2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
küçük bir pürüz görüldüğünde genetik bozukluğa yöneliyorlar hemen bu da ister istemez hem anneyi hem bebeği strese sokuyor
Evet yahu kuzenime de böbrek büyümesi sınırda demişler bebek gayet normal doğmuş durduk yere stres oluyo hem anne hem bebek. Yazık yani ama onlarda bence kendilerini garantiye alabilmek için söylüyolar 2 tarafa da hak veriyorum ama hamişlere daha çok

Canım sen vitaminsiz kalma da, doğum sonrası emzireceksin bir de
Yok vitaminlerim var benim bünyem böyle hic alamam normaldede 8 aylik gebelikte kontrole gitmistim düşün Dr doğurdum sandı beni kontrole geldim sanıyor yok dedjm daha dogurmadim masllahin var demişti hatta alamıyorum ben hiç yha oldum olası derdim o benim almayı cok istiyorum

Aynen topacik göbek var ama sanirsinki koca karpuzu vermisler bana onunla ne yuruyebiliyorum yurusem soluk soluğa kalıyorum

kızlar bana hamilelere ugun güneş kremi önerir misiniz?
Canım ben bu konuyu baya araştırdım instada içerikleri_ne diye bir hesap var içeriğindeki kimyasallara göre ürünlere 100 üzerinden puan veriyorlar. Ben de eskiden solante kullanıyodum ama 0 almış 100 üzerinden çok şaşırdım, şimdi beeo markanın kremini aldım İstanbul Teknik Üniversitesinin markası, bir kere de kullandım kullanımı rahat inş etkilidir çünkü 100/100 almış. Prema Sundarinin hesabından da ürünlerin içerik bilgilerine ulaşabilirsin. Bu zamanda içeriği temiz ürün bulmak zor ne yazıkki, inşallah faydalı olur

Canımcığım günaydın, bilgilendirme için teşekkür ederim. Prema dundarini ve anneşiği hesabına girdim orda almayacağım güneş koruyucuları postu vardı. Birtek onu bulabildim ama orda da pregna yok. Rica etsem bir yollayabilir misin

S Sefika053 canımcığım bizde şok içerisinde kaldık. Kim kim onu da bilmiyoruz ama kalabalıklar belli

Sorun olmaz ailemiz sonuçta mutluyum geldikleri için bide misafir ağırlama gibi geçmez kimsenin benden o beklentisi yok. Annem kendisi zaten halleder, teyzelerim de yardım eder. Ben baş köşe misafiri konumunda takılırım

Tek sorun bizim kedi evlatlar. Birisi odaya kilitleyelim der veya aşırı bunaltırsa kocam panter gibi atılır. Geceden beri beni tembihliyor. bakalım allah sonumuzu hayır etsin

aaa öyle mi bakayım ona bi

Kuzum ben bakana kadar sağolsun burcumsu12 yollamış 0 değilmiş 10 muş puan ama 100 üzerinden tabi yine baya düşük

Kızlar kanguru alan var mı? Ben sling almıştım ama bi tane de kanguru almak istiyorum şimdi. Lütfen ergobaby demeyin

Kızlar kanguru alan var mı? Ben sling almıştım ama bi tane de kanguru almak istiyorum şimdi. Lütfen ergobaby demeyin
Ben sling ya da kanguruyla bebek tasiyabilecek guce sahip degilim. Kas gucum kemik kutlem tasimaz. Ilk bebegimde hic kullanamamistim. 3600dogmustu. Simdi yine kullanabilecegimi sanmiyorum ama esim istiyor. Kizini kucagindan ayirmayacak belli Tavsiyeler gelirse super olur.

Çok mu zayıfsın canım? Benim annem de zorlanmış kanguruyla çok ufak tefek bir kadın, babam taşımış beni hep sling in linkini bırakıyorum. Kumaşı bana kalın geldi ama bilmiyorum bebek içinde bunalır mı, nefes alan kumaş demiş. Ben daha ince bekliyordum. Beceremezsem diye bir de kanguru bakıyorum

ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Indigo Mavi (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

8-9 ay sonra nerede yatacakmis bebek cnm, bazaya mi gececek direkt, imkansiz. Ben parkyatak denilen kumas yataklari hic sevmiyorum, beni boguyor. Ama seveni cok. Bebek olsam icinde yatmak istemezdim Ben de ahsap alacagim. Ilk cocugumda da ahsap almistim, hijyen, saglamlik, rahatlik, kullanislilik acisindan ahsap besik diyorum. Icerisine de normal bizim kullandigimiz yataklardan koyuyorsun. Visco olayini da sevmiyorum ben. Sungerde yatmak iskelet sistemi icin iyi degil bence, daha sert yatak severim. Icine gomulmeyeceksin. Ama herkesin tecrubesi farklidir, saygi duyarim. Eger ahsap alacaksan 2 boy oluyor zaten buyuk olani (60*120 sanirim emin degilim) tavsiye ederim. Oradan bazaya gecis. Bir de ikeanin besiklerinde asansor olmuyor, ki bence buyuk bir eksiklik. Bebegi yatirip kaldirirken asansor kesinlikle cok faydali, o nedenle baska markalara bakmani oneririm nacizane. Asansor dedigim, ön bar asagi inebiliyor, yatirinca yukari kaldirip kilitliyorsun. Adi baska bisey olabilir karismasin Ben egilir kalkarim, sportif fit guclu bir insanim dersen o ayri. Benim icin asansor hayat kurtarici kesinlikle.

Günaydın kızlarrr neler neler konuşulmuş vallahi okuyamadımm dün kayınvalidemlerin o tarafta iftar vardı kalabalıktı baya fırsat bulamadım. Sizle şok olduğum birşeyi paylaşmak istiyorum hazırlanmaya enerjim yoktu fön çektiriyim dedim. Kayınvalidemin o tarafta rastgele bir yer buldum. Yazlık bir ilçe gerçekten minicik ve pis bir kuaför föne 150 tl aldılar hayatımın şokunu yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…