2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Amin canım. Oo maşallah çok anlamlı bir isim olmuş
Teşekkürler canım eşim Çerkes olunca Çerkes isimlerine bakıyorduk, amcası buldu ismini çok beğendik biz de kararımızı verdik Ama sanırım grupta bazı arkadaşların da düşündüğü gibi hayatı boyunca Canberk olmadığını anlatacak oğlum

Bende çerkes isimlerine bakıcam şimdi güzel isimler var gibi hissettim. Bizim ilk isminiz Bulut, ikincisini arıyoruz belki güzel içimize sinen ordan çıkar

Hsjsjsk muhtemelen öyle olacak

Iyi haberler almana sevindim canim. Gözünaydın maşallah
Teşekkür ederim canım sen nasılsın buraya girmeyince insan her gün eksik hissediyor
Yaa başlarda nazlandı ama alabildik bir kaç poz festim sen nasılsın kaç günden beri giremedim bidaha ban gelecek diyodun olmadı di mi

Oy teyze balı ya, ağustos bebeleri genelde nazlı ve ne istediğini bilen bebeler farkında mısınız

Bebeğim iyiyim çok şükür. Tansiyonum kontrol altında, ilaca devam. Bu hafta raporluydum uzak kalmak o kadar iyi geldi ki sakinledim resmen oda tansiyonumu normalleştirdi

Hdjdhhsh yok ban gelmedi artık disipline oldum yağmurcuğum ya. Geçen banımda çok kötü bir zamana denk geldi birisiyle önemli birşeyler konuşuyoduk ben ban yiyince ona haber veremedim fln. Tutucam kendimi artık. Banane kim napıyosa yapsın (dayanamadı) dedikoduları yaptım ama mizahta olduğu için herhalde bişey olmadı anlamadım zaten kk kurallarını ben pek çözemedim

Bebeğim bi damla vardı ya kabızlık için onu bir paylaşır mısın? Birisi sordu onu sen yokken de ben alıntılamamışım sayfalar arasında kayboldu, okuyunca görür belki ona da iyi gelir

60-120 cm iki yasa kadar iş görür canım

Hsjhsjs maşallah kız hisler kuvvetli demek ki inşallah kuzum. Zaten diyetteyim ben dikkatli besleniyorum çok. Kilo almamam lazım öncesinde aldığım için
Belki o kurtarır beni bakalım
Festi beybi ben hep dediğim gibi tombiş olduğum için bgn detaylıda hiç net foto alamadık ya

Festi beybi ben hep dediğim gibi tombiş olduğum için bgn detaylıda hiç net foto alamadık ya
Olsun bebeğim nolcak bende kiloluyum oğluş yüzünü dönse bile muhtemelen yağlardan görülmicek net olarak üzülme sende sağlığı sıhhati yerinde olsun da nasılsa görücez bebişlerimizi

Ay çok şükür beybi. Bebeğinin hamileliği öğrendikten sonra disipline olmuş bir kadın olarak dayanacaksın dayanmak zorundasın festim aksjjs
Maflor diye probiyotik damla kuzum Allahın bir lütufu o ya

Park yatakların anne yanı özellikli olanları var canım. İlk 6 ay kenarını indirip kullanabilirsşn sonra da yükseltip normal olarak kullanabiliyorsun 3 yaşa kadar da kullanılıyor. Senin verdiğin boyutlara sahip ama onlar da senin beğendiğin de küçük değil yani

Ay çok şükür beybi. Bebeğinin hamileliği öğrendikten sonra disipline olmuş bir kadın olarak dayanacaksın dayanmak zorundasın festim aksjjs
Maflor diye probiyotik damla kuzum Allahın bir lütufu o ya
İzin vermiyorlar işte kuşum, disipline bir kadın olmuştum ama bozdular neyse zararın neresinden dönsem kardır

Hdjhsjs daha almadım ya her konuştuğumuzda alasım geliyor sonra neyse diyorum

Kızlar ya gecen gün detaylı ultrasonum vardı çok şükür kızım iyi her şey yolunda ama doktor bakarken karnıma çok bastırmak zorunda kaldı 2 gün oldu, şuan hala karnımın etleri ağrıyor, bebeğe bi zararı olmuş mudur diye düşünüyorum, olsa o kadar bastırmazdı herhalde

E bebekte bakmıştık daha o zaman yeni yeni öğrenmiştim. Baya sallanıyordu hatta bunu iyi kuramadınız mı dedim oda yok böyle oluyor dedi. Ama ben salladım yani çünkü bizim kediler azıcık tosuncuk bir zıplasalar o etkide olucak diye. O yüzden güvenlik sorunu yaşamamak adına parklardan ziyade ahşaplara bakıyoruz kuşum. Yoksa ben next to me yi çok beğeniyorum odama da yakışır ama işte cesaret edemiyorum

Canımcığım ben birşey olduğunu düşünmüyorum. Allahım korusun ama olsa hissederdin kesinlikle. Muhtemelen hassassındır oda bastırınca hamlatmıştır.

Güzel haberlerine sevin kız negatife boğma kendini

Diğer beşiklerden pişman olann çok kişi okudum iyi araştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…