- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.501
Baba tarafım sivaslı rahmetli babanemin evinden eksik olmazdı napcaz festi nerden bulcazİnan olsun benimde çekti ama bilemedimsenin keteyle bağın nerden geliyor çoğu kimse bilmez onu
Bahar bize bulsunBaba tarafım sivaslı rahmetli babanemin evinden eksik olmazdı napcaz festi nerden bulcaz
Bana kesin lazım canım, çalışıyorum çünkü, 40 çıkınca işe döneceğim bebeğe süt bırakmam lazım. Ama sütüm olmazsa o ayrı tabi de inşallah öyle bişey olmazBenim eltim aldı canım bakım setini hepsini mustela almış ona güveniyorum kızının cildide çok hassastı onları kullanmış hep
Bende alamadım hala ya kimi diyoki lazım olup olmıcağı belli olmuyo doğumdan sonra al bilemiyorum
Bol bol sütün olcak canım, biz ağustos annesiyiz unutma negatife yer yokBana kesin lazım canım, çalışıyorum çünkü, 40 çıkınca işe döneceğim bebeğe süt bırakmam lazım. Ama sütüm olmazsa o ayrı tabi de inşallah öyle bişey olmaz
Bende pişik için sudocrem alcam kesin , diğer ürünler için kararsızımKızlar, bebek bakım ürünleri hangi marka tercih ettiğniz şampuanı pişik kemi bebek yağı vsWee Baby, Chicco, Dalin, Bebedor, Mustela, Bepanthol, Sudocrem, Nivea, Farmasi, Bebelac
Kafam çok karışık
Oluyor canım ben bazer oralarıma buralarıma mı tekme atıyor bu çocuk diyorum resmen aşağıda hissediyorum. Yanlarda ve üst ve alt geziyor bal oğluşum. Doktor ne denşyor ona unuttum bilmem ne uzunluğuna da baktı baya iyi dedi. Demek ki normal diyorum bendeKızlar 21+5 olduk son 2-3 gündür bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmeye başladım. Yumruk atmayı geçti içerde takla atıyor adetaNormalde göbek deliği çevresinde hissederdim hep ama şimdi iç çamaşırı hizasında, neredeyse 5-6 parmak aşağıda hissediyorum. Bebek aşağıya mı indi endişesi yaşıyorum Sizde konum olarak değişiklik hissediyor musunuz hareketlerde?
Bencede Bahar soktu aklımızaBahar bize bulsun
O satılan birşeyde değil işin kötüsü 2-3 ay kadar önce eşim kete sevdiğimi bilir almış getirmiş kete diye kandırmışlar onu. Allah günah yazmasın nimet ama iğrenç birşey adına da kete demişler, kete diye satıyorlar. Ondan beri hafif içimdeydi artık tamamen içimde
Bacım napsak onu ben hayatta yapamam zorlu birşey oüf sizde hem şekerli hem tuzlu mu yapıyosunuz
Olur olur yürüyen süt arabası olcaz inşallahBana kesin lazım canım, çalışıyorum çünkü, 40 çıkınca işe döneceğim bebeğe süt bırakmam lazım. Ama sütüm olmazsa o ayrı tabi de inşallah öyle bişey olmaz
Bencede Bahar soktu aklımızaevett ama ben daha çok tuzlu seviyorum
Ayy inşallah, benim göğüslerde küçük çok dolgun değil olmazsa diye de korkuyorumBencede Bahar soktu aklımızaevett ama ben daha çok tuzlu seviyorumm
Olur olur yürüyen süt arabası olcaz inşallahben alırsam aventin veya lansinoh alacağım pozitifte lansinohu öneriyordu
Ayy inşallah canım yaBol bol sütün olcak canım, biz ağustos annesiyiz unutma negatife yer yok
Bir sıkıcan foşur foşur sağlıklı sıhhatlı verimli sütün olcak
Olmazsa da diyelim ki az olursa ilk etspta çünkü ilk 1 haftafa gelmemesi normalmiş, bebek doymazsa durumu olursa eds metodu var onu araştır. Benim arkadaşım onunla oğlunu memeye bağladı, tosuncuk oldu çocuk. Mama bile vereceksen öyle ver.
Kuzum sütün meme boyutuyla alakası hiç yok, gönlünü ferah tutAyy inşallah, benim göğüslerde küçük çok dolgun değil olmazsa diye de korkuyorumbende ikisi arasında kaldım. Ama mesela acente 2 tane var, biri 1500 biri 3000 niye o kadar fiyat farkı var bişey anlamadım
Tabi ki de bulursak söyleyelim birbirimizeÇoook teşekkür ederiz canım.bencede kilo işini takmaya değmez nasıl olsa veririz
Yaa bulursak haberleşelim mi
Bende almadım daha, ama ya erken dogum olursa?süt gelmezse?lazim olur bence...benimde kafam cok karışıkBenim eltim aldı canım bakım setini hepsini mustela almış ona güveniyorum kızının cildide çok hassastı onları kullanmış hep
Bende alamadım hala ya kimi diyoki lazım olup olmıcağı belli olmuyo doğumdan sonra al bilemiyorum
Ulusta geze geze bakcam belki çıkrıkçılar yokuşunda olabilir orda hep iç çamaşırı oluyor birde İzmir caddesinde Bi pasaj var alt katta ismini hatırlamıyorum oraya bakmayı düşünüyorum
Hepsi ayni marka almican yaniBen şampuan için incia köpük şampuanı aldım. Bebe yağı kullanmayacağım ama iva naturanın losyonunu alacağım canım. Pişik için kararsızım. sudocrem e yakınım ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?