2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Biz senle aynı gidiyoruz pozitif dün 630 grdı biri diğeri 620
Kuzucum gün olarak aynıyız seninkiler de mi önden gidiyor eğer öyleyse süper Bu arada sabahları gelip size cevap yazıyorum pcden şıkır şıkır. Arkadaşların diline düştüm başladı yine kadınlarına yazmaya diye

Kan ilacini kullananlar nasil iciyorsunuz zaman olarak? Ben kahvatidan 2 saat sonra iciyorum. Ictikten 2.5 saat sonra ögle yemegi yiyorum. Faydasiz mi kaliyor acaba. Ac karnina bir kere ictm midemi agritti

Gece yatmadan içiyorum cnm ya da içmediysem hani geç saat çay kahve falan içtiysem, yatagımın yanına koyuyorum çişe kalktıgımda içiyorum
Kan ilacini kullananlar nasil iciyorsunuz zaman olarak? Ben kahvatidan 2 saat sonra iciyorum. Ictikten 2.5 saat sonra ögle yemegi yiyorum. Faydasiz mi kaliyor acaba. Ac karnina bir kere ictm midemi agritti

Haha hepimizz pozitifin kadinlariyizz

kan emiciler diye boşuna demiyorum
evet evet şimdilik önden gidiyorlar. Bende iş pcsinden yazıyorum ama ekrana filtre taktırdım kimse göremiyor arada IT'ye gidiyorum bilgisayarlarımızı kurcalamıyorsunuz dimi diye

o günler benimde travmalarım gerçekten prilam içtiğim halde günde 9-10 kere istifra ediyodum dayanamıyorum diye ağlıyordum sürekli bin şükür şimdi ki halimize ama Allah o günleri birdaha yaşatmasın
Çok zor ya neydi o öyle arkadaşım. Ben 1 kereye zor dayanıyorum allah sana sabır vermiş ah. Çok şükür şimdi rutine girmiş
Bulantıda çok kötü birşey bence nerde tutacağı ne yapacağı belli değil. Ay bu kısmı zor hamileliğin. Kabızlığa girmiyorum bile

hadi yaaa olabilir valla

Tek yumurta ikizi değiller benzemiyorlar canım benzeselerdi ben çok tuhaf hissederdim huyları bile çok farklı
Öyle olması iyi olmuş ama baya yakın genlerde var. Bir arkadaşım var ilk bebeği kız, ikinci niyetiyle yaptığı bebekler ikiz biri kız biri erkek. Hayatta herşey mümkün

Çok tatlı bi an yakalanmış

bende çoğunlukla gece yatmadan, unutursam sabah iciyorum. Kahve içmiyorum ama baya baya çay iciyorum gün içerisinde insallah takviye etki ediyordur

Son düzenleme:
aman eskide kaldı o günler hepimiz biryerlerinden çektik hamileliğin Rabbim daha kötüsünü vermesin sırada yuvarlanacağımız günler

aman eskide kaldı o günler hepimiz biryerlerinden çektik hamileliğin Rabbim daha kötüsünü vermesin sırada yuvarlanacağımız günler
Amin amin arkadaşım. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Canım bebişler tek yumurta mı çift yumurta mı

Amin amin arkadaşım. Sağlıkla sıhhatle mutlulukla huzurla evlatlarımıza kavuşalım inşallah

Canım bebişler tek yumurta mı çift yumurta mı
Çift yumurta. Detaylıda ki fotolardan kimseye benzetemedim ama ne çıkcak çok merak ediyorum bu arada detaylı ultrasonda doktora sordum genetik mi vs. diye kesinlikle kadın geninden geliyormuş. Ve genimde yok sadece 3 kuşak ötede ikizlere gebe kalmış ama biri gelişmemiş başta ilerlememiş. O yüzden herkes dikkatli olsun kızlar eşim benim tarafımda var ikiz dedi seninle alakası yok anne geninden gelir dedi

Öyle olması iyi olmuş ama baya yakın genlerde var. Bir arkadaşım var ilk bebeği kız, ikinci niyetiyle yaptığı bebekler ikiz biri kız biri erkek. Hayatta herşey mümkün
Benim halam larda tek yumurta ikizi bi umut bekliyorduk ama olmadı ikinci çocuğu düşünmüyoruz şu anda canım valla zor geçti hamilelik eve giremedim evim koktu bana eşime bile zor yanaşıyorum eşim bile kokuyor bana yani uzak duruyorum mecbur ve o da üzülüyor eşimden oldum diye

Daha dün randevum vardi bende çok aşağıda hissettiğimi söyledim hatta fırlayacak gibi .ayakları aşağıdadır ondan öyle hissediyorsundur dedi .gerçekten ultrasonda baktık kadar göbek hizamda ayaklar aşağıda. Hiçbir sorun yok yani tamamen bebegin pozisyonuyla alakalı

Herkeste başka başka birşey oluyor işte. Ev bana da kokmuştu başlarda ama sonra geçti.
Üzülmesin ya onluk birşey yok ki bu geçici birşey ağustostan sonra koyun koyuna yatarsınız bebişinizle

Jsjshhs fındıkkuşları ya
Hiçte yok genlerimde bildiğim tühh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…