- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.481
İyidir annesi iyidir hiç kötü düşünmeAy evet canım tam o toplanmadan dolayı emin olamadım direkt ardı ardına tekme bekliyordum nedense ama 4 gündür hep akşamları aynı saatlerde toplanma sertleşme olunca size bir sorayım dedim çok mutlu oldum şimdi iyi mi diye hep meraktaydım
Ooo al benden de o kadar ya oturunca mutlu bu çocuk annesi gibi keyifçi diye düşünüyordummydreams93 yaa oturunca sıkışıyolarmiy mis? bende oturunca oynuyo diye seviniyodum bide aliskanlik kambur dururum iyice sıkışır demek sende geri yaslanarak oturmaya calis imkanin varsa. Ne zamana kdr calismayi dusunuyorsun
Aa Erzincan deyince aklıma geldi daha benim kocam askere gidecek kızlar hahahahAy bizde erzincanliyiz benim tarafta öyle kete börek eksik olmaz. Diyorum sana anneme gittm kilo aldim geldm kaynanamgil farkli kültürden ondan uyum saglayamadm hic
Aynen kuzucumBen de 8 kilo aldım
Neyse ki hamilelikten önce fazla kilolarımı vermiştim 15 kg
Şimdi verdiklerimi geri alıyorum
Ya benim de eşim oğlum 3 yaşında iken gitti Erzincan'da kısa dönem yaptı ama çok zor geçti bizim icjnAa Erzincan deyince aklıma geldi daha benim kocam askere gidecek kızlar hahahahErzincan’a .neyse ki 28 gün ama haziranda yok.temmuzda da doğum.Bakın bu süreçte ben kendimi boğazlayacak kıvama gelip buraya saracağım büyük ihtimalle şimdiden bilginiz olsun
Ay çocuk varken de eminim çok zor olmuştur .Nasıl ayakta kaldın bu süreçte bana tavsiyelerde bulunmak ister misinYa benim de eşim oğlum 3 yaşında iken gitti Erzincan'da kısa dönem yaptı ama çok zor geçti bizim icjn
Yaa kimse kalacak mi senle canim tek mi kalacaksin? Gene vaktinde gidiyomus Allahtan. Olsun sen istedigin kadar burda stresini atabilirsin ne olcak hem biz aliriz senin stresiniAa Erzincan deyince aklıma geldi daha benim kocam askere gidecek kızlar hahahahErzincan’a .neyse ki 28 gün ama haziranda yok.temmuzda da doğum.Bakın bu süreçte ben kendimi boğazlayacak kıvama gelip buraya saracağım büyük ihtimalle şimdiden bilginiz olsun
Valla bunu çıktısını alip bahçe kapımda başlayarak her kapima asmam lazımKızlar bu çok hoşuma gitti, instagramda wp durumlarda bol bol paylaşın mesaj yerine ulaşsın
Canım tek kalamam sanırım artık riskli bi dönem olacak allah Korusun erken doğum vs olursa ,biri kalsın isterim ama kim gelecek bilemiyorum .en yakın arkadaşımı isterdim ama o da haziranda doğum yapacakYaa kimse kalacak mi senle canim tek mi kalacaksin? Gene vaktinde gidiyomus Allahtan. Olsun sen istedigin kadar burda stresini atabilirsin ne olcak hem biz aliriz senin stresini
Pahalı tabiki ne ucuz ki bende normal pijama alacağım ama.lohusa takımı da istiyorum beyazKizlar ben iki alt ust takim aldim biri uzun kol biri yarim kol ikiside önü dügmeli. Lohusalik almadim almayida dusunmuyorum. Beden olarak 2XL aldim rahat olur diye dusunuyorum. Belki bir takim daha alirim 3XL alirim onuda her ihtimale karsi dökümlü dursun pijama sonuctanormal camasircidan aldim ben görerek. Tanesi 350 ödedim pahali pijamalar vala
Vallahi sıkışıyormuş bıdıklar tabure koyamıyorum canım çalışanlar odaya çok girip çıkıyor hoş görüntü olmaz ama artık saat başı kalkıp dolanmaya çalışıcamCanım ben de ne zaman bilgisayar başında iş yapsam kasıklarımda hissediyorum tekmeleri acaba sıkışıyor mu diye düşünmüştüm demekki Drun da söylediğine göre doğruymuş
canını sıkma canım şöyle arkaya doğru yaslansan mesela ayağının altına tabure alsan uzatsan biraz rahat eder misin ki?
Valla bana kalsa doğurana kadarmydreams93 yaa oturunca sıkışıyolarmiy mis? bende oturunca oynuyo diye seviniyodum bide aliskanlik kambur dururum iyice sıkışır demek sende geri yaslanarak oturmaya calis imkanin varsa. Ne zamana kdr calismayi dusunuyorsun
Ahahah bende öyle düşünüyordum bi şok yaşadımOoo al benden de o kadar ya oturunca mutlu bu çocuk annesi gibi keyifçi diye düşünüyordummeğer sıkışıp kalk kadın diyormuş ha üzüldüm şu an bu duruma biraz yürüsem iyi olacak
Ben şampuan için incia köpük şampuanı aldım. Bebe yağı kullanmayacağım ama iva naturanın losyonunu alacağım canım. Pişik için kararsızım. sudocrem e yakınım ama bilemiyorumKızlar, bebek bakım ürünleri hangi marka tercih ettiğniz şampuanı pişik kemi bebek yağı vsWee Baby, Chicco, Dalin, Bebedor, Mustela, Bepanthol, Sudocrem, Nivea, Farmasi, Bebelac
Kafam çok karışık
Benim eltim aldı canım bakım setini hepsini mustela almış ona güveniyorum kızının cildide çok hassastı onları kullanmış hepKızlar, bebek bakım ürünleri hangi marka tercih ettiğniz şampuanı pişik kemi bebek yağı vsWee Baby, Chicco, Dalin, Bebedor, Mustela, Bepanthol, Sudocrem, Nivea, Farmasi, Bebelac
Kafam çok karışık
Bende alamadım hala ya kimi diyoki lazım olup olmıcağı belli olmuyo doğumdan sonra al bilemiyorumElektrikli göğüs pompasında en iyi hangisi kızlar, araştırdınız mı? Ben hangisini alsam kafam karışık
Uff kete mi bayılırım ya tuzlu mu şekerli mi sevdiğime hala karar veremedim ama her ikisinide yerimAy bizde erzincanliyiz benim tarafta öyle kete börek eksik olmaz. Diyorum sana anneme gittm kilo aldim geldm kaynanamgil farkli kültürden ondan uyum saglayamadm hic
Ya canım kete çekti napcaz şimdiUff kete mi bayılırım ya tuzlu mu şekerli mi sevdiğime hala karar veremedim ama her ikisinide yerim
Benim annem karslı babam karadenizli. Değişik bir kombinasyondan geliyorum. Bir taraf keteler, kaz diğer taraf pancar dolması, sakarca vsseninde kesin eşin karadenizlidir içimden öyle geçiyor
İnan olsun benimde çekti ama bilemedimYa canım kete çekti napcaz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?