- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.581
Hava durumuna göreBazennn bizim kız çok sakin oluyor o kadar dürtüklememize bile esniyordu valllaaa demekki uykucuuu hahahah
Kizlar ebebekte coraplarda indirim var 15 cift alsam abartmis olur muyum?
Bu şimdinin fiyatı mı bideKızlar ben bugun doktoruma doğum ücretini sordum benım doktorumun özel muaynesi var perinatolog artık muayenesi olan doktorlar 1 hastane ile anlaşabiliyorlarmış benım doktorumda izmir egepol ile anlaşmalıymış bana 30.000 fiyat verdi doğum için bi ince dumura uğradık
Valla bir kete yazdık herkes doğu anadolu cıkmış
Yani fiyat degişmez sabit dedi bana o şekilde anlaştım dedi ama umarım değişmez ya ne yaparız yoksaaaBu şimdinin fiyatı mı bide
Hiç sormaValla bir kete yazdık herkes doğu anadolu cıkmış
Üff gerçekten ya. Bak şimdi kurulucam. Bizden böyle hayvani ücretler istiyorlar ama ben tetanoz aşısı oluyorum neymiş pas bilmem ne bakterisi..Yani fiyat degişmez sabit dedi bana o şekilde anlaştım dedi ama umarım değişmez ya ne yaparız yoksaaa
Ayyyy maşallah topuklularlaaaaa hemdeeeBizde 23+1 olduk 73 kilodayız gerçi siyah çok göstermiyor
Canım zencefil var mı? Yarın sabah kalktığın gibi çayını içip demlersen iyi gelebileceğini düşünüyorum. Allah yardımcın olsunDünya güzelleri prilam bitmiş şu an farkettim bu bacınıza dua edin yarın için
Ben çok üzülüyorum bu durumumuza geçen sene aynı hastane ücreti 12 bin alınırken şimdi böyle olması gerçekten bıktırıcı bu pahalılıkta yetmiyor yaaa yettiremiyor insan ne kötüÜff gerçekten ya. Bak şimdi kurulucam. Bizden böyle hayvani ücretler istiyorlar ama ben tetanoz aşısı oluyorum neymiş pas bilmem ne bakterisi..
İnşallah artmaz canım inanılmaz fiyatlar bunlar. Benim hastanemin de 23000 şuanki fiyatı, ağustosa allah kerim.
Hiç sorma herşey böyle ama. Neye elini atsan ateş pahası. Eskiden pahalı şeyler kaliteli olurdu şimdi birde bu paralar kıytırık şeylerin. Orta sınıf yok oldu. Ya zenginsin ya fakir.Ben çok üzülüyorum bu durumumuza geçen sene aynı hastane ücreti 12 bin alınırken şimdi böyle olması gerçekten bıktırıcı bu pahalılıkta yetmiyor yaaa yettiremiyor insan ne kötü
Doğum gününe gittik azıcık kendimi iyi hissedeyim diye giydim sonra da eve gelince de foto çekim diye yoksa giyemiyorum eşimde kızıyor düşersin diyeAyyyy maşallah topuklularlaaaaa hemdeee
Ay imrendim valla topukluyu kullanabilmeneee benım o kadar çok bel ve ayak ağrım oluyo ki düz ayakkabıyla zor yürüyorum bazenDoğum gününe gittik azıcık kendimi iyi hissedeyim diye giydim sonra da eve gelince de foto çekim diye yoksa giyemiyorum eşimde kızıyor düşersin diye
Aynen öyle bide ucuzada gitmiyo insanın eli en iyisini almak yapmak istiyoruz her zaman neyse napalımm bebişlerimize feda olsun beeeHiç sorma herşey böyle ama. Neye elini atsan ateş pahası. Eskiden pahalı şeyler kaliteli olurdu şimdi birde bu paralar kıytırık şeylerin. Orta sınıf yok oldu. Ya zenginsin ya fakir.
Hastanelere de birşey diyemiyorum ben doktorlar vs. Ülkemize güç kuvvet versin allah. Bu buhrandan nasıl çıkarız hiç bilmiyorum.
Çok minik topuklu yoksa bende duramıyorum arada özel bişeylerde giyiyorumAy imrendim valla topukluyu kullanabilmeneee benım o kadar çok bel ve ayak ağrım oluyo ki düz ayakkabıyla zor yürüyorum bazen
Ohhh sefan olsun hayatımmm benım içinde giyyyÇok minik topuklu yoksa bende duramıyorum arada özel bişeylerde giyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?