2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben açıkçası annemi yanımda istedim kayınvalidede mecbur gelir tabi öyle olunca iki tarafın ilk torunu bizimkilerinde tek torunu olacak bir hayli hevesliler eşimde bende çok tecrübesisiz zaten bebekle sadece ben ve eşim ilgilenicez annelerde temizliktir yemek işleridir onlara bakıcak sezeryan olursa annemde benimle ilgilenecek aynı zamanda düşüncem bu şekilde şimdilik. Eşine tabiki güvenirsin neden güvenmeyesin öyle bir şey degil ki bu bence bilemedim, akraban biraz fazla net konusmus sanki gelicek olan kişi de annen sonucta onada güvenmen çok normal:) bazen sizlerin yorgunlugu olacak o noktada sevdigin güvendiğin bir kişi daha yanında sana motivasyon olur :) ama tabiki son karar yine seninn

İlk hastanede veriyorlarmış canım eltimin erken doğum olmuş emememiş bebek o söyledi sonrasında kendileri almışlar ama benimde alasım var bir iki gazlayın bende alıyım
Ben mochi aldım canım o el pompası gibi bişey onu denicem makineyi hastaneye götürmeyin boşa, sanciniz suyunuz nisaniniz gelmediyse boşa çeker hem süt inmez yara edersiniz.
Özellikle sezeryanda saydığım şekillerde gelmezse eğer bebek, 3. Gün iner sütünüz. Hiç gelmez demiyorum ama asıl tadında gelmesi 3. Günü bulur. çaglamasi yani. Panik yapıp strese girmeyin , sabırla bekleyeceksiniz, sabırla emzireceksiniz yine de
Benim aldığım pompa da avent canım, ben de denedim biraz acıttı benim göğüs uçlarımı hiç hoşuma gitmedi verdiği his
Kuzum denemeyin onları şimdi. Meme ucunu uyarmamaniz lazim, Allah korusun ama erken doğumu tetikler

O ne demek pozitifbiri anlayamadım cidden kremi hızlıca sürüp elimizi çekelim mi yani? Yara mı olur?
Kuzum kremi sür yedir ama çok oynama meme uçlarinla.Yukarı da yazdım meme ucunu çok uyarmak erken doğumu tetikleyebilir illa ki olur demiyorum ama dikkatli olmanızda fayda var

Yaaa kizlar icime dert koydunuz. Dondurucmda annemin yolladigindan var ama kargoyla yollasam ciddiyim mahvolur tadi otobüse verip yolladi bizimkilerde. Ay bak nasil dert ettiniz bana kocalariniza soyleyin biyerden bulsun size hemenn
Yok kız esprisine diyoruz aşk olsun
Kız ben sivaslıyım eşimde karslı keteyi duydum ama bi nasip olmadı yemek
Valla bende bi rahmetli babanemin evinde yemiştimm o çok severdi yöresel şeyleri bide meşhur cevizli böreği vardı her bayram yapardı hamileliğimden beri aşeriyorum annemler denedi ama kimse onun gibi yapamadı

Benim gobek deligi yani ya da kasigimda atiyor. Doktor detaylida 22 haftalikken bakarken kasikta bakti ultrasonda gayet normal canim endise etme

Anladım canım çok sağol sen bize arada böyle hap bilgiler ver ben cidden öğrendikçe cehaletimi görüyorum kendimi germicem diye okumuyodum kitap ama okucam artk

Kuzum denemeyin onları şimdi. Meme ucunu uyarmamaniz lazim, Allah korusun ama erken doğumu tetikler
Çok uzun tutmadım canım 3-4 saniye denedim çalışıyor mu diye, baya güçlü çekti canım yandı. Sonra da eşimde denedim. Anlasın neler çektiğimi diye

Bence başlamak gerekiyor demekki kurudular ben de başlıyım madem, ama denemek için bi kere sürdüm sütyen takmamıştım tshirtumde yağ lekesi kaldı haberiniz olsun
Lansinohunki çok koyu kıvamlıymış demin denedim zor sürdüm, ben daha kremsi yapıda bekliyordum. Ama rahatlattı sürer sürmez, benimkiler de çok kuruydu.

Kızlar ilk hafta pompayla sağım olmaz, elle sağım olur, zaten az olan süt pompada ziyan olur gider, emzirdikten sonra kalan sütünüzü kaşıkla verebilirsiniz, elle sagarak, nasıl sagacağınızı ebeniz gösterir ya da bir gebe okulundan ogrenebilirsiniz, bebek ilk doğduğunda da kaşıktan kolaylıkla içebilir, Kaşıklı biberonlar da var, ben aldım bir tane

Kız ben sivaslıyım eşimde karslı keteyi duydum ama bi nasip olmadı yemek
Sjjshshsj baharrr34 bu gidişle sen bir kete partısı organize edersin

Kayınvaliden sana yedirmedi mi yahu karsın en meşhur şeylerinden birisi o birisi kaz birisi de söylemeyeyim şimdi canın çekmesin bu üçünü sana yedirmiş olmaları lazımdı

Bir de hanımlar oturduğunuzda bebek sıkıştığı için hareket etmez, oturduğunuzda bebeğiniz uyanır ve siz de hareketsiz olduğunuz için onu rahat hissedersiniz, ayakta, yürürken, hareket ederken bebek beşik etkisi ile uyur ve siz de hissetmezsiniz, gece yattığınızda da aynı durum geçerlidir, siz hareket etmediğiniz için bebeğiniz uyanır ve siz de hareketsiz olduğunuz için hissedersiniz, boşuna yürümüyorum diye vicdan yapmayın ama sağlığınız icin yürümek iyidir

Kaz etini eşim dışarda yedirdi canım bizimkiler asimile olmuş istanbulda keteyi de bayram sabahı yapması için Karadenizli olan eltime söyledi ona öğretmiş yapmayı ama eltimde hamileyim anne yapamam şu anda dedi ( eltimle aynı anda hamile kaldık eşlerimiz ikiz ama bizde tutmadı ikiz beybi )

Kete mi ? ayyy nerden soktunuz aklıma gece gece uyuyamıcam şimdi içi kavrulmuş unlu böyle öfffff
zaten geçen gece rüyamda su böreği yapıyordum aşerdim sanırım ilk defa rüyamda ama onu da yemek nasip olmadı
Malum mahrumiyet bölgesindeyim ben

Kelebegimx canımmmm hiç korkma içini ferah tut inşallah her şey çok güzel olacak hiçbir sorun olmayacak diye olumlamaya calıs dua etmek içini ferahlatıyorsa bolca dua et C Cerito ayyy kum mu döküyorsun çok sancılıdır kıyamam çok geçmiş olsun kuzum ya ilaç falan kullanıyor musunn

Kızlar bizimde bugun görüş günümüzdü allahım o kadar ponçik kiii 24+2 yiz 24+6 cıktıkk kilosu 741 gr kocaman olmuşşşşş yicem ben bu kızı ya bayılıyoruz mest olduk bugun izlerken ekrandaaa suyu her seyi normal çıktı çok şükür birde uykucu bir kız esniyordu fotosunu koyuyorum size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…