- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.861
Aaa eveet hemen iletiyorum;Bak şimdikiLevrekkk bu hiç olmadı. Sen de eklenmemişsin Listeye.bilgilerinizi beni etiketleyip yazın sabah listedesiniz inşallah
Ayy ne demek canımMeliss85 çok kibarsın sen kuzm ya çok teşekkür ederiz es geçmeden her birimizin yorumunu beğenip yukarda bildirimleri kıpırdattığın için:) birileri okuyor görüyor bilmek bana güzel geliyo
Ben de valla :) bir buluşma olsa kesin gelirim :)Ayy ne demek canımokadar alistim ki hepinize hep merak ediyorum,iki de bir buraya buluyorum kendimi yazmasam da hep okuyorum
Benimde pazartesi günü ayrıntılı ultrason var bir yanım kaygılı bir yanım heyecanlı değişik bir his21 olacağım. Pzt gunu detaylı ultrasonum var galiba ondan korkuyorum kötü bisey cıkar diye. Bilinçaltıma yerlesmis sanırsamkafamı mesgul etmem lazım doğru diyorsunuz cok sağ olun
ben yurtdşndayım depremi yaşamadım ama ailem ve depremi yaşayanlar için çok üzülüyorumOlur olur bazı çocuk sakin olur korkmayın mesela bunun bir günlük hareketini toplasan ortancamin 9 ayda ettiği harekete bedeliyi misiniz şimdi? Cinsiyet belli oldu mu kuzum? Bakma ben de gelemedim de rutinimize döndük az da olsa deprem sonrası. Hala çocuklarım altına kaçırıyor geceleri
Ay ben de çok isterdim çok gezenti biriyim ama hamilelik ve deprem sonrası paranoyak oldum evden çıkma korkum var.. bı kurs grubumuz var ramazan sonrası inşallah topalniriz da biraz stres atarımBen de valla :) bir buluşma olsa kesin gelirim :)
Ayy ne demek canımokadar alistim ki hepinize hep merak ediyorum,iki de bir buraya buluyorum kendimi yazmasam da hep okuyorum
Benim de Dr um 15 ve 17 haftada kız dedi ama.kesin değil . Detaylıda da kız çıkar inşallahVallaha bende bundan birsey alamadım iki doktor erkek dedi biri kıza benzetti pazartesi detayli bakalim o ne diyecek hastahane cikisini da aldim
Alisveris yaptin ki cnm bene 3 doktor erkek dedi biri kiza benzetti üstün körü ama sonunca erkek basla alisverise dedi bakalim detayli ne diyecek devlete gidiyorum suanlik ağızlarından cımbızla çekiyorum kelimeleriBenim de Dr um 15 ve 17 haftada kız dedi ama.kesin değil . Detaylıda da kız çıkar inşallah
2 erkek 1 i kiz. Ortak noktalari cok duygusallar. Ama erkekler yaramazOoo senin çevren hep 8 ağustostan gitmiş
Huyları nasıl kız o önemli
Canım neden acildesin? Şeker yükleme orda mı yapılıyor yoksa kötü mü oldun??Kizlar doktor 75 ogtt seker yukleme istedi ailede seker oldhgnu duyunca. 2 saat burdayim acilde yatiyorm simdi. Kusarsan yukleme bosa gider dediler of insallah sonuclarm guzel gelirbu arada C Cerito plesantam ön tarafa yapisikmis seninde oylrydi cnm galib. Ondan yuzunu net goremiyormusuz plesantaya gizliyo yuzunu dedi dr
Kötü olma ihtimaline karsi acilde bekletiyolar cnm. Bulanti bas donmesi kusma yapabilirmisCanım neden acildesin? Şeker yükleme orda mı yapılıyor yoksa kötü mü oldun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?