- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.441
Eşim sen istedigini yap ye canin ne isterse ben sana getiririm diyor canim bakalim tabikide canim.asiri cekerse icimde kalmasina izin vermem ama genede insanin kendi evindeki rahatlik olmuyor idare etcem bi sekildeYa istediğin gibi yiyemeyeceksen içinde kalmaz mı? Bak üzüldüm ben şuan. Dışardan yersin sende olmaz mı veya kalkıp yaparsın canım çekti kusura bakma anne dersin. 10 günde çokmuş be bahar
Aynen öyle canım, oğlan anası olarak artık kaynana konularında kaynananın tarafını tutuyorum istemsizJsjsjhs bence de kikom bu gelin kısmısına yaranılmaz
genoks firmasına yaptırdık. 10. Haftadan sonra yapılıyor erken mi yaptırdınız acaba? belki o yuzden dna yeterli bulunamamıstır.ikili test ve üçlü test yaptırmadım, fetal dnayı hangi firmaya verdiniz, ben ilk önce verdim kandaki bebek dna oranı az tekrar test istediler açıkcası çok tedirgin oldum
Hsjhssh bana da yüklendi oAynen öyle canım, oğlan anası olarak artık kaynana konularında kaynananın tarafını tutuyorum istemsiz
Valla insanın evi gibisi yok istediğin zaman yat yuvarlan istediğinde ye iç. Ay biricik evim yaEşim sen istedigini yap ye canin ne isterse ben sana getiririm diyor canim bakalim tabikide canim.asiri cekerse icimde kalmasina izin vermem ama genede insanin kendi evindeki rahatlik olmuyor idare etcem bi sekilde
Benim kvdem de arabayla giderken falan kilolu birini görse hemen bi yorum yapıyor, kv takıntısı mı acaba buValla bas hakkidir kadinin. Kilo takintisi var esimin ailesinde. Yürüme hastasi hepsi. Yemekten sonra mutlaka yururler hamurisi yapip cok yemezler. Kaynanam 38 beden diyim sen anla iste
Benim kan testim yuksek cıkmıstı down sendrom oranı yuksekti. Ultrasonda ense kalınlığı fazlaydı. Sonuc olarak fetal dna yaptırdık 1 hafta sonra temiz geldi. Ama ne yaşadığımı bi ben bi Allah bilir. hala daha tedirginim pazartesi detaylı ultrasonum var o korkuyu üstümden atamadım. İkili testler olasılık bildiriyor kesin ve net bir sey değil kendinizi üzmeyinIyi akşamlar herkese,
Benim bügüne kadar şükür her şey iyi gidiyordu, ikili test de aynı. Geçen hafta doktor bir kan testi de istedi. Kötü bir şey demedi hiç...Kan sonucu çıkmıştı, ama raporu bugün çıkmış. Ben tekrar bakınca bu akşam rapor da vardı.
AFP değerim ve hesaplanan MoM değeri (2.40) fazla yüksek çıkmış yaşıma göre...ve yorum olarak...spina bifida: pozitif tarama ibaresi var.
Biliyorum ne ikili test ne bu testte pozitif veya negatif kesin bir sey demek değil...ama moralim çok bozuk sonucu gördügümden beri.
---
Böyle bir durum yaşayan, bilen var mı acaba? Detaylıma iki hafta var daha. Normal ultrasonda bu durum hiç belli olmaz mıydı acaba, bilen var mı?
Dualarınıza talibim...
Haha alemsin kizBenim kvdem de arabayla giderken falan kilolu birini görse hemen bi yorum yapıyor, kv takıntısı mı acaba bubana bi şey diyeceğini sanmıyorum ama geçen haftasonu gidince kuş kadar yedim, hamile kaldı diye hapur hupur götürdü demesinler
Benim kv de tam tersi ne kadar kilo alsam da zayıf geliyorum onlara
Beslemememişsin zayıf kalmışsın kilo alamamışsın kendine bakamamışsın diyordu bana 3.5 aylık hamileyken memlekete gittiğimde
Dedim daha erken kilo alınmaz hemen hamilelikte dedim sen unuttun herhalde üzerinden yıllar geçtiği için doğumunun
Aaa kesin bende onlardanımSenin kv moritanyalıgillerdenmişaklıma direkt bu haber geldi
Zayıfların cehennemi! Bu ülkede kadınlar ne kadar şişmansa o kadar güzel
Haha gerçekten tam buSenin kv moritanyalıgillerdenmişaklıma direkt bu haber geldi
Zayıfların cehennemi! Bu ülkede kadınlar ne kadar şişmansa o kadar güzel
Hadi yaaaCanım o parmak ve bilek ağrısı hamilelerde çok sık oluyormuş. Sinirlere baskı yapınca özellikle yüzük parmağı ile orta parmak etkileniyormuş. Geçende okumuştum ama çözümü yoktu. Magnezyumluk bir durum değil o el ağrısı.
Tamam canimCanim kalsiyum eksikligindende olabiliyormuş. Ben sabah kan verdim kalsiyum felan hepsine bakilcak. Cumartesi doktoruma goturcem bakalim senide bilgilendirirm
Oyyy maşallah pozitifimizzBuyrun bu da artı on kg lu ben , gobusumle mutluyum
ah ah 3-4 binlere saç açtıran dreams gitti artık bana diyo kızlar büyüyene kadar evde saç boyamayı öğrenYaa yandi adam desene evde 3 kız of off masrafiniz süsünüz bitmez sizin
hemen sipariş ettimm teşekkürlerrrKızlar bu kitabı öneririm herkese
bende de var reflüden dolayı sanırım ama bir çözüm bulamadım bulursan bana da söyle nolurKızlar sizde de balgam geniz akıntısı sorunu var öı ya bir türlü kurtulamadım. Öksürük falan yok ama boğazımda birikiyor sanki afedersinizreflü de yapıyormuş ama ondan mıdır bilemedim. Tabi alerjim de var çok rahatsız ediyor sabahları boğazını temizlerken istifra ettiğim oluyor
ooooo bir aylık malzeme geliyorAy ben mi birinciymişim ben o kadar konusuyormuymuşum yaa utandim hahaneyse birincilik sende suan canim ben zaten haftaya kaynanamlara gitcez 10 gunlugune ordayken sessizlige gömülürüm dönüste biriktirdiklerimi dökülürüm buraya
yaaa bizimki de tam tersi karbonhidrat almadığımda doymıcağımı düşünüyor yemicem diye tartışıyorum ama sorun şu ki onların geninde kimse kilo almıyor ben su içtiğim an şişiyorumZorla agzimi actircan bakgecen telefnda konusuyoz kaynanamla. Diyo cok kilo aldin mi bende 5 kilo almisim diyoki cok hamur isi yeme bol bol yürü. Ya gelde dellenme cidden beni geriyor ya boyle akil vermeleriyle. Hamileym canim hamur isi cekebilir yerim sanane dimi kocam.begeniyo beni sanane yani esime diyom gidesim yok sirf senin hatrina gidiyorum cunku orda istedigim gibi yiyemicem biliyorum.
yahuuu nasıl güzel maşallahhhBuyrun bu da artı on kg lu ben , gobusumle mutluyum
Canımsınnnyahuuu nasıl güzel maşallahhhhiçte 10 kilo gibi değil vallahi
Olsun canim biz kendi bildigimizi okuyoruz gene sonuctayaaa bizimki de tam tersi karbonhidrat almadığımda doymıcağımı düşünüyor yemicem diye tartışıyorum ama sorun şu ki onların geninde kimse kilo almıyor ben su içtiğim an şişiyorum
Kız yok eds neymişEvette eşimin ailesinin yanında sütyen şort gezememdeniz kenarında olsam bikinimi giyerim ama evde insanların yanında onu giyemem neyse odada giyerim amaan onlar basit şeyler halledilir. Ben şuan rahatımı düşünüyorum. Gelsin herkes doluşsunlar bir elim yağda bir elim balda ohhh. İlk gece hastanede tek kalıcaz biz. Sonra eve gelicez ben uyurum bakan bakar kayınvalidem den bir atak beni gerecek birşey beklemediğim için planım bu yönde.
Cero eds varmış hiç denk geldin mi ona
Ay evet çenem burda da çoşuşunu göstermiş vışşşşşAaa kim kaç defa yazdı gösteriyormuş ya bu kk
Çenesi düşükler tescillendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?