- 22 Mayıs 2012
- 11.003
- 30.576
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.041
Zencefil çayını denedin mi canım? Bak o gerçekten iyi geliyor bastırıyorO bana fayda etmiyor hatta daha çok bulandırıyor benim ancak serum, bazen de onzyd içiyorum
Kuzum teşekkür ederim bende aynısını düşünüyorum. Hem güvenlik hem de şekil açısından. Bu baktığımız modelde 2 kademeli bebek minikken yukarıda büyüyünce aşağıda kullanılıyor. Yavrum fitte olsam imkansız her gece kalk et zor8-9 ay sonra nerede yatacakmis bebek cnm, bazaya mi gececek direkt, imkansiz. Ben parkyatak denilen kumas yataklari hic sevmiyorum, beni boguyor. Ama seveni cok. Bebek olsam icinde yatmak istemezdimBen de ahsap alacagim. Ilk cocugumda da ahsap almistim, hijyen, saglamlik, rahatlik, kullanislilik acisindan ahsap besik diyorum. Icerisine de normal bizim kullandigimiz yataklardan koyuyorsun. Visco olayini da sevmiyorum ben. Sungerde yatmak iskelet sistemi icin iyi degil bence, daha sert yatak severim. Icine gomulmeyeceksin. Ama herkesin tecrubesi farklidir, saygi duyarim. Eger ahsap alacaksan 2 boy oluyor zaten buyuk olani (60*120 sanirim emin degilim) tavsiye ederim. Oradan bazaya gecis. Bir de ikeanin besiklerinde asansor olmuyor, ki bence buyuk bir eksiklik. Bebegi yatirip kaldirirken asansor kesinlikle cok faydali, o nedenle baska markalara bakmani oneririm nacizane. Asansor dedigim, ön bar asagi inebiliyor, yatirinca yukari kaldirip kilitliyorsun. Adi baska bisey olabilir karismasin Ben egilir kalkarim, sportif fit guclu bir insanim dersen o ayri. Benim icin asansor hayat kurtarici kesinlikle.
Hafifledi baya zaten teşekkür ederimDert etmeyin benimde detaylım oldu doktor özellikle ağrı kesici yazdı bi kaç gün ağrın olabilir çünkü oradaki kasları zorladık dedi. Sen dinlenmene bak eğer doktorunun tavsiyesi olan ağrı kesicin varsa ondan alabilirsin
Canım benim ben doktora sordum daha ne kadar sürecek diye bilemeyiz benim doğumdan önceki gece prilam içip gelen hastam bile oldu dediGeçmiş olsun canım prilam doğuma kadar bizim kaderimiz
Ben istiyorummm. Doktor izin verirse ve bebegin gelisi buna musait olursa akisina birakacagim. Geliverirse olmus olcak insallahMerhaba kızlar aranızda ssvd yapmak isteyen var mı ?
Slingini mi kangurusunu mu alacaksın cnmCanım bende boroshbaby e yükseliyorum bu ara
Eşin kanguruyla taşır sen de bebek arabasıyla halledersin canım, zaten olmazsa olmaz bir şey değil benceAyy cok tatliymis. Ben minyon bi insanim ama asil sorun zayif ve hasta bir cocukluk gecirdim. O zamanlar kis sartlari da cetindi, simdiki gibi degildi. Beslenmeyle de aram hic iyi olmadi, yemezdim bisey. O yuzden hep korundum kollandim. Fiziki guc kullanacagim hicbir sey yapmadim, yaptirilmadim. Zihinsel gucle hayatima devam ettim hepHerhalde bu yuzden guclu kuvvetli bir insan olmadim hic. 1 saat spor yapsam 3 saat uyurum. Spor yapinca kilo alirim bu yuzden yapmam. Pek hassasimdir hemen boynum tutulur, orama burama bisey olur Covid gecirdigimde kas ve kemik agrisindan perisan oldum, iskence gibiydi. Bu gebeligimde de kalca kemigim berbat durumda. Kalsiyuma basladim, bir nebze de olsun fayda gordum sanki. Komsum slingden cok memnun oldugunu anlatti. Ama sling nedeniyle belinde sorun olustugunu ara ara tutulma agri yasadigini soyledi. Cocugu 4-5 yasinda suan.
Hormondandır canımCanım çok sıkkın. Her şeye herkese kızgınım, eşime özellikle. Her şey bana batıyor. İnanılmaz öfke patlamaları yaşıyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum. Bir iki haftadır böyleyim. Bugün yine bir öfke patlaması yaşadım sonra çok ağladım, berbat bir gün geçirdim, yataktan çıkmadım. Hormonlardan mı böyle davranıyorum yoksa aramızda çözülmemiş sorunlar mı var bilmiyorum, anlayamıyorum. O kadar yoruldum ki…
Belirli bir olay mı oldu canım yoksa sen mi kötü hissediyorsunCanım çok sıkkın. Her şeye herkese kızgınım, eşime özellikle. Her şey bana batıyor. İnanılmaz öfke patlamaları yaşıyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum. Bir iki haftadır böyleyim. Bugün yine bir öfke patlaması yaşadım sonra çok ağladım, berbat bir gün geçirdim, yataktan çıkmadım. Hormonlardan mı böyle davranıyorum yoksa aramızda çözülmemiş sorunlar mı var bilmiyorum, anlayamıyorum. O kadar yoruldum ki…
Ben Kraft aldım 3 yaşa kadardı sanırım emin değilim. Şimdilik baya kaliteli duruyor bakalımKızlar kanguru alan var mı? Ben sling almıştım ama bi tane de kanguru almak istiyorum şimdi. Lütfen ergobaby demeyin
Yeni bir şey olmadı aslında, eskiden yaşanmış bazı şeyler aklıma geliyor. Affettiğimi unuttuğumu sandığım şeyler beni çok öfkelendiriyor. Uzun zaman önce kapattığım konuları açıyorum ve neden yapıyorum bilmiyorum..Belirli bir olay mı oldu canım yoksa sen mi kötü hissediyorsun
Tam Aynı şey şu ara bende var. Ama ben bastırıyorum yüzüne açmıyorum konuyu ama resmen eski yaşanmışlıklar yokluyor. Daha dün gece uyurken bunu niye yaptı ben niye şöyle demedim diye kendime söylene söylene uyudum ama dışardan belli etmiyorum. Günlüğüme yazıyorum iyi geliyor. Hatta ara sıra burdaki sevgili günlük kısmına saçma sapan aklıma estiği gibi yazıyorum az önce de karaladım bişeylerYeni bir şey olmadı aslında, eskiden yaşanmış bazı şeyler aklıma geliyor. Affettiğimi unuttuğumu sandığım şeyler beni çok öfkelendiriyor. Uzun zaman önce kapattığım konuları açıyorum ve neden yapıyorum bilmiyorum..
Keşke ben de bastırabilsem biraz ama öfkemi kontrol edemiyorum. Hamilelikten önce de böyleydi. Sonrasında aşırı pişman oluyorum ama yine de her seferinde aynısını yapıyorum.Tam Aynı şey şu ara bende var. Ama ben bastırıyorum yüzüne açmıyorum konuyu ama resmen eski yaşanmışlıklar yokluyor. Daha dün gece uyurken bunu niye yaptı ben niye şöyle demedim diye kendime söylene söylene uyudum ama dışardan belli etmiyorum. Günlüğüme yazıyorum iyi geliyor. Hatta ara sıra burdaki sevgili günlük kısmına saçma sapan aklıma estiği gibi yazıyorum az önce de karaladım bişeyler
Sakin ol muhtemelen hormonlarYeni bir şey olmadı aslında, eskiden yaşanmış bazı şeyler aklıma geliyor. Affettiğimi unuttuğumu sandığım şeyler beni çok öfkelendiriyor. Uzun zaman önce kapattığım konuları açıyorum ve neden yapıyorum bilmiyorum..
Yok denemedim. Baharatlı, yağlı, salçalı şeylerde yemiyorum ama hala geçmedi 6.haftaya girerken başladı 22+5 im ama hala geçmediZencefil çayını denedin mi canım? Bak o gerçekten iyi geliyor bastırıyor
Bende de dün sağda oldu bir an korktum doğum sancısı mı acaba diye ayaklarımın altına yastık koyup uzandım şükür geçtiSol kasığımda bugün ilk defa bu kadar şiddetli ağrı oldu özellikle o tarafa yatınca
Sizlerde de oluyor mu
Ben tekli elektirikli almaya karar verdim seçenekleri de ikiye indirdim. Lansinoh ve kiwi arasında gidip geliyorum ikisinin de yorumları çok iyi. Çalışmadığım için hergün düzenli kullanmayacağım o yüzden kiwi de işimi görür gibi geliyor ama lansinoh almadım diye pişman olur muyum bilmiyorum. Çekiş gücü iyi olmalı bi taraftan da acıtmamalıKızlar göğüs pompasını elektrikli mi tercih ettiniz manuel mi? Elektrikliyse hangi markayı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?