- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.541
Ben açıkçası annemi yanımda istedim kayınvalidede mecbur gelir tabi öyle olunca iki tarafın ilk torunu bizimkilerinde tek torunu olacak bir hayli hevesliler eşimde bende çok tecrübesisiz zaten bebekle sadece ben ve eşim ilgilenicez annelerde temizliktir yemek işleridir onlara bakıcak sezeryan olursa annemde benimle ilgilenecek aynı zamanda düşüncem bu şekilde şimdilik. Eşine tabiki güvenirsin neden güvenmeyesin öyle bir şey degil ki bu bence bilemedim, akraban biraz fazla net konusmus sanki gelicek olan kişi de annen sonucta onada güvenmen çok normal:) bazen sizlerin yorgunlugu olacak o noktada sevdigin güvendiğin bir kişi daha yanında sana motivasyon olur :) ama tabiki son karar yine seninnBen de annem gelsin diye kendim istedim baştan ama o akrabamız öyle konuşunca kafam karıştı, ben bir tek eşime güvenirim kimseyi istemedim vs. dedi. Ben eşime güvenmiyor muyum diye kendimi sorguladımSonuçta ikimiz de tecrübesiziz. Eşim de sen istiyorsan rahat edeceksen annen gelsin ama ikimiz de yapabiliriz bence dedi. Bebeğin bakımını tamamen ben ve eşim yapsın istiyorum zaten, annemi psikolojik destek için istiyorum en çok. Belki doğumdan bir iki hafta sonra gelebilir o zamana kadar idare ederiz hem de ilk haftalarını üçümüz beraber geçirmiş oluruz.
Ben mochi aldım canım o el pompası gibi bişey onu denicem makineyi hastaneye götürmeyin boşa, sanciniz suyunuz nisaniniz gelmediyse boşa çeker hem süt inmez yara edersiniz.İlk hastanede veriyorlarmış canım eltimin erken doğum olmuş emememiş bebek o söyledi sonrasında kendileri almışlar ama benimde alasım var bir iki gazlayın bende alıyım
Kuzum denemeyin onları şimdi. Meme ucunu uyarmamaniz lazim, Allah korusun ama erken doğumu tetiklerBenim aldığım pompa da avent canım, ben de denedim biraz acıttı benim göğüs uçlarımıhiç hoşuma gitmedi verdiği his
Kuzum kremi sür yedir ama çok oynama meme uçlarinla.Yukarı da yazdım meme ucunu çok uyarmak erken doğumu tetikleyebilir illa ki olur demiyorum ama dikkatli olmanızda fayda varO ne demekpozitifbiri anlayamadım cidden kremi hızlıca sürüp elimizi çekelim mi yani? Yara mı olur?
Kız ben sivaslıyım eşimde karslı keteyi duydum ama bi nasip olmadı yemekBaba tarafım sivaslı rahmetli babanemin evinden eksik olmazdı napcaz festi nerden bulcaz
Yok kız esprisine diyoruz aşk olsunYaaa kizlar icime dert koydunuz. Dondurucmda annemin yolladigindan var ama kargoyla yollasam ciddiyim mahvolur tadiotobüse verip yolladi bizimkilerde. Ay bak nasil dert ettiniz bana kocalariniza soyleyin biyerden bulsun size hemenn
Valla bende bi rahmetli babanemin evinde yemiştimm o çok severdi yöresel şeyleri bide meşhur cevizli böreği vardı her bayram yapardı hamileliğimden beri aşeriyorum annemler denedi ama kimse onun gibi yapamadıKız ben sivaslıyım eşimde karslı keteyi duydum ama bi nasip olmadı yemek
Benim gobek deligi yani ya da kasigimda atiyor. Doktor detaylida 22 haftalikken bakarken kasikta bakti ultrasonda gayet normal canim endise etmeKızlar 21+5 olduk son 2-3 gündür bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmeye başladım. Yumruk atmayı geçti içerde takla atıyor adetaNormalde göbek deliği çevresinde hissederdim hep ama şimdi iç çamaşırı hizasında, neredeyse 5-6 parmak aşağıda hissediyorum. Bebek aşağıya mı indi endişesi yaşıyorum Sizde konum olarak değişiklik hissediyor musunuz hareketlerde?
Anladım canım çok sağol sen bize arada böyle hap bilgiler ver ben cidden öğrendikçe cehaletimi görüyorum kendimi germicem diye okumuyodum kitap ama okucam artkBen mochi aldım canım o el pompası gibi bişey onu denicem makineyi hastaneye götürmeyin boşa, sanciniz suyunuz nisaniniz gelmediyse boşa çeker hem süt inmez yara edersiniz.
Özellikle sezeryanda saydığım şekillerde gelmezse eğer bebek, 3. Gün iner sütünüz. Hiç gelmez demiyorum ama asıl tadında gelmesi 3. Günü bulur. çaglamasi yani. Panik yapıp strese girmeyin , sabırla bekleyeceksiniz, sabırla emzireceksiniz yine de
Kuzum denemeyin onları şimdi. Meme ucunu uyarmamaniz lazim, Allah korusun ama erken doğumu tetikler
Kuzum kremi sür yedir ama çok oynama meme uçlarinla.Yukarı da yazdım meme ucunu çok uyarmak erken doğumu tetikleyebilir illa ki olur demiyorum ama dikkatli olmanızda fayda var
Çok uzun tutmadım canım 3-4 saniye denedim çalışıyor mu diye, baya güçlü çekti canım yandı. Sonra da eşimde denedim. Anlasın neler çektiğimi diyeKuzum denemeyin onları şimdi. Meme ucunu uyarmamaniz lazim, Allah korusun ama erken doğumu tetikler
Lansinohunki çok koyu kıvamlıymış demin denedim zor sürdüm, ben daha kremsi yapıda bekliyordum. Ama rahatlattı sürer sürmez, benimkiler de çok kuruydu.Bence başlamak gerekiyor demekki kurudular ben de başlıyım madem, ama denemek için bi kere sürdüm sütyen takmamıştım tshirtumde yağ lekesi kaldı haberiniz olsun
SjjshshsjKız ben sivaslıyım eşimde karslı keteyi duydum ama bi nasip olmadı yemek
Ayaklarida cabuk buyuyor muu acaba bende ogrenirim tecrubeli anneler yazar smdiKizlar ebebekte coraplarda indirim var 15 cift alsam abartmis olur muyum?
Kaz etini eşim dışarda yedirdi canım bizimkiler asimile olmuş istanbuldaSjjshshsjbaharrr34 bu gidişle sen bir kete partısı organize edersin
Kayınvaliden sana yedirmedi mi yahu karsın en meşhur şeylerinden birisi o birisi kaz birisi de söylemeyeyim şimdi canın çekmesinbu üçünü sana yedirmiş olmaları lazımdı
Farklı bedenlerde alabilirsin mesela 5 çift 0 3 ay 5 çift 3 6 ayKizlar ebebekte coraplarda indirim var 15 cift alsam abartmis olur muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?