2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum teşekkür ederim bende aynısını düşünüyorum. Hem güvenlik hem de şekil açısından. Bu baktığımız modelde 2 kademeli bebek minikken yukarıda büyüyünce aşağıda kullanılıyor. Yavrum fitte olsam imkansız her gece kalk et zor ki değilim. Uykuyu da çok severim en az hareketle halletmem lazım. Sen nasıl birşey aldın? Linki var mı?

Eşin kanguruyla taşır sen de bebek arabasıyla halledersin canım, zaten olmazsa olmaz bir şey değil bence Sling 4 aya kadar kullanılabiliyormuş sonrasında zor oluyormuş, o zaman kanguruya geçerim diye düşünüyorum. Ben evde ellerim serbest olsun, işlerimi kolayca halledeyim diye sling kullanmak istiyorum ama her bebek slingde durmuyormuş, umarım bizimki sever.

Canım çok sıkkın. Her şeye herkese kızgınım, eşime özellikle. Her şey bana batıyor. İnanılmaz öfke patlamaları yaşıyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum. Bir iki haftadır böyleyim. Bugün yine bir öfke patlaması yaşadım sonra çok ağladım, berbat bir gün geçirdim, yataktan çıkmadım. Hormonlardan mı böyle davranıyorum yoksa aramızda çözülmemiş sorunlar mı var bilmiyorum, anlayamıyorum. O kadar yoruldum ki…

Hormondandır canım çözülmemiş sorun olsa önceden de olurdu. Vücudumuz yepyeni bir dönemde ve alışmaya çalışıyor bu süreç tabiki psikolojimizi de etkiliyor. Ben de birkaç gündür ben bu adamdan boşansam acaba ne kadar çirkinleşir diye düşünüyorum ama ortada hiçbir sebep yok

Belirli bir olay mı oldu canım yoksa sen mi kötü hissediyorsun

Belirli bir olay mı oldu canım yoksa sen mi kötü hissediyorsun
Yeni bir şey olmadı aslında, eskiden yaşanmış bazı şeyler aklıma geliyor. Affettiğimi unuttuğumu sandığım şeyler beni çok öfkelendiriyor. Uzun zaman önce kapattığım konuları açıyorum ve neden yapıyorum bilmiyorum..

Tam Aynı şey şu ara bende var. Ama ben bastırıyorum yüzüne açmıyorum konuyu ama resmen eski yaşanmışlıklar yokluyor. Daha dün gece uyurken bunu niye yaptı ben niye şöyle demedim diye kendime söylene söylene uyudum ama dışardan belli etmiyorum. Günlüğüme yazıyorum iyi geliyor. Hatta ara sıra burdaki sevgili günlük kısmına saçma sapan aklıma estiği gibi yazıyorum az önce de karaladım bişeyler

Keşke ben de bastırabilsem biraz ama öfkemi kontrol edemiyorum. Hamilelikten önce de böyleydi. Sonrasında aşırı pişman oluyorum ama yine de her seferinde aynısını yapıyorum.

Sakin ol muhtemelen hormonlar
Bende de hipertiroidi çıktı çok sinirliyim her şey batıyor nefes almaları bile cocuklarımın eşimin bir anda ofkeleniyorum ama sakinlesince ya nieye böyle davrandım ki diorum sinirlendigim zamanı düşünüp ağlıyorum bu sefer

Kızlar göğüs pompasını elektrikli mi tercih ettiniz manuel mi? Elektrikliyse hangi markayı aldınız?
Ben tekli elektirikli almaya karar verdim seçenekleri de ikiye indirdim. Lansinoh ve kiwi arasında gidip geliyorum ikisinin de yorumları çok iyi. Çalışmadığım için hergün düzenli kullanmayacağım o yüzden kiwi de işimi görür gibi geliyor ama lansinoh almadım diye pişman olur muyum bilmiyorum. Çekiş gücü iyi olmalı bi taraftan da acıtmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…