2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
mydreams93 yaa oturunca sıkışıyolarmiy mis? bende oturunca oynuyo diye seviniyodum bide aliskanlik kambur dururum iyice sıkışır demek sende geri yaslanarak oturmaya calis imkanin varsa. Ne zamana kdr calismayi dusunuyorsun

İyidir annesi iyidir hiç kötü düşünme en mutlu yerlerindeler şu an .Oy yerim hepsini güzel bebekler

Ooo al benden de o kadar ya oturunca mutlu bu çocuk annesi gibi keyifçi diye düşünüyordum meğer sıkışıp kalk kadın diyormuş ha üzüldüm şu an bu duruma biraz yürüsem iyi olacak

Ay bizde erzincanliyiz benim tarafta öyle kete börek eksik olmaz. Diyorum sana anneme gittm kilo aldim geldm kaynanamgil farkli kültürden ondan uyum saglayamadm hic
Aa Erzincan deyince aklıma geldi daha benim kocam askere gidecek kızlar hahahah Erzincan’a .neyse ki 28 gün ama haziranda yok.temmuzda da doğum.Bakın bu süreçte ben kendimi boğazlayacak kıvama gelip buraya saracağım büyük ihtimalle şimdiden bilginiz olsun

Ya benim de eşim oğlum 3 yaşında iken gitti Erzincan'da kısa dönem yaptı ama çok zor geçti bizim icjn

Ya benim de eşim oğlum 3 yaşında iken gitti Erzincan'da kısa dönem yaptı ama çok zor geçti bizim icjn
Ay çocuk varken de eminim çok zor olmuştur .Nasıl ayakta kaldın bu süreçte bana tavsiyelerde bulunmak ister misin

Yaa kimse kalacak mi senle canim tek mi kalacaksin? Gene vaktinde gidiyomus Allahtan. Olsun sen istedigin kadar burda stresini atabilirsin ne olcak hem biz aliriz senin stresini

Yaa kimse kalacak mi senle canim tek mi kalacaksin? Gene vaktinde gidiyomus Allahtan. Olsun sen istedigin kadar burda stresini atabilirsin ne olcak hem biz aliriz senin stresini
Canım tek kalamam sanırım artık riskli bi dönem olacak allah Korusun erken doğum vs olursa ,biri kalsın isterim ama kim gelecek bilemiyorum .en yakın arkadaşımı isterdim ama o da haziranda doğum yapacak annem gelir artık

Pahalı tabiki ne ucuz ki bende normal pijama alacağım ama.lohusa takımı da istiyorum beyaz

Vallahi sıkışıyormuş bıdıklar tabure koyamıyorum canım çalışanlar odaya çok girip çıkıyor hoş görüntü olmaz ama artık saat başı kalkıp dolanmaya çalışıcam
Valla bana kalsa doğurana kadar çalışmadan zaman geçiremiyorum haftasonları bile çok sıkılıyorum bulantılarımdan ağrılarımdan evde hiçbişey yapamadığım için boş boş yatıyorum zaman geçmiyor
Ooo al benden de o kadar ya oturunca mutlu bu çocuk annesi gibi keyifçi diye düşünüyordum meğer sıkışıp kalk kadın diyormuş ha üzüldüm şu an bu duruma biraz yürüsem iyi olacak
Ahahah bende öyle düşünüyordum bi şok yaşadım çokta yürüme boşver

Kızlar, bebek bakım ürünleri hangi marka tercih ettiğniz şampuanı pişik kemi bebek yağı vs Wee Baby, Chicco, Dalin, Bebedor, Mustela, Bepanthol, Sudocrem, Nivea, Farmasi, Bebelac
Kafam çok karışık

Kızlar, bebek bakım ürünleri hangi marka tercih ettiğniz şampuanı pişik kemi bebek yağı vs Wee Baby, Chicco, Dalin, Bebedor, Mustela, Bepanthol, Sudocrem, Nivea, Farmasi, Bebelac
Kafam çok karışık
Ben şampuan için incia köpük şampuanı aldım. Bebe yağı kullanmayacağım ama iva naturanın losyonunu alacağım canım. Pişik için kararsızım. sudocrem e yakınım ama bilemiyorum

Kafam çok karışık
Benim eltim aldı canım bakım setini hepsini mustela almış ona güveniyorum kızının cildide çok hassastı onları kullanmış hep
Elektrikli göğüs pompasında en iyi hangisi kızlar, araştırdınız mı? Ben hangisini alsam kafam karışık
Bende alamadım hala ya kimi diyoki lazım olup olmıcağı belli olmuyo doğumdan sonra al bilemiyorum

Ay bizde erzincanliyiz benim tarafta öyle kete börek eksik olmaz. Diyorum sana anneme gittm kilo aldim geldm kaynanamgil farkli kültürden ondan uyum saglayamadm hic
Uff kete mi bayılırım ya tuzlu mu şekerli mi sevdiğime hala karar veremedim ama her ikisinide yerim

Benim annem karslı babam karadenizli. Değişik bir kombinasyondan geliyorum. Bir taraf keteler, kaz diğer taraf pancar dolması, sakarca vs seninde kesin eşin karadenizlidir içimden öyle geçiyor

Ya canım kete çekti napcaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…