- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.601
Kac kisi kaldik hala prilam icenDünya güzelleri prilam bitmiş şu an farkettim bu bacınıza dua edin yarın için
Bir ben bir de sen o zamanKac kisi kaldik hala prilam icen
Valla bende şaşırdım canım aynı yerde yaptırıyorum genelde danıştım artmaya devam ederse hastaneye yatış yapılabilir dediAntibiyotik kullanmana rağmen artması ilginç olmuş canım hep aynı yerde mi tahlil yaptırıyosun?
Bence Druna danışmalısın bu durumu hem için de rahatlar
Geçen gün leke geldi canım apar topar acile gittim orada kan verdim sonuç 17 çıktı belki onunla da alakalıdır bilmiyorum kiDoktorum bana bir miktar yüksek çıkması normal demişti, kaç çıkıyor sizin?
Benim kizima ilk aldım seyYa ben kızçeme bide böyle bi tarak aldım bugun geldiii o kadar yumuşacık çok tatlııı almayanınız varsa bir bakabilirsinizzz :)
Evet zordu ama sizin epey kısa ve daha kolay olacak inşallahAy çocuk varken de eminim çok zor olmuştur .Nasıl ayakta kaldın bu süreçte bana tavsiyelerde bulunmak ister misin
Of of of ben icmedigim günler var ama illa haftada bı kaç kez alıyorum.Kac kisi kaldik hala prilam icen
Ayyy ben de Kayseriliyim canımı çektirdiniz kız Allah sizi netmeyeKız ben sivaslıyım eşimde karslı keteyi duydum ama bi nasip olmadı yemek
Tamam bidaaa yapmaÇok uzun tutmadım canım 3-4 saniye denedim çalışıyor mu diye, baya güçlü çekti canım yandı. Sonra da eşimde denedim. Anlasın neler çektiğimi diye
Canım bak Sanmarino nun paylaşımında Nipple Balm ı var Lansinoh un. O çok rahat sürülüyor tavsiyedir yüzde 100Lansinohunki çok koyu kıvamlıymış demin denedim zor sürdüm, ben daha kremsi yapıda bekliyordum. Ama rahatlattı sürer sürmez, benimkiler de çok kuruydu.
Allllllaaaaaahhhhıııııımmmmm Kız en büyüğümüz de sensin galibaKızlar bizimde bugun görüş günümüzdü allahım o kadar ponçik kiii 24+2 yiz 24+6 cıktıkk kilosu 741 gr kocaman olmuşşşşş yicem ben bu kızı ya bayılıyoruz mest olduk bugun izlerken ekrandaaa suyu her seyi normal çıktı çok şükürbirde uykucu bir kız esniyordu fotosunu koyuyorum size :)
Eki Görüntüle 3233042
Beni unutursanız çok kırılırımKac kisi kaldik hala prilam icen
Biz senle aynı gidiyoruz pozitif dün 630 grdı biri diğeri 620Ayyy ben de Kayseriliyim canımı çektirdiniz kız Allah sizi netmeye
Tamam bidaaa yapma
Deli karı
Canım bak Sanmarino nun paylaşımında Nipple Balm ı var Lansinoh un. O çok rahat sürülüyor tavsiyedir yüzde 100
Allllllaaaaaahhhhıııııımmmmm Kız en büyüğümüz de sensin galibaBen en son 23 haftalıktım hesaba göre bugün tam 24 hafta dolmuş gibiyim bizimki kaç gr oldu acep
Çok geçmiş olsun illet o ağrı biliyorumGünaydın kızlar...kötü bir gece gecirdim. Kötü rüyalar ve bu iki bacak agrisi beni düzgün uyutmadicumartesiyi bekliyorum doktor ne dicek bu bacak agrilari icin bakalim. Cok degisik bisi ya 3 gün once biseyim yoktu birden basladi. sancida degil boyle tuhaf. Kemik agrisi gibi. Bide kabuslar üstünee sabah olsun dedim artik
Beni de unutmayalım, geç başladım ama en doğru kararımdı kendisiKac kisi kaldik hala prilam icen
Her gün duamdasınBeni de unutmayalım, geç başladım ama en doğru kararımdı kendisi
Bende dün gece sızmışım içemedim hemen sabah belli etti kendisini üff. Şu ağustos gelecekse gelsin artık vallahi dayanamıyorum ben. Kusmak en korktuğum eylemdir birde. Kusarım sonra da ağlarım bir güzelHer gün duamdasınbugün son prilamım kaldı eşimin geceden beri başının etini yiyorum sakın unutma eve sokmam seni diye
o günler benimde travmalarım gerçekten prilam içtiğim halde günde 9-10 kere istifra ediyodum dayanamıyorum diye ağlıyordum sürekli bin şükür şimdi ki halimize ama Allah o günleri birdaha yaşatmasınBende dün gece sızmışım içemedim hemen sabah belli etti kendisini üff. Şu ağustos gelecekse gelsin artık vallahi dayanamıyorum ben. Kusmak en korktuğum eylemdir birde. Kusarım sonra da ağlarım bir güzel9 ay kusucam herhalde ben
Onu unutursa bence de alma
hadi yaaa olabilir vallaDuck seninle akraba çıkabiliriz benceailemin aileside istanbulda ve karslı
Tabii kızım kete zor meşakkatli birşey normal yapamaması hamileyken. Ay annem neyseki bizde yarın söyleyeyim de birkaç birşey yapsın kete yapamaz ama 3. Meşhur yemeği yapar
Aaa gerçekten mi ne kadar farklı kocamın ikizi olsa nasıl hissederdim acaba
Süt iciyorum her gün ama yogurt kefir olayini ihmal ettim cok. Agirlik vermek lazim kalsiyum bende kullancam yuksek ihtimal. Sorma dün kan sonucum cikti e nabizdan baktm. Kan ilaci ve magnezyum kullanmama ragmen ikiside sınırda cikti. Kan ilacini 2 aydir kullanmama ragmen hala sinirdaym anlamadm bide kullanmasam ne olcakmis kim bilir. Doktor belki gunde 2 ye cikarir kan ilacimi bakalim canimÇok geçmiş olsun illet o ağrı biliyorumdün bana suda eriyen kalsiyum verdi hapı içemediğim için o iyi geldi valla ya direk azda olsa etki gösterdi ya da 2 gece uykusuzluktan bayıldım. Birde her gün süt, yoğurt, kefir içmen gerek dedi benimde onları midem almıyor ama mecbur meyve ile falan karıştırarak denicem bu zamandan sonra bebekler daha çok kalsiyumu emermiş vücuttan başka şansın yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?