- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.841
Benimde sezeryan bende 6 si gibi düşünüyorum da bakalim daha dogum yapacağım doktorla görüşmedim ☺Evet kilosu 530 gram. Benim tahmini dogumum tam burdaki gibi olmayabilir ama. 29 ekim son adet tarihimdi ama 10 gun kadar gec dollenme olmus 8 kasim a cektiler. Daha once sezeryan oldugum icin bu da sezeryan olursa eger 8 agustos gibi olacak. Normal olursa da o civarlari ongoruyormus.
21 olacağım. Pzt gunu detaylı ultrasonum var galiba ondan korkuyorum kötü bisey cıkar diye. Bilinçaltıma yerlesmis sanırsamKaç haftalıksın canım? Hiçbişe olmayacak! Sağlıkla doğuracaksın. 28-30. haftaya kadar hareketlerin düzensiz hissedilmesi normalmiş. Geçende de konuşuldu. Bazen bebek içe doğru dönüp içeri tekmeleyebiliyormuş, o zaman hissedemeyiz, çok fazla odaklanma. Başka şeylerle meşgul ol, birkaç güne hissedersin.
Benımde öyle dün çok durgundu bugün kıpır kıpır bence pozisyonuyla ilgili stres yapmayınKızlar sizde de bebek bir gün cok hareketli bir gün durgun mu? Bir de çok kabus görüyorum kötü kötü rüyalar var mı yaşayan aynı durumu?
Evet bazen durgun bazen kıpır kıpır normal ozaman cok tesekkurlerBenımde öyle dün çok durgundu bugün kıpır kıpır bence pozisyonuyla ilgili stres yapmayın
çok teşekkür ederim Allah razı olsun, birbirimizi hiç görmesekte ne güzel dualarda bulunuyorsunuzAnladım ben 13. Haftada verdim bir hafta sonra geldi sonuc. İnşallah seninde olumlu gelecek sana dua edeceğim cok zor biliyorum seni su an en iyi ben anlarım. Allahın izniyle gececek hepsi
Kızz aynı gün doğurucaz bende rüyamda gördüm 8 ağustosta doğuyorduEvet kilosu 530 gram. Benim tahmini dogumum tam burdaki gibi olmayabilir ama. 29 ekim son adet tarihimdi ama 10 gun kadar gec dollenme olmus 8 kasim a cektiler. Daha once sezeryan oldugum icin bu da sezeryan olursa eger 8 agustos gibi olacak. Normal olursa da o civarlari ongoruyormus.
Ayy gözümüz aydınKızlar Merhaba, soran arkadaşlarım çok olmuştu bugün nifty test sonucumuz çıktı ve çok şükür temiz geldihepinizin güzel duaları için teşekkür ederim
Vala en yakin 2 ayri arkadasimin cocuklari 8 agustos dogumlu. En sevdigim kuzenimin cocugu da 8 agustos dogumlu. Doktor 8 agustos dedi ben sok. Simdi sende dedin. 8 de cok severimKızz aynı gün doğurucaz bende rüyamda gördüm 8 ağustosta doğuyordu
Gülce ismi de çok güzel, adıyla yaşasın
Canlar beni etiketleyip bebelerinizin adını da yazın da listemize ekleyelim şenlensin ortalık
Canım arada girebiliyorum depremden sonra kendime daha gelemedim. Çok şükür iyiyiz 20+1 olduk ama hareketleri yok@Mryshn @myworld29 @brulit @Sinem56 @Chheesecake @hikoss @cheryblossommm @dahlia53 @Denizimin annesi @xname @gullcun @fsnckr @ElifEser @canimms @Kubra YENEN @Umayumayy @gulumse02 @rose7134 @esra51 @demo1907 @luluuu @Kadifekizim @BenCigdem @sanmarino @mismis16 @melegim40 @Sonyaz @deliminebu @Azra kayra @merhabakelebek @Busem06y @simurgggg @Mrsay @dimple91 @Niloyaaaa @sezerr E Edayfl @gozde_87 @Mervenur277 kıızzzlaaaaarrrr orda mısınııııızzzz?? Ses verin yahu adınız var sesiniz yok. Herkes iyi mi ??
Ooo senin çevren hep 8 ağustostan gitmişVala en yakin 2 ayri arkadasimin cocuklari 8 agustos dogumlu. En sevdigim kuzenimin cocugu da 8 agustos dogumlu. Doktor 8 agustos dedi ben sok. Simdi sende dedin. 8 de cok severim
Canım arada girebiliyorum depremden sonra kendime daha gelemedim. Çok şükür iyiyiz 20+1 olduk ama hareketleri yok
Canım seni listemizde göremedim. Eklenmemiş olabilirsin.
Canım eklenmemiş miyiz oğluşumla
Canım eklenmemiş miyiz oğluşumlaaslında epeydir burdayım okuyorum paylaşımlarınızı ama yazmamıştım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?