- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #25.101
Çok zor biliyorum benim kızım kanala inmişti suyum gelmişti 5 bucuk aylık enfeksiyon yükseliyordu 3 gün bekledim işlem onayı vermedim sonunda onayladım ağlaya ağlaya... Çok zor biliyorum ama yasama sansı yoksa yapcak bişey de olmuyor. Ama biraz daha beklesen durum değişmezmi ki acaba rabbim hayırlı olan kararı vermen için sana yol göstersin inşallah cnmKendimi cok kalpsiz merhametsiz hissediyorum sonlandirmak cok zor bi karar karnim buyudu göğüslerim buyudu catladi arada tekmeliyor ufak ufak ben nasıl kıyarım diyorum ama sonra o kesenin icinde onun da can cekistigini düşünüyorum bilmiyorum aklimi yitiricem kotu bi kabus sanki
Canım kısalma cokmu Kaç mm rahim ağzı. Bende serklajlıyım bolca dinlen uzan tuvalet harici kalkma hatta oturma bile cok o şekilde ilerleyen cok fazla var şanslısın farkedlms ve pesser halka takmışlar. Benim ilkinde farkedlmemşti hiç bişey yapmamıştık.Kızlar merhaba giremiyordum ikizlere gebeyim kontrole geldim geçen rahimde kisalma varmış dogumhanede baktılar açılma baslamis dikiş atmiyorlar riskliymis halka taktılar kesin çözüm değil çok korkuyorum erken doğum doğarsa yaşamazlar diyorlar
Sanırım ben de yordum kendimi dinlenince geçti uzanıp Kur'an dinledim iyi geldi çok sukurBende de dün sağda oldu bir an korktum doğum sancısı mı acaba diye ayaklarımın altına yastık koyup uzandım şükür geçti
Ben yormamıştım da rahim büyüdükçe de olabiliyormuş böyle ağrılarSanırım ben de yordum kendimi dinlenince geçti uzanıp Kur'an dinledim iyi geldi çok sukur
Sürekli bize yaz canım kafanı dağıtmak içinKızlar günaydın
Bugün işe dönüyorum, o kadar mutsuzum ki anlatamam. Allahım ne olacak benim bu hallerim
Yaşadığın durum tarifsiz zor..Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek günde bebeğin ve senin için en hayırlı olanı inşallah kalbine aklına dusursun sindirsin içine sana en doğru en hayırlı yolu göstersin inşallahKendimi cok kalpsiz merhametsiz hissediyorum sonlandirmak cok zor bi karar karnim buyudu göğüslerim buyudu catladi arada tekmeliyor ufak ufak ben nasıl kıyarım diyorum ama sonra o kesenin icinde onun da can cekistigini düşünüyorum bilmiyorum aklimi yitiricem kotu bi kabus sanki
Kendimi cok kalpsiz merhametsiz hissediyorum sonlandirmak cok zor bi karar karnim buyudu göğüslerim buyudu catladi arada tekmeliyor ufak ufak ben nasıl kıyarım diyorum ama sonra o kesenin icinde onun da can cekistigini düşünüyorum bilmiyorum aklimi yitiricem kotu bi kabus sanki
Amin gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum Allah ferahlık versinYaşadığın durum tarifsiz zor..Rabbim bu mübarek ayda bu mübarek günde bebeğin ve senin için en hayırlı olanı inşallah kalbine aklına dusursun sindirsin içine sana en doğru en hayırlı yolu göstersin inşallah
Kiwinin trendyol yorumlarına baktım bir çok kişi memnun ama acıtıyor faaln diyenlerde var. İlk günlerde süt fazla oluyormuş sanırım en azından sağıp koyarım diye tek taraflı alayım diye düşündüm çoğu şeyi tamamladık sayılır zaten yatağı falan da bayram sonuna kaldı birde elektronik bu tarz şeyler ikiz olduğu için erken eksikleri erken tamamlamak benim için daha iyi olacak. Oyyy maşallah sağlıkla, analı babalı büyüsünler inşallah. İnşallah bizde de gerek kalmaz şimdilik kilomuz iyi ya bakalımBende göğüslerimi boşaltmak için kullanacağım hem mastit için önlem hemde sütün yağlı kısmına erişmek için faydalı olur.
Senin ikizler hayli hayli boşaltır depoları gerçiama senin için zamandan tasarruf olur çok faydasını görürsün canım. Benim de ikiz yeğenlerim var 34. Haftada 2 kilo olarak erken doğdular hiç küveze girmediler çok da sağlıklılar iyi düşün iyi olsun
Bende o durumdayim. 2 gun raporluydum bu hafta persembe cuma. Suan resmen pc ye umutsuzZzzzz caresizzzzz mutsuzzzzz bakiyorum. Kafamdaki planlar : bu hafta bayram tatili var. Bu haftayi atlatinca sonraki hafta cuma ayin son is gunu maas yaticak. Her iki haftada da olumlu bisi gormek icin bakis acim buKızlar günaydın
Bugün işe dönüyorum, o kadar mutsuzum ki anlatamam. Allahım ne olacak benim bu hallerim
GünaydııınKızlar günaydın
Canım Ben de Adana da yaşıyorum, Malesef Hatay gerçekten çok kötü durumdaydıben yurtdşndayım depremi yaşamadım ama ailem ve depremi yaşayanlar için çok üzülüyorumbirde babamı kaybettim.. kızkardeşim halen tedavi görüyor cinsiyeti kız ya sen nerde yaşıyorsun canm? Zor çocuklar içinde rabbim bir daha yaşatmasın
YolarımGrubumuzun enerjisini kirleteceklerdi az kalsınbiraz zor gerçi ama
Jsjshsh yarabbim aynen boş boş bakıyorum çevreye bide benBende o durumdayim. 2 gun raporluydum bu hafta persembe cuma. Suan resmen pc ye umutsuzZzzzz caresizzzzz mutsuzzzzz bakiyorum. Kafamdaki planlar : bu hafta bayram tatili var. Bu haftayi atlatinca sonraki hafta cuma ayin son is gunu maas yaticak. Her iki haftada da olumlu bisi gormek icin bakis acim bu
Hsjshhsh asayiş berkemal canım hiç dert etmeCanım Ben de Adana da yaşıyorum, Malesef Hatay gerçekten çok kötü durumdaydıAllah cennetine koysun babacığını da ...
Yolarım
Ah ahhh inşallah geçicidir yoksa temmuz sonuna kadar nasıl dayanıcaz bizGünaydııınbenimde tam olarak öyle sadece uyumak istiyorum sürekli....
Cok kucuk bi 28 29 da olsaydik ah olsaydik :'( cok zor ölüyorum sanki
cnm 23h icinidesin daha 1/2 hafta bekletemıyorlar mi acaba en azindan 24 h icine girsen ciger gleistirici vursalar belki yasama sansi olur cok uzuldum durumunaCok kucuk bi 28 29 da olsaydik ah olsaydik :'( cok zor ölüyorum sanki
valla ben 2. de istedim ama nasip değilmiş. Bunda istemiyorum kordonlarımı bağlatacağım sırf o sebepten. Yoksa yine şansımı denerdim çünkü arada 7 yıl olacak doğumların. Face de de grup var ssvd diye takip etmeni öneririm. Soruların varsa elimden geldiğince de cevaplarım bebişMerhaba kızlar aranızda ssvd yapmak isteyen var mı ?
Evet canım benim de multivitaminde hepsi. Sadece demir ayrı içiyorum. Onu ayrı verdi Feramat verdi.Kızlar selam
14. Haftadayım Doktorum regenesis diye bir multivitamin verdi ama detayları sormadım eve gelince farkettim içinde zaten kullandığım demir ve folik asit var
Şimdi ben onları bırakıp sadece bu multivitamini mi içeceğim artık?
Adana da yım kuzumSen hangi şehirdeydinn
Ben de verdim geldi hoşuma da gitti düşünen olursa paketlemesi vs de gayet güzeldi. Link atayım bakın bizimki bu. Sen kaça aldın kuzum ??Günaydın kızlargeçen hafta instadan puset örtüsü sipariş vermiştim bugün elime ulaştı. Korkmuştum param boşuna gidecek mi diye ama gönderdiler zaten internet sayfası da varmış Düşünen varsa bakabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?