2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım benim ben doktora sordum daha ne kadar sürecek diye bilemeyiz benim doğumdan önceki gece prilam içip gelen hastam bile oldu dedi
Bugün o kadar kötü oldum ki iki günlerdeki gibiydim. Hala midem bulanıyor. Prilams devam

Kuzum yengem de kiwi var gayet güzel iş goruyor

Bende de var ilaç verdi mi Dr. 2 ay da duzenliyor

Bende yarın randevu alacağım gelecek hafta için . Kaçıncı haftadasin.

Kiwi aldım ben de hatta a101 den almıştım
Kuzum yengem de kiwi var gayet güzel iş goruyor

Bir bakayım onlara bende. Muhtemelen bende tekli alacağım dediğin gibi bende evdeyim ama süt fazla olma durumu var öyle bir durum olursa süt saklama poşetiyle falan koyarım diye düşündüm birde benim ikiz inşallah gerek kalmaz da küvez girme durumları olursa o zaman lazım olacak bana da

Evet kuşum ben normalde misafir sevmem ama böyle olunca keyifli oluyor birde özlemiştim iyi geldi
Aileler heleki sevdiklerin gelince o gün dhaa anlamlı keyifli oluyor bende severim güzel kafan dağılıyor eskiler yeniler herşey var o sohbette

U
Cana
Maşallah kız nasıl aldın zayıf mıydın gebelikten önce

Yolculadık arkadaşım baya yoruldum hiçbirşey yapmama rağmen ama o kada rahatlamış hissediyorum ki anlatamam
Yha o bendede oluyo bir iki saatlik çarşıya insem sanki cok is yapmış gibi heryerim ağrıyo dun babamdaydim yemek pişirdim sadece ayaklarım belim kopuyo belin hala ağrıyo gelemedi kendine sobada sicak olunca küt uyumuşum artik uyku kalitesi de etkiliyor beni belimi vücudumu heryerim ağrıyo yattikca geçmesi lazimken de ayakta falan degilde yatınca cok kipiedio sıpa durmuyor sırt ustuyken ayaklarıyla vurduğu yer artık baeiz Koçaman belli oluyor karnimda dışardan çocuklar görüyor hep

Siteye girer girmez mesajını gördüm o kadar ben ki yazdıkların.Geçen gün bende aynı şeyden dert yanmıştım.Ama bu ara hafifledi.Hormonlarımızın bize böyle oyunları olduğunu düşünüyorum.Çünkü bebekten önce böyle ruh hallerine pek bürünmezdim.Ben bi deftere beni sinirlendiren herşeyi yazmaya başladım.böylece hem beni üzen herşeyi kusuyorum hem de kalp kırmıyorum.iyi geliyor deneyebilirsin umarım bir an önce daha iyi hissedersin

Nasıl oldun canım

Oy maşallah baya büyümüş annesi
Hamilelik ağıtlaştıran birşey yahu gerçekten kilodan herşeyden bağımsız. Hem hassaslaştırıyor hem ağırlaştırıyor. Ağustos nerdesin ağustos

Kikom ben hamilelik sürecinin bir arınma süreci olduğunu da düşünüyorum. Aslında bilinçaltımıza gömüp düşünmediğimiz şeyleri gün yüzüne çıkarttığını. Ama amaç kötü değil. İyileştirmek ve dönüştürmek için. Konulara bir bak. Neyin üzerinde daha çok. Bir konuya odaklanıyor mu? Atıyorum değersizlik, atıyorum anlaşılamama vs.

Kötü anlamlar yüklemene gerek yok sadece bebiş bunlar çözülsün sen bu hislerden arın, öğreneceğini öğren istiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…