- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.561
Sen nasıl 82 kilosun maşallah, boyun mu uzun ben 58 kiloyum senden daha fazla duruyorumO zamann 24+0 ve 82 kilodan merhaaba kizlarzayif ama karni top gibi cikmis olmasakta mutluyum halimden şükürler olsun
Vallahi bir maşallah da sanae hadi Buyrun dün akşama ait 88kg 24+4 kum döken anne
1.65 im canim oldum olasi oyleyim hamilelik onceside kilom fazladir tartida ama gostermem. Vucutta her yerden esit aliyorum kiloyu ben ondan sanirimSen nasıl 82 kilosun maşallah, boyun mu uzun ben 58 kiloyum senden daha fazla duruyorum
1.65 im canim oldum olasi oyleyim hamilelik onceside kilom fazladir tartida ama gostermem. Vucutta her yerden esit aliyorum kiloyu ben ondan sanirim
Duck seninle akraba çıkabiliriz benceKaz etini eşim dışarda yedirdi canım bizimkiler asimile olmuş istanbuldaketeyi de bayram sabahı yapması için Karadenizli olan eltime söyledi ona öğretmiş yapmayı ama eltimde hamileyim anne yapamam şu anda dedi ( eltimle aynı anda hamile kaldık eşlerimiz ikiz ama bizde tutmadı ikiz beybi )
Kızzz maşalllahh ağzını yesinler onu yaaKızlar bizimde bugun görüş günümüzdü allahım o kadar ponçik kiii 24+2 yiz 24+6 cıktıkk kilosu 741 gr kocaman olmuşşşşş yicem ben bu kızı ya bayılıyoruz mest olduk bugun izlerken ekrandaaa suyu her seyi normal çıktı çok şükürbirde uykucu bir kız esniyordu fotosunu koyuyorum size :) Eki Görüntüle 3233042
Oyyy napcaz biz böyle yaaaaa böyle gördükçe depreşiyor insan zaman geçmiyorKızzz maşalllahh ağzını yesinler onu yaa
Valla ben 20ciftten fazla almıştımKizlar ebebekte coraplarda indirim var 15 cift alsam abartmis olur muyum?
Maşallah kız hepimizde biliyormuşuzKete mi ?ayyy nerden soktunuz aklıma gece gece uyuyamıcam şimdi içi kavrulmuş unlu böyle öfffff
zaten geçen gece rüyamda su böreği yapıyordum aşerdim sanırım ilk defa rüyamdaama onu da yemek nasip olmadı
Malum mahrumiyet bölgesindeyim ben
Canım çok teşekkür ederim evet biraz sancılı ama suyu artırdım baya rahatladım çok şükür.İlaç kullanmıyorum şimdilik bol su dedi doktorum@Kelebegimx canımmmm hiç korkma içini ferah tut inşallah her şey çok güzel olacak hiçbir sorun olmayacak diye olumlamaya calıs dua etmek içini ferahlatıyorsa bolca dua etC Cerito ayyy kum mu döküyorsun çok sancılıdır kıyamam çok geçmiş olsun kuzum ya ilaç falan kullanıyor musunn
Ben de aldım şimdi hiç çorap almamışım ayKizlar ebebekte coraplarda indirim var 15 cift alsam abartmis olur muyum?
Oy bu ne baldır böyleKızlar bizimde bugun görüş günümüzdü allahım o kadar ponçik kiii 24+2 yiz 24+6 cıktıkk kilosu 741 gr kocaman olmuşşşşş yicem ben bu kızı ya bayılıyoruz mest olduk bugun izlerken ekrandaaa suyu her seyi normal çıktı çok şükürbirde uykucu bir kız esniyordu fotosunu koyuyorum size :) Eki Görüntüle 3233042
Teşekkür ederiz teyzesiiiii sağlıkla gelsin bebişkolarımızzzOy bu ne baldır böylemaşallah canım iyi olmasına çok sevindim sağlıkla gelsin annesi
Oyyy maşallah maşallahKızlar bizimde bugun görüş günümüzdü allahım o kadar ponçik kiii 24+2 yiz 24+6 cıktıkk kilosu 741 gr kocaman olmuşşşşş yicem ben bu kızı ya bayılıyoruz mest olduk bugun izlerken ekrandaaa suyu her seyi normal çıktı çok şükürbirde uykucu bir kız esniyordu fotosunu koyuyorum size :) Eki Görüntüle 3233042
Bende bu isi bi halletsem,geride pek bisey kalmıyorKızlar bakım ürünlerini tamamladım. İnstagramda içerik incelemesi yapan mühendisinoglu diye bir sayfa var ben baya faydalandım içime sindi aldıklarım sizinle de paylaşmak istedim.
-bebek yağı set olarak geldi ilk aylarda kullanmayı düşünmüyorum
-sudocrem çok etkili ama içerik olarak temiz sayılmaz o yüzden pişik belirtisi verdiği zamanlarda kullanmak için küçük boy aldım
-greenclean deterjanlar içerik olarak temiz ama leke çıkarıcısı etkili olmadı için onu unibabyden tercih ettim
-yumuşatıcı da ilk aylarda kullanmayı düşünmüyorum set olarak almış bulundum
-sleepy bio natural içerik ve kullanım olarak çok övülmüş deneyip göreceğiz
-çatlaklar için de lierak ve hindistan cevizi yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum
Bende pisik kremi hep bephantol baby bakıyordumPişik kremi olarak mustela ve sudokrem, şampuan mustela ve chicco aldim. Bebek yağı kullanmayacağım. Kullansam da Chicco yağ veya losyon kullanırdım. Zeytinyağı da olur dogalligina guvendiginiz varsa
Lansinoh der susarım.
Bazennn bizim kız çok sakin oluyor o kadar dürtüklememize bile esniyordu valllaaa demekki uykucuuu hahahahOyyy maşallah maşallahağza bak ağza,yerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?