2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu şimdinin fiyatı mı bide

Yani fiyat degişmez sabit dedi bana o şekilde anlaştım dedi ama umarım değişmez ya ne yaparız yoksaaa
Üff gerçekten ya. Bak şimdi kurulucam. Bizden böyle hayvani ücretler istiyorlar ama ben tetanoz aşısı oluyorum neymiş pas bilmem ne bakterisi..
İnşallah artmaz canım inanılmaz fiyatlar bunlar. Benim hastanemin de 23000 şuanki fiyatı, ağustosa allah kerim.

Ben çok üzülüyorum bu durumumuza geçen sene aynı hastane ücreti 12 bin alınırken şimdi böyle olması gerçekten bıktırıcı bu pahalılıkta yetmiyor yaaa yettiremiyor insan ne kötü

Ben çok üzülüyorum bu durumumuza geçen sene aynı hastane ücreti 12 bin alınırken şimdi böyle olması gerçekten bıktırıcı bu pahalılıkta yetmiyor yaaa yettiremiyor insan ne kötü
Hiç sorma herşey böyle ama. Neye elini atsan ateş pahası. Eskiden pahalı şeyler kaliteli olurdu şimdi birde bu paralar kıytırık şeylerin. Orta sınıf yok oldu. Ya zenginsin ya fakir.

Hastanelere de birşey diyemiyorum ben doktorlar vs. Ülkemize güç kuvvet versin allah. Bu buhrandan nasıl çıkarız hiç bilmiyorum.

Kızlar bu arada doktorum tetanoz asısını 26. Haftada yaptırmamı istedi sebebi antikorlar çok yüksek oluyormuş bu haftada öyle dedi birde bana eğer bulabilirsen tdap aşısını alıp yaptır dedi tdap (difteri boğmaca ve tetenoz) kapsıyormus. Normal piyasadaki aşıların içeriğinde difteri ve tetonoz olduğunu söyledi bulursan diğeri çok iyi olur dedi ama hiç yaptıranınız oldu mu

Doğum gününe gittik azıcık kendimi iyi hissedeyim diye giydim sonra da eve gelince de foto çekim diye yoksa giyemiyorum eşimde kızıyor düşersin diye
Ay imrendim valla topukluyu kullanabilmeneee benım o kadar çok bel ve ayak ağrım oluyo ki düz ayakkabıyla zor yürüyorum bazen

Aynen öyle bide ucuzada gitmiyo insanın eli en iyisini almak yapmak istiyoruz her zaman neyse napalımm bebişlerimize feda olsun beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…