2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar selam
14. Haftadayım Doktorum regenesis diye bir multivitamin verdi ama detayları sormadım eve gelince farkettim içinde zaten kullandığım demir ve folik asit var
Şimdi ben onları bırakıp sadece bu multivitamini mi içeceğim artık?

Misafir bende severim kimse gelmesin etmesin demem ama şanslısın annenvar teyzelerin derken her isin ucundan tutan olacak desene ağız tadıyla güzel zaman geçirin canim bayram öncesi moral olur sanada bayrama yine gezmeler devam de

Ben uzun süredir gitmiyorum bile kuaföre fön kesim boya kaç para oldu bilmiyorum. Doğuödan sonra bi gidip maaşı bırakcam heralde fiyatlar böyleyse

Folik asiti zaten 12. Haftamda bıraktırmıştı doktorum. Demir ilacına ise devam ediyorum multivitaminle beraber

Teşekkür ederim elhamdülillah ben de iyiyim :) arada bir girip okuyabildim çok aktif değilim Ramazanı şeriften dolayı,
Detaylı ultrason randevum var inşallah salı gününe onu bekliyorum heyecanla, burada ki birçok arkadaş yaptridi kendimi geç kalmış hissediyorum :))

Ayy cok tatliymis. Ben minyon bi insanim ama asil sorun zayif ve hasta bir cocukluk gecirdim. O zamanlar kis sartlari da cetindi, simdiki gibi degildi. Beslenmeyle de aram hic iyi olmadi, yemezdim bisey. O yuzden hep korundum kollandim. Fiziki guc kullanacagim hicbir sey yapmadim, yaptirilmadim. Zihinsel gucle hayatima devam ettim hep Herhalde bu yuzden guclu kuvvetli bir insan olmadim hic. 1 saat spor yapsam 3 saat uyurum. Spor yapinca kilo alirim bu yuzden yapmam. Pek hassasimdir hemen boynum tutulur, orama burama bisey olur Covid gecirdigimde kas ve kemik agrisindan perisan oldum, iskence gibiydi. Bu gebeligimde de kalca kemigim berbat durumda. Kalsiyuma basladim, bir nebze de olsun fayda gordum sanki. Komsum slingden cok memnun oldugunu anlatti. Ama sling nedeniyle belinde sorun olustugunu ara ara tutulma agri yasadigini soyledi. Cocugu 4-5 yasinda suan.

Olmamıştır kuzum bende de çok bastırdı hem zararı olsaydı doktorun dikkat edersin içini ferah tut

Dert etmeyin benimde detaylım oldu doktor özellikle ağrı kesici yazdı bi kaç gün ağrın olabilir çünkü oradaki kasları zorladık dedi. Sen dinlenmene bak eğer doktorunun tavsiyesi olan ağrı kesicin varsa ondan alabilirsin

Evet kuşum ben normalde misafir sevmem ama böyle olunca keyifli oluyor birde özlemiştim iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…