- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.692
- 448
- 35
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.821
11 ay güzel bir süre hele bir doğsun bence bu düşüncelerin yoğunluğundan kurtulacaksın, 2 yas kreş yaşı, aslında seni bir sene idare edecek biri olsa çok iyi olur, komşun bile olurdu, eve kamera takıp izleyebilirsin, eşinle dönüşümlü bakanlar da var bizim orda, bence Allah büyük bir yol bulacaksınız ben eminim, annenle kvnin farklı sehirlerde bile olsa istekli olmaları güzel bir durumCanım asla bırakma bu aşamaya kadar gelmişsin. Çok zorlanırsan dondur ama bırakma
Kuzum ailelerimiz farklı şehirlerde. Çağırsak gelirler. Annem ve kayınvalidem şimdiden sıraya koyalım el birliğiyle büyütelim modundalar. Ama ben ne bileyim ağır bir yük istemiyorum sanki. Yıllarca bizlerle ilgilendiler şimdi de gezsin tozsun yaşasınlar emekliliklerini istiyorum.
Canım ben 4 ay ücretli izin hakkım var, 6 ay ücretsiz izin hakkım var. 1.5 ay kadarda yıllık iznim birikmiş olucak. Hepsini kullanırsam 11 ay evdeyim
Evden çalışma hakkımız kaldırıldı canım. Doğumdan sonra da vereceklerini hiç sanmıyorum.
Anne dur bi doğurayım da sonra götürme işini konuşuruz deseydinAy annelere de birşey oldu zaar. Bende dün sigara içiyordum bıktım sigarandan bilmem ne söylendi yıllardır nefret eder söylenir alışığım. Ayol demesin mi torunumu alıp götürcem bu ne böyle diye ben şokanne dedim şunu kayınvalidem söylese panter gibi atlamıştım ama dua et ki annemsin dedim. Sigara kırmızı çizgisi çokta sinir oluyor eee bende oluyorum ama napayım
Jsjsjhsj mevzu minnoş annem olunca şeyedemedimAnne dur bi doğurayım da sonra götürme işini konuşuruz deseydin
Demek saklamış bı turlu ama rabbim kinadigini yasatmadan oldurmezmis bunu öğrendim yengemin aynı durumunda nasıl böyle bişey olur diye baya gülmüştümİşte ya öyle olsaydı
Ya fındıkkuşu nasıl saklamış kendini öyle
Vallaha bende bundan birsey alamadım iki doktor erkek dedi biri kıza benzetti pazartesi detayli bakalim o ne diyecek hastahane cikisini da aldimVala bana 2 doktorda kesin kız demişti onu geçtim detaylida kız dedi bizde emzik dahil birçok eşyayı pembe aldık sonuccc ogluss geliyor yaaa
Ay bende travma oluştu şu an doktorumu yiyip bitirmezmiyim kesin kız dimi diyeVala bana 2 doktorda kesin kız demişti onu geçtim detaylida kız dedi bizde emzik dahil birçok eşyayı pembe aldık sonuccc ogluss geliyor yaaa
Canımm benim problemim biraz da genetik, anne babamda da var. Doktor genetik olarak aktarılmasa bile ortak yemek düzeninden dolayı aile boyu bu problemi yaşamamızın mümkün olduğunu söylemişti zaten. Uzun süredir hemoroidim var, hamilelik öncesine kadar bazen uzuuunnn süre hiç varlığını hissettirmezdi, sonra biraz fazla tuvalette kalınca gelir biraz sızlar giderdi. Hamile kaldığımda tabii damarların etkilenmesi olsun, organların sıkışması olsun daha farklı etkilendim. Dolayısıyla bu problem bende yıllardandır olduğu için kefirdir, kuru meyvedir, kantorondur artık fayda etmiyor ne yazık ki, bildiğin bağışıklık kazandım. Hamileliğin başında genel cerraha gitmiştim ve şu an hamile olduğum için hiçbir tedavi edici ilaç veremeyeceğini, anca anı kurtarabileceğimizi söylemişti. Sıcak su, anestol ve duphalacla devam şu an. Yine de çok tedirginim, artık her gün bu konuyu düşünmekten nefesim daralıyor...Doktorunla konuştunmu hiç bu sorunu canım probiyotik kullanmak gerekiyor bağırsak florası bozulunca? Ben demir takviyesine başlayınca mahfolmuştum kabızlıktan afedersin resmen hemoroid olmuştum. Kayısı falan hiç fayda etmedi bana tek fayda eden kuru meyve üzüm oldu nedense. Mfk nın Flora diye bi takviyesi var hamilelikten önce kullanıyordum kabız olduğumda çok iyi geliyordu ona sordum kendi hesabından kullanabilirsin dedi, kendi doktoruma sordum gösterdim kutusunu gerek yok böyle şeylere dedi evde kefir mayala iç hergün düzelir dedi. Ben de arada kaldım bikaç gün kullandım florayı sonra kefir içmeye başladım üzüm falan derken düzeldi
Kabızlık değil hemoroid vardı bende kuzum. Bi iyi bir kötü ama yine de insan çok etkileniyor. Acaba ney o damla yaCanım daimi bir problemim olmadı. Öncesinde de var mıydı sende hamilelikle mi başladı? Bir damla varmış baya iyiymiş bebeklerde de kullanılıyormuş. Ciddi kabızlığı bile ertesi güne çözmüştü, burda da kullananlar da vardı.
kdlsnfşskfşsxm yaa o eşimin bana sesleniş biçimi olduğu için öyle ya, balayımızın ilk gününde fıstıklı karım dedi kaldı öyle üstümde. oysa ki antepfıstığını da dehhhşettt severim, hiç fark etmedim yedikten sonra beni cozurdattı mı acaba yaBir fıstık olarak bunu denememiş olmanı hiç düşünmezdim zira nickini her okuduğumda aklıma antepfıstığı geliyor
Yaa çok tatlıııkdlsnfşskfşsxm yaa o eşimin bana sesleniş biçimi olduğu için öyle ya, balayımızın ilk gününde fıstıklı karım dedi kaldı öyle üstümde. oysa ki antepfıstığını da dehhhşettt severim, hiç fark etmedim yedikten sonra beni cozurdattı mı acaba ya
Evet canım mesela iki gün önce tekmesinden artık başka şeye odaklanamazken bugün tık yoktu bi ara endişelenir gibi oldum ama daha önce de olduğu için saldım. İlk başlarda çok korkmuştum ama diğer kızların da öyleymiş. Rüyalar da çok berbat saçma sapan kişiler saçma iğrenç korkunç senaryolar. Hiç bu kadar rüya görmezdim ve hiç bu kadar rahatsız olmazdım rüyalarımdan ama okumuştum normal diye o yüzden hiç takmadım. Gene de kaynakları ne merak etmiyor değilimKızlar sizde de bebek bir gün cok hareketli bir gün durgun mu? Bir de çok kabus görüyorum kötü kötü rüyalar var mı yaşayan aynı durumu?
ay çok tenk yu yaYaa çok tatlıııkim bilir belki de kaçtı gözünden
Tahmini dogumumuz ayni masallah hayırlı şekilde kavuş cnm kızına kilosu ile ilgili birşey dediler mi bende pazartesi gireceğim devlette detayliyaBugun gün boyu giremedim kaç sayfa birikmiş ölebugun devlet hastanesindeki detayli ultrasonum vardi. Cok sukur bir sorun gorunmuyor. Kiz oldugu da kesinlesti ama az once okuduklarimdan sonra bi acaba olmadim degil bugun kv ile de sohbet ettik kiz denilip erkek cikar ki vs diye. Ama suana kadar sehirdisindaki olduklarimda dahil 5 6 doktor gorusmem oldu farkli farkli. Hepsi kiz dedi. Olmaz heralde ya neyse pozitifbiri isim olarak gülce ekleyebilir misin bana
Evet kilosu 530 gram. Benim tahmini dogumum tam burdaki gibi olmayabilir ama. 29 ekim son adet tarihimdi ama 10 gun kadar gec dollenme olmus 8 kasim a cektiler. Daha once sezeryan oldugum icin bu da sezeryan olursa eger 8 agustos gibi olacak. Normal olursa da o civarlari ongoruyormus.Tahmini dogumumuz ayni masallah hayırlı şekilde kavuş cnm kızına kilosu ile ilgili birşey dediler mi bende pazartesi gireceğim devlette detayliya
Benimde aynı sekilde dün cok hareketliydi bugun tık yok gecede kötü bir rüya gördüm düşüğüm oldugu için sürekli tedirginim bir sey olacak diyeEvet canım mesela iki gün önce tekmesinden artık başka şeye odaklanamazken bugün tık yoktu bi ara endişelenir gibi oldum ama daha önce de olduğu için saldım. İlk başlarda çok korkmuştum ama diğer kızların da öyleymiş. Rüyalar da çok berbat saçma sapan kişiler saçma iğrenç korkunç senaryolar. Hiç bu kadar rüya görmezdim ve hiç bu kadar rahatsız olmazdım rüyalarımdan ama okumuştum normal diye o yüzden hiç takmadım. Gene de kaynakları ne merak etmiyor değilim
Kaç haftalıksın canım? Hiçbişe olmayacak! Sağlıkla doğuracaksın. 28-30. haftaya kadar hareketlerin düzensiz hissedilmesi normalmiş. Geçende de konuşuldu. Bazen bebek içe doğru dönüp içeri tekmeleyebiliyormuş, o zaman hissedemeyiz, çok fazla odaklanma. Başka şeylerle meşgul ol, birkaç güne hissedersin.Benimde aynı sekilde dün cok hareketliydi bugun tık yok gecede kötü bir rüya gördüm düşüğüm oldugu için sürekli tedirginim bir sey olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?