- 11 Haziran 2019
- 1.259
- 3.168
- 133
- 40
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.901
Banada degisik geldiHoşgeldiniz aramızaadıyla yaşasın minik kuş
ilk defa duyuyorum, anlamını merak ettim
Evet ona benziyor canımcığımBanada degisik geldisanırım türkçesi Canberk oluyor
Maşallah canımTEYSELEEEER 22+2 den 500 gramlık bir tospayım, detaylı sonucum temiz çok sağlıklıyım teyseeeleeeer
Bu Gold da kim?Anladım canım peki nasıl hissediyorsun bulantı vs oldu mu?
Ben de 3 hafta sonra yaptırcam biraz korkuyorum kusarım diye
anladiim canim seninde normalmis sevindimCanım benim 50 lilik yükleme sonucu bu şekilde. Referans aralıkları böyleymiş kıyaslayabilirsin. Tabi 75 likte referans değeri farklı mı bilmiyorum farklı olabilir
Festiiim sagoll canim dkktorumda sagolsun döndü geri. Normal degerler demis cok tesekkurler canim insallah sizlerinde sorunsuz gecer testlerinizCanım bu sonuçlara göre normal hemde bence baya iyi. Ref aralığı 0-0 olduğu için ünlemli münlemli bence.
Çok şükür canım. Ooohhh önünde hiçbirşey kalmadı artık sağlıkla büyüsün fındıkkuşuFestiiim sagoll canim dkktorumda sagolsun döndü geri. Normal degerler demis cok tesekkurler canim insallah sizlerinde sorunsuz gecer testleriniz
Çok şükür canımanladiim canim seninde normalmis sevindimmasallah. Doktorum dönüş yapti pazartesiye kalmadan degerler normal demiş çok şükür bunuda atlattik
Bdvde yorumuna beğenmedim attım diye gelip alakasız bir yorumuma beğenmedim atmış hastaBu Gold da kim?gelmiş sayfamıza burnunu sokuyor
Ay bende ne demek istedi acaba diyodumBu Gold da kim?gelmiş sayfamıza burnunu sokuyor
Canım kararsızım ben istiyor muyum diyeKızlar bişey sorucamEşiniz sizinle doguma girecek mi? Ister miydiniz? Hic konuştunuz mu bu konuyu?
Benimkini kan tuttu için,sorduğumda direkt Hayır dedi,ben kapida beklerim
Oysa ki ben isterdim bana destek olsun,elimi tutsun,neler çektiğimi görsün
Benim eşimi de kan tutuyor canımKızlar bişey sorucamEşiniz sizinle doguma girecek mi? Ister miydiniz? Hic konuştunuz mu bu konuyu?
Gerçekten iyi değil yorumlarından belli zatenAy bende ne demek istedi acaba diyodumkikelomo yazınca farkettim kikom sende puanlarını bozmuşsun kadıncağızın ayıp yani
Valla benimki girmek istese bile ben istemiyorumKızlar bişey sorucamEşiniz sizinle doguma girecek mi? Ister miydiniz? Hic konuştunuz mu bu konuyu?
BDV tam bir çukur kuşumGerçekten iyi değil yorumlarından belli zaten
Canım benim o konu altında yorumum bile yok ondan zaten orda yorumumu bulamayınca beğenmedim atmaya buraya gelmişBDV tam bir çukur kuşumdikakt et seni de çekmesin. Beni 2 kere çekti artık yazıyorum ve çıkıyorum çoğu cevabı okumuyorum bile tutabilirsem tutuyorum tabiki.
Ordakilerin bazısı çok anormal fikirlerde, çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?