- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.961
Teşekkürler canım eşim Çerkes olunca Çerkes isimlerine bakıyorduk, amcası buldu ismini çok beğendik biz de kararımızı verdikAmin canım. Oo maşallah çok anlamlı bir isim olmuş
Bende çerkes isimlerine bakıcam şimdiTeşekkürler canım eşim Çerkes olunca Çerkes isimlerine bakıyorduk, amcası buldu ismini çok beğendik biz de kararımızı verdikAma sanırım grupta bazı arkadaşların da düşündüğü gibi hayatı boyunca Canberk olmadığını anlatacak oğlum
Bulut çok güzel çok naif bir isimBende çerkes isimlerine bakıcam şimdigüzel isimler var gibi hissettim. Bizim ilk isminiz Bulut, ikincisini arıyoruz belki güzel içimize sinen ordan çıkar
Hsjsjsk muhtemelen öyle olacak
Teşekkür ederim canım sen nasılsın buraya girmeyince insan her gün eksik hissediyorIyi haberler almana sevindim canim. Gözünaydın maşallah
Yaa başlarda nazlandı ama alabildik bir kaç poz festim sen nasılsın kaç günden beri giremedim bidaha ban gelecek diyodun olmadı di miHoşgeldinn canım
Çok güzel ya vesikalığı vermiş fındıkkuşu
Fetal gerçekten rahatlatıyor. Mesela cinsiyet değişenler olmuş, normalde fetal yapmasam artık tedirgin olurdum doktorun beynini yerdim muhtemelen ama fetalden öğrendiğim için benimde içim çok rahat
Oy teyze balı ya, ağustos bebeleri genelde nazlı ve ne istediğini bilen bebeler farkında mısınızTeşekkür ederim canım sen nasılsın buraya girmeyince insan her gün eksik hissediyor
Yaa başlarda nazlandı ama alabildik bir kaç poz festim sen nasılsın kaç günden beri giremedim bidaha ban gelecek diyodun olmadı di mi
60-120 cm iki yasa kadar iş görür canımKızlar bir sorum olacaktecrübeli, tecrübesiz hiç farketmez hepinizin fikri çok kıymetli
İkea beşik ve yataş yatak alacağız. Ölçüsü 60*120. Ben 1.5 - 2 yıl arasında iş görür diye düşünüyorum. Ama bazıları bebek beşik kullanmaz boşuna masraf yapma diyor. 8-9 ay kullanabileceği anne yanı yataklardan al diyor. Onu alamam çünkü iki kedimiz var tehlikeli olur. Gidip baktık sallanır kaldırmaz. Ablasıyla abisi Bulutu yalnız bırakmaz çünkü.
Siz ne dersiniz 60*120 küçük mü olur? İş görmez mi
Bnm sezeryan olcak kuzm bakalm nolcak:)))Jsjsh
Kuzum ben 8 ağustosta doğurucam rüyamda gördümnormalde 18 ağustos gösteriyor ama bekleyemicez herhalde o kadar
En iyisi en güzeli olacak inşallahBnm sezeryan olcak kuzm bakalm nolcak:)))
Festi beybi ben hep dediğim gibi tombiş olduğum için bgn detaylıda hiç net foto alamadık yaHsjhsjs maşallah kız hisler kuvvetli demek kiinşallah kuzum. Zaten diyetteyim ben dikkatli besleniyorum çok. Kilo almamam lazım öncesinde aldığım için
Belki o kurtarır beni bakalım
Olsun bebeğim nolcak bende kiloluyum oğluş yüzünü dönse bile muhtemelen yağlardan görülmicek net olarakFesti beybi ben hep dediğim gibi tombiş olduğum için bgn detaylıda hiç net foto alamadık ya
Ay çok şükür beybi. Bebeğinin hamileliği öğrendikten sonra disipline olmuş bir kadın olarak dayanacaksın dayanmak zorundasın festim aksjjsOy teyze balı ya, ağustos bebeleri genelde nazlı ve ne istediğini bilen bebeler farkında mısınız
Bebeğim iyiyim çok şükür. Tansiyonum kontrol altında, ilaca devam. Bu hafta raporluydum uzak kalmak o kadar iyi geldi ki sakinledim resmen oda tansiyonumu normalleştirdi
Hdjdhhsh yok ban gelmedi artık disipline oldum yağmurcuğum ya. Geçen banımda çok kötü bir zamana denk geldi birisiyle önemli birşeyler konuşuyoduk ben ban yiyince ona haber veremedim fln. Tutucam kendimi artık. Banane kim napıyosa yapsın(dayanamadı ) dedikoduları yaptım ama mizahta olduğu için herhalde bişey olmadı anlamadım zaten kk kurallarını ben pek çözemedim
Bebeğim bi damla vardı ya kabızlık için onu bir paylaşır mısın? Birisi sordu onu sen yokken de ben alıntılamamışım sayfalar arasında kayboldu, okuyunca görür belki ona da iyi gelir
Kız kimmiş o , vur de vuralım reisGrubumuzun enerjisini kirleteceklerdi az kalsınbiraz zor gerçi ama
Park yatakların anne yanı özellikli olanları var canım. İlk 6 ay kenarını indirip kullanabilirsşn sonra da yükseltip normal olarak kullanabiliyorsun 3 yaşa kadar da kullanılıyor. Senin verdiğin boyutlara sahip ama onlar da senin beğendiğin de küçük değil yaniKızlar bir sorum olacaktecrübeli, tecrübesiz hiç farketmez hepinizin fikri çok kıymetli
İkea beşik ve yataş yatak alacağız. Ölçüsü 60*120. Ben 1.5 - 2 yıl arasında iş görür diye düşünüyorum. Ama bazıları bebek beşik kullanmaz boşuna masraf yapma diyor. 8-9 ay kullanabileceği anne yanı yataklardan al diyor. Onu alamam çünkü iki kedimiz var tehlikeli olur. Gidip baktık sallanır kaldırmaz. Ablasıyla abisi Bulutu yalnız bırakmaz çünkü.
Siz ne dersiniz 60*120 küçük mü olur? İş görmez mi
İzin vermiyorlar işte kuşum, disipline bir kadın olmuştum ama bozdularAy çok şükür beybi. Bebeğinin hamileliği öğrendikten sonra disipline olmuş bir kadın olarak dayanacaksın dayanmak zorundasın festim aksjjs
Maflor diye probiyotik damla kuzum Allahın bir lütufu o ya
Ksjshsh kendimi sınıf başkanı gibi hissettimKız kimmiş o , vur de vuralım reis
E bebekte bakmıştık daha o zaman yeni yeni öğrenmiştim. Baya sallanıyordu hatta bunu iyi kuramadınız mı dedim oda yok böyle oluyor dedi. Ama ben salladım yani çünkü bizim kediler azıcık tosuncukPark yatakların anne yanı özellikli olanları var canım. İlk 6 ay kenarını indirip kullanabilirsşn sonra da yükseltip normal olarak kullanabiliyorsun 3 yaşa kadar da kullanılıyor. Senin verdiğin boyutlara sahip ama onlar da senin beğendiğin de küçük değil yani
Canımcığım ben birşey olduğunu düşünmüyorum. Allahım korusun ama olsa hissederdin kesinlikle. Muhtemelen hassassındır oda bastırınca hamlatmıştır.Kızlar ya gecen gün detaylı ultrasonum vardı çok şükür kızım iyi her şey yolunda ama doktor bakarken karnıma çok bastırmak zorunda kaldı 2 gün oldu, şuan hala karnımın etleri ağrıyor, bebeğe bi zararı olmuş mudur diye düşünüyorum, olsa o kadar bastırmazdı herhalde
E bebekte bakmıştık daha o zaman yeni yeni öğrenmiştim. Baya sallanıyordu hatta bunu iyi kuramadınız mı dedim oda yok böyle oluyor dedi. Ama ben salladım yani çünkü bizim kediler azıcık tosuncukbir zıplasalar o etkide olucak diye. O yüzden güvenlik sorunu yaşamamak adına parklardan ziyade ahşaplara bakıyoruz kuşum. Yoksa ben next to me yi çok beğeniyorum odama da yakışır ama işte cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?