- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.921
Oha baya baya uğraşmış ay çok komikCanım benim o konu altında yorumum bile yok ondan zaten orda yorumumu bulamayınca beğenmedim atmaya buraya gelmişÜstelik benden başka 5-6 kişinin beğenmedim attığı bir yorumu. Artık ne yarası varsa. Şikayet ettim.
Diyorum sana iyi değilOha baya baya uğraşmış ay çok komik
Jsjshshsj ne kadar anlam yüklüyorlar ya.Diyorum sana iyi değil
Ben onun derdini az çok tahmin ediyorum da boşverJsjshshsj ne kadar anlam yüklüyorlar ya.
Bende bir konuda konuştum, konuştum kadın bitiremem dedi. Bende ironi yaptım aslında iyi madem bekle hemen bitirme gibilerinden. Yaklaşık 20 kişi beğenmedim attıalıntılayıp yorum yazanlar mı dersin neler neler
Çokta umrumda olmadı yani çokta tın. Beğenilmesi için yazmayınca etkilemiyor da muhtemelen sırf beğenilmek için yazınca herhalde zoruna gittiii zaaar
Zaten kk ya boşangillerden ya da niye baba yaptıngillerden oluşuyor. Ha birde çalışan kadın vs çalışmayan kadın karşılaştırangillerden. İşte bi biz azınlıkta kaldık minnoş ağustos grubumuzlaBen onun derdini az çok tahmin ediyorum da boşverbu adamı niye baba yaptıngillerden bi de kendisine takık bi üye vardı sürekli beğenmedim atan ona kızıp şikayet ediyordu. Şimdi kendisi beni buraya kadar stalklayıp beğenmedim atmış.
Bari biraz aşağılara gidip bdvdeki bir yorumumu bulsaymış, gidip son yorumuma atmış akıllı. Ağustos topiğine geldiği için şikayet ettim.Zaten kk ya boşangillerden ya da niye baba yaptıngillerden oluşuyor. Ha birde çalışan kadın vs çalışmayan kadın karşılaştırangillerden. İşte bi biz azınlıkta kaldık minnoş ağustos grubumuzla
İyi yapmışsın. Birşey olmaz sanmıyorum amaBari biraz aşağılara gidip bdvdeki bir yorumumu bulsaymış, gidip son yorumuma atmış akıllı. Ağustos topiğine geldiği için şikayet ettim.
Normalde yasak canım seri beğenmedim ve başka konulara gidip o yorumlara beğenmedim atmak, göreceğiz bakalım.İyi yapmışsın. Birşey olmaz sanmıyorum ama
Yasak olması mantıklı gayet çok çocukça bir hareket zaten mantıksız.Normalde yasak canım seri beğenmedim ve başka konulara gidip o yorumlara beğenmedim atmak, göreceğiz bakalım.
Aynen canım benim vardı Canberk isminde bir arkadaşım ortaokuldaBanada degisik geldisanırım türkçesi Canberk oluyor
Bende var diyodum canim baba tarafi komple olhnca hele. Ama cikmadi şükür. Olumlu dusunelim biz. Hic kan veriyomsn aclign kac cikiyorÇok şükür canım. Ooohhh önünde hiçbirşey kalmadı artık sağlıkla büyüsün fındıkkuşu
Bebeğim benim muhtemelen var, netleştirmiş olucam sadece
Ay olayi kacirdim ne olduu kizlar mevzu mu varBu Gold da kim?gelmiş sayfamıza burnunu sokuyor
Benimki girmişti canım, istemiyordu aslında ama kıramadı beni. Bir de almanca olacağı için tüm konuşmalar ben yalnız bırakma beni ya anlamazsam diye ısrar etmiştim kıramadıKızlar bişey sorucamEşiniz sizinle doguma girecek mi? Ister miydiniz? Hic konuştunuz mu bu konuyu?
Benimkini kan tuttu için,sorduğumda direkt Hayır dedi,ben kapida beklerim
Oysa ki ben isterdim bana destek olsun,elimi tutsun,neler çektiğimi görsün
Canımcığım sınırlarda ama üst sınıra yakın çıkıyor genelde. Bakalım 29 unda yapacağız. Çıksa da sorun değil yeterki önlemimi alayım. Ona da üzülemeyeceğim açıkcası. Ne güzel bilip önlem almak çok kıymetliBende var diyodum canim baba tarafi komple olhnca hele. Ama cikmadi şükür. Olumlu dusunelim biz. Hic kan veriyomsn aclign kac cikiyor
Grubumuzun enerjisini kirleteceklerdi az kalsınAy olayi kacirdim ne olduu kizlar mevzu mu var
Iste bende tam da bunu anlasin istedigim,anneler,kadinlar neler çekiyor,nekadar cesurlar ama nerdeee...Benimki girmişti canım, istemiyordu aslında ama kıramadı beni. Bir de almanca olacağı için tüm konuşmalar ben yalnız bırakma beni ya anlamazsam diye ısrar etmiştim kıramadı
İyi ki de gelmiş ama gerçekten çok destek olldu bana, ve doğumdan sonra bana şunu söyledi.. annelere kadınlara saygım zaten sonsuzdu ama şuandan sonra daha da fazla dedi. Ama bi travma da yaşamadı değil, çünkü benim doğum baya zor geçti
Aynen oyle diyetle atlatilabilir kaldiki insulinlede dengelenir en kotu. Hic streslenme. Icimden bi his sende sorun cikmicak diyor niyeyse. Bana bazen anlik geliyor boyle hisler. Mesela myderamsa cinsiyet ogrenmeden 1 gun once buraya ikisinide kiz.hissediyorum senin dedm ikiside kiz ciktiCanımcığım sınırlarda ama üst sınıra yakın çıkıyor genelde. Bakalım 29 unda yapacağız. Çıksa da sorun değil yeterki önlemimi alayım. Ona da üzülemeyeceğim açıkcası. Ne güzel bilip önlem almak çok kıymetli
Benim eşim girecek canım ama umarım bayılmaz. Çünkü kan verirken ve aşı olurken hep bayıldı. Hatta ben kan verirken de fena oldu. Ama girecek ben de istiyorum gelmesini o da girmek istiyor. Göbek bağını da eşe kestiriyorlar. Benimkinin sorunu iğneyle alakalı, yoksa kan görünce bayılmıyor. Senin eşini kan tutuyorsa o daha zor bi durumKızlar bişey sorucamEşiniz sizinle doguma girecek mi? Ister miydiniz? Hic konuştunuz mu bu konuyu?
Benimkini kan tuttu için,sorduğumda direkt Hayır dedi,ben kapida beklerim
Oysa ki ben isterdim bana destek olsun,elimi tutsun,neler çektiğimi görsün
İşte klasik erkek güya çok güçlülerIste bende tam da bunu anlasin istedigim,anneler,kadinlar neler çekiyor,nekadar cesurlar ama nerdeee...
95kiloluk adam küçücük igneden korkuyor
Öff valla cekemem gelmesinde sinerjimiz gayet guzel maşallahGrubumuzun enerjisini kirleteceklerdi az kalsınbiraz zor gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?