- 15 Aralık 2022
- 396
- 882
- 33
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.661
Bende LCW aldım canım nevresimlerimizi mükemmel çok sevdim %100 pamuklu bence değerlendirebilirsinizEvet bencede çok sevecek gibicanım ben lcw den bakıyorum şimdilik ,bi arkadaşım çocuğuna hep oradan alıyormuş kalitesinden çok memnunum dedi.İki parça aldım az önce link vereyim
LCWaikiki.com
LCWaikiki.com
Teyze balıı oyşşşAyyy yarın görcem benimkini teyzesi ellerini ayaklarını şimdiden yemek istiyorum annesi yesinnnn diyince doktor yok daha yemelik kıvama gelmedi diyor ama her türlü kemiklerini yerim
Benimde yaş 30 tek ümidim bakımlı fit anne olup çıtır anne görüntüsü yaratmaknasıl yapcam onu bilmiyorum 19 haftaya kadar bir kilo almıştım iştah yoktu bu hafta 2 kilo birden almışım nasıl oldu bilmiyorum iştahım fena açıldı
Ay benim garip kocam ne yapsın kız yatak odasından salona kaçtım gece uyanıyorum diye adam L koltukta kıvrılıp yatıyor benimle aynı oda da uyumak için
Korkut Karan olcak bizim bebişin ismi teyzesiCanlar beni etiketleyip bebelerinizin adını da yazın da listemize ekleyelim şenlensin ortalık
isim hala yok maalesef erkek ismi cok daha zormuşCanlar beni etiketleyip bebelerinizin adını da yazın da listemize ekleyelim şenlensin ortalık
Bence çok güzel .Gökyüzü gibi dinlendireni,huzur vereni ,hafifliği anımsattı birden banaKızlar bizde Bulut koymak istiyoruz. Bir ismi daha olacak ama ona daha karar vermedik
Nasıl sizce? Sizlerde neyi çağrıştırıyor merak ediyorum
Ay hadi yapalım Mahir ToprakCanlar beni etiketleyip bebelerinizin adını da yazın da listemize ekleyelim şenlensin ortalık
Bence güzel. Çocuğa dışarda seslendiğinizi de düşünün. Yarın işyerinde hanım bey dendiğinde de düşünün. Her türlü seslenişte aklınıza yatıyorsa o isim olması gerekiyordurKızlar bizde Bulut koymak istiyoruz. Bir ismi daha olacak ama ona daha karar vermedik
Bulut cogzel isim, naif, temiz geliyor. İsmiyle yasasinKızlar bizde Bulut koymak istiyoruz. Bir ismi daha olacak ama ona daha karar vermedik
Minnoşlarımız iyi olsunda kiloyu her türlü hallederiz canım o 20 yaşındayken benim elli yaşında çökmüş bir anne olmamam lazım çocumla gecelere akabilmeliyimTeyze balıı oyşşşgüzel haberlerle gel kuzum. Yicen tabi illa o kıvama gelmesine gerek yok anneler her koşulda yiyebilir
Yaratırsın kız ne var çıtır anne olarak başladığın için yolculuğuna öyle de devam eder. Kuzu artık alırsın 5-6 kg gibi ama onlar kilo değil hepsi plesanta, kan miktarı vs de artıyor. Onlar doğumda gidicek hep dert etme
Ay kıyamam kızgerçekten erkeklerin işi de zor ama.
Ay oğlum olsa bende bulut istiyordumKızlar bizde Bulut koymak istiyoruz. Bir ismi daha olacak ama ona daha karar vermedik
Canım ben hem anne yanı hem odasına beşik aldığım için alıyorum nevresimleri.odasındaki beşik boş durmasın diyeKızlar, ben sadece lastikli çarsaf almayı düşünüyorum. Acaba yanlış mı yapıyorum.
Biz 70x130 boyutunda ahşap bir beşik alacağız. Min 8-9 ay onda yatıcak gerisini de değerlendiricez duruma göre. Sonra hoopp montesori yatağı. 12-13 yaşına kadar kullanabilsin. Bu durumda şuan aldığım nevresimler ona da beşiğe de uymayacak.
Birde yastık ve yorgan kullanmaması gerektiği için ilk 1 yıl yine gerek görmemiştim. Ama birşeyi kaçırıyor muyum ben
ilk anneliğim ama yeğen çok bende 3-4 yaşından sonra yorgana geçti anneleri onun dışında battaniye ve uyku tulumu kullandılar canımCanım ben hem anne yanı hem odasına beşik aldığım için alıyorum nevresimleri.odasındaki beşik boş durmasın diyeama 70x130 nevresim de bakabilirsin bence .ben de anne yanında nasıl yatırcam bilmiyorum şu an yorgansız bilemedim uyutulur mu üstünü örtmeyecek miyiz yatarken boğulma riski var da uyku tulumu yeterli olur mu ya hasta olursa bilmiyorum deneyimli anneler nasıl yatırdınız bebişleri ses verin
Teşekkür ederim ya bu benim için inanılmaz bi soru işaretiydi.Anneme sordum hatırlamıyorum ki dedi banailk anneliğim ama yeğen çok bende 3-4 yaşından sonra yorgana geçti anneleri onun dışında battaniye ve uyku tulumu kullandılar canım
Canımcığım eskiden yün yorgan ve yastık kullanılıyormuş. Ben owlinin uyku tulumunu aldım. 0 ay 3 yaş arası. Müthiş ben çok beğendim.Owli Uyku Grusu 0.3 Tog 0-36 Ay Db106-1116 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLTeşekkür ederim ya bu benim için inanılmaz bi soru işaretiydi.Anneme sordum hatırlamıyorum ki dedi banae normal 28 yıl geçmiş .o zaman iyi uyku tulumu özellikleri diye Google aratmamı başlatayım
Yorumları da hep iyi.Bende bakayım buna 3yaşa kadar kullanılması da çok iyi şans verilirCanımcığım eskiden yün yorgan ve yastık kullanılıyormuş. Ben owlinin uyku tulumunu aldım. 0 ay 3 yaş arası. Müthiş ben çok beğendim.Owli Uyku Grusu 0.3 Tog 0-36 Ay Db106-1116 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ben de Karadenizliyim ama biliyorum çevremdekilerden
2 gündür az atiyor canim doktora giderdimde yarin zaten kontrolum var diye sabrediyorum. Gayet iyidi 2 gündür bi azalma var anlamadm. Plesnta arkada demisti perinatolog yani yeri güzeldi sikinti görmedi ama umarm.hersey yolundadirda benimki tembelliginden böyle yapiyodurDayak yiyip mutlu olmak işte annelik biraz delirmek ciddenhareketlerini az mı hissediyorsun Bahar düzelmedi mi ?benim de böyle 3günde bi kocaman vuruyor onun dışında hafif ilerliyoruz bişey sorucam plesentan önde mi senin?benim önde olduğu için az hissetmem normalmiş galiba
Bana direkt naifligi merhametligi animsatti canimKızlar bizde Bulut koymak istiyoruz. Bir ismi daha olacak ama ona daha karar vermedik
Ben gece yatmadan önce içiyorum. Bende bir aydır kullanıyorum ona rağmen düşüyor suan 11.4 idi en son ilk gebe kaldığımda 13.9 duKan ilacini kullananlar nasil iciyorsunuz zaman olarak? Ben kahvatidan 2 saat sonra iciyorum. Ictikten 2.5 saat sonra ögle yemegi yiyorum. Faydasiz mi kaliyor acaba. Ac karnina bir kere ictm midemi agritti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?