2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Vala bana 2 doktorda kesin kız demişti onu geçtim detaylida kız dedi bizde emzik dahil birçok eşyayı pembe aldık sonuccc ogluss geliyor yaaa

Aynen canımm. Zaten belli bi yaşta istesek de karışamıcaz tanışcak yicek kafasında ilerlemeye çalıştım hep ama işte etraftakiler yok mu etraftakiler işin komik yanı da ne biliyo musun beni 30umdan sonra jelibona alıştırdılar eskiden hiç sevmezdim şimdi seviyorum

Ay ne desem bilemedim hayırlı olsun diyeyim ne diyeyim ama ciddi bir şok birde herşeyi pembeymiş ah ya

Kız benim oğlum eşek sıpası yüzünü bile göstermiyor daha şimdiden bi pozlar veriyor anne git başımdan der gibi. Eli yüzünde, yüzüstü yatıyor. Ben dokunuyorum doktor dokunuyor ayağını sallıyor yüzüstü devam.. daha şimdiden çocuk beni dinlemiyor o yüzden hiç ümidim yok

Hshsh iyi olmuş jelibon bende sevmem pek midem bulanır öyle şeylerden benimde kocam çok seviyor bakalım

Nasıl ya detaylıda kız denip sonradan mı erkek çıktı o nasıl oluyo yaa bayaaa bi detaylı bakmış bakan maşallah
Peki detaylıda sen görmedin mi canım ultrasonda. Çünkü bariz bi şekilde gösteriyor orda bak burası işte kız diye

benim de en çok eleştirdiğim konu ücretli iznin kısacık olması keşke daha uzun süre izin hakkımız olsa içimiz rahat bir şekilde büyütsek bebişlerimizi

Yüksek lisans da mükemmel bir girişim bence ben kitap görmekten bıktığım için hiç yl düşünmedim ama yapanla da gurur duyarım inşallah akademisyenlik için çok güzel bir adım olur

Herkese selamlar bu sabah başlayan ve çok şiddetli üst karın ağrım mevcut. Parmağımla bastırdığımda dahi ağrıyor. Eğildiğimde çok şiddetleniyor ayakta daha iyi. 21 haftalık gebeyim doktor bebekte her şey çok iyi dedi. Buscopan ve gaviskon yazdı eğer geçmezse acile git dedi. Yani biraz soluma yatarak uyudum rahatlamıştı ancak şu an yine oturduğum an ağrımaya başladı. Bunu yaşayanınız var mı? Sanki bir şey yutmuşum ve kıpırdadıkça ağrıyor gibi.

Evet ya bir hesap takip ediyorum almanyadalar. Yoldabiblog ismi. Oğulları doğdu yalan olmasın 6 ay anne 5 ay baba mı aldı ne öyle birşey. Ya bizim çocuklarımızın günahı ne. Benim işyerimde kısmi çalışma var. Haftanın yarısı çalışıyorsun çocuk 66 ay olana kadar. Bir ara o kadar sıcaktım ki 3 gün çalışır 4 gün evde olurum ama işte anlamazlar o çalışmadığım güne iş gelirse sıkıntı olur. Birde daima stresten arınamam. Ama bir yanımda onu düşünüyorum. Hem ben bunalmam hem de bebekle ilgilenirim.

Bakalım canım olursa şansımı deneyeceğim hazır evdeyim bir kıyıdan onu da ilerletebilirim hem o zaman çalışmadım diye kendimi de yemem

Vala bana 2 doktorda kesin kız demişti onu geçtim detaylida kız dedi bizde emzik dahil birçok eşyayı pembe aldık sonuccc ogluss geliyor yaaa
olsun canım bir kızın varmış zaten birde oğlun olcak ne güzel sağlıkla gelsin oğluşun inşallah benimki kesin kız olursa bana yollarsın ben sana mavişlerini alırım daha ben bişey almadım

Canım aile büyükleriniz yardım etmez mi? Ben de bu ara bu ikilemdeyim ve çok bunaldım, çalışıyorum işler Can sıkıcı, bir de doktora yapıyorum vize teslimlerim var, bıraksam mı diye düşünüyorum çünkü stres yapıyor, bir yandan da kendime yediremiyorum,

Aileden yakının varsa işini de bebeğini de en az "ihmal" le halledebilirsin, çünkü bebeklerimiz buyuyucekler ve biz elbet kendi hayatımıza döneceğiz o zaman ne olacak? Kaldı ki onların geleceği için çalışmaya devam etmek gerek diye düşünüyorum. Belki bir sure evden çalışmaya devam edebilirsin, süt izinlerini kullanabilir misin mesela

Canım asla bırakma bu aşamaya kadar gelmişsin. Çok zorlanırsan dondur ama bırakma

Kuzum ailelerimiz farklı şehirlerde. Çağırsak gelirler. Annem ve kayınvalidem şimdiden sıraya koyalım el birliğiyle büyütelim modundalar. Ama ben ne bileyim ağır bir yük istemiyorum sanki. Yıllarca bizlerle ilgilendiler şimdi de gezsin tozsun yaşasınlar emekliliklerini istiyorum.

Canım ben 4 ay ücretli izin hakkım var, 6 ay ücretsiz izin hakkım var. 1.5 ay kadarda yıllık iznim birikmiş olucak. Hepsini kullanırsam 11 ay evdeyim

Evden çalışma hakkımız kaldırıldı canım. Doğumdan sonra da vereceklerini hiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…