- 29 Kasım 2022
- 240
- 414
- 33
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.461
Benim en son 0.86 çıktı canım max 0.8 diyordu referans değerde. Druma sordum hamilelerde yüksek çıkması normal dedi ama tabi ne kadar yüksek olduğu önemlidir seninki kaçtı?
Antibiyotik kullanmana rağmen artması ilginç olmuş canım hep aynı yerde mi tahlil yaptırıyosun?Benim gördüğüm referans aralığı Max 6 bende en son çıkan 17 idrar yolu enfeksiyonu vardı ama o yüzden çıktı diye düşünüyorum ama benim nedense gitgide artıyor ilginç cidden antibiyotik kullaniyodum ona rağmen artmış aile hekimi bana da hamilelerde yüksek çıkması normal dedi ama burada bazı yorumlar okudum Allah korusun düşük erken doğuma falan sebebiyet veriyormuş o yüzden korkuyorum canım
Ay bende arıyorum ama yok delirtiyor beniah ah 3-4 binlere saç açtıran dreams gitti artık bana diyo kızlar büyüyene kadar evde saç boyamayı öğrenhele işe dönemezsem vay halime
hemen sipariş ettimm teşekkürlerrr
bende de var reflüden dolayı sanırım ama bir çözüm bulamadım bulursan bana da söyle nolur
ooooo bir aylık malzeme geliyor
yaaa bizimki de tam tersi karbonhidrat almadığımda doymıcağımı düşünüyor yemicem diye tartışıyorum ama sorun şu ki onların geninde kimse kilo almıyor ben su içtiğim an şişiyorum
yahuuu nasıl güzel maşallahhhhiçte 10 kilo gibi değil vallahi
Ahahhahhaha valla ya bende kendime diyorum tosun gibi oldun diye bende ulusa gideceğim birde İzmir caddesinde varmış oraya da bakacağımAl benden de o kadar.Valla son çare ulusa gideceğim ben.netteki hamişler hep 0 bedenxl giymişler ayol benim bacağım geçmez ondan bulursan bizimle de paylaş lütfen
Çoook teşekkür ederiz canım.bencede kilo işini takmaya değmez nasıl olsa veririzbaharrr34 C Cerito mydreams93 pozitifbiri Valla kizlar hepiniz muhtesemsiniz,göbüşleriniz cok tatlı sağlıkla gelsin içindeki mucizeler
Kiloya gelince ben hic takmiyorum,100kg da gelsem umrumda degil ben bu mucizeyi 8yil bekledim,herseye raziyim,aa cok almadım dikkat ettigim icin degil,iştahım olmadi için,ki normalde yemeği cok severim,yemekte secmem ama daha doguma cok var
Baharcim sanada Allah yardimcin olsun o ne bicim kaynana,bizimki tam tersi Erzurumlu ketesi böreği eksik olmaz,hele ki simdi bayram geliyor,ohh gelsin sarmalar,su börekler,baklavalar
Yaa bulursak haberleşelim miAhahhahhaha valla ya bende kendime diyorum tosun gibi oldun diye bende ulusa gideceğim birde İzmir caddesinde varmış oraya da bakacağım
Bebektir tabi canımKızlarrr ben şimdi bebek hareketini anlamıyorum karnımda bazen bir şey oynuyor gibi oluyor emin olamıyorum sanki içerde poposunu karnıma dayıyor itiyor gibi göbeğimde sertlik hissediyorum bebek mi acaba o
Hadi inşallah güzel haberlerle gelbirde cumartesi detaylı var çok özledim miniğimi çok heyecanlıyımböyle burnunu ağzını görebilirim umarım sizinkiler maşallah çok tatlıydı
güzel güzel haberlerle pozlarla gel canımbirde cumartesi detaylı var çok özledim miniğimi çok heyecanlıyımböyle burnunu ağzını görebilirim umarım sizinkiler maşallah çok tatlıydı
Ay bilmiyorum ki benim kv var oralarda gidelim dedi heralde çıkrıkçılara gideriz canım.o yokuşu çıkabilirsem bu göbekle tabi
Canım ben de ne zaman bilgisayar başında iş yapsam kasıklarımda hissediyorum tekmeleri acaba sıkışıyor mu diye düşünmüştüm demekki Drun da söylediğine göre doğruymuşYa kızlar bugün doktora dedim ki gün içinde en çok çalışırken hissediyorum onları, masa başı çalışıyorum sessiz sakin diye heralde dedim. Bilemicem artık ondan mı yoksa sürekli oturma pozisyonunda olduğun için sıkıştıklarından mı dedi aldı mı beni bir vicdan çıkmıyor aklımdançalışmamı da zaten istemiyor yolum uzak birde mesaiye kalıyorum diye. 30. haftaya kadar ses çıkarmıyorum ama ya evden çalışmana izin verirler ya da çalışabilir raporu alamazsın dedi
Evet canım bence odurKızlarrr ben şimdi bebek hareketini anlamıyorum karnımda bazen bir şey oynuyor gibi oluyor emin olamıyorum sanki içerde poposunu karnıma dayıyor itiyor gibi göbeğimde sertlik hissediyorum bebek mi acaba o
Ay hafi inşallah bebişine doy ctesi günübirde cumartesi detaylı var çok özledim miniğimi çok heyecanlıyımböyle burnunu ağzını görebilirim umarım sizinkiler maşallah çok tatlıydı
Ay evet canım tam o toplanmadan dolayı emin olamadım direkt ardı ardına tekme bekliyordum nedense ama 4 gündür hep akşamları aynı saatlerde toplanma sertleşme olunca size bir sorayım dedim çok mutlu oldum şimdi iyi mi diye hep meraktaydımEvet canım bence odurbenim geceleri çok toplanıyor sertlik ortaya
Ay hafi inşallah bebişine doy ctesi günü
Ay bizde erzincanliyiz benim tarafta öyle kete börek eksik olmaz. Diyorum sana anneme gittm kilo aldim geldm kaynanamgil farkli kültürden ondan uyum saglayamadm hicbaharrr34 C Cerito mydreams93 pozitifbiri Valla kizlar hepiniz muhtesemsiniz,göbüşleriniz cok tatlı sağlıkla gelsin içindeki mucizeler
Kiloya gelince ben hic takmiyorum,100kg da gelsem umrumda degil ben bu mucizeyi 8yil bekledim,herseye raziyim,aa cok almadım dikkat ettigim icin degil,iştahım olmadi için,ki normalde yemeği cok severim,yemekte secmem ama daha doguma cok var
Baharcim sanada Allah yardimcin olsun o ne bicim kaynana,bizimki tam tersi Erzurumlu ketesi böreği eksik olmaz,hele ki simdi bayram geliyor,ohh gelsin sarmalar,su börekler,baklavalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?