2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa çorap indirim haberini kim vermişti ay unuttum ya bulamadım da sayfalarca konuştuğumuz için

Çok sağlam bir teşekkürüm var kendisine

R RoyalRose teşekkür ederim canım senmişsin Meliss85 ciğim söyledi şimdi

Eklentiler

• DA0C7BA2-914C-4F6B-A2DF-E70CE126784B.webp
    89,6 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Canım benim 50 lilik yükleme sonucu bu şekilde. Referans aralıkları böyleymiş kıyaslayabilirsin. Tabi 75 likte referans değeri farklı mı bilmiyorum farklı olabilir
anladiim canim seninde normalmis sevindim masallah. Doktorum dönüş yapti pazartesiye kalmadan degerler normal demiş çok şükür bunuda atlattik

Canım bu sonuçlara göre normal hemde bence baya iyi. Ref aralığı 0-0 olduğu için ünlemli münlemli bence.
Festiiim sagoll canim dkktorumda sagolsun döndü geri. Normal degerler demis cok tesekkurler canim insallah sizlerinde sorunsuz gecer testleriniz

Festiiim sagoll canim dkktorumda sagolsun döndü geri. Normal degerler demis cok tesekkurler canim insallah sizlerinde sorunsuz gecer testleriniz
Çok şükür canım. Ooohhh önünde hiçbirşey kalmadı artık sağlıkla büyüsün fındıkkuşu

Bebeğim benim muhtemelen var, netleştirmiş olucam sadece

Kızlar bişey sorucam Eşiniz sizinle doguma girecek mi? Ister miydiniz? Hic konuştunuz mu bu konuyu?

Benimkini kan tuttu için,sorduğumda direkt Hayır dedi,ben kapida beklerim
Oysa ki ben isterdim bana destek olsun,elimi tutsun,neler çektiğimi görsün

Canım kararsızım ben istiyor muyum diye
Ona kalsa gelirim diyor ama ya rahat edemezsem ıkınamazsam

Benim eşimi de kan tutuyor canım valla doğuma girse fenalaşır bayılır biliyorum şimdi dr hemşireler onla mı uğraşsın benle mi uğraşsın ben çok takılmıyorum ya kız kardeşim çok sakin biri o gelsin isterim

Valla benimki girmek istese bile ben istemiyorum çünkü herşeye tansiyonu düşüp bayılıyor. Orda kendi derdimi unuturum ben canım o yüzden almayayım bide normal olsa karşıdan izlese adam kendine gelemes kıss nasıl yüz yüze bakcaz

Canım benim o konu altında yorumum bile yok ondan zaten orda yorumumu bulamayınca beğenmedim atmaya buraya gelmiş Üstelik benden başka 5-6 kişinin beğenmedim attığı bir yorumu. Artık ne yarası varsa. Şikayet ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…