- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.021
Misafir bende severim kimse gelmesin etmesin demem ama şanslısın annenvar teyzelerin derken her isin ucundan tutan olacak desene ağız tadıyla güzel zaman geçirin canim bayram öncesi moral olur sanada bayrama yine gezmeler devam deS Sefika053 canımcığım bizde şok içerisinde kaldık. Kim kim onu da bilmiyoruz ama kalabalıklar belli
Sorun olmaz ailemiz sonuçta mutluyum geldikleri için bide misafir ağırlama gibi geçmez kimsenin benden o beklentisi yok. Annem kendisi zaten halleder, teyzelerim de yardım eder. Ben baş köşe misafiri konumunda takılırım
Tek sorun bizim kedi evlatlar. Birisi odaya kilitleyelim der veya aşırı bunaltırsa kocam panter gibi atılır. Geceden beri beni tembihliyor. bakalım allah sonumuzu hayır etsin
Ben uzun süredir gitmiyorum bile kuaföre fön kesim boya kaç para oldu bilmiyorum. Doğuödan sonra bi gidip maaşı bırakcam heralde fiyatlar böyleyseGünaydın kızlarrr neler neler konuşulmuş vallahi okuyamadımm dün kayınvalidemlerin o tarafta iftar vardı kalabalıktı baya fırsat bulamadım. Sizle şok olduğum birşeyi paylaşmak istiyorum hazırlanmaya enerjim yoktu fön çektiriyim dedim. Kayınvalidemin o tarafta rastgele bir yer buldum. Yazlık bir ilçe gerçekten minicik ve pis bir kuaför föne 150 tl aldılar hayatımın şokunu yaşadım
Folik asiti zaten 12. Haftamda bıraktırmıştı doktorum. Demir ilacına ise devam ediyorum multivitaminle beraberKızlar selam
14. Haftadayım Doktorum regenesis diye bir multivitamin verdi ama detayları sormadım eve gelince farkettim içinde zaten kullandığım demir ve folik asit var
Şimdi ben onları bırakıp sadece bu multivitamini mi içeceğim artık?
Teşekkür ederim elhamdülillah ben de iyiyim :) arada bir girip okuyabildim çok aktif değilim Ramazanı şeriften dolayı,@Mryshn @myworld29 @brulit @Sinem56 @Chheesecake @hikoss @cheryblossommm @dahlia53 @Denizimin annesi @xname @gullcun @fsnckr @ElifEser @canimms @Kubra YENEN U Umayumayy @gulumse02 @rose7134 @esra51 @demo1907 @luluuuGulvere @BenCigdem @sanmarino @mismis16 @melegim40 @Sonyaz @deliminebu @Azra kayra @merhabakelebek @Busem06y @simurgggg @Mrsay @dimple91 @Niloyaaaa @sezerr @yadisim @gozde_87 @Mervenur277 kıızzzlaaaaarrrr orda mısınııııızzzz?? Ses verin yahu adınız var sesiniz yok. Herkes iyi mi ??
Hazırla kendini arkadaşımBen uzun süredir gitmiyorum bile kuaföre fön kesim boya kaç para oldu bilmiyorum. Doğuödan sonra bi gidip maaşı bırakcam heralde fiyatlar böyleyse
Sağol arkadaşımFolik asiti zaten 12. Haftamda bıraktırmıştı doktorum. Demir ilacına ise devam ediyorum multivitaminle beraber
Bir de bunları nasıl alıyorsun gün içindeFolik asiti zaten 12. Haftamda bıraktırmıştı doktorum. Demir ilacına ise devam ediyorum multivitaminle beraber
Demir sabah akşam yemekten 1 saat önce, multivitamin tok karnınaBir de bunları nasıl alıyorsun gün içinde
Aç mı tok mu
Ayy cok tatliymis. Ben minyon bi insanim ama asil sorun zayif ve hasta bir cocukluk gecirdim. O zamanlar kis sartlari da cetindi, simdiki gibi degildi. Beslenmeyle de aram hic iyi olmadi, yemezdim bisey. O yuzden hep korundum kollandim. Fiziki guc kullanacagim hicbir sey yapmadim, yaptirilmadim. Zihinsel gucle hayatima devam ettim hepÇok mu zayıfsın canım? Benim annem de zorlanmış kanguruyla çok ufak tefek bir kadın, babam taşımış beni hepsling in linkini bırakıyorum. Kumaşı bana kalın geldi ama bilmiyorum bebek içinde bunalır mı, nefes alan kumaş demiş. Ben daha ince bekliyordum. Beceremezsem diye bir de kanguru bakıyorum
ilays beauty Premium Birinci Sınıf Pamuklu Esnek Wrap Sling Indigo Mavi (BABYWEARİNGE ÖZEL ÜRETİM KUMAŞ) Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Geçmiş olsun canım prilam doğuma kadar bizim kaderimizKızlar bu sabah Moda’da üzerine kusan birini gördüyseniz prilamı bırakan Levrek’i gördünüz demektir.
Olmamıştır kuzum bende de çok bastırdı hem zararı olsaydı doktorun dikkat edersin içini ferah tutKızlar ya gecen gün detaylı ultrasonum vardı çok şükür kızım iyi her şey yolunda ama doktor bakarken karnıma çok bastırmak zorunda kaldı 2 gün oldu, şuan hala karnımın etleri ağrıyor, bebeğe bi zararı olmuş mudur diye düşünüyorum, olsa o kadar bastırmazdı herhalde
Hala bulantıları devam edip kusan bir sen bir de ben kaldım sanırımKızlar bu sabah Moda’da üzerine kusan birini gördüyseniz prilamı bırakan Levrek’i gördünüz demektir.
Dert etmeyin benimde detaylım oldu doktor özellikle ağrı kesici yazdı bi kaç gün ağrın olabilir çünkü oradaki kasları zorladık dedi. Sen dinlenmene bak eğer doktorunun tavsiyesi olan ağrı kesicin varsa ondan alabilirsinKızlar ya gecen gün detaylı ultrasonum vardı çok şükür kızım iyi her şey yolunda ama doktor bakarken karnıma çok bastırmak zorunda kaldı 2 gün oldu, şuan hala karnımın etleri ağrıyor, bebeğe bi zararı olmuş mudur diye düşünüyorum, olsa o kadar bastırmazdı herhalde
Evet kuşum ben normalde misafir sevmemMisafir bende severim kimse gelmesin etmesin demem ama şanslısın annenvar teyzelerin derken her isin ucundan tutan olacak desene ağız tadıyla güzel zaman geçirin canim bayram öncesi moral olur sanada bayrama yine gezmeler devam de
Prilam içmeyince birde benHala bulantıları devam edip kusan bir sen bir de ben kaldım sanırım
Yaa sana kıyamamKızlar bu sabah Moda’da üzerine kusan birini gördüyseniz prilamı bırakan Levrek’i gördünüz demektir.
Canım bende boroshbaby e yükseliyorum bu araKızlar kanguru alan var mı? Ben sling almıştım ama bi tane de kanguru almak istiyorum şimdi. Lütfen ergobaby demeyin
O bana fayda etmiyor hatta daha çok bulandırıyor benim ancak serum, bazen de onzyd içiyorumPrilam içmeyince birde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?