2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bakım ürünlerini tamamladım. İnstagramda içerik incelemesi yapan mühendisinoglu diye bir sayfa var ben baya faydalandım içime sindi aldıklarım sizinle de paylaşmak istedim.
-bebek yağı set olarak geldi ilk aylarda kullanmayı düşünmüyorum
-sudocrem çok etkili ama içerik olarak temiz sayılmaz o yüzden pişik belirtisi verdiği zamanlarda kullanmak için küçük boy aldım
-greenclean deterjanlar içerik olarak temiz ama leke çıkarıcısı etkili olmadı için onu unibabyden tercih ettim
-yumuşatıcı da ilk aylarda kullanmayı düşünmüyorum set olarak almış bulundum
-sleepy bio natural içerik ve kullanım olarak çok övülmüş deneyip göreceğiz
-çatlaklar için de lierak ve hindistan cevizi yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum

Eklentiler

• B35C2A5B-C672-4D36-A2F7-E5DBF5F6341A.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 58
  • E1438663-7075-4C70-B36F-A7167A3869A0.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 62
  • 2264CFC9-D0BF-496A-91A2-B3EEDB5455EB.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 5C56A9BC-C52B-4B8A-BC8C-4029C03FB6FB.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 65
Duck seninle akraba çıkabiliriz bence ailemin aileside istanbulda ve karslı

Tabii kızım kete zor meşakkatli birşey normal yapamaması hamileyken. Ay annem neyseki bizde yarın söyleyeyim de birkaç birşey yapsın kete yapamaz ama 3. Meşhur yemeği yapar

Aaa gerçekten mi ne kadar farklı kocamın ikizi olsa nasıl hissederdim acaba

Kızzz maşalllahh ağzını yesinler onu yaa

Kızlar sabahtan beri sırt ağrısı benı mahvetti göğsümün altından başlıyor mideme doğru sırtıma kadar uzanıyor sanırım bebiş yukarı çıkıyor baskı yapıyor :) eşime masaj yaptırdım hafifledi iyi geldi

Maşallah kız hepimizde biliyormuşuz baharrr34 sen bizi hafife aldın bacım

Canım çok teşekkür ederim evet biraz sancılı ama suyu artırdım baya rahatladım çok şükür.İlaç kullanmıyorum şimdilik bol su dedi doktorum

Oy bu ne baldır böyle maşallah canım iyi olmasına çok sevindim sağlıkla gelsin annesi

Oyyy maşallah maşallah ağza bak ağza,yerimmmm

Bende bu isi bi halletsem,geride pek bisey kalmıyor

Bende pisik kremi hep bephantol baby bakıyordum bir arkadaşım da unibaby ürünleri cok güzel dedi,onlari tavsiye ederim dedigogus makinası bende lansinoh bakiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…