2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canim masallah bebegine benim yegenimde de cikmisti arsa, hayatini hic ama hic etkileyen bir sey degilmis. Hatta doktorlar anne babaya arsayı bosuna söyleyip endiselendiriyorlar bence. Ablamlar dogduktan sonra da hicbir sey yapmadi o konuda

Canim masallah bebegine benim yegenimde de cikmisti arsa, hayatini hic ama hic etkileyen bir sey degilmis. Hatta doktorlar anne babaya arsayı bosuna söyleyip endiselendiriyorlar bence. Ablamlar dogduktan sonra da hicbir sey yapmadi o konuda
Yaaa bu mesajın beni daha da rahatlattı yaşayan birinden duymak gerçekten çok endişelendim duyunca canım peki nefesinde bir hırıltı falan oldu mu doğunca pekii

Ayy gözümüz aydın çok şükür bin şükür. Canım birşeyler düşünmüşsünüzdür ama bu mutlu haberin şerefine bir çocuğu mu sevindirsen acaba
canımsın çok ince düşüncelisin evet çocuk aklıma gelmemişti bence bayram öncesi bir çocuğu sevindirmek çok güzel olur

İyi akşamlar kızlar napıyosunuz
Bugün giremedim iftara misafirim vardı
Gelirken bunları getirmişler o kadar mutlu oldum ki bir sürü şey almışlar kızımın ilk hediyeleri gözyaşım pıt
Müslin örtüsüne kadar almışlar
Canım arkadaşım ya Allah herkese böyle arkadaşlar nasip etsin

Eklentiler

• 2BC742A1-2FC9-4D44-8C5E-245BA9B9661C.webp
    54,6 KB · Görüntüleme: 127
  • EA440DB4-5B58-4151-BF75-A83F62F4E843.webp
    98,4 KB · Görüntüleme: 125
Güle güle kullansın minişş çokta güzel şeyler almış ne kadar düşünceli ya

Evet evet niye anlamayayim. Zira bende genelde haraketli kelimesini kullanirim. Ama bazen agizdan da ole cikmiyor degil oglummmmm yaramazlik yapma artik gibisine benimde ole olmus

Hala 49 kiloyum kızlar almamışım kilo ama sorsaniz ben kendimi tasiyamiyorum baksan az cok gobekte var çıkkin hayret ediyorum yha bebegin gramı bile etkilememis beni galiba yha
Canım sen vitaminsiz kalma da, doğum sonrası emzireceksin bir de

Yaaa bu mesajın beni daha da rahatlattı yaşayan birinden duymak gerçekten çok endişelendim duyunca canım peki nefesinde bir hırıltı falan oldu mu doğunca pekii
Yok canım benimm hicbir belirti olmadi, hatta hep cok rahat nefes alan bir cocuktu. Yegenim 5 buçuk yaşında. Acikcasi o zaman doktor down sendromu belirtisi olduğunu bile soylememisti bize. Senden duydum simdi ilk defa en ufak bir aksiliği hep down a bagliyorlar artik nedense cok şükür detayliniz sorunsuz gecmis gözüyle bak bence

Hala 49 kiloyum kızlar almamışım kilo ama sorsaniz ben kendimi tasiyamiyorum baksan az cok gobekte var çıkkin hayret ediyorum yha bebegin gramı bile etkilememis beni galiba yha
Yaa ben de öyleyim canım 2 kilo aldım ama o kadar şişkin hissediyorum ki kendimi azıcık yürüyeyim yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum. Vücudum bana ağır geliyor. Sanki yirmi kilo fazlam varmis gibi bi agirlik var sanki üzerimde. Herkes böyle mi yoksa bende bir problem mi var diye düşünmeye başladım

Olsun bebeğim nolcak bende kiloluyum oğluş yüzünü dönse bile muhtemelen yağlardan görülmicek net olarak üzülme sende sağlığı sıhhati yerinde olsun da nasılsa görücez bebişlerimizi
Evet ben de öyle diyorum çok şükür sağlıklı minişim. Bunları yazarken çok korkuyorum bi yandan acaba bi sağlık haberi bekleyen anneler okur da üzülür mü diye her şükrettiğimde bi de dua ediyorum herkes hep beklediği bebek haberini hem de sağlık haberini alsın diye

O ağırlık hissi bende de var sanki bebek yarım kilo değilde 5-10 kg gibi bir de Organlr yer değiştiriyor ta acaba ne nerde diye merak ediyorum

Yani sadece down mı başka anomali mi bilmiyorum canım tek dediğim şey iyi ki gen testini yaptırmışım kafaya takar gen testini şimdi verip 1 haftayı kendime zehir ederdim. Öyle düşünüyom canım gerçekten çok şükür bugünleri çok bekledim

küçük bir pürüz görüldüğünde genetik bozukluğa yöneliyorlar hemen bu da ister istemez hem anneyi hem bebeği strese sokuyor

Merhaba herkese bugün hiç giremedim ya akşama misafirim vardı.sabahtan yemekti temizlikti derken mahvoldum ayaklarım kocaman şişti.Artık benden geçmiş bi daha yemekli misafir noooooo thankkkkssss
Ben de aynı durumdayım şu an
Eski ben olsam her gün misafir ağırlardım ama hamilelikte ı ıhhhh nanay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…