diyor canim bakalim tabikide canim.asiri cekerse icimde kalmasina izin vermem ama genede insanin kendi evindeki rahatlik olmuyor idare etcem bi sekilde
Valla insanın evi gibisi yok istediğin zaman yat yuvarlan istediğinde ye iç. Ay biricik evim ya

Dengele kuzum streslenmemeye çalış baktın olmuyor dönersiniz zaten

Valla bas hakkidir kadinin. Kilo takintisi var esimin ailesinde. Yürüme hastasi hepsi. Yemekten sonra mutlaka yururler hamurisi yapip cok yemezler. Kaynanam 38 beden diyim sen anla iste
Benim kvdem de arabayla giderken falan kilolu birini görse hemen bi yorum yapıyor, kv takıntısı mı acaba bu bana bi şey diyeceğini sanmıyorum ama geçen haftasonu gidince kuş kadar yedim, hamile kaldı diye hapur hupur götürdü demesinler

Benim kan testim yuksek cıkmıstı down sendrom oranı yuksekti. Ultrasonda ense kalınlığı fazlaydı. Sonuc olarak fetal dna yaptırdık 1 hafta sonra temiz geldi. Ama ne yaşadığımı bi ben bi Allah bilir. hala daha tedirginim pazartesi detaylı ultrasonum var o korkuyu üstümden atamadım. İkili testler olasılık bildiriyor kesin ve net bir sey değil kendinizi üzmeyin

Haha alemsin kiz

Benim kv de tam tersi ne kadar kilo alsam da zayıf geliyorum onlara
Beslemememişsin zayıf kalmışsın kilo alamamışsın kendine bakamamışsın diyordu bana 3.5 aylık hamileyken memlekete gittiğimde
Dedim daha erken kilo alınmaz hemen hamilelikte dedim sen unuttun herhalde üzerinden yıllar geçtiği için doğumunun

Senin kv moritanyalıgillerdenmiş aklıma direkt bu haber geldi

Zayıfların cehennemi! Bu ülkede kadınlar ne kadar şişmansa o kadar güzel

Hadi yaaavalla ayni dedigin gibi benimki 3parmak kucuk,uzuk ve orta parmağı sabah kalkinca oynatamiyorumdoğuma kadar bunu çekicem desene

Yaa yandi adam desene evde 3 kız of off masrafiniz süsünüz bitmez sizin
ah ah 3-4 binlere saç açtıran dreams gitti artık bana diyo kızlar büyüyene kadar evde saç boyamayı öğren hele işe dönemezsem vay halime
Kızlar bu kitabı öneririm herkese
hemen sipariş ettimm teşekkürlerrr
bende de var reflüden dolayı sanırım ama bir çözüm bulamadım bulursan bana da söyle nolur
ooooo bir aylık malzeme geliyor
yaaa bizimki de tam tersi karbonhidrat almadığımda doymıcağımı düşünüyor yemicem diye tartışıyorum ama sorun şu ki onların geninde kimse kilo almıyor ben su içtiğim an şişiyorum
Buyrun bu da artı on kg lu ben , gobusumle mutluyum
yahuuu nasıl güzel maşallahhh hiçte 10 kilo gibi değil vallahi

Kız yok eds neymiş
Aaa kim kaç defa yazdı gösteriyormuş ya bu kk

Çenesi düşükler tescillendi
Ay evet çenem burda da çoşuşunu göstermiş vışşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…