- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.641
Bende örgü örerim artık hahahahEvet zordu ama sizin epey kısa ve daha kolay olacak inşallahyarısını ailemin yanında geçirdim yarısını kv yanında. Ailemin yanında çok güzeldi de kendi evimde yokluğu zor du kış olduğu için evden de çıkamıyorumdum sürekli melankoli takılıyirdum çok kitap okudum o boşlukta el işi de yapıyordum. Çocuk da olunca zaman geçiyordu bı şekilde
Kabızlık yapıyor muBende sabah uyanır uyanmaz içiyorum. Yemekten 1 saat önce için yazıyor üzerinde.
Canım ilaçtan önce de ara ara olduğu için ilaca bağlayamıyorum. Ama ben baktım sıkıntı olacak gibi kayısıyı suya koyup sabah yiyorum ve suyuna zeytinyağı damlatıp içiyorum. Diyetisyenim önermişti. Normalde kayısı çayı ve kendisi fayda etmezdi ama bu şekilde ediyor.Kabızlık yapıyor mu
benimde yoktu arkadaşımJsjshhs fındıkkuşları ya
Hiçte yok genlerimde bildiğim tühh
yaaa sanırım Mahirde alışveriş manyağı olacakkHerkese günaydın güzel annelerdün bebişin kıyafetlerini çıkardık babasıyla komple .Baktım ki gerçekten yenidoğan hiçbişey almamışım.Herkes hemen büyüyor dedi diye sonra oğlumun hastanede üstüne iki ay büyük tulumlarla yatmasına gönlüm razı olmadı ve internetten aldım alışveriş manyağı oldum şimdi de nevresim takımı ve yorgan peşine koşuyorum oturduğum yerden Mahir de çok mutlu olacak ki az önce hissettiğim en büyük tekmeyi yedim ,iş arkadaşlarım dışarından bile gördü herkes heyecanla baktı ağlayacaktım bende neredeyse.Bende seni seviyorum annecim Biraz daha tekmeler misin
Sagol canim benim bu gazla istahim daha da acilir simdiCidden bu nasıl 82 kilo hiçbir şeyin yok
Evet bencede çok sevecek gibibenimde yoktu arkadaşım
yaaa sanırım Mahirde alışveriş manyağı olacakkay buldukça bir iki nevresim paylaşsan ne güzel olur bende daha onları almadımm
Dayak yiyip mutlu olmak işte annelik biraz delirmek cidden
Benim hiç kapanmıyor zatenSagol canim benim bu gazla istahim daha da acilir simdi
İnşallah canım bebek gelince kucağınıza alınca bu günleri unutacaksınız diyor çevremdekilerHerkeste başka başka birşey oluyor işte. Ev bana da kokmuştu başlarda ama sonra geçti.
Üzülmesin ya onluk birşey yok ki bu geçici birşey ağustostan sonra koyun koyuna yatarsınız bebişinizle
Jsjshsh çok net olduİnşallah canım bebek gelince kucağınıza alınca bu günleri unutacaksınız diyor çevremdekilerumarım öyle olur yoksa bizim kız kardeş hasretiyle kalıcak
yok aslında 20 haftalıkken verdikgenoks firmasına yaptırdık. 10. Haftadan sonra yapılıyor erken mi yaptırdınız acaba? belki o yuzden dna yeterli bulunamamıstır.
bugün için bekliyoruz ama ne gün geçiyor ne zaman ne saatCanım ciddi bir talihsizlik olmuş ama anlamı olan birşey değil o. Herkeste olabilen bir durum senin başına gelmiş. Ben panaroma yaptırmıştım kadın bana kilolu annelerde tekrar kan gerekebiliyor demişti ki ben kiloluyum. Birşey olmadı ama bu ihtimal var. Sonuç güzel sağlıklı olumlu gelsin de gerisi önemli değil valla. Ne zaman belli olacak diyorlar? Arayıp darlasaydın biraz
Ayyy yarın görcem benimkini teyzesi ellerini ayaklarını şimdiden yemek istiyorum annesi yesinnnn diyince doktor yok daha yemelik kıvama gelmedi diyor ama her türlü kemiklerini yerimJsjshsh çok net oldukesinlikle unuturuz ya düşünsene queen minik elleri ve ayaklarıyla mıkır mıkır ayyy
Bende hep 3 çocuk isterdim. Yaşım 30 3 çocuğu hangi ara yaparım bilinmez herhalde biraz hayal olarak kalacakneyse.
Bu hamilelikten sonra kocamla karar verdim şuan hayal kurmuyoruz. Yatış performansım kendisini yorduğu için eskisi kadar sıcak bakmıyor yeni bebeğe
Bizimki Güneş olcak canım eğer doğumum Eylül e sarkarsa Eylül Güneş olcakCanlar beni etiketleyip bebelerinizin adını da yazın da listemize ekleyelim şenlensin ortalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?