2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hsjhsjs maşallah kız hisler kuvvetli demek ki inşallah kuzum. Zaten diyetteyim ben dikkatli besleniyorum çok. Kilo almamam lazım öncesinde aldığım için
Belki o kurtarır beni bakalım

Yani kan tuttuyor dedim o da kan verirken,igne görürken falan

Canım iyi cesaret vallahi inşallah bayılmaz
Hele de yurtdışında onu öylece köşede bırakırlar işlerine odaklanırlar valla

Canım iyi cesaret vallahi inşallah bayılmaz
Hele de yurtdışında onu öylece köşede bırakırlar işlerine odaklanırlar valla
Haha ya burada girmeyen eş yok galiba canım, eşime sordum herhalde gircem dedi yani bayılıp bayılmamak önemli değil giriyor adamlar. Bence de girsin yani dil bilmiyorum etmiyorum ne yapcam tek başıma elimi tutsun destek versin. Tek başıma mı yaptım bebişii

Bence de güzel birşey aslında bunu düşünmesi ve girmesi
Ben şahsen kendim istiyor muyum emin olamadığım için oda istersem gireceği için dert etmiyorum şuan. Akışa bıraktım. Normalde bazen böyle wc lik durumlar olabiliyormuş ya onları görsün istemem. Ay bak yine geldi bana doğum korkusu

Yaa benimki de igne olamaz kan veremez falan ama kesinlikle girsin istiyorum amacım bütün acilarimi yasadigim zorluklari görsün ben her doktor muayenesine giderken bile tembihliyorum alttan muayene ederseler sakin odadan cikmicaksin, orda duracaksin, nelere katlandigimi görmek zorundasın diye
tabi bunlar bir yana, o sancilari cekerken onun elini tutmak, esimin basimi oksamasi falan iyi gelecek bana basit görünüyor ama psikolojik olarak aslında cok büyük bir destek bence

Bencede

Sitede cok model var,fiyatları cok uygun ve Sipariş oluştururken beden konusunda karar veremiyorsanız KİLONUZ, BOYUNUZ VE GEBELİK HAFTANIZ alanlarını doldurun en uygun beden tarafınıza gönderilecektir diye yazıyor

Kızlar simdi dr bugun dedi ya plesantta rahmin ön duvarinda diye benim icim rahat etmedi internette sacma seyler okudum evhamlar sardi kadin dogum dr kuzenimi aradim hemen anlattm durumu Plasenta anterior demekmiş ön duvarda yerleşmiş demek. Bunun gebelik yada bebek sagligini etkilecek herhangi bir olumsuz durumu yokmuş. Tek dezavantaji bebegin hareketlerini cok hissedememek ve diger plesantasi normal yerlesimli hamilelere göre ultrasonda net goruntuler alamamakmiş bunada şükür saglikli olsunda varsin görüntüsü net olmasin. Bu sekilde olan varsa ici rahat etsin diye yazdim

Kızlar selamm kaç gündür giremiyorum günler yoğun geçiyor umarım artık sakinlerim. 50 sayfa civarı konuşma olmuş okuyamadım nasılsınız nasıl gidiyor?
Bugün benim detaylı ultrasonum vardı sata göre 22+0ız ama doktorda ki gibi detaylıda da 1 hafta büyük 23+0 çıktı maşallah çok nazlandı başta ama sonradan yüzünü az da olsa gördük kızımın. Sadece arsa diye bir şey çıktı fetal dna yaptırmasaydın anomali için değerlendirelim derdim dedi iyi ki fetal dna yı yaptırmışım kafam çok rahat o yüzden. Doğunca çocuk doktoruna söylemek lazımmış hırıltı olabilir diye başka bir şey çıkmadı şükürler olsun. Kimi insanda oluyormuş 50,60 yaşında öğrenen bile varmış bir etkisi yokmuş hayatına çok şükür

Eklentiler

• IMG_20230415_161853.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 94
oohh cok iyi yapmisin demek ki ben cok almamisim benimkiler yolda diyo daha

Iyi haberler almana sevindim canim. Gözünaydın maşallah

oohh cok iyi yapmisin demek ki ben cok almamisim benimkiler yolda diyo daha
bence de çok iyi oldu. 0-3 ayından tut 6-12 ye kadar hepsini aldım. Kıyafette de öyle bu fiyatları bulmuşken ben ilk 1 yılını alıyorum açıkcası. Seneye fiyatlar böyle olmaz. Kalanlarıda ihtiyaç oldukça hallederim ama büyük çoğunluğu alıyorum. Stokçuluğu sevmezdim ama maddi koşullar beni buna itti

Jsjshs gelsinler yahu çok hoşuma gidiyor aldığım şeyker geldikçe her seferinde ayrı bir duygulanma

Kızlar bir sorum olacak tecrübeli, tecrübesiz hiç farketmez hepinizin fikri çok kıymetli

İkea beşik ve yataş yatak alacağız. Ölçüsü 60*120. Ben 1.5 - 2 yıl arasında iş görür diye düşünüyorum. Ama bazıları bebek beşik kullanmaz boşuna masraf yapma diyor. 8-9 ay kullanabileceği anne yanı yataklardan al diyor. Onu alamam çünkü iki kedimiz var tehlikeli olur. Gidip baktık sallanır kaldırmaz. Ablasıyla abisi Bulutu yalnız bırakmaz çünkü.

Siz ne dersiniz 60*120 küçük mü olur? İş görmez mi

Hoşgeldiniz aramıza adıyla yaşasın minik kuş

Janberg ismini ilk defa duyuyorum, anlamını merak ettim
Teşekkür ederiz amin hepimizin evladı sağlıkla, adıyla yaşasın Çerkes ismi aslında eski iki savaşçı kardeşten birinin adı, Jan cesur,atak,çalışkan,becerikli anlamında

Hoşgeldinn canım
Çok güzel ya vesikalığı vermiş fındıkkuşu
Fetal gerçekten rahatlatıyor. Mesela cinsiyet değişenler olmuş, normalde fetal yapmasam artık tedirgin olurdum doktorun beynini yerdim muhtemelen ama fetalden öğrendiğim için benimde içim çok rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…