2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende örgü örerim artık hahahah Allah sabrını verir diye düşünüyorum

Herkese günaydın güzel anneler dün bebişin kıyafetlerini çıkardık babasıyla komple .Baktım ki gerçekten yenidoğan hiçbişey almamışım.Herkes hemen büyüyor dedi diye sonra oğlumun hastanede üstüne iki ay büyük tulumlarla yatmasına gönlüm razı olmadı ve internetten aldım alışveriş manyağı oldum şimdi de nevresim takımı ve yorgan peşine koşuyorum oturduğum yerden Mahir de çok mutlu olacak ki az önce hissettiğim en büyük tekmeyi yedim ,iş arkadaşlarım dışarından bile gördü herkes heyecanla baktı ağlayacaktım bende neredeyse.Bende seni seviyorum annecim Biraz daha tekmeler misin

Kabızlık yapıyor mu
Canım ilaçtan önce de ara ara olduğu için ilaca bağlayamıyorum. Ama ben baktım sıkıntı olacak gibi kayısıyı suya koyup sabah yiyorum ve suyuna zeytinyağı damlatıp içiyorum. Diyetisyenim önermişti. Normalde kayısı çayı ve kendisi fayda etmezdi ama bu şekilde ediyor.

Jsjshhs fındıkkuşları ya
Hiçte yok genlerimde bildiğim tühh
benimde yoktu arkadaşım
yaaa sanırım Mahirde alışveriş manyağı olacakk ay buldukça bir iki nevresim paylaşsan ne güzel olur bende daha onları almadımm

benimde yoktu arkadaşım

yaaa sanırım Mahirde alışveriş manyağı olacakk ay buldukça bir iki nevresim paylaşsan ne güzel olur bende daha onları almadımm
Evet bencede çok sevecek gibi canım ben lcw den bakıyorum şimdilik ,bi arkadaşım çocuğuna hep oradan alıyormuş kalitesinden çok memnunum dedi.İki parça aldım az önce link vereyim

LCWaikiki.com

LCWaikiki.com

C Cerito Mahiri örnek alsana kizim birazz bak ne güzel annesini tekmeliyor sende azcik vur ananada mutlu olayimmm beeee
Dayak yiyip mutlu olmak işte annelik biraz delirmek cidden hareketlerini az mı hissediyorsun Bahar düzelmedi mi ?benim de böyle 3günde bi kocaman vuruyor onun dışında hafif ilerliyoruz bişey sorucam plesentan önde mi senin?benim önde olduğu için az hissetmem normalmiş galiba

Herkeste başka başka birşey oluyor işte. Ev bana da kokmuştu başlarda ama sonra geçti.
Üzülmesin ya onluk birşey yok ki bu geçici birşey ağustostan sonra koyun koyuna yatarsınız bebişinizle
İnşallah canım bebek gelince kucağınıza alınca bu günleri unutacaksınız diyor çevremdekiler umarım öyle olur yoksa bizim kız kardeş hasretiyle kalıcak

İnşallah canım bebek gelince kucağınıza alınca bu günleri unutacaksınız diyor çevremdekiler umarım öyle olur yoksa bizim kız kardeş hasretiyle kalıcak
Jsjshsh çok net oldu kesinlikle unuturuz ya düşünsene queen minik elleri ve ayaklarıyla mıkır mıkır ayyy

Bende hep 3 çocuk isterdim. Yaşım 30 3 çocuğu hangi ara yaparım bilinmez herhalde biraz hayal olarak kalacak neyse.
Bu hamilelikten sonra kocamla karar verdimk şuan hayal kurmuyoruz. Yatış performansım kendisini yorduğu için eskisi kadar sıcak bakmıyor yeni bebeğe

Son düzenleme:
bugün için bekliyoruz ama ne gün geçiyor ne zaman ne saat

Kızlar, ben sadece lastikli çarsaf almayı düşünüyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum.

Biz 70x130 boyutunda ahşap bir beşik alacağız. Min 8-9 ay onda yatıcak gerisini de değerlendiricez duruma göre. Sonra hoopp montesori yatağı. 12-13 yaşına kadar kullanabilsin. Bu durumda şuan aldığım nevresimler ona da beşiğe de uymayacak.

Birde yastık ve yorgan kullanmaması gerektiği için ilk 1 yıl yine gerek görmemiştim. Ama birşeyi kaçırıyor muyum ben

ben 6-8 ay anne yani ile idare edecegim, bebisin odasini aldik yatağı 90x190 ona üstü boş kalmasin diye pike, nevresim bakıyorum. Anne yani icin hic carsaf düşünmemistim Ama dedigin dogru kundak tulumla yaticak sadece

Ayyy yarın görcem benimkini teyzesi ellerini ayaklarını şimdiden yemek istiyorum annesi yesinnnn diyince doktor yok daha yemelik kıvama gelmedi diyor ama her türlü kemiklerini yerim

Benimde yaş 30 tek ümidim bakımlı fit anne olup çıtır anne görüntüsü yaratmak nasıl yapcam onu bilmiyorum 19 haftaya kadar bir kilo almıştım iştah yoktu bu hafta 2 kilo birden almışım nasıl oldu bilmiyorum iştahım fena açıldı

Ay benim garip kocam ne yapsın kız yatak odasından salona kaçtım gece uyanıyorum diye adam L koltukta kıvrılıp yatıyor benimle aynı oda da uyumak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…