2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
11 ay güzel bir süre hele bir doğsun bence bu düşüncelerin yoğunluğundan kurtulacaksın, 2 yas kreş yaşı, aslında seni bir sene idare edecek biri olsa çok iyi olur, komşun bile olurdu, eve kamera takıp izleyebilirsin, eşinle dönüşümlü bakanlar da var bizim orda, bence Allah büyük bir yol bulacaksınız ben eminim, annenle kvnin farklı sehirlerde bile olsa istekli olmaları güzel bir durum

Anne dur bi doğurayım da sonra götürme işini konuşuruz deseydin

Kızlar selammm, bebek doğduğundan itibaren bakım, gelişim psikoloji vs üzerine kitap tavsiyesi olan var mı? En azından ilk bir ya da iki yıl nasıl davranılır neler ne zaman nasıl öğretilir vs açıklayan çık karmaşık olmayan kitap ya da kitaplar önerisi yapan olursa çok sevinirim

Vala bana 2 doktorda kesin kız demişti onu geçtim detaylida kız dedi bizde emzik dahil birçok eşyayı pembe aldık sonuccc ogluss geliyor yaaa
Vallaha bende bundan birsey alamadım iki doktor erkek dedi biri kıza benzetti pazartesi detayli bakalim o ne diyecek hastahane cikisini da aldim

Canımm benim problemim biraz da genetik, anne babamda da var. Doktor genetik olarak aktarılmasa bile ortak yemek düzeninden dolayı aile boyu bu problemi yaşamamızın mümkün olduğunu söylemişti zaten. Uzun süredir hemoroidim var, hamilelik öncesine kadar bazen uzuuunnn süre hiç varlığını hissettirmezdi, sonra biraz fazla tuvalette kalınca gelir biraz sızlar giderdi. Hamile kaldığımda tabii damarların etkilenmesi olsun, organların sıkışması olsun daha farklı etkilendim. Dolayısıyla bu problem bende yıllardandır olduğu için kefirdir, kuru meyvedir, kantorondur artık fayda etmiyor ne yazık ki, bildiğin bağışıklık kazandım. Hamileliğin başında genel cerraha gitmiştim ve şu an hamile olduğum için hiçbir tedavi edici ilaç veremeyeceğini, anca anı kurtarabileceğimizi söylemişti. Sıcak su, anestol ve duphalacla devam şu an. Yine de çok tedirginim, artık her gün bu konuyu düşünmekten nefesim daralıyor...

Kabızlık değil hemoroid vardı bende kuzum. Bi iyi bir kötü ama yine de insan çok etkileniyor. Acaba ney o damla ya

Bir fıstık olarak bunu denememiş olmanı hiç düşünmezdim zira nickini her okuduğumda aklıma antepfıstığı geliyor
kdlsnfşskfşsxm yaa o eşimin bana sesleniş biçimi olduğu için öyle ya, balayımızın ilk gününde fıstıklı karım dedi kaldı öyle üstümde. oysa ki antepfıstığını da dehhhşettt severim, hiç fark etmedim yedikten sonra beni cozurdattı mı acaba ya

Yaa çok tatlııı kim bilir belki de kaçtı gözünden

Kızlar sizde de bebek bir gün cok hareketli bir gün durgun mu? Bir de çok kabus görüyorum kötü kötü rüyalar var mı yaşayan aynı durumu?
Evet canım mesela iki gün önce tekmesinden artık başka şeye odaklanamazken bugün tık yoktu bi ara endişelenir gibi oldum ama daha önce de olduğu için saldım. İlk başlarda çok korkmuştum ama diğer kızların da öyleymiş. Rüyalar da çok berbat saçma sapan kişiler saçma iğrenç korkunç senaryolar. Hiç bu kadar rüya görmezdim ve hiç bu kadar rahatsız olmazdım rüyalarımdan ama okumuştum normal diye o yüzden hiç takmadım. Gene de kaynakları ne merak etmiyor değilim

Bugun gün boyu giremedim kaç sayfa birikmiş öle bugun devlet hastanesindeki detayli ultrasonum vardi. Cok sukur bir sorun gorunmuyor. Kiz oldugu da kesinlesti ama az once okuduklarimdan sonra bi acaba olmadim degil bugun kv ile de sohbet ettik kiz denilip erkek cikar ki vs diye. Ama suana kadar sehirdisindaki olduklarimda dahil 5 6 doktor gorusmem oldu farkli farkli. Hepsi kiz dedi. Olmaz heralde ya neyse pozitifbiri isim olarak gülce ekleyebilir misin bana

Tahmini dogumumuz ayni masallah hayırlı şekilde kavuş cnm kızına kilosu ile ilgili birşey dediler mi bende pazartesi gireceğim devlette detayliya

Tahmini dogumumuz ayni masallah hayırlı şekilde kavuş cnm kızına kilosu ile ilgili birşey dediler mi bende pazartesi gireceğim devlette detayliya
Evet kilosu 530 gram. Benim tahmini dogumum tam burdaki gibi olmayabilir ama. 29 ekim son adet tarihimdi ama 10 gun kadar gec dollenme olmus 8 kasim a cektiler. Daha once sezeryan oldugum icin bu da sezeryan olursa eger 8 agustos gibi olacak. Normal olursa da o civarlari ongoruyormus.

Kodlar sırtında batma tarzı ağrı yaşayan var mı böyle özellikle çok affedersiniz geğirme hıçkırma gibi durumlarda iki gündür böyle deliricem nefes alırken verirken sıkıntı yok tam böyle orta kısım sağlı sollu ama özellikle sağ kısımda

Benimde aynı sekilde dün cok hareketliydi bugun tık yok gecede kötü bir rüya gördüm düşüğüm oldugu için sürekli tedirginim bir sey olacak diye

Benimde aynı sekilde dün cok hareketliydi bugun tık yok gecede kötü bir rüya gördüm düşüğüm oldugu için sürekli tedirginim bir sey olacak diye
Kaç haftalıksın canım? Hiçbişe olmayacak! Sağlıkla doğuracaksın. 28-30. haftaya kadar hareketlerin düzensiz hissedilmesi normalmiş. Geçende de konuşuldu. Bazen bebek içe doğru dönüp içeri tekmeleyebiliyormuş, o zaman hissedemeyiz, çok fazla odaklanma. Başka şeylerle meşgul ol, birkaç güne hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…