2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Eşim sen istedigini yap ye canin ne isterse ben sana getiririm diyor canim bakalim tabikide canim.asiri cekerse icimde kalmasina izin vermem ama genede insanin kendi evindeki rahatlik olmuyor idare etcem bi sekilde
Kaynanaya bak hele kııız yediginde içtiğinde gözü mü var hıııı ne ayıpp ye kız sende inadına ne bulursan bırakma kimseye

Kızlar saç boyatma hakkında ne düşünüyorsunuz
15. Haftamdayım.
Saçlarım röfleli sarıydı şimdi dipler koyu çıkınca moralim iyice bozuldu zaten kilo almak vs eklenince de kendimi çirkinleşmiş hissediyorum

En çok da bu psikolojiden çıkmak için saçlarımı boyatmaya ihtiyacım var ama tedirginim
Bazı doktorlar boyatma bazıları sorun yok boyatabilirsin diyor siz ne düşünüyorsunuz saç boyatan oldu mu bu dönemde?

Kızlar bende Aksam değişik bir bel ağrısı yaşadım sağa döndüm sağ tarafım sola döndüm sol tarafım ağrıdı. Yavaş yavaş uykular haram olmaya başlayacak gibi

Canım teknik bilgim yok ama ben olsam boyatırım. O hissiyatı yaşamaktan bebeğime onu hissettirmektense boyatırım. Boyayı organik tarz da varsa az kokulu onu seçerim. Açık havada beklerim. Önlemlerimi alır boyatırım.

Kızlar bizde Bulut koymak istiyoruz. Bir ismi daha olacak ama ona daha karar vermedik

Nasıl sizce? Sizlerde neyi çağrıştırıyor merak ediyorum
Çoook güzelll tam bir bulut aşığı olarak sevgiliyken eşimle tartışırdık günbatımına yetişemedi diye. Mesela kuşadasında annemlerin yazlıkları var orada hiç bulut olmaz içim sıkılırdı nasıl gökyüzünüz var diye

Bu konuda en rahat benim herhalde yaa neden diceksiniz çünkü normalde de çok yiyen bir insan olduğum için kimsenin gözüne batmıyorum beni besleme modunda kv sağ olsun

o günler benimde travmalarım gerçekten prilam içtiğim halde günde 9-10 kere istifra ediyodum dayanamıyorum diye ağlıyordum sürekli bin şükür şimdi ki halimize ama Allah o günleri birdaha yaşatmasın
Kuzum ben de yaaa nasıl güçsüz halsiz keyifsiz günlerdi azaldı şükür. Resmen kusmak ağlamam için bahaneydi.

Arkadaşlarım ben yine bir moda girdim, yüce rabbim sonumu hayır etsin. Ben çalışan bir anneyim. Okulumu bitirdim, yüksek lisansa başladım sonra staja girdim ve stajda iş teklifi aldım ve işe başladım. Hiç iş arama vs durumum olmadı ama çalışmaktan çok inanılmaz memnunum. Hep kendimi geliştirmeye adadım kendimi. Kariyerim her zaman çok çok önemliydi, aile hayatımdan bile. Sonrasında endometriozis hastası oldum. Ameliyat olacağım doktor bana sen bilirsin böyle hırslı devam edersen zarar göreceksin 3-5 yıla çocuğum olmuyor diye gelirsin, sen bilirsin dedi. Çocuğum olmayacağını hiç düşünmedim. Sağlıklı insanlarında olmayabilir, sağlıksız görülen insanların da olabilir. Bebek konusu allahtan. O yüzden bilinçaltımı ve zihnimi kirletmedim.

Ama tabiki eski hırslı günlerim bitti. Odağım aile hayatıma kaydı, çocukları sevmeyen ben sevmeye başladım. Sonra 2-3 yıl sonra evlendik bugüne de hamilelik nasipmiş, çok şükür allahım aratmadı.

Ancak ben çalışmak hiç istemiyorum artık. İşi için ölen ben, gece gündüz çalışan gık demeyen ben artık yok içimden gelmiyor. Bir yanım biliyor ki asla ve asla evde oturamam elbet çalışmalıyım bir yanımda diyor ki festii ama bebeğinin sana ihtiyacı var ve 3 yaşına kadar çok kıymetli.

Erken bunları düşünmek için biliyorum ama bugün kendime ben bunu dert ettim. Mesleğim öyle 2-3 yıl arayı kaldırmaz. Dönüşüm çok zor olur. Ama bursada da yalnızız biz ailelerimiz başka illerde. Ben bu bebeği kime bırakabilirim ki. Bakıcı da içime sinmiyor. Ay bilemedim ben ya

Birde muhtemelen beni gerdikleri için işyerinde tansiyonum vs çıkıyor ondan dolayı da soğudum. Bebeğime birşey olsun istemiyorum. Bu kadar stresli bir ortamda da büyümesini de istemiyorum. O da etkiliyor şuan. Evde kalamayacağımı biliyorum ama işte hormonlarım mı tavan nedir bilemedim bugün çok dertlendim. Birde kk da bir konuya denk geldim oda etkiledi beni.

Canım seni çok iyi anlıyorum. Dediğin gibi bebeğin en çok ihtiyacı olan dönem 2-3 yaşına kadar ama eğer olur da çalışmaya karar verirsen artık daha erken yaşta bile kabul eden kreşler var yaşadığın yerde de muhakkak vardır. Bence bebiş doğup biraz büyüdükten sonra en doğru kararı verecek olan yine sensin kendini üzme

Aylardır bu fikirle cebelleşiyorum özellikle ikiz olduğunu öğrendiğim andan beri. Çünkü terfi alacağım ayda nasip olursa doğum yapacağım. 2-3 yıl ara verirsem birdaha yükselemeyeceğim biliyorum ama bir yandan da çocuklarımın büyümesi. Bir yandan da çalışmalarımız onların geleceği için. Bizim ailelerimiz yakın ama kayınvalidem çalışıyor annem ikize yanaşmıyor. Bu sorular çok içimi yedi bitirdi. Bence akışına bırakalım feti evlatlarımız bize süreci göstersin. Belki kendimiz evde mutsuz olup dönmek isteyeceğiz 0-2 yaş kreşleri de var artık, belki de onları büyütmekten çok çok keyif alıp aza kanaat edip 3 yıl molamızı vereceğiz

Canım ben uyku tulumunu da LCW aldım tog değeri 2.5 alırsan üstüne yorgan örtmeye hiç gerek yok Bi araştır istersen

Canım bence boyatma kestir biraz boşver. Ne kadar bişey olmaz desekte bebeğe kimyasal gidiyor. Bu dönemde ne gerek var, doğurunca istediğin kadar boyat. Bende boyatacaktır ama vazgeçtim. Tabi psikolojin çok etkileniyorsa o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…