2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde sezeryan bende 6 si gibi düşünüyorum da bakalim daha dogum yapacağım doktorla görüşmedim ☺

21 olacağım. Pzt gunu detaylı ultrasonum var galiba ondan korkuyorum kötü bisey cıkar diye. Bilinçaltıma yerlesmis sanırsam kafamı mesgul etmem lazım doğru diyorsunuz cok sağ olun

Kızlar sizde de bebek bir gün cok hareketli bir gün durgun mu? Bir de çok kabus görüyorum kötü kötü rüyalar var mı yaşayan aynı durumu?
Benımde öyle dün çok durgundu bugün kıpır kıpır bence pozisyonuyla ilgili stres yapmayın

Anladım ben 13. Haftada verdim bir hafta sonra geldi sonuc. İnşallah seninde olumlu gelecek sana dua edeceğim cok zor biliyorum seni su an en iyi ben anlarım. Allahın izniyle gececek hepsi
çok teşekkür ederim Allah razı olsun, birbirimizi hiç görmesekte ne güzel dualarda bulunuyorsunuz çok şükür bugün test sonucumuz geldi ve temiz çıktı. İnşallah büyümeler ve genişlemelerde normale döner güzel bir nefes alırız

Kızz aynı gün doğurucaz bende rüyamda gördüm 8 ağustosta doğuyordu

Gülce ismi de çok güzel, adıyla yaşasın

Kızlar Merhaba, soran arkadaşlarım çok olmuştu bugün nifty test sonucumuz çıktı ve çok şükür temiz geldi hepinizin güzel duaları için teşekkür ederim
Ayy gözümüz aydın çok şükür bin şükür. Canım birşeyler düşünmüşsünüzdür ama bu mutlu haberin şerefine bir çocuğu mu sevindirsen acaba

Kızz aynı gün doğurucaz bende rüyamda gördüm 8 ağustosta doğuyordu

Gülce ismi de çok güzel, adıyla yaşasın
Vala en yakin 2 ayri arkadasimin cocuklari 8 agustos dogumlu. En sevdigim kuzenimin cocugu da 8 agustos dogumlu. Doktor 8 agustos dedi ben sok. Simdi sende dedin. 8 de cok severim

Olur olur bazı çocuk sakin olur korkmayın mesela bunun bir günlük hareketini toplasan ortancamin 9 ayda ettiği harekete bedel iyi misiniz şimdi? Cinsiyet belli oldu mu kuzum? Bakma ben de gelemedim de rutinimize döndük az da olsa deprem sonrası. Hala çocuklarım altına kaçırıyor geceleri
Canım arada girebiliyorum depremden sonra kendime daha gelemedim. Çok şükür iyiyiz 20+1 olduk ama hareketleri yok

Bilgilerini verirsen sabah eklerim sizi de annesi , arada bir de yorum yap ki iyi olduğunuzu bilelim. Öyle kuru kuru yorum okumak yok şaka bir yana hoşgeldin , daha sık yaz bize
Canım eklenmemiş miyiz oğluşumla aslında epeydir burdayım okuyorum paylaşımlarınızı ama yazmamıştım hiç

Bak şimdiki Levrekkk bu hiç olmadı. Sen de eklenmemişsin Listeye.bilgilerinizi beni etiketleyip yazın sabah listedesiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…