2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benim en son 0.86 çıktı canım max 0.8 diyordu referans değerde. Druma sordum hamilelerde yüksek çıkması normal dedi ama tabi ne kadar yüksek olduğu önemlidir seninki kaçtı?

Benim gördüğüm referans aralığı Max 6 bende en son çıkan 17 idrar yolu enfeksiyonu vardı ama o yüzden çıktı diye düşünüyorum ama benim nedense gitgide artıyor ilginç cidden antibiyotik kullaniyodum ona rağmen artmış aile hekimi bana da hamilelerde yüksek çıkması normal dedi ama burada bazı yorumlar okudum Allah korusun düşük erken doğuma falan sebebiyet veriyormuş o yüzden korkuyorum canım

Eklentiler

• Screenshot_2023-04-13-03-33-18-369_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 43
Antibiyotik kullanmana rağmen artması ilginç olmuş canım hep aynı yerde mi tahlil yaptırıyosun?
Bence Druna danışmalısın bu durumu hem için de rahatlar

Ay bende arıyorum ama yok delirtiyor beni

baharrr34 C Cerito mydreams93 pozitifbiri Valla kizlar hepiniz muhtesemsiniz,göbüşleriniz cok tatlı sağlıkla gelsin içindeki mucizeler
Kiloya gelince ben hic takmiyorum,100kg da gelsem umrumda degil ben bu mucizeyi 8yil bekledim,herseye raziyim,aa cok almadım dikkat ettigim icin degil,iştahım olmadi için,ki normalde yemeği cok severim,yemekte secmemama daha doguma cok var
Baharcim sanada Allah yardimcin olsun o ne bicim kaynana,bizimki tam tersi Erzurumlu ketesi böreği eksik olmaz,hele ki simdi bayram geliyor,ohh gelsin sarmalar,su börekler,baklavalar

Al benden de o kadar.Valla son çare ulusa gideceğim ben.netteki hamişler hep 0 beden xl giymişler ayol benim bacağım geçmez ondan bulursan bizimle de paylaş lütfen
Ahahhahhaha valla ya bende kendime diyorum tosun gibi oldun diye bende ulusa gideceğim birde İzmir caddesinde varmış oraya da bakacağım

Çoook teşekkür ederiz canım.bencede kilo işini takmaya değmez nasıl olsa veririz
Ahahhahhaha valla ya bende kendime diyorum tosun gibi oldun diye bende ulusa gideceğim birde İzmir caddesinde varmış oraya da bakacağım
Yaa bulursak haberleşelim mi

Kızlarrr ben şimdi bebek hareketini anlamıyorum karnımda bazen bir şey oynuyor gibi oluyor emin olamıyorum sanki içerde poposunu karnıma dayıyor itiyor gibi göbeğimde sertlik hissediyorum bebek mi acaba o

Kızlarrr ben şimdi bebek hareketini anlamıyorum karnımda bazen bir şey oynuyor gibi oluyor emin olamıyorum sanki içerde poposunu karnıma dayıyor itiyor gibi göbeğimde sertlik hissediyorum bebek mi acaba o
Bebektir tabi canım

Ya kızlar bugün doktora dedim ki gün içinde en çok çalışırken hissediyorum onları, masa başı çalışıyorum sessiz sakin diye heralde dedim. Bilemicem artık ondan mı yoksa sürekli oturma pozisyonunda olduğun için sıkıştıklarından mı dedi aldı mı beni bir vicdan çıkmıyor aklımdan çalışmamı da zaten istemiyor yolum uzak birde mesaiye kalıyorum diye. 30. haftaya kadar ses çıkarmıyorum ama ya evden çalışmana izin verirler ya da çalışabilir raporu alamazsın dedi

Canım ben de ne zaman bilgisayar başında iş yapsam kasıklarımda hissediyorum tekmeleri acaba sıkışıyor mu diye düşünmüştüm demekki Drun da söylediğine göre doğruymuş
canını sıkma canım şöyle arkaya doğru yaslansan mesela ayağının altına tabure alsan uzatsan biraz rahat eder misin ki?

@festinalante
Canım Bursa’da cumhuriyet caddesinde akdem diye bi mağaza var iç çamaşırı pijamacı
Orda güzel şık pijamalar var hastanede giymek için
Çarşıya çıkarsan bir bak bence
Yalnız fiyatları biraz tuzlu

Evet canım bence odur benim geceleri çok toplanıyor sertlik ortaya
birde cumartesi detaylı var çok özledim miniğimi çok heyecanlıyım böyle burnunu ağzını görebilirim umarım sizinkiler maşallah çok tatlıydı
Ay hafi inşallah bebişine doy ctesi günü

Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için ay çok sevindim bebiş olmasına hep ikilemde kalıyordum inşallah teyzeleri bol bol duanızı eksik etmeyin sorunsuz geçsin hepimizin bu günleri inşallah sağlıkla kavuşalım minnoşlara

Evet canım bence odur benim geceleri çok toplanıyor sertlik ortaya

Ay hafi inşallah bebişine doy ctesi günü
Ay evet canım tam o toplanmadan dolayı emin olamadım direkt ardı ardına tekme bekliyordum nedense ama 4 gündür hep akşamları aynı saatlerde toplanma sertleşme olunca size bir sorayım dedim çok mutlu oldum şimdi iyi mi diye hep meraktaydım

Ay bizde erzincanliyiz benim tarafta öyle kete börek eksik olmaz. Diyorum sana anneme gittm kilo aldim geldm kaynanamgil farkli kültürden ondan uyum saglayamadm hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…