2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Baba tarafım sivaslı rahmetli babanemin evinden eksik olmazdı napcaz festi nerden bulcaz
Bahar bize bulsun
O satılan birşeyde değil işin kötüsü 2-3 ay kadar önce eşim kete sevdiğimi bilir almış getirmiş kete diye kandırmışlar onu. Allah günah yazmasın nimet ama iğrenç birşey adına da kete demişler, kete diye satıyorlar. Ondan beri hafif içimdeydi artık tamamen içimde

Bacım napsak onu ben hayatta yapamam zorlu birşey o üf sizde hem şekerli hem tuzlu mu yapıyosunuz

Bana kesin lazım canım, çalışıyorum çünkü, 40 çıkınca işe döneceğim bebeğe süt bırakmam lazım. Ama sütüm olmazsa o ayrı tabi de inşallah öyle bişey olmaz

Kızlar 21+5 olduk son 2-3 gündür bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmeye başladım. Yumruk atmayı geçti içerde takla atıyor adeta Normalde göbek deliği çevresinde hissederdim hep ama şimdi iç çamaşırı hizasında, neredeyse 5-6 parmak aşağıda hissediyorum. Bebek aşağıya mı indi endişesi yaşıyorum Sizde konum olarak değişiklik hissediyor musunuz hareketlerde?

Bana kesin lazım canım, çalışıyorum çünkü, 40 çıkınca işe döneceğim bebeğe süt bırakmam lazım. Ama sütüm olmazsa o ayrı tabi de inşallah öyle bişey olmaz
Bol bol sütün olcak canım, biz ağustos annesiyiz unutma negatife yer yok

Bir sıkıcan foşur foşur sağlıklı sıhhatlı verimli sütün olcak

Olmazsa da diyelim ki az olursa ilk etspta çünkü ilk 1 haftafa gelmemesi normalmiş, bebek doymazsa durumu olursa eds metodu var onu araştır. Benim arkadaşım onunla oğlunu memeye bağladı, tosuncuk oldu çocuk. Mama bile vereceksen öyle ver.

Kızlar, bebek bakım ürünleri hangi marka tercih ettiğniz şampuanı pişik kemi bebek yağı vs Wee Baby, Chicco, Dalin, Bebedor, Mustela, Bepanthol, Sudocrem, Nivea, Farmasi, Bebelac
Kafam çok karışık
Bende pişik için sudocrem alcam kesin , diğer ürünler için kararsızım

Oluyor canım ben bazer oralarıma buralarıma mı tekme atıyor bu çocuk diyorum resmen aşağıda hissediyorum. Yanlarda ve üst ve alt geziyor bal oğluşum. Doktor ne denşyor ona unuttum bilmem ne uzunluğuna da baktı baya iyi dedi. Demek ki normal diyorum bende

Bencede Bahar soktu aklımıza evett ama ben daha çok tuzlu seviyorumm
Olur olur yürüyen süt arabası olcaz inşallah ben alırsam aventin veya lansinoh alacağım pozitifte lansinohu öneriyordu

C Cerito canın alıntılayamadım. Eds emzirme destek sistemi. Çekemeyen bebekler veya sütü olmayan anneler için kullanılıyor. Bence müthiş birşey benim şöyle bir çekincem var. Çok hikaye duydum. Mesela anne bebek doydu sanıyormuş ama doymamış oluyormuş ve sarılık oluyormuş. Kim anlattıysa bana bunu beynimde yer etti ya. Ben sorun olmasın diye ilk günlerden sonra eds yapabilirim sarılık riskini atlatana kadar.

Bencede Bahar soktu aklımıza evett ama ben daha çok tuzlu seviyorumm

Olur olur yürüyen süt arabası olcaz inşallah ben alırsam aventin veya lansinoh alacağım pozitifte lansinohu öneriyordu
Ayy inşallah, benim göğüslerde küçük çok dolgun değil olmazsa diye de korkuyorum bende ikisi arasında kaldım. Ama mesela acente 2 tane var, biri 1500 biri 3000 niye o kadar fiyat farkı var bişey anlamadım

Ayy inşallah canım ya zaten iiki bu gruptayım yoksa tek kafayı yerdim bayılıyorum buranın enerjisine araştırayım canım

Ayy inşallah, benim göğüslerde küçük çok dolgun değil olmazsa diye de korkuyorum bende ikisi arasında kaldım. Ama mesela acente 2 tane var, biri 1500 biri 3000 niye o kadar fiyat farkı var bişey anlamadım
Kuzum sütün meme boyutuyla alakası hiç yok, gönlünü ferah tut

Uyku, bol su ve stressiz hayat olmazsa da yöntemler var eds yi hepinize öneriyorum şimdiden araştırıp bilirseniz kızlar içiniz ferah olur şuan ben sütüm olmasa bile üzülmem çünkü gelecek biliyorum

Bende almadım daha, ama ya erken dogum olursa?süt gelmezse?lazim olur bence...benimde kafam cok karışık

Tomris0006 C Cerito Ulusun neresine bakıcaksınız? ben de bakmak istiyorum da
Ulusta geze geze bakcam belki çıkrıkçılar yokuşunda olabilir orda hep iç çamaşırı oluyor birde İzmir caddesinde Bi pasaj var alt katta ismini hatırlamıyorum oraya bakmayı düşünüyorum

Ben şampuan için incia köpük şampuanı aldım. Bebe yağı kullanmayacağım ama iva naturanın losyonunu alacağım canım. Pişik için kararsızım. sudocrem e yakınım ama bilemiyorum
Hepsi ayni marka almican yani

Kızlar bugün Metehan in ilk pozu geldi . Anca net bunu yakalayabildik.benim dudaklar incedir maşallah açıp kapatıyordu bal bal aynı babasuu Gayet sağlıklıyız 20+4 370 gr olmuşuz . Doktor bir sıkıntı görmedi şükür. Bayram öncesine de detaylıya gircez inşallah. Bu arada bugün tetanoz aşımı oldum aile hekimliğinde yokmuş toplum sağlığı merkezine elime kağıt yazıp yönlendirdiler orda oldum aşımı.

Eklentiler

• 20230413_192400.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…