2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kac kisi kaldik hala prilam icen
Bir ben bir de sen o zaman 22+1 im benim artık umudum kalmadı ama tek işime yarayan kısmı şu oldu sanırım ben çok çok kilolu biriyim 22. Haftaya kadar 3.5 kilo almışım umarım böyle devam eder de minimum artışla kapatırım bu süreci

Heheheh ya benim şu ana kadar hiç olmayan doğum korkusu SELAMIN ALEYKÜM diyerekten girdi beynime dün geceden beri Uykularım kaçıyor hatta dün kabus gördüm, sancım tutuyordu eşime diyordum hüngür hüngür ağlayarak daha yaşayamaz çok küçük ciğerleri bile gelişmemiştir diye uyandım baktım yastığım ıslanmış, gözümden yaş gelmiş hep. Daha önce doğum yapan arkadaşlarımız, ablalarımız bir ses etsin hele. Ne yapacaz ya biz? Benim hemoroid var, daha önce çatlak da geçirdim. Doğumdan daha çok doğum anında bunların tetiklenmesinden korkuyorum. Özetle benimki doğum korkusu değil, çatlak korkusu diyebiliriz.

Antibiyotik kullanmana rağmen artması ilginç olmuş canım hep aynı yerde mi tahlil yaptırıyosun?
Bence Druna danışmalısın bu durumu hem için de rahatlar
Valla bende şaşırdım canım aynı yerde yaptırıyorum genelde danıştım artmaya devam ederse hastaneye yatış yapılabilir dedi

Ay çocuk varken de eminim çok zor olmuştur .Nasıl ayakta kaldın bu süreçte bana tavsiyelerde bulunmak ister misin
Evet zordu ama sizin epey kısa ve daha kolay olacak inşallah yarısını ailemin yanında geçirdim yarısını kv yanında. Ailemin yanında çok güzeldi de kendi evimde yokluğu zor du kış olduğu için evden de çıkamıyorumdum sürekli melankoli takılıyirdum çok kitap okudum o boşlukta el işi de yapıyordum. Çocuk da olunca zaman geçiyordu bı şekilde

Günaydın kızlar...kötü bir gece gecirdim. Kötü rüyalar ve bu iki bacak agrisi beni düzgün uyutmadi cumartesiyi bekliyorum doktor ne dicek bu bacak agrilari icin bakalim. Cok degisik bisi ya 3 gün once biseyim yoktu birden basladi. sancida degil boyle tuhaf. Kemik agrisi gibi. Bide kabuslar üstünee sabah olsun dedim artik

Kız ben sivaslıyım eşimde karslı keteyi duydum ama bi nasip olmadı yemek
Ayyy ben de Kayseriliyim canımı çektirdiniz kız Allah sizi netmeye

Çok uzun tutmadım canım 3-4 saniye denedim çalışıyor mu diye, baya güçlü çekti canım yandı. Sonra da eşimde denedim. Anlasın neler çektiğimi diye
Tamam bidaaa yapma
Deli karı
Lansinohunki çok koyu kıvamlıymış demin denedim zor sürdüm, ben daha kremsi yapıda bekliyordum. Ama rahatlattı sürer sürmez, benimkiler de çok kuruydu.
Canım bak Sanmarino nun paylaşımında Nipple Balm ı var Lansinoh un. O çok rahat sürülüyor tavsiyedir yüzde 100

Allllllaaaaaahhhhıııııımmmmm Kız en büyüğümüz de sensin galiba Ben en son 23 haftalıktım hesaba göre bugün tam 24 hafta dolmuş gibiyim bizimki kaç gr oldu acep

Kac kisi kaldik hala prilam icen
Beni unutursanız çok kırılırım
Biz senle aynı gidiyoruz pozitif dün 630 grdı biri diğeri 620

Çok geçmiş olsun illet o ağrı biliyorum dün bana suda eriyen kalsiyum verdi hapı içemediğim için o iyi geldi valla ya direk azda olsa etki gösterdi ya da 2 gece uykusuzluktan bayıldım. Birde her gün süt, yoğurt, kefir içmen gerek dedi benimde onları midem almıyor ama mecbur meyve ile falan karıştırarak denicem bu zamandan sonra bebekler daha çok kalsiyumu emermiş vücuttan başka şansın yok dedi

Her gün duamdasın bugün son prilamım kaldı eşimin geceden beri başının etini yiyorum sakın unutma eve sokmam seni diye
Bende dün gece sızmışım içemedim hemen sabah belli etti kendisini üff. Şu ağustos gelecekse gelsin artık vallahi dayanamıyorum ben. Kusmak en korktuğum eylemdir birde. Kusarım sonra da ağlarım bir güzel 9 ay kusucam herhalde ben

Onu unutursa bence de alma

o günler benimde travmalarım gerçekten prilam içtiğim halde günde 9-10 kere istifra ediyodum dayanamıyorum diye ağlıyordum sürekli bin şükür şimdi ki halimize ama Allah o günleri birdaha yaşatmasın

hadi yaaa olabilir valla

Tek yumurta ikizi değiller benzemiyorlar canım benzeselerdi ben çok tuhaf hissederdim huyları bile çok farklı

Süt iciyorum her gün ama yogurt kefir olayini ihmal ettim cok. Agirlik vermek lazim kalsiyum bende kullancam yuksek ihtimal. Sorma dün kan sonucum cikti e nabizdan baktm. Kan ilaci ve magnezyum kullanmama ragmen ikiside sınırda cikti. Kan ilacini 2 aydir kullanmama ragmen hala sinirdaym anlamadm bide kullanmasam ne olcakmis kim bilir. Doktor belki gunde 2 ye cikarir kan ilacimi bakalim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…