2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya kızlar göğüs konusu açılmışken sorıyım benim göğüslerim çok küçüktü şimdi gebelikte büyüdü ama 2 ayrı sarkık sinirimi çok bozdu. Sütyen desteksiz falan takıyorum bu süreçte ondan olabilir mi

Bende almadım daha, ama ya erken dogum olursa?süt gelmezse?lazim olur bence...benimde kafam cok karışık

Ben bir alışveriş manyağı olarak ikisini de aldım bakım setini mustela aldım, sağım makinesini de avent aldım. Makineyi bi kere denedim hatta çok sinir bozucu bir histi :)))

Kızlar, bebek bakım ürünleri hangi marka tercih ettiğniz şampuanı pişik kemi bebek yağı vs Wee Baby, Chicco, Dalin, Bebedor, Mustela, Bepanthol, Sudocrem, Nivea, Farmasi, Bebelac
Kafam çok karışık
Pişik icin sudocrem tek gecerm iki yegenimde onun sayesinde pişiksiz atlattilar. Hemen geciriyor. Sampuan icin unibaby ve mustela arasindayim. Sebamed bi iki arkadasimin bebegnde döküntü yapti onu eledim. Mustela ile unibaby iksiinden biri canim

Aynen esim trabzonlu canim zıt kültürlerdeniz

Baba tarafım sivaslı rahmetli babanemin evinden eksik olmazdı napcaz festi nerden bulcaz
Yaaa kizlar icime dert koydunuz. Dondurucmda annemin yolladigindan var ama kargoyla yollasam ciddiyim mahvolur tadi otobüse verip yolladi bizimkilerde. Ay bak nasil dert ettiniz bana kocalariniza soyleyin biyerden bulsun size hemenn

Bende bi araştırayım ya sarılıktan çekiniyorum açıkçası.çok sık görünüyormuş her bebekte hafif de olsa ama ben elimden geleni yapayım istiyorum İyi oldu söylediğin

Kızlar benim göğüs uçlarım aşırı hassaslaştı, tişört hafif sürtünse acıyor kaşınıyor. Lanolinli kreme şimdiden başlasam mı? Sizde var mı göğüs ucu hassasiyeti ve ne yapıyorsunuz??

Bende var ama ben bişey yapmam gerektiğini bilmiyodum lashinoh balm aldım şimdiden mi sürmemiz lazım acaba?

Kızlar, bebek bakım ürünleri hangi marka tercih ettiğniz şampuanı pişik kemi bebek yağı vs Wee Baby, Chicco, Dalin, Bebedor, Mustela, Bepanthol, Sudocrem, Nivea, Farmasi, Bebelac
Kafam çok karışık
Pişik kremi olarak mustela ve sudokrem, şampuan mustela ve chicco aldim. Bebek yağı kullanmayacağım. Kullansam da Chicco yağ veya losyon kullanırdım. Zeytinyağı da olur dogalligina guvendiginiz varsa

Elektrikli göğüs pompasında en iyi hangisi kızlar, araştırdınız mı? Ben hangisini alsam kafam karışık
Lansinoh der susarım.

bilmiyorum ne zaman başlamak gerekir lanolinli kreme ama hassasiyet beni çok rahatsız ediyor o yüzden bir şeyler yapmak istiyorum

Bence başlamak gerekiyor demekki kurudular ben de başlıyım madem, ama denemek için bi kere sürdüm sütyen takmamıştım tshirtumde yağ lekesi kaldı haberiniz olsun

Evet değişiyor canım bir yanlarima vuruyor bir külot lastiği hizasına.

Ayy inşallah, benim göğüslerde küçük çok dolgun değil olmazsa diye de korkuyorum bende ikisi arasında kaldım. Ama mesela acente 2 tane var, biri 1500 biri 3000 niye o kadar fiyat farkı var bişey anlamadım
Kuzum hiç meraklanma , benim göğüslerim 75 80. Küçük olan gogsum daha güzel süt verdi. Takviyeler var onlardan da kullanırsın. Festi doğru söylüyor. Moral+uyku+su başka yolu yordamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…