2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnternete baktim simdi 23 haftalik dogup yasayan cok bebek var yaa insallah organlari sorunsuz gelisiyordur yavrunun da kucagina saglikla alirsin neden olmasın ki rabbim büyük
Oyle bi sansim malesef yok su an ztn 23 hafta ligim bi cok uzvu tehlike altinda ciger gelismio en başta...

Kızlar bugün adetimin 2.günü ama henüz olmadım ara ara gün içinde karnıma ağrı giriyor ama adet sancısı gibi değil daha hafif 5-6 dakika sonra geçiyor. Bugün evde test yaptım çok aşırı silik bir çizgi çıktı.

Eklentiler

• BA77F210-2C12-4E58-AB13-F5C7A6277A3B.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 87
Acil de kan verip öğrenebilirsin canım,galiba bebis geliyorum diyor

benim de cok cok silikti 2 gün sonra felan tekrar yaptigimda yavas yavas koyulasti

Hurç seti almıştım instamamlardan özenip bunlar ne taşınıyo gibi rezil etme diye çığlık attı
Aman benimki de öyle kızım koca bavulla tatile mi gidiyorsun bi gece kalıp çıkcan ay diyo ya anne yapma ama kv olsa okey konuşsun da bari sen yanımda dur ponçik kadın

Ya benimde böyle çıkmıştı adete bi hafta kala anılarııııım kan verin isterseniz ,sanki geliyorum demiş gibi

Ya benimde böyle çıkmıştı adete bi hafta kala anılarııııım kan verin isterseniz ,sanki geliyorum demiş gibi
Ben 3 gün önce verdim kan testi bişey çıkmadı normalde günü gününe adet olurum gecikmez ama gün geçti öyle bir test yapayım dedim böyle silik çıktı anlamadım

Allahım inşallah hayırlıysa kariyerinin o yöne yönelmesini nasip eder pozitif, çok güzel olur. Heran yanında olabilirsin. Çocuk gelişimi okumak çok mantıklı bir karar aslında ve sen şefkatli birisiisn en güzel şekilde yapacağına eminim
Canım annende kayınvaliden de olsa güzelce konuşacaksın. Tek sebep buysa eğer hani istediğin şekilde büyütemeyeceğinden korkuyorsan büyüklerin o zaman hiç dert etme. Muhtemelen benim ailem yanımda olsa ben dert etmem. Listeleri çıkartır veririm. Kv uyar mıydı bilmiyorum ama annemin %100 uyacağına eminim. Minnoş annem maşallah diyip ip gerip koltukların arasına mandal taktıran bir kadın kendisi hemşire olduğu içinde içim çok rahat olurdu. Gel desem gelirler buraya taşınırlar ama bunu istemeye hakkım yok gibi hissediyorum. Zaman içerisinde karar vericem. Belki gelirler onlara evi biz açar herşeylerini biz öderiz o zaman belki içime siner. Canım ben en iyi bakıcının bir annane bir babanne yapmayacağını düşünüyorum. Tabi bu laftan sözden anlayan anneler için geçerli verecekleri o sevgi çok kıymetli.
Benzermiş canım hikayelerimiz. Şuda bir gerçek ki rahata alıştığımız için eşimin maaşı bize yetecek olsa bile yine de bir yanım acabalarla dolu. Bu çocuk büyüyecek yemesi, içmesi, giymesi, evin masrafları, özel harcamalar. Eee ben şimdi nereden keseyim. Zaten herşeyi önden önden alıyor olmamın bir sebebi de bu çekince. Bebeğim olduğunda taksitimiz alacağımız olmasın büyük eşyalardan diye. Ay bilemiyorum altan napacağız. Bu ülkeyi sahiplenememe sebeplerimin başında gelir bu konu. Ben daha evli bile değildim bunu savunurken. Ne babalık izni ne analık izni. Doğru düzgün çocuk büyütmeye elverişli ortam yok paran yok ise.

İşte evladım hissediyor ama üzülmediğini ne düşünceli anam var dediğini düşününce bana iyi geliyor kendimi kandırıyor olabilirim ama bilemiiciiiim
Yani bu ihtimal her zaman var. 10 ay dedim ama erkende dönebilirim fikrim, planım var. Ben evde bunalıyorum. Bu dönemde işsel sıkıntılarım olduğu için birazda bu şekilde düşünmeye başladım. Stresli ve yoğun bir işim var haliyle de şuan bana ağır geliyor. Ama elbet dediğin gibi oğlumunda bir nasibi var ve ona kavuşucaz
Bende işte evde uzun kalırsam kocama sararım, kendime sararım, kilo alırım. Vallahi hiç dengeleyen birisi olmadım onu. Ruhum bunalınca tamam bitti. Yatar uyurum garip garip hallere girerim. Ha bebekle bunlar zor bunlar çocuksuz festi davranışlarıydı. Ya o konu beni çok etkiledi. Öyle olmak istemiyorum. Dediğin gibi işleyen demir pas tutmuyor. Ama ben 10 ay iznimi kullanıcam 1 ayda yıllık izinler. Rapor almayı planlamıyorum allah sağlık versin. Toplam 11 ay kullanıcam bunun 6 ayı ücretsiz olucak ama olsun bidaha geri gelmeyecek. En azından yemeğe alışır, hafif yürür ne bileyim doyarım. 2. Bebeğim olur mu olmaz mı nasip o yüzden birazda kayfini almak istiyorum ben. 3-4 yıl ara vermek demek benim birdaha iş bulamamam demek bulduğum işide beğenmemem demek benim öyle bir ara şansım yok maks 1 yıl ya da sonsuza kadar çalışmamak arasındayım mutlu bir kadın olacağımı bilsem yine belki ama asla olamam bulamam birşey hobilerde bir yere kadar
Kuzum çok şükür iyi bir noktadayım, biraz stratejik davrandım açıkcası ben. Ufaktan geri çekildim. Bir terfi bir pozisyon değişikliği gelmesin diye. Çünkü öyle bir durum olsa ve ben 1 ay bile ayrılsam o iş yatar. Ve birdaha gelmez. O yüzden ben rölantiye almıştım kendimi zaten. Dönüşümde bir pozisyon değişikliği talebi edicem ve ondan sonra oğluşta yanımda zaten uuu durdurabilene aşk olsun. 11 ay kadar izin kullanabileceğim bu fazlasıyla yeterli bir süre olacak inşallah dediğin gibi yemek yemesi güvenli bağlanması uykusu düzene girmiş oluşmuş olur bende rahat bırakırım. Valal sizlerle konuşunca bir iyi geldi ki. İzinlerimi kullanıp sonra dönüp kaldığım yerden devam etme fikri çok iyi geldi.

Ha bu arada yine bir yüksek lisansa başladım hamileliğimi bilmiyordum tani o zaman. Ordan da yürüyeceğim biraz. Bir bakmışsınız akademisyen olmuşum dua edin kızlar doğru yolu nasibimi çok aramadan kolaylıkla mutlulukla bulayım, hepimiz bulalım amin

Aman benimki de öyle kızım koca bavulla tatile mi gidiyorsun bi gece kalıp çıkcan ay diyo ya anne yapma ama kv olsa okey konuşsun da bari sen yanımda dur ponçik kadın
Ay annelere de birşey oldu zaar. Bende dün sigara içiyordum bıktım sigarandan bilmem ne söylendi yıllardır nefret eder söylenir alışığım. Ayol demesin mi torunumu alıp götürcem bu ne böyle diye ben şok anne dedim şunu kayınvalidem söylese panter gibi atlamıştım ama dua et ki annemsin dedim. Sigara kırmızı çizgisi çokta sinir oluyor eee bende oluyorum ama napayım

Eklentiler

• F1020D28-9F4E-42F2-B508-2E045492D550.webp
    81,8 KB · Görüntüleme: 72
O pişmanlıktan da korkuyorum işte. Yıllar sonra ben erken döndüm vs diye üzülmek daha ağır geliyor. 3-4 yıllık bir ara benim kariyerimi ve en önemlisi psikolojimi mahveder. Şuanki durumda 11 ay maksimum kullanabileceğim süre onu kullanacağım sonrasını son dönemlerde değerlendireceğim. En azından ek gıda, güvenli bağlanması ve uykusu bir miktar oluşmuş ve düzene girmiş olur. Ama onu bırakma hissi hoşuma gitmiyor. Fakat tamamen evde kalma hissi de beni boğuyor. Benim ana derdim aslında şuanlar.. ayaklarım geir geri gidiyor
Kuzum nasıl çıkacaksın mayıs sonunda? Komple işten mi ayrılacaksın yoksa izin mi?
Evet sosyalleşiyoruz bir yandan da ama işte bebişi bırakma hissi zor kalma hissi de zor. Ayol duygularımı tanımlayamıyorum ben bu konuda evde kal diyenlere ya evet kalmalıyım diyorum çalış diyenlere yaa evet evet keisn çalışmalıyım diyorum dengesizim

Ne tesadüf canım benim de annem hemşire ama yine ne tesadüftür ki benim de tam tersi içim hiç rahat değil onunlayken, yazık canı çekti ver çocuğa kafasında diyen biri hep ilk ekmeğini ondan yedi. 6 aylık olmuştu türkiyeye gittik, daha h ekmek falan vermemiştim yeni yeni havuç kabak yoğurt falan yiyordu. Neyse geldik annemlere sarılma faslı falan, sonra mutfağa bi girdim baktım ki ne göreyim. Vermiş eline ekmeği yesin kızım yesin ekmek iyidir diyo. Ne diyim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…