2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok zor biliyorum benim kızım kanala inmişti suyum gelmişti 5 bucuk aylık enfeksiyon yükseliyordu 3 gün bekledim işlem onayı vermedim sonunda onayladım ağlaya ağlaya... Çok zor biliyorum ama yasama sansı yoksa yapcak bişey de olmuyor. Ama biraz daha beklesen durum değişmezmi ki acaba rabbim hayırlı olan kararı vermen için sana yol göstersin inşallah cnm

Canım kısalma cokmu Kaç mm rahim ağzı. Bende serklajlıyım bolca dinlen uzan tuvalet harici kalkma hatta oturma bile cok o şekilde ilerleyen cok fazla var şanslısın farkedlms ve pesser halka takmışlar. Benim ilkinde farkedlmemşti hiç bişey yapmamıştık.

Yaşadığın durum tarifsiz zor..Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek günde bebeğin ve senin için en hayırlı olanı inşallah kalbine aklına dusursun sindirsin içine sana en doğru en hayırlı yolu göstersin inşallah

Amin gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Allah ferahlık versin

Kiwinin trendyol yorumlarına baktım bir çok kişi memnun ama acıtıyor faaln diyenlerde var. İlk günlerde süt fazla oluyormuş sanırım en azından sağıp koyarım diye tek taraflı alayım diye düşündüm çoğu şeyi tamamladık sayılır zaten yatağı falan da bayram sonuna kaldı birde elektronik bu tarz şeyler ikiz olduğu için erken eksikleri erken tamamlamak benim için daha iyi olacak. Oyyy maşallah sağlıkla, analı babalı büyüsünler inşallah. İnşallah bizde de gerek kalmaz şimdilik kilomuz iyi ya bakalım

Kızlar günaydın
Bugün işe dönüyorum, o kadar mutsuzum ki anlatamam. Allahım ne olacak benim bu hallerim
Bende o durumdayim. 2 gun raporluydum bu hafta persembe cuma. Suan resmen pc ye umutsuzZzzzz caresizzzzz mutsuzzzzz bakiyorum. Kafamdaki planlar : bu hafta bayram tatili var. Bu haftayi atlatinca sonraki hafta cuma ayin son is gunu maas yaticak. Her iki haftada da olumlu bisi gormek icin bakis acim bu

Günaydın kızlar geçen hafta instadan puset örtüsü sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. Korkmuştum param boşuna gidecek mi diye ama gönderdiler zaten internet sayfası da varmış Düşünen varsa bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_20230417-092931_Instagram.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 92
Canım Ben de Adana da yaşıyorum, Malesef Hatay gerçekten çok kötü durumdaydı Allah cennetine koysun babacığını da ...

Grubumuzun enerjisini kirleteceklerdi az kalsın biraz zor gerçi ama
Yolarım

Jsjshsh yarabbim aynen boş boş bakıyorum çevreye bide ben işe verdim kendimi çünkü yok yani başka türlü geçmeyecek vakit ama söylediğin şeyler de çok mantıklı bende biraz öyle düşüneyim

Cok kucuk bi 28 29 da olsaydik ah olsaydik :'( cok zor ölüyorum sanki
ben de 20 haftalık bebeğini kaybetmiş normal doğumla doğurmuş bir anne olarak baştan beri yazdıklarını içim gide gide okuyorum arkadaşım. Allah sana güç kuvvet versin, ne zorlu bir sınav yaşadığın
Rabbim verdi sana yine rabbim alır alırsa… ama dileğim bir mucize olur da hayata tutunabilir inşallah.. keşke gerekli şartlar olabilse de yaşatabilseler
Allah yüreğindeki yangına su serpsin, kararında hayırlar olsun.

Cok kucuk bi 28 29 da olsaydik ah olsaydik :'( cok zor ölüyorum sanki
cnm 23h icinidesin daha 1/2 hafta bekletemıyorlar mi acaba en azindan 24 h icine girsen ciger gleistirici vursalar belki yasama sansi olur cok uzuldum durumuna allahim yardimcin olsun senin icin bebek icin en hayirlisi en iyisi neyse o olsun

Merhaba kızlar aranızda ssvd yapmak isteyen var mı ?
valla ben 2. de istedim ama nasip değilmiş. Bunda istemiyorum kordonlarımı bağlatacağım sırf o sebepten. Yoksa yine şansımı denerdim çünkü arada 7 yıl olacak doğumların. Face de de grup var ssvd diye takip etmeni öneririm. Soruların varsa elimden geldiğince de cevaplarım bebiş

Evet canım benim de multivitaminde hepsi. Sadece demir ayrı içiyorum. Onu ayrı verdi Feramat verdi.

Sen hangi şehirdeydinn
Adana da yım kuzum

Ben de verdim geldi hoşuma da gitti düşünen olursa paketlemesi vs de gayet güzeldi. Link atayım bakın bizimki bu. Sen kaça aldın kuzum ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…