- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.061
Ben Kathy's aldım memnunum içeriğine göz atabilirsinkızlar bana hamilelere ugun güneş kremi önerir misiniz?
Bugün o kadar kötü oldum ki iki günlerdeki gibiydim. Hala midem bulanıyor. Prilams devamCanım benim ben doktora sordum daha ne kadar sürecek diye bilemeyiz benim doğumdan önceki gece prilam içip gelen hastam bile oldu dedi
Kuzum yengem de kiwi var gayet güzel iş goruyorBen tekli elektirikli almaya karar verdim seçenekleri de ikiye indirdim. Lansinoh ve kiwi arasında gidip geliyorum ikisinin de yorumları çok iyi. Çalışmadığım için hergün düzenli kullanmayacağım o yüzden kiwi de işimi görür gibi geliyor ama lansinoh almadım diye pişman olur muyum bilmiyorum. Çekiş gücü iyi olmalı bi taraftan da acıtmamalı
Bende de var ilaç verdi mi Dr. 2 ay da duzenliyorSakin ol muhtemelen hormonlar
Bende de hipertiroidi çıktı çok sinirliyim her şey batıyor nefes almaları bile cocuklarımın eşimin bir anda ofkeleniyorum ama sakinlesince ya nieye böyle davrandım ki diorum sinirlendigim zamanı düşünüp ağlıyorum bu sefer
Bende yarın randevu alacağım gelecek hafta için . Kaçıncı haftadasin.Teşekkür ederim elhamdülillah ben de iyiyim :) arada bir girip okuyabildim çok aktif değilim Ramazanı şeriften dolayı,
Detaylı ultrason randevum var inşallah salı gününe onu bekliyorum heyecanla, burada ki birçok arkadaş yaptridi kendimi geç kalmış hissediyorum :))
Kiwi aldım ben de hatta a101 den almıştımBen tekli elektirikli almaya karar verdim seçenekleri de ikiye indirdim. Lansinoh ve kiwi arasında gidip geliyorum ikisinin de yorumları çok iyi. Çalışmadığım için hergün düzenli kullanmayacağım o yüzden kiwi de işimi görür gibi geliyor ama lansinoh almadım diye pişman olur muyum bilmiyorum. Çekiş gücü iyi olmalı bi taraftan da acıtmamalı
Kuzum yengem de kiwi var gayet güzel iş goruyor
Kanguru canımSlingini mi kangurusunu mu alacaksın cnm
BakayımBen Kathy's aldım memnunum içeriğine göz atabilirsin
Bir bakayım onlara bende. Muhtemelen bende tekli alacağım dediğin gibi bende evdeyim ama süt fazla olma durumu var öyle bir durum olursa süt saklama poşetiyle falan koyarım diye düşündüm birde benim ikiz inşallah gerek kalmaz da küvez girme durumları olursa o zaman lazım olacak bana daBen tekli elektirikli almaya karar verdim seçenekleri de ikiye indirdim. Lansinoh ve kiwi arasında gidip geliyorum ikisinin de yorumları çok iyi. Çalışmadığım için hergün düzenli kullanmayacağım o yüzden kiwi de işimi görür gibi geliyor ama lansinoh almadım diye pişman olur muyum bilmiyorum. Çekiş gücü iyi olmalı bi taraftan da acıtmamalı
Aileler heleki sevdiklerin gelince o gün dhaa anlamlı keyifli oluyor bende severim güzel kafan dağılıyor eskiler yeniler herşey var o sohbetteEvet kuşum ben normalde misafir sevmemama böyle olunca keyifli oluyor birde özlemiştim iyi geldi
Yolculadık arkadaşım baya yoruldum hiçbirşey yapmama rağmen ama o kada rahatlamış hissediyorum ki anlatamamAileler heleki sevdiklerin gelince o gün dhaa anlamlı keyifli oluyor bende severim güzel kafan dağılıyor eskiler yeniler herşey var o sohbette
CanaKizlar utanarak soruyorum simdiden kusuruma bakmayin ama şu hemoroid mi basur mu ne oluyor bilmiyorum ama bugun fark ettim. Dha once hic yaşamadığım icin bilmiyorum afedersiniz ama makat bolgemde sişkinlik var agrim sizim yok oyle ahım şahım bi kabızlığımda yoktu. Nasil gececek bu? Ne yapmam gerekiyor?
Maşallah kız nasıl aldın zayıf mıydın gebelikten önce
Yha o bendede oluyo bir iki saatlik çarşıya insem sanki cok is yapmış gibi heryerim ağrıyo dun babamdaydim yemek pişirdim sadece ayaklarım belim kopuyo belin hala ağrıyo gelemedi kendine sobada sicak olunca küt uyumuşum artik uyku kalitesi de etkiliyor beni belimi vücudumu heryerim ağrıyo yattikca geçmesi lazimken de ayakta falan degilde yatınca cok kipiedio sıpa durmuyor sırt ustuyken ayaklarıyla vurduğu yer artık baeiz Koçaman belli oluyor karnimda dışardan çocuklar görüyor hepYolculadık arkadaşım baya yoruldum hiçbirşey yapmama rağmen ama o kada rahatlamış hissediyorum ki anlatamam
Sen hangi şehirdeydinnOnpişman mıyım, hayır, hele ki depremde dışarda kaldıktan sonra yaşadıklarım, benim bu kilo meselesini hiiiiccc takmama sebebim oldu artık. Veririm nasılsa iyi olalım yeter
Siteye girer girmez mesajını gördüm o kadar ben ki yazdıkların.Geçen gün bende aynı şeyden dert yanmıştım.Ama bu ara hafifledi.Hormonlarımızın bize böyle oyunları olduğunu düşünüyorum.Çünkü bebekten önce böyle ruh hallerine pek bürünmezdim.Ben bi deftere beni sinirlendiren herşeyi yazmaya başladım.böylece hem beni üzen herşeyi kusuyorum hem de kalp kırmıyorum.iyi geliyor deneyebilirsinCanım çok sıkkın. Her şeye herkese kızgınım, eşime özellikle. Her şey bana batıyor. İnanılmaz öfke patlamaları yaşıyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum. Bir iki haftadır böyleyim. Bugün yine bir öfke patlaması yaşadım sonra çok ağladım, berbat bir gün geçirdim, yataktan çıkmadım. Hormonlardan mı böyle davranıyorum yoksa aramızda çözülmemiş sorunlar mı var bilmiyorum, anlayamıyorum. O kadar yoruldum ki…
Nasıl oldun canımKızlar merhaba giremiyordum ikizlere gebeyim kontrole geldim geçen rahimde kisalma varmış dogumhanede baktılar açılma baslamis dikiş atmiyorlar riskliymis halka taktılar kesin çözüm değil çok korkuyorum erken doğum doğarsa yaşamazlar diyorlar
Sen nasıl oldun canımBi sonraki gebelik için yararı olur Die kordosentz yapalım dediler. Malesef olmadı susuzluktan kordona da giremediler. Hastanedeyim 1 gece yatıs verdiler.
Oy maşallah baya büyümüş annesiYha o bendede oluyo bir iki saatlik çarşıya insem sanki cok is yapmış gibi heryerim ağrıyo dun babamdaydim yemek pişirdim sadece ayaklarım belim kopuyo belin hala ağrıyo gelemedi kendine sobada sicak olunca küt uyumuşum artik uyku kalitesi de etkiliyor beni belimi vücudumu heryerim ağrıyo yattikca geçmesi lazimken de ayakta falan degilde yatınca cok kipiedio sıpa durmuyor sırt ustuyken ayaklarıyla vurduğu yer artık baeiz Koçaman belli oluyor karnimda dışardan çocuklar görüyor hep
Kikom ben hamilelik sürecinin bir arınma süreci olduğunu da düşünüyorum. Aslında bilinçaltımıza gömüp düşünmediğimiz şeyleri gün yüzüne çıkarttığını. Ama amaç kötü değil. İyileştirmek ve dönüştürmek için. Konulara bir bak. Neyin üzerinde daha çok. Bir konuya odaklanıyor mu? Atıyorum değersizlik, atıyorum anlaşılamama vs.Canım çok sıkkın. Her şeye herkese kızgınım, eşime özellikle. Her şey bana batıyor. İnanılmaz öfke patlamaları yaşıyorum sürekli ağlama krizlerine giriyorum. Bir iki haftadır böyleyim. Bugün yine bir öfke patlaması yaşadım sonra çok ağladım, berbat bir gün geçirdim, yataktan çıkmadım. Hormonlardan mı böyle davranıyorum yoksa aramızda çözülmemiş sorunlar mı var bilmiyorum, anlayamıyorum. O kadar yoruldum ki…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?