- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #24.981
Canim masallah bebegineKızlar selamm kaç gündür giremiyorum günler yoğun geçiyor umarım artık sakinlerim. 50 sayfa civarı konuşma olmuş okuyamadım nasılsınız nasıl gidiyor?
Bugün benim detaylı ultrasonum vardı sata göre 22+0ız ama doktorda ki gibi detaylıda da 1 hafta büyük 23+0 çıktı maşallahçok nazlandı başta ama sonradan yüzünü az da olsa gördük kızımın. Sadece arsa diye bir şey çıktı fetal dna yaptırmasaydın anomali için değerlendirelim derdim dedi iyi ki fetal dna yı yaptırmışım kafam çok rahat o yüzden. Doğunca çocuk doktoruna söylemek lazımmış hırıltı olabilir diye başka bir şey çıkmadı şükürler olsun. Kimi insanda oluyormuş 50,60 yaşında öğrenen bile varmış bir etkisi yokmuş hayatına çok şükür
Yaaa bu mesajın beni daha da rahatlattı yaşayan birinden duymakCanim masallah bebeginebenim yegenimde de cikmisti arsa, hayatini hic ama hic etkileyen bir sey degilmis. Hatta doktorlar anne babaya arsayı bosuna söyleyip endiselendiriyorlar bence. Ablamlar dogduktan sonra da hicbir sey yapmadi o konuda
Solante pregna canım. Ama çok beyaz kullanımı biraz zor ama içeriği en uygun olanı buymuş.kızlar bana hamilelere ugun güneş kremi önerir misiniz?
Iyiyim bende canim aynen sorma bende biraz bakmasam girmek istiyorum hemen:)Teşekkür ederim canım sen nasılsın buraya girmeyince insan her gün eksik hissediyor
canımsın çok ince düşüncelisin evet çocuk aklıma gelmemişti bence bayram öncesi bir çocuğu sevindirmek çok güzel olurAyy gözümüz aydınçok şükür bin şükür. Canım birşeyler düşünmüşsünüzdür ama bu mutlu haberin şerefine bir çocuğu mu sevindirsen acaba
Güle güle kullansın minişşİyi akşamlar kızlar napıyosunuz
Bugün giremedim iftara misafirim vardı
Gelirken bunları getirmişler o kadar mutlu oldum ki bir sürü şey almışlar kızımın ilk hediyelerigözyaşım pıt
Müslin örtüsüne kadar almışlar
Canım arkadaşım yaAllah herkese böyle arkadaşlar nasip etsin
Evet evet niye anlamayayim. Zira bende genelde haraketli kelimesini kullanirim. Ama bazen agizdan da ole cikmiyor degil oglummmmm yaramazlik yapma artik gibisine benimde ole olmusHdjdhhshjj hiç şaşırmadım rosemoon, zira bende oğluşun hareketli, yerinde durmayan bir çocuk olacağını düşünüyorum
Yaramaz demek istemedim anlamı çok kötü oğluşuma öyle seslenemedimanalık hassasiyeti rose beni de anla
Jsjsshj bir doğsun da bal oğluşum, neler çıkar ağızdan hepsi çok normalEvet evet niye anlamayayim. Zira bende genelde haraketli kelimesini kullanirim. Ama bazen agizdan da ole cikmiyor degil oglummmmm yaramazlik yapma artik gibisine benimde ole olmus
Canım sen vitaminsiz kalma da, doğum sonrası emzireceksin bir deHala 49 kiloyum kızlar almamışım kilo ama sorsaniz ben kendimi tasiyamiyorum baksan az cok gobekte var çıkkin hayret ediyorum yhabebegin gramı bile etkilememis beni galiba yha
Yok canım benimm hicbir belirti olmadi, hatta hep cok rahat nefes alan bir cocuktu. Yegenim 5 buçuk yaşında. Acikcasi o zaman doktor down sendromu belirtisi olduğunu bile soylememisti bize. Senden duydum simdi ilk defaYaaa bu mesajın beni daha da rahatlattı yaşayan birinden duymakgerçekten çok endişelendim duyunca canım peki nefesinde bir hırıltı falan oldu mu doğunca pekii
Yaa ben de öyleyim canımHala 49 kiloyum kızlar almamışım kilo ama sorsaniz ben kendimi tasiyamiyorum baksan az cok gobekte var çıkkin hayret ediyorum yhabebegin gramı bile etkilememis beni galiba yha
Evet ben de öyle diyorum çok şükür sağlıklı minişim. Bunları yazarken çok korkuyorum bi yandan acaba bi sağlık haberi bekleyen anneler okur da üzülür mü diyeOlsun bebeğim nolcak bende kiloluyum oğluş yüzünü dönse bile muhtemelen yağlardan görülmicek net olaraküzülme sende sağlığı sıhhati yerinde olsun da nasılsa görücez bebişlerimizi
O ağırlık hissi bende de var sanki bebek yarım kilo değilde 5-10 kg gibiYaa ben de öyleyim canım2 kilo aldım ama o kadar şişkin hissediyorum ki kendimi azıcık yürüyeyim yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum. Vücudum bana ağır geliyor. Sanki yirmi kilo fazlam varmis gibi bi agirlik var sanki üzerimde. Herkes böyle mi yoksa bende bir problem mi var diye düşünmeye başladım
Yani sadece down mı başka anomali mi bilmiyorum canım tek dediğim şey iyi ki gen testini yaptırmışım kafaya takar gen testini şimdi verip 1 haftayı kendime zehir ederdim. Öyle düşünüyom canım gerçekten çok şükür bugünleri çok bekledimYok canım benimm hicbir belirti olmadi, hatta hep cok rahat nefes alan bir cocuktu. Yegenim 5 buçuk yaşında. Acikcasi o zaman doktor down sendromu belirtisi olduğunu bile soylememisti bize. Senden duydum simdi ilk defaen ufak bir aksiliği hep down a bagliyorlar artik nedense cok şükür detayliniz sorunsuz gecmis gözüyle bak bence
küçük bir pürüz görüldüğünde genetik bozukluğa yöneliyorlar hemen bu da ister istemez hem anneyi hem bebeği strese sokuyorYani sadece down mı başka anomali mi bilmiyorum canım tek dediğim şey iyi ki gen testini yaptırmışım kafaya takar gen testini şimdi verip 1 haftayı kendime zehir ederdim. Öyle düşünüyom canım gerçekten çok şükür bugünleri çok bekledim
Ben de aynı durumdayım şu anMerhaba herkesebugün hiç giremedim ya akşama misafirim vardı.sabahtan yemekti temizlikti derken mahvoldum ayaklarım kocaman şişti.Artık benden geçmiş bi daha yemekli misafir noooooo thankkkkssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?