- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.081
Dguncada keşke karinimda kalsa hep diyor insanOy maşallah baya büyümüş annesi
Hamilelik ağıtlaştıran birşey yahu gerçekten kilodan herşeyden bağımsız. Hem hassaslaştırıyor hem ağırlaştırıyor. Ağustos nerdesin ağustos
Bilmiyorum kuzum ama ben demem herhalde yaDguncada keşke karinimda kalsa hep diyor insanben hep dedim vallha
Ayniyim bitik yorgun... Yarin kontrole gidicem son kez bi karar icin....Sen nasıl oldun canım
Eşin ne diyor bu konuda sana zararı varmı bu durumun altı aylik gebelikte çocuğunu mecbur aldilar kuveze anneyi zehirlemeye başlamış artık.tansiyon hep yuksek çıkıyordu gorumcemde. Cocuk cok zorluklarla büyüdü şimdi iyi allaha şükür anne sağlığı deyip almayı önerdiler aldilarda sezeryanla hemenKızlar merhaba.... Sonuclar hiç degismiyor her sey yine aynı bebegimin suyu geri gelmiyor organ taraması susuzluktan yapılamıyor..... Doktorlar neyi bekliyorsun dogumun zorlasacak yasamaz bebegin diyor.....dyelim her sey yolunda gitti bu bebegn cigerleri kuculmus daha calısmaya da baslamamısken zaten islev görmesi imkansız dogsa da yasamaz kuveze giderken olür hadi diyelim orda da ölmedi entübe ve engelli olur diolar... Enfeksiyon riskim de artıyormus 11 oldu crp..... kordosentez yaptıralım diger cocuklarımız icin dedik basarılı olmadı kordon kacti.... En son care fetal doku kaldı araştırmalarda kullanılması icn.... Napcam bilmiyorum...
Yıpratma canım kendini sakin senin suçun günahın hiç yok Rabbimin takdiri. Gönlünün güzelliğiyle olsun dilediğin herseyAyniyim bitik yorgun... Yarin kontrole gidicem son kez bi karar icin....
Sezeryana gitmez benimki diye düşünüyorum yani normal dogum olur suni sanciyla diyor doktorlar.. En son 3 gn once doktorda idim crp degerim 11lerdeydi cok riskli Bi durum yok 3 gundur neler oluyor blmyorum yarin bakilacak..tansiyonum buyuk 10 11 küçük 5 6 o civarlarda.Eşin ne diyor bu konuda sana zararı varmı bu durumun altı aylik gebelikte çocuğunu mecbur aldilar kuveze anneyi zehirlemeye başlamış artık.tansiyon hep yuksek çıkıyordu gorumcemde. Cocuk cok zorluklarla büyüdü şimdi iyi allaha şükür anne sağlığı deyip almayı önerdiler aldilarda sezeryanla hemen
Kendimi cok kalpsiz merhametsiz hissediyorum sonlandirmak cok zor bi karar karnim buyudu göğüslerim buyudu catladi arada tekmeliyor ufak ufak ben nasıl kıyarım diyorum ama sonra o kesenin icinde onun da can cekistigini düşünüyorum bilmiyorum aklimi yitiricem kotu bi kabus sankiYıpratma canım kendini sakin senin suçun günahın hiç yok Rabbimin takdiri. Gönlünün güzelliğiyle olsun dilediğin hersey
Br de bu benim 2.bebegim ilkini trzomi 18den kaybettim.. Sebebinin arastirilmasi icin bebegimden doku gerekiyor diğer hamilelik lerim için bi kapi bilmiyorumYıpratma canım kendini sakin senin suçun günahın hiç yok Rabbimin takdiri. Gönlünün güzelliğiyle olsun dilediğin hersey
Bende göğüslerimi boşaltmak için kullanacağım hem mastit için önlem hemde sütün yağlı kısmına erişmek için faydalı olur.Bir bakayım onlara bende. Muhtemelen bende tekli alacağım dediğin gibi bende evdeyim ama süt fazla olma durumu var öyle bir durum olursa süt saklama poşetiyle falan koyarım diye düşündüm birde benim ikiz inşallah gerek kalmaz da küvez girme durumları olursa o zaman lazım olacak bana da
Esim kararlarimin arkasinda sadce elimizden geleni yaptik biz yapacak tek bisey bile kalmamıştı diyerek karar almamiz lazim diyoruz.Eşin ne diyor bu konuda sana zararı varmı bu durumun altı aylik gebelikte çocuğunu mecbur aldilar kuveze anneyi zehirlemeye başlamış artık.tansiyon hep yuksek çıkıyordu gorumcemde. Cocuk cok zorluklarla büyüdü şimdi iyi allaha şükür anne sağlığı deyip almayı önerdiler aldilarda sezeryanla hemen
Guzel olur ama 3 haftadir ne dualar ettik yarin ultrasinda bi mucize olsn die dua ediyorumbenZ Zzzzz00 allahım bir mucize versin. Yüce rabbim kudretinden sual olunmaz. Kesenin içinde can çekiyor mu dedin ya kalbim acıdı. Allahım çok zor. Sınavın çok ağır arkadaşım. Allah yardımcın olsunmucizen gerçek olsun, yarın güzel haberler al. Acaba dua bölümüne bir konu mu açsan? Belki bir dus önerirler isteyenler okur. Belli olmaz kimin duası kabul olunur. Ama şöyle bir dua zinciri mi oluştursak orda?
Herşeye karşılık kararınızı alın canım bu zamana kadar gelişme değişime göre en hayırlısı neyse o olsun senin sağlığın herşeyden onemli öncelik olarak bebek belli ayda olsa aldirsan yine yasardi tedavi altında da ufak daha doğsa yaşaması herşeyi zorlaşacak gelişim tamamlayamadi daha hic . Rabb'im büyüktür verende o alanda o. Hayırlısını versin RabbimEsim kararlarimin arkasinda sadce elimizden geleni yaptik biz yapacak tek bisey bile kalmamıştı diyerek karar almamiz lazim diyoruz.
Cok kucuk bi 28 29 da olsaydik ah olsaydik :'( cok zor ölüyorum sankiHerşeye karşılık kararınızı alın canım bu zamana kadar gelişme değişime göre en hayırlısı neyse o olsun senin sağlığın herşeyden onemli öncelik olarak bebek belli ayda olsa aldirsan yine yasardi tedavi altında da ufak daha doğsa yaşaması herşeyi zorlaşacak gelişim tamamlayamadi daha hic . Rabb'im büyüktür verende o alanda o. Hayırlısını versin Rabbim
Üzme canım kendini kontrol öncesi moralini bozma zor elbette Zor kolay değil bu hfya kadar geliniyor ne hayallerle umutla ama napcan bilemeyizki ne zaman neyin ne olacağını bebeğini dusun o ne zorluklarla savaşıyor karnında icerde bunca zorluklara rağmen senin günahın suçun yok kimsenin yok Rabbimin takdiri yasada dünyada gözünün önünde erise sen dahada kötü olursun olurdunda. Elbet bir gun daha güzelleri hep şeyin senin olacake buna inan can çıkmadıkça umut tükenmezCok kucuk bi 28 29 da olsaydik ah olsaydik :'( cok zor ölüyorum sanki
Dr lara inan güven canim kendi vicdanına bırakırsan hep insan herşeyde kendini herdaim suçluyor sen de bilemezdin böyle olacağını deselerki ben gebelik düşünüyorum nolur desen sana böyle böyle olcak deseler gebe kalmazdin ne onu ne de kendini yipratirdin bu düşünceler le. elbet içerde savaşıyor hepimiz savaşıyoruz savasacazda herşeyin iyisi için rabbim büyüktür de bu mübarek günle ayda canim.Kendimi cok kalpsiz merhametsiz hissediyorum sonlandirmak cok zor bi karar karnim buyudu göğüslerim buyudu catladi arada tekmeliyor ufak ufak ben nasıl kıyarım diyorum ama sonra o kesenin icinde onun da can cekistigini düşünüyorum bilmiyorum aklimi yitiricem kotu bi kabus sanki
Mahvoluyorum sinavimmis gibi dusunup kendimi buyuk acilara braktimDr lara inan güven canim kendi vicdanına bırakırsan hep insan herşeyde kendini herdaim suçluyor sen de bilemezdin böyle olacağını deselerki ben gebelik düşünüyorum nolur desen sana böyle böyle olcak deseler gebe kalmazdin ne onu ne de kendini yipratirdin bu düşünceler le. elbet içerde savaşıyor hepimiz savaşıyoruz savasacazda herşeyin iyisi için rabbim büyüktür de bu mübarek günle ayda canim.Dayan yıpratma kaybetme kendini
19+5ten beridir uğraşıyoruz o kadar yoruldum ki zihnen artık tıkandım ben de...Z Zzzzz00 Canım benimtakip ettiğim kadarıyla sayısız doktor gezdiniz haftalarca beklediniz her ihtimali değerlendirdiğinize elinden geleni yaptığına eminim, tıp ne kadar gelişmişte olsa bi yerde tıkanabiliyor yollar. Bebek büyüdükçe doğumun daha travmatik olma ihtimali var, bir sonraki gebeliğin için psikolojik olarak en az hasarla atlatmanı dilerim Allah yardımcın olsun, dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?