2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende LCW aldım canım nevresimlerimizi mükemmel çok sevdim %100 pamuklu bence değerlendirebilirsiniz

Teyze balıı oyşşş güzel haberlerle gel kuzum. Yicen tabi illa o kıvama gelmesine gerek yok anneler her koşulda yiyebilir

Yaratırsın kız ne var çıtır anne olarak başladığın için yolculuğuna öyle de devam eder. Kuzu artık alırsın 5-6 kg gibi ama onlar kilo değil hepsi plesanta, kan miktarı vs de artıyor. Onlar doğumda gidicek hep dert etme

Ay kıyamam kız gerçekten erkeklerin işi de zor ama.

Kızlar bizde Bulut koymak istiyoruz. Bir ismi daha olacak ama ona daha karar vermedik

Nasıl sizce? Sizlerde neyi çağrıştırıyor merak ediyorum
Bence çok güzel .Gökyüzü gibi dinlendireni,huzur vereni ,hafifliği anımsattı birden bana bulutlar bana hep temizliği masumluğu anımsatıyor.Çok güzel tercih bence adıyla yaşasın inşallah

Kızlar bizde Bulut koymak istiyoruz. Bir ismi daha olacak ama ona daha karar vermedik

Bence güzel. Çocuğa dışarda seslendiğinizi de düşünün. Yarın işyerinde hanım bey dendiğinde de düşünün. Her türlü seslenişte aklınıza yatıyorsa o isim olması gerekiyordur

Minnoşlarımız iyi olsunda kiloyu her türlü hallederiz canım o 20 yaşındayken benim elli yaşında çökmüş bir anne olmamam lazım çocumla gecelere akabilmeliyim bahsettiğim genç çıtırlık öyle bir şey aslında

Ay oğlum olsa bende bulut istiyordum insta da bir kadını takip ediyorum oğlunun ismi bulut çok tatlı akıllı bir çocuk maşallah birde annesi bileğine bulut dövmesi yaptırmıştı çok cici

Canım ben hem anne yanı hem odasına beşik aldığım için alıyorum nevresimleri.odasındaki beşik boş durmasın diye ama 70x130 nevresim de bakabilirsin bence .ben de anne yanında nasıl yatırcam bilmiyorum şu an yorgansız bilemedim uyutulur mu üstünü örtmeyecek miyiz yatarken boğulma riski var da uyku tulumu yeterli olur mu ya hasta olursa bilmiyorum deneyimli anneler nasıl yatırdınız bebişleri ses verin

ilk anneliğim ama yeğen çok bende 3-4 yaşından sonra yorgana geçti anneleri onun dışında battaniye ve uyku tulumu kullandılar canım

ilk anneliğim ama yeğen çok bende 3-4 yaşından sonra yorgana geçti anneleri onun dışında battaniye ve uyku tulumu kullandılar canım
Teşekkür ederim ya bu benim için inanılmaz bi soru işaretiydi.Anneme sordum hatırlamıyorum ki dedi bana e normal 28 yıl geçmiş .o zaman iyi uyku tulumu özellikleri diye Google aratmamı başlatayım

2 gündür az atiyor canim doktora giderdimde yarin zaten kontrolum var diye sabrediyorum. Gayet iyidi 2 gündür bi azalma var anlamadm. Plesnta arkada demisti perinatolog yani yeri güzeldi sikinti görmedi ama umarm.hersey yolundadirda benimki tembelliginden böyle yapiyodur annem hep diyor kizlarn poposu agir olur diye sende öyleydn diyor yani erkekler daha hareketli olurmus ne kdr dogru bilemiuorum her kontrol öncesi beni böyle evhamlar sariyor zaten

Kan ilacini kullananlar nasil iciyorsunuz zaman olarak? Ben kahvatidan 2 saat sonra iciyorum. Ictikten 2.5 saat sonra ögle yemegi yiyorum. Faydasiz mi kaliyor acaba. Ac karnina bir kere ictm midemi agritti
Ben gece yatmadan önce içiyorum. Bende bir aydır kullanıyorum ona rağmen düşüyor suan 11.4 idi en son ilk gebe kaldığımda 13.9 du

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…