- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.001
Sağol teyzesiiiGüle güle kullansın minişşçokta güzel şeyler almış ne kadar düşünceli ya
Evet yahu kuzenime de böbrek büyümesi sınırda demişler bebek gayet normal doğmuş durduk yere stres oluyo hem anne hem bebek. Yazık yani ama onlarda bence kendilerini garantiye alabilmek için söylüyolar 2 tarafa da hak veriyorum ama hamişlere daha çokküçük bir pürüz görüldüğünde genetik bozukluğa yöneliyorlar hemen bu da ister istemez hem anneyi hem bebeği strese sokuyor
Nasil bi yer degistirmeyse midem bogazimda gibi resmen cok yiyinceO ağırlık hissi bende de var sanki bebek yarım kilo değilde 5-10 kg gibibir de Organlr yer değiştiriyor ta acaba ne nerde diye merak ediyorum
Tamamdır canım onu sipariş ettimSolante pregna canım. Ama çok beyaz kullanımı biraz zor ama içeriği en uygun olanı buymuş.
Yok vitaminlerim var benim bünyem böyle hic alamam normaldede 8 aylik gebelikte kontrole gitmistim düşün Dr doğurdum sandı beni kontrole geldim sanıyor yok dedjm daha dogurmadim masllahin var demişti hatta alamıyorum ben hiç yha oldum olası derdim o benim almayı cok istiyorumCanım sen vitaminsiz kalma da, doğum sonrası emzireceksin bir de
Aynen topacik göbek var ama sanirsinki koca karpuzu vermisler bana onunla ne yuruyebiliyorum yurusem soluk soluğa kalıyorumYaa ben de öyleyim canım2 kilo aldım ama o kadar şişkin hissediyorum ki kendimi azıcık yürüyeyim yoruluyorum, nefes nefese kalıyorum. Vücudum bana ağır geliyor. Sanki yirmi kilo fazlam varmis gibi bi agirlik var sanki üzerimde. Herkes böyle mi yoksa bende bir problem mi var diye düşünmeye başladım
Canım ben bu konuyu baya araştırdım instada içerikleri_ne diye bir hesap var içeriğindeki kimyasallara göre ürünlere 100 üzerinden puan veriyorlar. Ben de eskiden solante kullanıyodum ama 0 almış 100 üzerinden çok şaşırdım, şimdi beeo markanın kremini aldım İstanbul Teknik Üniversitesinin markası, bir kere de kullandım kullanımı rahat inş etkilidir çünkü 100/100 almış. Prema Sundarinin hesabından da ürünlerin içerik bilgilerine ulaşabilirsin. Bu zamanda içeriği temiz ürün bulmak zor ne yazıkki, inşallah faydalı olurkızlar bana hamilelere ugun güneş kremi önerir misiniz?
Canımcığım günaydın, bilgilendirme için teşekkür ederim. Prema dundarini ve anneşiği hesabına girdim orda almayacağım güneş koruyucuları postu vardı. Birtek onu bulabildim ama orda da pregna yok. Rica etsem bir yollayabilir misinCanım ben bu konuyu baya araştırdım instada içerikleri_ne diye bir hesap var içeriğindeki kimyasallara göre ürünlere 100 üzerinden puan veriyorlar. Ben de eskiden solante kullanıyodum ama 0 almış 100 üzerinden çok şaşırdım, şimdi beeo markanın kremini aldım İstanbul Teknik Üniversitesinin markası, bir kere de kullandım kullanımı rahat inş etkilidir çünkü 100/100 almış. Prema Sundarinin hesabından da ürünlerin içerik bilgilerine ulaşabilirsin. Bu zamanda içeriği temiz ürün bulmak zor ne yazıkki, inşallah faydalı olur
aaa öyle mi bakayım ona biCanım ben bu konuyu baya araştırdım instada içerikleri_ne diye bir hesap var içeriğindeki kimyasallara göre ürünlere 100 üzerinden puan veriyorlar. Ben de eskiden solante kullanıyodum ama 0 almış 100 üzerinden çok şaşırdım, şimdi beeo markanın kremini aldım İstanbul Teknik Üniversitesinin markası, bir kere de kullandım kullanımı rahat inş etkilidir çünkü 100/100 almış. Prema Sundarinin hesabından da ürünlerin içerik bilgilerine ulaşabilirsin. Bu zamanda içeriği temiz ürün bulmak zor ne yazıkki, inşallah faydalı olur
Canımcığım günaydın, bilgilendirme için teşekkür ederim. Prema dundarini ve anneşiği hesabına girdim orda almayacağım güneş koruyucuları postu vardı. Birtek onu bulabildim ama orda da pregna yok. Rica etsem bir yollayabilir misin
Kuzum ben bakana kadar sağolsunCanımcığım günaydın, bilgilendirme için teşekkür ederim. Prema dundarini ve anneşiği hesabına girdim orda almayacağım güneş koruyucuları postu vardı. Birtek onu bulabildim ama orda da pregna yok. Rica etsem bir yollayabilir misin
Solante pigmenta kullaniyordum, pregna olanini aldim. Formulu degismis sanirim, onceki daha zor surulurdu, bu biraz daha kolay dagiliyor ama gunes kremi iste, beyaz beyaz kaldigi yerler oluyor. Ugrasiyorsun birazkızlar bana hamilelere ugun güneş kremi önerir misiniz?
Ben sling ya da kanguruyla bebek tasiyabilecek guce sahip degilim. Kas gucum kemik kutlem tasimaz. Ilk bebegimde hic kullanamamistim. 3600dogmustu. Simdi yine kullanabilecegimi sanmiyorum ama esim istiyor. Kizini kucagindan ayirmayacak belliKızlar kanguru alan var mı? Ben sling almıştım ama bi tane de kanguru almak istiyorum şimdi. Lütfen ergobaby demeyin
Çok mu zayıfsın canım? Benim annem de zorlanmış kanguruyla çok ufak tefek bir kadın, babam taşımış beni hepBen sling ya da kanguruyla bebek tasiyabilecek guce sahip degilim. Kas gucum kemik kutlem tasimaz. Ilk bebegimde hic kullanamamistim. 3600dogmustu. Simdi yine kullanabilecegimi sanmiyorum ama esim istiyor. Kizini kucagindan ayirmayacak belliTavsiyeler gelirse super olur.
8-9 ay sonra nerede yatacakmis bebek cnm, bazaya mi gececek direkt, imkansiz. Ben parkyatak denilen kumas yataklari hic sevmiyorum, beni boguyor. Ama seveni cok. Bebek olsam icinde yatmak istemezdimKızlar bir sorum olacaktecrübeli, tecrübesiz hiç farketmez hepinizin fikri çok kıymetli
İkea beşik ve yataş yatak alacağız. Ölçüsü 60*120. Ben 1.5 - 2 yıl arasında iş görür diye düşünüyorum. Ama bazıları bebek beşik kullanmaz boşuna masraf yapma diyor. 8-9 ay kullanabileceği anne yanı yataklardan al diyor. Onu alamam çünkü iki kedimiz var tehlikeli olur. Gidip baktık sallanır kaldırmaz. Ablasıyla abisi Bulutu yalnız bırakmaz çünkü.
Siz ne dersiniz 60*120 küçük mü olur? İş görmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?