2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bak şimdiki Levrekkk bu hiç olmadı. Sen de eklenmemişsin Listeye.bilgilerinizi beni etiketleyip yazın sabah listedesiniz inşallah
Aaa eveet hemen iletiyorum;
Anne yaşı; 32
İlk bebek
Son adet; 11 Kasım 2022
Kese tarihi; 5+3
Kalp atışı; 7+1
Cinsiyet; Erkek
Şehir; İstanbul
Bebek adı; Barlas

Çooook teşekkürler şimdiden canım bnm

Kızlar son yazdığım sayfadan sonra 20 sayfa konuşmuşsunuz bira okuyayım dedim ama yok sabredemedim

Prilamcılara sesleniyorum; Dün gece prilam bitmişti bu sabah öğürerek uyandım ama hiç istifra etmedim bulantım da olmadı çok şükür, benimki geçmiş galiba ki ben günde 8-10 kere istifra ediyordum. Çok şükür bitti galiba

Meliss85 çok kibarsın sen kuzm ya çok teşekkür ederiz es geçmeden her birimizin yorumunu beğenip yukarda bildirimleri kıpırdattığın için:) birileri okuyor görüyor bilmek bana güzel geliyo
Ayy ne demek canım okadar alistim ki hepinize hep merak ediyorum,iki de bir buraya buluyorum kendimiyazmasam da hep okuyorum

21 olacağım. Pzt gunu detaylı ultrasonum var galiba ondan korkuyorum kötü bisey cıkar diye. Bilinçaltıma yerlesmis sanırsam kafamı mesgul etmem lazım doğru diyorsunuz cok sağ olun
Benimde pazartesi günü ayrıntılı ultrason var bir yanım kaygılı bir yanım heyecanlı değişik bir his

ben yurtdşndayım depremi yaşamadım ama ailem ve depremi yaşayanlar için çok üzülüyorumbirde babamı kaybettim.. kızkardeşim halen tedavi görüyor cinsiyeti kız ya sen nerde yaşıyorsun canm? Zor çocuklar içinde rabbim bir daha yaşatmasın

Ben de valla :) bir buluşma olsa kesin gelirim :)
Ay ben de çok isterdim çok gezenti biriyim ama hamilelik ve deprem sonrası paranoyak oldum evden çıkma korkum var.. bı kurs grubumuz var ramazan sonrası inşallah topalniriz da biraz stres atarım

Vallaha bende bundan birsey alamadım iki doktor erkek dedi biri kıza benzetti pazartesi detayli bakalim o ne diyecek hastahane cikisini da aldim
Benim de Dr um 15 ve 17 haftada kız dedi ama.kesin değil . Detaylıda da kız çıkar inşallah

Benim de Dr um 15 ve 17 haftada kız dedi ama.kesin değil . Detaylıda da kız çıkar inşallah
Alisveris yaptin ki cnm bene 3 doktor erkek dedi biri kiza benzetti üstün körü ama sonunca erkek basla alisverise dedi bakalim detayli ne diyecek devlete gidiyorum suanlik ağızlarından cımbızla çekiyorum kelimeleri

Kizlar doktor 75 ogtt seker yukleme istedi ailede seker oldhgnu duyunca. 2 saat burdayim acilde yatiyorm simdi. Kusarsan yukleme bosa gider dediler of insallah sonuclarm guzel gelir bu arada C Cerito plesantam ön tarafa yapisikmis seninde oylrydi cnm galib. Ondan yuzunu net goremiyormusuz plesantaya gizliyo yuzunu dedi dr

Canım neden acildesin? Şeker yükleme orda mı yapılıyor yoksa kötü mü oldun??

Kızlar bizim ismimiz de belli oldu. Ben bulamayınca babası Sencer olmasını istedi ben de tamam dedim. İzlediği dizide çok seviyormuş sultan senceri pozitifbiri canım bende yazdırmamışım listeye yeni fark ediyorum . Sat: 24.13 doğum 01.08 Yaş 28 ilk bebek şehir ısparta kalp+kese 6+3
Erkek bebek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…