2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ffestinalente canlarr haklısınız iki arada kalmakta. Çocuklarımızın geleceği için paraya ihtiyaç var fazlasıyla ama eğer ki bir mesleğiniz varsa, ara verin derim. Çünkü o zamanlara bir daha geri dönemeyeceğiz. İşle beraber inanın yürümüyor, hep birşeyleri eksik kalıyor ve insan sonra ilgilenemedim yeterince diye çok pişman oluyor.. karar her birimizin hepsi makul ama bebeler içinse düşünceniz iş 2. Planda kalabilir

Hastalandığımda evde kalmak bana çok zor gelmişti ama evde bir bebek olunca bu işler değişecek canım evde bebekle kalmış olacağız çünkü örnek vermek gerekirsede lisede ve ünideyken bile ihtiyacı olmadığı halde çalışan ablam bile üç çocuk yaptı oturuyor evinde şu anda onlarla meşgul olmaktan evde sıkılmaya vakti yok zaten birde o kadar uğraştı mali müşavir oldu kız birde benimde bırakacak kimsem yok bakıcıya da güvenip asla bırakamam kreşe başladığı zaman elbet bir şekilde döneriz işimize. Hiç canını sıkma ben de ofiste sıkıldım artık muhasebe işindeyim bu aylar hep stres bizde 32.haftayı beklemeden mayıs sonunda çıkıcam çocuğumdan ve rahatımdan kıymetli değil hiç birşey valla

Seni o kadar iyi anlıyorum ki ,bende çalışmayı seviyorum beni zinde tuttuğunu düşünüyorum.ama bebeği öğrendiğimden beri bende hiç gitmek istemiyorum.3 yaşına kadar bende kendim bakacağım ki maddi olarak beni zorlayacak bu durum. kendi istediğim gibi yetiştirebilirim bebişimi.bakıcı olayı beni hiç sarmıyor.Yok yani kime güveneyim de bırakayım.annem çalışıyor ,kv çalışıyor .kendini kötü hissetme ,3yaşına kadar bakmak bence çok mantıklı canım.Annelik yüklenirken bu duygu karmaşaları çok normal

Bir de şöyle birşey var.. ben 2,5 yaşına kadar hep yanında oldum kızımın herşeyiyle birebir ilgilendim istediğim givi yetiştirdim yeme alışkanlıkları sevdikleri konuşması düşünceleri falan herşeyiyle. Sonra çalışmaya bi başladım kv devreye girdi bi süre sonra da kreş falan derkeen hoop çocuk 360 derece dönüverdi. Sevdiklerini sevmez oldu, ben hep sağlıklı şeyler yedirirdim tatlıları bile öyle yapardım o komple değişti şuan iki lafından biri tatlı gıcık oluyorum ama çok mantıklı düşünceli bir çocuk yeterince öğretip ilgilenebildim, o açıdan hiç pişman değilim
Diyeceğim o ki, Yani bi süre sonra elimizde zaten olamıyor istediğin kadar uğraş

Evet her ayrıntı var aklımda... İnanc evet inanclıyız ama bu bebek inancına gunaha sevaba kalmamıs suyu olmyan bebegin sonu yok dedi dr da..

Evet her ayrıntı var aklımda... İnanc evet inanclıyız ama bu bebek inancına gunaha sevaba kalmamıs suyu olmyan bebegin sonu yok dedi dr da..
Canim peki bu durum sana zarar verecek mi? Seni cok iyi anliyorum hala kalbi atiyor, dayanir, direnir diye düşünüp kiyamazdim ben de. Dogmadilar ama ilk günden beri evlat, can ciğer onlar. Ama beklettikce rahmine ya da senin sagligina zarar veriyorsa bilemedim

Enfeksiyyon dgerim artıyor surekli ona bakıolar sık sık ultrasona git diyorlar kalbi durur da farketmezsen zehirler gibi seyler..
Bi dr da kalbi durmadıgı surece sana zararı olmaz demisti...

Yani benim bahsettiğim aslında sürekli bir kabızlık, her tuvalette zorlanma yani. Yoksa ara ara kabız olmamız hepimiz için çok normal Kayısıyı suya koymak, kuru inciri koymak, tüm kuru meyveleri koymak, zeytinyağı direkt içmek vs hiç fayda etmiyor bana maalesef. Artık etkisini yitirdi. İnşallah hepimiz bu süreci sıfır sıkıntıyla atlatırız artık ya bu mide bağırsak sorunlarından dolayı benim akıl sağlığım sallanıyor.

Benimde hamilelikten beri sıkıntılı ama sabah ve gece aç karnına kuru kayısı yemek iyi geliyor. Ve aç karnına 1 avuç Antep fıstığı yemek hepsinden iyi geliyor, yediğimin 2-3 saat sonrası lavobaya çıkartıyor, deneyin derim

Bende aynı konuyu okudum bugün. İşleyen demir pas tutmaz kanısına vardım. En azından 1 yıl ara veririm diyordum ama okuduklarimdan sonra hepsine yetisebilecegimi düşünüyorum çalışmak eminim beni daha zinde tutacaktır. Doktor kontrollerimde iş yerinden izin alıyorum tüm gün evde oluyorum ama verim sıfır. Mutfağa gidiyorum bisküvi açıp maden suyuyla öğle yemeği yiyorum koltuğa geçip dizi izliyorum .hatta uyuyakaliyorum .el yüz şişmiş uyanıp Bi yemek yapayım diyorum onu bari yapıyorum eşim geliyor Bi sohbet konum bile olmuyor naptin nasıl geçti diyor hiç diyorum çünkü hiçbir şey yapmadım. Düşünsenize tüm gün evdeyiz 1 gün değil 2 gün değil 3 4 yil belki de .sonrasına ise dönüp donemeyecegimiz meçhul. Ben kendimi eminim salarım ve çekilmez Bi tip olurum .açıkçası benimde kafam karıştı. Ama sağlık problemi vs olmazsa ise dönerim diye kendimi odaklicam

Canım seni etkilemek istemem ama kendi düşüncelerimi söylemeden edemeyeceğim. Bence eğer iyi bir kariyerin varsa ve ara vermek buna zarar verecekse ara verme derim. Memur olsan aynı şeyi demezdim bak. Çünkü bende senle aynı noktadayım. Bir kariyerim var ve devlet işi değil, bırakırsam en başa döneceğim. Çalışan annelerinde çocukları çok iyi yetişebiliyor. İlla yanında olunca harika olacak diye düşünme. Benim ablamda çalışıyordu 2 oğlan çocucuğu büyüttü işe ara vermeden çokta harika çocuklar oldular. Şimdi annelerinin kariyeriyle gurur duyuyolar. Bence bir annenin çocuğuna verebileceği en güzel hediye kendi ayaklarının üstünde durabilen güçlü bir anne olmaktır. Çocuk anneden ne görürse onu öğrenir. Ev hanımı arkadaşlarımdan özür dileyerek söylüyorum, herkesin imkanları farklı. Ama sizin fırsatınız var. 6 aydan sonra ek gıdaya başlıyor. Bakıcı tutup kamera taktırabilirsin evine memur olsaydın ara ver derdim ama özelde şartlar farklı maalesef

Doktorunla konuştunmu hiç bu sorunu canım probiyotik kullanmak gerekiyor bağırsak florası bozulunca? Ben demir takviyesine başlayınca mahfolmuştum kabızlıktan afedersin resmen hemoroid olmuştum. Kayısı falan hiç fayda etmedi bana tek fayda eden kuru meyve üzüm oldu nedense. Mfk nın Flora diye bi takviyesi var hamilelikten önce kullanıyordum kabız olduğumda çok iyi geliyordu ona sordum kendi hesabından kullanabilirsin dedi, kendi doktoruma sordum gösterdim kutusunu gerek yok böyle şeylere dedi evde kefir mayala iç hergün düzelir dedi. Ben de arada kaldım bikaç gün kullandım florayı sonra kefir içmeye başladım üzüm falan derken düzeldi

Enfeksiyyon dgerim artıyor surekli ona bakıolar sık sık ultrasona git diyorlar kalbi durur da farketmezsen zehirler gibi seyler..
İnternete baktim simdi 23 haftalik dogup yasayan cok bebek var yaa insallah organlari sorunsuz gelisiyordur yavrunun da kucagina saglikla alirsin neden olmasın ki rabbim büyük

Kıyamam sana.. çok üzgünüm arkadaşım.. inşallah hiç ummadığın güzel şeyler olur rabbim yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…