2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Alisveris yaptin ki cnm bene 3 doktor erkek dedi biri kiza benzetti üstün körü ama sonunca erkek basla alisverise dedi bakalim detayli ne diyecek devlete gidiyorum suanlik ağızlarından cımbızla çekiyorum kelimeleri
Yani evet yaptım sayılır bı de benim çevremde kiler hep kız doğurdu yenge görümce elti onların elbiselerini Alcam ilk etapta fazla giysi alışverişi yapmciam. Yeni doğan seti dışında yeni öyle hazırladım kendimi umarım son dakka golü atmaz

2 erkek 1 i kiz. Ortak noktalari cok duygusallar. Ama erkekler yaramaz
Hdjdhhshjj hiç şaşırmadım rosemoon, zira bende oğluşun hareketli, yerinde durmayan bir çocuk olacağını düşünüyorum

Yaramaz demek istemedim anlamı çok kötü oğluşuma öyle seslenemedim analık hassasiyeti rose beni de anla

Valla bence bu çok büyük şans ne güzel. Bizde kimse olmadığını için ben aldım ama al al bitmiyor ya bunaldım biraz ben

Anladım canım peki nasıl hissediyorsun bulantı vs oldu mu?
Ben de 3 hafta sonra yaptırcam biraz korkuyorum kusarım diye
Kizlar toplu cevaplayayim 75 gr ogtt yapildi. Mide bulanti bas dönme kusma olmadi. Işin sırrı verdikleri icecegi hizli hizli icmekmis. Ordaki hemsire dedi. Hizli icersek cok etkilemezmis. Toplamda 3 kere kan alindi. Biri aclik. 2 si icecegin ustune birer saat arayla. 9da geldik simdi ciktik:) bebisim 650 küsür gramdi cok net hatirlayamadm simdi boyuda 28 cm olmus 24+2,yiz insallah seker yuklememde temiz gelir. Plesantam rahmin ön duvarina yerlestigi icin bebegimin yuzunu net goremiyormusum bu biraz üzdü..hayirlisi olsun saglikli olsunda varsin dogunca göreyim

Jsjsh

Kuzum ben 8 ağustosta doğurucam rüyamda gördüm normalde 18 ağustos gösteriyor ama bekleyemicez herhalde o kadar
Canım 37. Hafta dolunca gelebiliyormuş bebeğe bağlı o yüzden aşkında doğum tarihi baya geniş bir yelpazade, sezeryansa tarihi belli oluyor tabi

Canım 37. Hafta dolunca gelebiliyormuş bebeğe bağlı o yüzden aşkında doğum tarihi baya geniş bir yelpazade, sezeryansa tarihi belli oluyor tabi
Ya en doğru zaman da sağlıkla, mutlulukla, huzurla, neşeyle gelsinler bal evlatlarımız

Dur bakayım 8 ağustosta ben 37 yi dolduruyor muyum inşallah dolduruyorumdur amin, yoksa nurtopu gibi bir derdim daha olur

Bilgilerini verirsen sabah eklerim sizi de annesi , arada bir de yorum yap ki iyi olduğunuzu bilelim. Öyle kuru kuru yorum okumak yok şaka bir yana hoşgeldin , daha sık yaz bize
Ah hemen iletiyorum
Anne yaşı 36
İlk bebek
Son adet tarihi 14 Kasım
Cinsiyet erkek
Şehir İstanbul

Hoşbuldummmm çok teşekkür ederim canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar sonuclar cikmis doktora pzt anca ulsabilirim. 75lik ogtt sonucu anlayan var mi?

Eklentiler

• Screenshot_20230415_125702_e-Nabz.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 125
Kizlar sonuclar cikmis doktora pzt anca ulsabilirim. 75lik ogtt sonucu anlayan var mi?
Canım benim 50 lilik yükleme sonucu bu şekilde. Referans aralıkları böyleymiş kıyaslayabilirsin. Tabi 75 likte referans değeri farklı mı bilmiyorum farklı olabilir

Eklentiler

• B6B1C27E-1A50-45B8-B613-78D807ABFF87.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…