- 22 Mayıs 2012
- 11.011
- 30.595
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.941
Hsjhsjs maşallah kız hisler kuvvetli demek kiAynen oyle diyetle atlatilabilir kaldiki insulinlede dengelenir en kotu. Hic streslenme. Icimden bi his sende sorun cikmicak diyor niyeyse. Bana bazen anlik geliyor boyle hisler. Mesela myderamsa cinsiyet ogrenmeden 1 gun once buraya ikisinide kiz.hissediyorum senin dedm ikiside kiz cikti
Yani kan tuttuyor dedim o da kan verirken,igne görürken falanBenim eşim girecek canım ama umarım bayılmaz. Çünkü kan verirken ve aşı olurken hep bayıldı. Hatta ben kan verirken de fena oldu. Ama girecek ben de istiyorum gelmesini o da girmek istiyor. Göbek bağını da eşe kestiriyorlar. Benimkinin sorunu iğneyle alakalı, yoksa kan görünce bayılmıyor. Senin eşini kan tutuyorsa o daha zor bi durum
Canım iyi cesaret vallahi inşallah bayılmazBenim eşim girecek canım ama umarım bayılmaz. Çünkü kan verirken ve aşı olurken hep bayıldı. Hatta ben kan verirken de fena oldu. Ama girecek ben de istiyorum gelmesini o da girmek istiyor. Göbek bağını da eşe kestiriyorlar. Benimkinin sorunu iğneyle alakalı, yoksa kan görünce bayılmıyor. Senin eşini kan tutuyorsa o daha zor bi durum
O zaman benimki gibi cnm, benimki bi yeri kanasa falan kan tutmaz yani. Hatta kan verirken kana bakmıyor bile onu iğne bayıltıyor direktYani kan tuttuyor dedim o da kan verirken,igne görürken falan
Haha ya burada girmeyen eş yok galiba canım, eşime sordum herhalde gircem dedi yani bayılıp bayılmamak önemli değil giriyor adamlar. Bence de girsin yani dil bilmiyorum etmiyorum ne yapcam tek başıma elimi tutsun destek versin. Tek başıma mı yaptım bebişiiCanım iyi cesaret vallahi inşallah bayılmaz
Hele de yurtdışında onu öylece köşede bırakırlar işlerine odaklanırlar valla
Bence de güzel birşey aslında bunu düşünmesi ve girmesiHaha ya burada girmeyen eş yok galiba canım, eşime sordum herhalde gircem dedi yani bayılıp bayılmamak önemli değil giriyor adamlar. Bence de girsin yani dil bilmiyorum etmiyorum ne yapcam tek başıma elimi tutsun destek versin. Tek başıma mı yaptım bebişii
Yaa benimki de igne olamaz kan veremez falan ama kesinlikle girsin istiyorumKızlar bişey sorucamEşiniz sizinle doguma girecek mi? Ister miydiniz? Hic konuştunuz mu bu konuyu?
Benimkini kan tuttu için,sorduğumda direkt Hayır dedi,ben kapida beklerim
Oysa ki ben isterdim bana destek olsun,elimi tutsun,neler çektiğimi görsün
BencedeYaa benimki de igne olamaz kan veremez falan ama kesinlikle girsin istiyorumamacım bütün acilarimi yasadigim zorluklari görsün ben her doktor muayenesine giderken bile tembihliyorum alttan muayene ederseler sakin odadan cikmicaksin, orda duracaksin, nelere katlandigimi görmek zorundasın diye
tabi bunlar bir yana, o sancilari cekerken onun elini tutmak, esimin basimi oksamasi falan iyi gelecek banabasit görünüyor ama psikolojik olarak aslında cok büyük bir destek bence
Karsi taraftan bakmasın kizMeliss85 Canim ben hic bunu konusmadim eşimle ama nedense girmesini istemezdim sebebi yok ama istemiyorum ilginc bi sekilde
Iyi haberler almana sevindim canim. Gözünaydın maşallahKızlar selamm kaç gündür giremiyorum günler yoğun geçiyor umarım artık sakinlerim. 50 sayfa civarı konuşma olmuş okuyamadım nasılsınız nasıl gidiyor?
Bugün benim detaylı ultrasonum vardı sata göre 22+0ız ama doktorda ki gibi detaylıda da 1 hafta büyük 23+0 çıktı maşallahçok nazlandı başta ama sonradan yüzünü az da olsa gördük kızımın. Sadece arsa diye bir şey çıktı fetal dna yaptırmasaydın anomali için değerlendirelim derdim dedi iyi ki fetal dna yı yaptırmışım kafam çok rahat o yüzden. Doğunca çocuk doktoruna söylemek lazımmış hırıltı olabilir diye başka bir şey çıkmadı şükürler olsun. Kimi insanda oluyormuş 50,60 yaşında öğrenen bile varmış bir etkisi yokmuş hayatına çok şükür
oohh cok iyi yapmisin demek ki ben cok almamisim benimkiler yolda diyo daha
Teşekkür ederizHoşgeldiniz aramızaadıyla yaşasın minik kuş
Janberg ismini ilk defa duyuyorum, anlamını merak ettim
Amin canım. Oo maşallah çok anlamlı bir isim olmuşTeşekkür ederizamin hepimizin evladı sağlıkla, adıyla yaşasın Çerkes ismi aslında eski iki savaşçı kardeşten birinin adı, Jan cesur,atak,çalışkan,becerikli anlamında
Hoşgeldinn canımKızlar selamm kaç gündür giremiyorum günler yoğun geçiyor umarım artık sakinlerim. 50 sayfa civarı konuşma olmuş okuyamadım nasılsınız nasıl gidiyor?
Bugün benim detaylı ultrasonum vardı sata göre 22+0ız ama doktorda ki gibi detaylıda da 1 hafta büyük 23+0 çıktı maşallahçok nazlandı başta ama sonradan yüzünü az da olsa gördük kızımın. Sadece arsa diye bir şey çıktı fetal dna yaptırmasaydın anomali için değerlendirelim derdim dedi iyi ki fetal dna yı yaptırmışım kafam çok rahat o yüzden. Doğunca çocuk doktoruna söylemek lazımmış hırıltı olabilir diye başka bir şey çıkmadı şükürler olsun. Kimi insanda oluyormuş 50,60 yaşında öğrenen bile varmış bir etkisi yokmuş hayatına çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?